Sziasztok,
Na itt vagyok én is. Jó mozgalmasra sikerült ez a hétvégénk, ugyanis tegnap óta Vandával kutyaiskolába járunk
Szombaton is és vasárnap is 2-2 órás a foglalkozás, ráadásul vasárnap reggel 9-től van
Ez annyira nem tetszik benne, de hátha kap egy kis nevelést
Elég nehezen kezelhető kutyó, mármint eléggé buzgága, és sok minden elvonja a figyelmét. Ma délután meg jöttek a sógornőmék vendégségbe, nem rég vittük haza Őket, úgyhogy nem unatkoztunk
Jaaa, meg voltunk shoppingolni az új, ferihegyi market centralban is
Hát, vettünk sok-sok mindent, felsőket, cipellőket, stb., úgyhogy nagyon-nagyon örültem
Napcsi,
Jaj de jó, hogy írtál. Izgultam, hogy miért nem írsz, reméltem, hogy csak babázol, de akkor így már mindent értek
Meglátod, hamarosan már otthon lesz Nóri is, nagyon örülök, hogy végre kikerült az inkubátorból!
Bibar,
Kitartást a kórházasdihoz, remélem, minden rendben lesz! Drukkolok nagyon, hogy ne legyen túlságosan szigorú az a diéta…
Gomba,
Nagyon gratulálok, hogy dr.Gomba lettél!
:D Most már próbálj meg pihenni, hiszen már csak pár hét, és úgysem hagy pihenni a kisbabátok
Remélem, hogy sűrűbben fogsz jelentkezni! Puszi neked!
Lanett,
Nagyon ügyes Rékus, hogy már fordul!
És milyen szép nagy lehet már! Képet kérünk
Amúgy nem a BMC-ben voltam, hanem a magánrendelésen
Ballagyo,
Jobbulást kívánok, remélem, hamar túlleszel ezen a torokfájós dolgon
Málna,
Hogy vagy? Írj néha magadról!
Babyről tudsz valamit? Remélem velük is minden rendben!
Szofi,
Gratulálok a pocaklakóidhoz! Nagyon szuper, hogy első inszemre ikreket vársz!
:D:D További boldog babavárást!
Nagyon helyesek a képen a kincseitek!
Felvettelek a táblába!
Judit,
Nem hiszem, hogy pofáraesés lesz, meglátod, jövő héten már otthon fognak alukálni a tündérkéitek!
:D:D Nagyon örülök!!!
És persze drukkolok is nagyon!!!
Gica,
Hát teljesen el vagyok olvadva a gyerkőcöktől! Csodaszép mindkettő!
:D:D
Lukikám,
Ezer drukk holnapra! Utána jelentkezz ám
Puszillak!
Hűűű, most ég a fényképes felem, mert ezer éve nem dobtam fel táblát…na mindjárt pótolom