Sziasztok!
Minden vizsgázónak sok szerencsét és energiát kívánok ebben a nagy hõségben! Nem irigyellek benneteket!
Barnabásnak boldog névnapot kívánunk mi is!
Borcsa: nagyon aranyos lehet most Luca!
Rebi: drukkolok, hogy a házzal végre minden rendben legyen és a vizsgák is jól sikerüljenek mindkettõtöknek! Nálunk is még 2 hónap, míg elmennek az eladók a lakásból, már kezdtem elfelejteni, hogy is néz ki, ezért szombaton kértünk egy újbóli nézegetést, szerencsére megnyugodtunk, hogy tényleg rendben van a lakás.
Henke: jó, hogy ilyen korán érzed, ahogy a babócád mozog! Gondolom, akkor elég vékonyka vagy.
Mi lesz a neve?
Márti: jót nevettem a szinkron szönyegmosáson
régen, mikor még a magyar foci kint lehetett a vb-n, akkor repedt el a 100 l-es akváriumom, tele hallal. A szomszéd, aki a meccs nézés közben vette észre, hogy csepeg rá valami, iszonyú mérges volt, hogy miattunk hagyott ki egy gólt. Nekem meg a terráriumba kellett tennem az összes halat a gõték közé, akik a kisebbeket mind megették
Úgy érzem nagyon boldogok vagytok, ezt olyan jó "látni"
!
Mi az új email címed, mert a régire küldtem pár fotót neked, de visszadobta?
BMárti: tudom, most nagyon rossz kedvû lehetsz, de próbáld lesz@rni az egészet, ha tovább idegesíted magad, a végén még rosszul leszel!
Zafi: eddig nem mertem meg írni, hogy Dóri is alszik ebben a nagy melegben, de látván, hogy Réka is, most lemerem írni
Teljesen mások lettek a napjaink, Dorka napközben többször alszik, ennek ellenére eszik is és iszik is.
Szerencsére nálunk ki lehet este nyítni az ablakot, csak a szomszédok beszélgetését kell végig hallgatni, de végülis nem olyan zavaró (képzeljétek végig mondják egymásnak a szomszédasszonyok, hogy mit fõztek aznap, de recepttel együtt, olyan aprolékosan, lassan jegyzetelni fogok
)
Vezetted már az opelt? Nem olyan mint egy hajó? És a sebességváltó is olyan finom. Én skodát vezetek, nekem nagyon fura az opel kezessége.
Gorsi: tényleg nagyon szépet fejlõdött Peti, rendes fiú lesz, már most látszik rajta
!
Múltkor az Ikea éttermében játszottunk Dórival ilyen kis labdás dühöngõben, hát én állandóan küzdöttem, hogy el ne essek, de a gyerekek is. Kész kínszevedés volt, míg eljutottunk a csúszdáig. Nem ajánlom. Ezek a labdák kemény mûanyagból készültek, talán, ha gumiból lenne, valami puhább anyagból, könnyebben lehetne rajta járni.
bogancsi: nagyon kellemetlen lehetett vitatkozni a nagy fõnökkel, kár, hogy nem akartak engedni neked. Ennyit a családtámogató munkahelyekrõl...
Én azért furcsálom ezt a bánásmódot, mert hiszen Te bizonyítottál már a munkahelyeden, hogy jó munkaerõ vagy, akkor miért kell így bániuk veled?! Már elõre félek, mi lesz, ha én megyek munkát keresni, hova is fognak fel venni és milyen feltételekkel...
Tomi hány hónapos is lesz, mikor elmész dolgozni?
cory: nagyon csendes vagy, mi van veletek? Pocaklakó? Nevek vannak már?
Üdv: zsuzsiék