Sziasztok mindenkinek!!!!
Egyszerűen csodálatos volt a mai nap!!!
Minden nagyon szuper volt,egyszerűen leírhatatlan,hogy milyen boldogságot hoztatok mindannyian az életünkbe!!!
Szuperül éreztük magunkat!!!!!
Először is,már az nagyszerű volt,hogy nem egyedül kellett megkeresni a találkozó helyszínét,hanem Dottiékkal mentünk!!!!
Dotti!!!
Szuper csaj vagy!!!Örülök,hogy megismerhettelek!!!!!
Mikor megtaláltuk az épületet,akkor már az ajtóban rögtön összefutottunk Gabikáékkal,aki életben is elragadó ,kedves teremtés!!!
Ezután,nagy iramban fellépcsőztünk a harmadikra,amit később már úgy gondoltuk,hogy lassabban is meg lehetett volna tenni!!!
Mikor odaértünk,még nem sokan voltunk,így Dottival rengeteget beszélgettünk,majd elkezdődött Gabika beszéde!!!
Jó volt hallgatni,hogy ha türelmesen kivárjuk az időnket,akkor mi is részesei leszünk a csodának!!!
Az első szünetben aztán megkezdődött az ismerkedés!!!
Szebbnél-szebb gyerekeket,és nagyon boldog családokat láttunk!!!!
Élveztem minden pillanatot,amit veletek tölthettem Kedves Gólyahíresek!!!
Először Kegyesékkel találkoztunk,ahol megcsodálhattuk a gyönyörű kislányát,és a csodaszép kicsi fiacskáját!!!
Kegyes!!!Nagyon édesek a gyerkőceitek!!!
Majd Diadellát láttuk meg Dottival!!Aki remélem,hogy már egy lépéssel már előrébb jár!!!
Diadella!!Nagyon örülök,hogy megismerhettelek!!!!Szorítok nektek!!!
Majd a Kicsi Zalán bűvölt el minket!!Akivel kiélhettük anyai,és apai szerepünket!!Ugyanis ölünkbe kéredszkedett!!!
Nagyon-nagyon élveztük ezt a pillanatot!!Mert ugyanis Zoli is fogta utánam!!Eztuán Dottinál volt,majd újra hozzám került a Kis Drága!!!!
Nagyon-nagyon édi volt,még sétáltunk is!!
Na, és Zalán apucin pedig látszott az apai büszkeség,miszerint nagyon büszke,a gyönyörű kisfiára!!Akire lehet is,mert nagyon aranyos kisfiú!!!
Majd Zsikével(Gólyahíres fórumról) is összefutottunk,akivel megint jót beszélgettünk!!
Zsike!!Jó volt veled talizni!!!
Ezután Tántikáékkal kezdünk beszélgetni,és megcsodálhattuk a tündéri kis Leventét!!!
Olyan kis picike,de olyan nagyon aranyos kisfiú!!!Egyszerűen imádnivaló kis Teremtés!!!Nagyon cuki!!!Apukája pedig nagyon büszkén babusgatta!!Olyan édesek voltak!!!
A folyosón taliztunk Devával,akivel sajna nem tudtunk sokat beszélgetni,mert elmentem a mosdóba(ugyanis az örömkönnyes szememtől teljesen elkenődött a szemfestékem!!!!)!
Miután pedig előkerültem,akkor pedig már nem láttam Devát!!
De akkor újabb ismerősbe botlottunk!!Ők pedig két gyönyörű kisfiú szülei voltak!!
Rvan,nagyon aranyosak,és cukik az ikrek!!!Gyönyörű kisfiúk!!!Köszönöm,hogy elbabusgathattam egy kicsit Tamáskát!!!
Nagyon élveztem!!!Nagyon jól mutattok négyesben!!!Látszik rajtatok a boldogság!!!
Ezután a bababemutató következett!!!!
Ez leírhatatlan érzéseket hozott számunkra!!!
Gyönyörű babákat,és nagyon boldog családokat láthattunk!!!
Annyira jó volt látni a családok boldogságát!!!!
Igaza van Gabikának,amikor azt mondja,hogy a boldog családok adják neki az erőt,hogy érdemes folytatni ezt a szép munkát,mert van értelme!!Azt mondta nekem a műltkorában Gabika,hogy a gyerek boldogsága neki a fizetés,mert ha Őket boldognak látja,akkor van értelme a munkájának!!!!
Ezek a családok pedig már boldogabbak nem is lehetnének!!!
Zoli(a férjem)képzeljétek,el,hogy teljes beleéléssel nézte a bemutatót,és szinte tántott szájjal figyelte a gyerkőcöket!!!Ez nekem még nagyobb boldogságot adott!!!!!
Mióta hazajöttünk csak vigyorgunk a boldogságtól,hogy valóban megéri várakozni,még ha 3 évet kell is,mert a végén miránk is vár egy Csodababa!!!!!!!!
Ancsúr!!!Nagyon tündér volt a kis hercegnőtök!!!Nagyon sajnálom,hogy nem tudtunk beszélgetni!!!!
Nagyon boldogok vagytok,látszik rajtatok!!!!!!!
Latimi!!!Sajnálom,hogy nem taliztunk!!!!Jó lett volna pedig!!De én nem tudtam,hogy merre lehetsz!!!
Nem baj,majd áprilisban úgyis megyünk,és akkor majd bemutatjátok a babucitokat is!!!!
Petyaanya!!!Ugye Ti is itt voltatok???Mintha Titeket láttalak volna,a kis pincúrkátokkal!!!Nagyon cuki volt!!!!
Szóval nagyon nagyon jól éreztük magunkat!!!
Láttunk nagyon sok boldog családot,akik le sem tagadhatták boldogságukat!!!
Nagyon aranyosak voltak a büszke apucik!!!!
Sok boldogságot minden boldog családnak!!!
Remélem,hogy nem felejtettem ki senkit,de ha igen,akkor ezer bocsi,de már álmos vagyok!!!!
Jó éjt nektek!!!Puszi:Kriszti