Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok mindenkinek!!!!

Egyszerűen csodálatos volt a mai nap!!!
Minden nagyon szuper volt,egyszerűen leírhatatlan,hogy milyen boldogságot hoztatok mindannyian az életünkbe!!! :P :lol: :P

Szuperül éreztük magunkat!!!!!

Először is,már az nagyszerű volt,hogy nem egyedül kellett megkeresni a találkozó helyszínét,hanem Dottiékkal mentünk!!!!

Dotti!!!
Szuper csaj vagy!!!Örülök,hogy megismerhettelek!!!!!

Mikor megtaláltuk az épületet,akkor már az ajtóban rögtön összefutottunk Gabikáékkal,aki életben is elragadó ,kedves teremtés!!!
Ezután,nagy iramban fellépcsőztünk a harmadikra,amit később már úgy gondoltuk,hogy lassabban is meg lehetett volna tenni!!!
:lol: :lol:

Mikor odaértünk,még nem sokan voltunk,így Dottival rengeteget beszélgettünk,majd elkezdődött Gabika beszéde!!!
Jó volt hallgatni,hogy ha türelmesen kivárjuk az időnket,akkor mi is részesei leszünk a csodának!!! :P :lol: :P

Az első szünetben aztán megkezdődött az ismerkedés!!!
Szebbnél-szebb gyerekeket,és nagyon boldog családokat láttunk!!!!
Élveztem minden pillanatot,amit veletek tölthettem Kedves Gólyahíresek!!!

Először Kegyesékkel találkoztunk,ahol megcsodálhattuk a gyönyörű kislányát,és a csodaszép kicsi fiacskáját!!!
Kegyes!!!Nagyon édesek a gyerkőceitek!!!

Majd Diadellát láttuk meg Dottival!!Aki remélem,hogy már egy lépéssel már előrébb jár!!!
Diadella!!Nagyon örülök,hogy megismerhettelek!!!!Szorítok nektek!!!

Majd a Kicsi Zalán bűvölt el minket!!Akivel kiélhettük anyai,és apai szerepünket!!Ugyanis ölünkbe kéredszkedett!!!
Nagyon-nagyon élveztük ezt a pillanatot!!Mert ugyanis Zoli is fogta utánam!!Eztuán Dottinál volt,majd újra hozzám került a Kis Drága!!!!
Nagyon-nagyon édi volt,még sétáltunk is!!
Na, és Zalán apucin pedig látszott az apai büszkeség,miszerint nagyon büszke,a gyönyörű kisfiára!!Akire lehet is,mert nagyon aranyos kisfiú!!!

Majd Zsikével(Gólyahíres fórumról) is összefutottunk,akivel megint jót beszélgettünk!!
Zsike!!Jó volt veled talizni!!!

Ezután Tántikáékkal kezdünk beszélgetni,és megcsodálhattuk a tündéri kis Leventét!!!
Olyan kis picike,de olyan nagyon aranyos kisfiú!!!Egyszerűen imádnivaló kis Teremtés!!!Nagyon cuki!!!Apukája pedig nagyon büszkén babusgatta!!Olyan édesek voltak!!!

A folyosón taliztunk Devával,akivel sajna nem tudtunk sokat beszélgetni,mert elmentem a mosdóba(ugyanis az örömkönnyes szememtől teljesen elkenődött a szemfestékem!!!!)!
Miután pedig előkerültem,akkor pedig már nem láttam Devát!!

De akkor újabb ismerősbe botlottunk!!Ők pedig két gyönyörű kisfiú szülei voltak!!
Rvan,nagyon aranyosak,és cukik az ikrek!!!Gyönyörű kisfiúk!!!Köszönöm,hogy elbabusgathattam egy kicsit Tamáskát!!!
Nagyon élveztem!!!Nagyon jól mutattok négyesben!!!Látszik rajtatok a boldogság!!!

Ezután a bababemutató következett!!!!
Ez leírhatatlan érzéseket hozott számunkra!!!
Gyönyörű babákat,és nagyon boldog családokat láthattunk!!!
Annyira jó volt látni a családok boldogságát!!!!
Igaza van Gabikának,amikor azt mondja,hogy a boldog családok adják neki az erőt,hogy érdemes folytatni ezt a szép munkát,mert van értelme!!Azt mondta nekem a műltkorában Gabika,hogy a gyerek boldogsága neki a fizetés,mert ha Őket boldognak látja,akkor van értelme a munkájának!!!!

Ezek a családok pedig már boldogabbak nem is lehetnének!!!

Zoli(a férjem)képzeljétek,el,hogy teljes beleéléssel nézte a bemutatót,és szinte tántott szájjal figyelte a gyerkőcöket!!!Ez nekem még nagyobb boldogságot adott!!!!! :P :lol: :P
Mióta hazajöttünk csak vigyorgunk a boldogságtól,hogy valóban megéri várakozni,még ha 3 évet kell is,mert a végén miránk is vár egy Csodababa!!!!!!!! :P :P :P

Ancsúr!!!Nagyon tündér volt a kis hercegnőtök!!!Nagyon sajnálom,hogy nem tudtunk beszélgetni!!!!
Nagyon boldogok vagytok,látszik rajtatok!!!!!!!

Latimi!!!Sajnálom,hogy nem taliztunk!!!!Jó lett volna pedig!!De én nem tudtam,hogy merre lehetsz!!!
Nem baj,majd áprilisban úgyis megyünk,és akkor majd bemutatjátok a babucitokat is!!!!

Petyaanya!!!Ugye Ti is itt voltatok???Mintha Titeket láttalak volna,a kis pincúrkátokkal!!!Nagyon cuki volt!!!!

Szóval nagyon nagyon jól éreztük magunkat!!!
Láttunk nagyon sok boldog családot,akik le sem tagadhatták boldogságukat!!!
Nagyon aranyosak voltak a büszke apucik!!!!

Sok boldogságot minden boldog családnak!!!

Remélem,hogy nem felejtettem ki senkit,de ha igen,akkor ezer bocsi,de már álmos vagyok!!!!

Jó éjt nektek!!!Puszi:Kriszti
kkriszi

sziasztok!!

Én könnyes szemmel néztem végig a bemutatót, és hallgattam végig Gabikát! Nagyon tetszett az egész!
Gyönyörűek a gyerekek, annyira szeretnivalóak!!

Dotti és Kriszti! Örülök, hogy találkoztunk személyesen is.

Köszönöm mindenkinek a drukkot, nagyon aranyosak vagytok!!
Sajnos nincs jó hírem...nem tudok erről most többet írni.. :cry: :cry:

szép álmokat lányok!!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Ahogy olvasom a tali-beszámolókat, egészen újra élem a dolgokat: amikor először mentünk - no meg amikor bemutattuk Zizikét! :P

Mi nemrég jöttünk vissza Gyuláról: Anyukáméknál voltunk egy kis utónyaraláson.
Fotóztam sokat :oops: - a kedvenc képsorozatom, amikor a strandon voltunk egyik délután. :D Akkora kaland volt Zizikének!
Feltöltöm ide Nektek a képeket! :P :

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
amneris

Szép jó reggelt mindenkinek!!!

Amneris!!
Köszönjhoztál nekünk képeket!!
A lányod egy kis Angyalka,még mindig olyan szép kis porcelánbaba,mint régen!!
Nagyon tetszik a puttonyos feneke!!! :lol: :P :lol:
Gyönyörű kis csajszi,látni ,hogy nagyon boldog veletek!!!

Diadella!!!
Kérlek ne add fel,még biztos nagyon friss az élmény a párodnak!!
Szerintem,ha már ide el tudtad hozni,akkor csak birizgálja a gondolatait az örökbefogadás???
Nem gondolod??
Hagyj még neki egy kis időt,hagy ülepedjenek a látottak!!
Áprilisban is gyertek el!!!

Puszi mindenkinek!!!

A sorszámok csökkenő tendenciát mutatnak!!!Hipp-hipp hurrrrrááááá!!!!! :P :P :P

Latimi!!Ti már bizots 50 alatt vagytok,nem??
Írjál,kíváncsiak vagyunk,hogy hol álltok!!!
Lábunk,kezünk csuriban,és nagyon-nagyon szorítunk!!!
Nagyon sajnálom,hogy személyesen nem taliztunk!!!!

Puszi:Kriszti
Kép
kkriszi

Sziasztok!

Nagyon klassz volt a Gólyahíres tali. Jól sikerült. Nagyon aranyosak voltak a babák. Jó volt látni, hogy annak idején akikkel együtt izgultunk hogy mikor talál meg bennünket a gólya már boldog családok. A beszámoló miatt mi is nagyon izgultunk, ami érződödött is. De azért nagyon jó érzés volt már a másik ajtón bemenni, mint szülők. Remélem mihamarab átéli ezt mindenki.

Deva!
Köszi szépen. Örülök, hogy találkoztunk.Ti már nagyon a célegyenesben vagytok. Nagyon drukkolunk nektek.

Latimi!
Örülök, hogy beszélhettünk pár szót. A következő Gólyahíres talin már ti is biztos bemutatkozó család lesztek. Nagy drukk.

Naninga!
Hát tényleg nem semmi utazás volt. 7-re értünk haza. Kellően el is fáradtunk, a nagylány viszont szinte végig aludta az egész utat. Csak épp enni kelt fel. Ennek köszönhetően este még nagyon pörgött.
Örülök, hogy megismerkedhettünk a kis völegényével. Nagyon aranyos Zalán. Mosolygós, huncut baba. Akár Reni. Nagyon összeillenek. Lehet, hogy Reni azóta is róla beszél, csak mi még nem értjük mit mond. Tényleg nem lehet elég korán kezdeni.

Ancsúr!
Nem haragszok, mert tényleg nagyon rég láttuk egymást.Először mi is gondolkoztunk, mert te is sokat változtál, de azért a mosolyod elárult. Nagyon szép a hercegnőd. Jó volt látni, hogy ti is boldog család lettetek. Ja és nagyon klassz volt a beszámolód.

Rvan!
Csodálatosak az ikrek.A kis huncut tincsekkel, szép szemekkel. Aranyosak. Nagyon szép család vagytok.

Amneris!
Nagyon szép Zituska. Aranyos a képeken. Látszik,hogy mennyire szereti a vizet, élvezi a fürdőzést. És mekkorát nőtt, kész nagylány lett.

Minden jót!

Zsu
nagyzsu

Nagyzsu!

Örülök, hogy megismerhettelek. Bízom benne, hogy az április talin már bemutatkozó családként jelenünk meg.

Kkriszi!

Sajnálom, hogy nem futottunk össze. Pedig annyira kerestem a névtábládat. Sebaj. Majd a következő talin.

Timi
latimi

Sziasztok!

Tegnap már nagyon későre értünk haza este 8.30-ra ,1/2 10-rebújtam ágyba!Hát már nem volt kedvem a gép elé ülni!A tali szuper volt!!!!!!!! :P :P :P A gyerekek gyönyörűek voltak!!!!!!!! :P :P :P :P :P :P Én elis sírtam magam a bemutatkozások során,nagyon megható volt mindenki története! :cry: Igazi boldog anyukákat és apukákat ismerhettük meg , a kicsi babák meg nagyon jól bírták a bemutatást!Nagyon édik voltak!!!!!!

Nagyon örülök, hogy ennyi mindenkivel megismerkedhettem!!!!
És képzeljétek volt segítségem is Kriszti súgott!!!Kriszti én is örülök,hogy megismerhettelek,nagyon kedves ,aranyos csajszi vagy,és a férjed is nagyon jó fej!!!Aztán remélem tartjuk a kapcsolatot!!!!

Örülök,hogy Diadella megismerhettelek,bár kicsit keveset tudtunk beszélgetni!Krisztivel kiálltunk a folyosóra és vártunk benneteket,de ti valószínű kicsit később érkeztetek!

Azt viszont elszúrtuk, hogy nem mentünk be a babaszobába, mert akkor tényleg mindenkivel találkozhattunk volna!

Rvan!Nagyon tündériek voltak a fiúk!Hát az meg csúcs volt,a mikrofonos eset!Látszik,hogy nagyon érdeklődő személyiségek!Gondolom ők egy petéjűek?Nekünk volt az ovinkban egy iker pár,hát nekem 3 hónapba telett, mire megtudtam különböztetni őket!!Így két csöppség mellett gondolom, hogy nincs sok szabadidőd?

Naninga!Hát Zalán rendesen kispécizte magának Krisztit!A férjeden is látszott milyen boldog és büszke apuka!A bemutatkozásotok, pedig jó volt és minkenkié.Szerintem szavakba nehéz is megfogalmazni érzéseinket!!Aki jelentkezik az örökbefogadásra annak számítania kell a rögös és hosszú útra!Te csak azt mondtad el amit a sors produkált!És nagyon jó,hogy megosztottad velünk a nehézségeteiteket, mert ilyen eset mindenkivel elófordulhat és jobb ha nem bízzuk el magunkat és felkészülhetünk rá!Bár erre igazán nem lehet,főleg amikor a csöppség elnyeri a szívünket!!

Ancsúr!Viki nagyon elbűvölő kislány!Én is nehezen ismertelek meg, a képen kicsit máskép nézel ki!Mármint a valóságban sokkal fiatalabbnak nézel ki!!Olyan jó volt benneteket látna, ahogy sugároztok a boldogságtól!!!

Amneris!Köszi a képeket!Látszik,hogy ZIZI nagyon élvezte a pancsolást!Hát a bugyigós kép az olyan cuki!Nagyon szép a lányod!

Tehát nagyon jó volt!!!Volna egy kérdésem hozzátok!Gabika említette,hogy a gólyahíres családoknak szoktak szervezni országos talikat!Ilyenkor a gyerekeknek is vannak programok, tehát játszoház jellegű?Mert én arra gondoltam, hogy ebben én segíthetek,hiszen óvónőként én is rengeteg játszóházat szerveztem!Ezzel kaocsolatban írjatok már nekem!

Puszi Rita
dotti

Szia Latimi!

Krisztivel kerestünk!Mi azt vettük észre,hogy sokan nem használták a névtáblákat,így nehéz volt az ismerkedés!Bár Kriszti nagyon,toppon volt!!Jővőre én majd otthon készítek kicsit szembetűnőbb névtálákat,ha gondoljátok!!De te már áprilisban a babókáddal fog érkezni,akit már mi is nagyon várunk itt a fórumon!!!
dotti

"Ha nem ízleljük meg a legkeserűbbet, sose jutunk el a legmagasabbra"

Voltatok már úgy, hogy valamit nagyon el szerettetek volna mondani, de nem jött ki hang a torkotokból??
Én most így vagyok!!
Csak sírok....de ezúttal nem....nem a boldogtalanságtól...hanem mert BOLDOG VAGYOK!!!
IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN és le tudnám még írni 1000x!!!!
BOLDOG VAGYOK!!!

SIKERÜLT!!!!!!!!! MI IS SZÜLŐK LESZÜNK!!! ANYUKA és APUKA!!!!!!

Nnnnna, melyik Tegyesznél is kell jelentkeznünk nekünk??? Hova tartozik Fót????
Vendég

Diadella!

Most még nekem is könny szökött a szemembe! Hurrrrrrá! :lol:
Csak így tovább!!!!! :D

kizsó

Diadella: mesélj!!!! (Pest megyei Tegyeszhez tartoztok.)

Dotti: az országos tali szabadtéren zajlik (júniusban a Rómain), ugrálóvár, családos versenyek, tombola, bográcsozás, koncert a gyerekeknek, és minden, amihez a gyerekeknek kedvük van. :) Gabika biztosan örül minden segítségnek, egyeztess vele!
rkata

Ancsur annyira szeretem volna átélni hallani a beszamolotokat!
De most pityergek Diadella!!!!!!!!!!
Mindenkinek sok sok puszi es szoritunk ám minden várakozonak!
móncsi+3

Diadella!!!!

Ez roppant jó hír!!!Hurrrráááá!!!!
Látod,még délelőtt mondtam,hogy ne add fel,és végre sikerült!!!!
UUUUUJJJJJJééééééééé!!!!!

Ez nagyon nagy boldogság!!!!

Na gyere mesélj!!!!Hogy történt,mit mondott a párod!!!Mesélj!!!!

ÓÓÓ,de jóóó!Látod,a gyerekek csak megenyhítették a szivét!!!

Ez fantasztikus!!!Gratula!!!

Dotti!!!

Persze,hogy tartjuk a kapcsolatot!!!
Már én is nagyon bánom,hogy nem kerestük meg a babaszobát,de majd áprilisban már okosabbak leszünk!!
De így sem nagyon volt idő,mert szebbnél-szebb gyerkőcöket csodálhattunk meg,nem igaz,Dotti????
Ez a Zalán baba nagyon lenyűgözött,ahogy a karjaimba kéredszkedett!!!!

Puszillak benneteket!!!Most megyek lubickolni,de utána még benézek!!!
Diadella,várom a híreket!!!

Kriszti
kkriszi

Diadella! Annyit gondoltam Rátok, ment a drukk innen az alvégről és bejött!! De klassz!!!!! :D :D :D :D
steiff

Diadella!
Teljes szivemből örülök, hogy egyszer Ti is boldog szülőké válhattok!
Napsugaracska!
Várom a leveled!
simineni

Diadella!
Micsoda jó hír! Gyere, mesélj!!!!

Kizsó!
Jobban vannak már a gyerekeid?
Zolika sajnos már több, mint egy hete beteg, felsőlégúti fertőzése van, már a második antibiotikummal kísérletezünk. Nálatok mi a diagnózis?

Jó éjt Mindenkinek!
Vendég

Még mindig nem tértem magamhoz!! Annyira, de annyira boldog vagyok, hogy azt el sem tudom mondani, le sem tudom írni!!
10 éve várok babára..és most már el tudom hinni végre, hogy lesz baba!!

Ma nagyon szomorú voltam, egész délelött, aztán elkezdtünk beszélgetni a párommal, és kiderült, már rég nem azon aggódik, hogy nem a vérszerinti kisbabánk lesz a MI KISBABÁNK, henem, hogy meglesz e mindene a picinek, hogy mindnet meg tudunk e venni neki...de én ezen egy percig sem aggódtam, hisz tudom, hogy igen, szerencsére jó munkahelyem van és egy nagyon klassz szakmám, amit imádok...szóval ez nem gond..de gondolom a pasik ebből a szempontból is jobban aggódnak..pedig a férjemnek is van egy jó munkahelye/ nemzetközi kamionozik/..és most talán ujra beindulnak!!!
Úgy beszéltük meg, hogy csak addig csinálja a nemzetközizést amíg meg nem lesz a baba, baba érkezése elött még időben kiszáll és keres belföldit..hogy minél többet velünk lehessen!! Velünk..értitek?? Hihetetlen ezt leírni!!
Szal ez az akadály abszolút kipipálva...a másik ami miatt aggódott az az, hogy csak egy szobánk van és nem kettő, és hogy megkapjuk e így a körny. tanulmány után az alkalmasságit.
De én bízom benne, hogy igen, hisz igaz, hogy csak egy szoba, de az szép nagy és teljesen fel van újítva az egész lakás, gyönyörű modern bútorokkal, nagyon szépen berendezve...és különben is, majd haladunk az évek alatt!!!

Ezek nyomasztották őt...

Kata, köszi!! Személyesen kell jelentkezni vagy lehet levélbe is? Mintha Kriszti Te írtad volna, hogy Ti levélben jelentkeztetek!!

Mégegyszer köszönöm lányok a drukkokat és az örömöt is, ahogy velünk örültök..nekem ez akkora boldogság, hogy az nem is igaz!!
Voltunk nemrég az auchanba és én mindenkire mosolyogtam, sztem komplett idiótának néztek!! :) :)
De kit érdekel??? Hisz nagyon boldog vagyok..és a párom is azóta mióta kimondta és megbeszéltük, azóta beszél a dologról...annyira jóóóóó!!!
Vendég

Diadella!!!
Ez oltári jó hír!!!!
Látod,mondtam én,hogy ami késik ,az nem múlik!!Reggel mikor beleolvastam a hozzászólásokba,egy kissé megijedtem,hogy írtad,hogy nincsenek jó híreid!!!
Ezek szerint miután aludt egyet a tegnapi napra,megértek nála a gondolatok,és végre ki merte mondani!!!!!

Ez nagyon szupi!!!!!!!

Szóval mi levélben jelentkeztünk idén március elsején a megyei Tegyeszhez,majd egy hét múlva küldték is az orvosi igazolásokat,és a kitöltendő nyilatkozatot,majd két hónap múlva kijöttek környezetezni!!!
Ezután tanfolyamon voltunk,majd május végén pszichológusnál!
Júliusban küldték át a gyámügyhöz a papírjainkat,és október elején lett minden jogerős!!!
A papírjainkkal,mint korábban írtam gondok voltak,és ezért csúszott az intézés!!!!

Ha ajánlhatom nektek,akkor a tanfolyamra az Ágacskához menjetek,mert biztos,hogy nem fogjátok megbánni!!!
Nagyon-nagyon szuper!!
Most indul a következő november 16,17,18-án!!!

Gyors ügyintézést kívánok nektek!!!!

Puszi:Kriszti
kkriszi

sziasztok

Diadella

Már érdemes volt benézni ide. :):):)
Még a hideg is futkározik a hátamon :) Milyen maflák ezek a pasik, hát a vérszerintit is fel kell nevelni. Itt sem harapják le senki fejét ha nem hozza le a csillagos eget annak a babának, de ugyis le fogja , vagyis megpróbálja mindenki :):)

Ja és jelentkezni telefonon kell, adnak egy időpontot amikor be kell fáradni, kitölteni a papirokat majd még párszor be menni cihológushoz, meg a tesztet kitölteni.
Közben kijönnek környezni .

Lányok örülök hogy Zalán ekkora örömet szerzett nektek. :)

Rvan

Remélem én is hogy talizunk még mert sok mindere nem futotta ennyi idő alatt és lenne még mit kidumcsiznunk. :)

NagyZSu

Remélem kipihentétek a tegnapi fáradalmakat.
Jó volt Renit teljes életnagyságban megcsodálni, csúcs egy csajszi tényleg olyan mint Zalán volt mindenkire vigyorog és egy hangja sincs . :):):)
Remélem is hogy Reni rólunk is beszél nektek ,és jobban sasolj hgy mit mond mert kiváncsi vagyok sikeres lesz e a kerítés :):):)

Na pussz mindenkinek

Naninga
naninga

PEST MEGYEI TERÜLETI GYERMEKVÉDELMI SZAKSZOLGÁLAT ÉS INTÉZMÉNYEI

cím: 1148 BUDAPEST FOGARASI ÚT 22
postacím: 1364 Pf.: 43

igazgató: GODÓ ENDRÉNÉ
tel: 1-354-3440 ........fax: 1-354-1258 ........ pmtegyeszi@axelero.hu
naninga

Diadella, szívből gratulálok én is :lol:

Kép
Kép
koko

Diadella!

Nagyon, de nagyon örülök, hogy most már a párod is szeretne egy öribabát. Mégiscsak megérte elmenni a talira.

Timi
latimi

Köszönöm szépen lányok!! :) :)
Holnap fel is hívom Tegyeszt!
Vendég

Diadella: Ez szuper! Kirázott a hideg is ahogy olvastalak! És sokan szurkoltak ám a háttérből neked! :lol: :P :lol:

Nagyzsu: Annyit gondoltam rátok! Ha nem lennénk ilyen kis béna vagyis beszari soffőrök a párommal, akkor bemerészkedtünk volna Pestre, de megint csak a bratyiék vittek minket. :lol: No meg nem is tudtam, hogy ti így mentek. :shock: Nagyon vigyori baba Reni, és akkor még se ő mondta el a bemutatkozót. :lol:

Moncsi: :lol: Nem sokról maradtál le, igazán sok-sok tanulság nem volt benne. Ahogy hallottam a többieket, egyre inkább éreztem azt, hogy a mi örökbefogadásunk tiszta sor volt. :lol: Bár bennem mindig ott volt Naninga és Zsu esete. Ők éltek a legjobban bennem, s nagyon féltem tőle. :roll:

Igaz Naninga? Rémálom az Elm utcában. De a lényeg, hogy ti is olyan boldogok vagytok! Most már alig várom a családi talit is. :lol: :P :lol: És igérem nem csak a cipő talpa jut neked. :lol:

Dotti: És a valóságban kövérebb is vagyok! :lol: De a korommal szokott problémám lenni, ha például ajándékba veszek alkoholt. Hát, volt hogy kérték a személyimet. Pedig na, azért nem vagyok annyira fiatal már. :roll: :P

Amneris: Zizike egyre szebb! Ezt hogy csinálod? :lol: Nagyon nőci!

Kriszi: Két lábbal a föld felett járunk, de így legalább nem rugunk bele a küszöbbe. :lol: Viki állandóan megnevettet minket. Kész kis mókamester. :lol:

Kizsó: Te nem lettél beteg? Otthon tudtál maradni a gyerkőcökkel?

KépKép
ancsúr

Sziasztok!

Diadella!Az örömtől én is sírok!Nagyon örülök,hogy nektek is lesz öribabátok!Látod a kitartás meghozta a várva várt boldogságot!! :P Mi levélbe jeleztük, mert azt is csatolták az aktáinkhoz és onnantól számítják az időt ahogy a TEGYESZ megkapta a levelet!Nekünk kb.3 hét múlva jöttek környtanra,ott felvették az adatokat, beszélgetés is volt,akkor megkaptuk a kérelmező nyilatkozatot és rá 1 hét múlva már mentünk is a pszichora!Nekünk kb 2 gónapot kellett várni a tanfolyamra amit a TEGYESZ szervezett!De jó tanács inkább az Ágacskához menjetek mert ott sokkal színvonalasabb!

Mindenkinek szép álmokat kívánok!!!!!

Puszi Rita
dotti

Látszik,hogy már álmos vagyok!A gónap az hónap akart lenni!Bocs!!

Mégegyszer szép álmokat kívánok mindenkinek!!!
Kép [/img]
dotti

Diadella, ez aztán a jó hír! Nagyon örülök :-) Sokat gondoltam rátok.

Kép

Felteszek egy képet amit ma reggel csináltam a lányokról. Mostanában nagyon jóban vannak :-)

Kép

Kép
Kép
emike

Ancsúr, Emike, Dotti! Nektek is köszönöm!!

Emike de gyönyörúek a lányok, és mennyire hasonlítanak egymásra! hihetetlen!!!!
Vendég

Nahát, ma reggel már érdemes volt felkelnem! Diadella, nagyon örülök! SIKERÜLT! :lol: :lol: :lol: A pasik a legparásabb lények a világon, az én párom is így szokott parázni. Mesélj, majd, hogy felhívtad-e a TEGYESZT?!

Képzeljétek tegnap elhoztuk a keresztlányomat. Náluk voltunk aztán amikor indultunk haza, elkezdett nyafizni, hogy ő is jön. Na, gondoltuk itt az alkalom. Mondtam anyukájának öltöztessük fel, legfeljebb visszahozzuk. Gondoltam úgysem jutunk el az első kereszteződésig sem. Dehogynem! Képzeljétek egy fél rossz hangja sem volt az autóban sem és utána sem, pedig nem is én ültem vele hátul, hanem a párom, én vezettem. Valahol félúton a férjem mondja, hogy kellene venni húst és egy kis rántott husit csinálni. Mondom oké. Kérdeztem az Amandát, hogy menjünk a TESCO-ba? Naná, hogy az volt a válasz, hogy menjünk. Ott sem volt semmi gond. De úgy képzeljétek el, hogy egyetlen egyszer nem kereste sem az anyát, sem az apát. Hazaértünk, na tegnap a faluban búcsú volt. Meglátta a forgatagot. "Kenesztanyu, Amanda hintázik, ugjál a vájban." Mondom neki, hogy oké, de előbb hazamegyünk, mert keresztanyunak nincs pelusa. Így is volt, hazamentünk, aztán alig hogy kiszálltunk az autóból, kérdés: "Megyünk?" Megyünk hát. Lányok, semmi hiszti, semmi para nem volt. Kb. 1 órát lehettünk lent, mondom neki, hogy lassan megyünk, jó? Ő: "Jó, megetetünk a kutyusokat." Aztán közben megjöttek az anyjáék. Lányok, ez a lány olyan édes volt, egy fél hangja nem volt. Komolyan. Én meg repkedtem, hogy ilyen jól el van velünk.

Nagyon örülök, hogy jól sikerült a találkozó. Nocsak... Zalán és Reni?! Édesek!

Kizsó, hogy vagytok?

Emike, csodaszépek a lányok!

Amneris, Zita baba még mindig gyönyörű és egyre gyönyörűbb. Nagyon-nagyon nőci! Látom, jól sikerült a nyaralás.
A kericsajom is egyre nőcisebb, képzeljétek, tegnap délelőtt a vásárban úgy nézegette a ruhákat, mintha tényleg érdekelné és mondogatta, hogy: "Tetszik nekem, jaj de szép, ez is szép..."

Deva, Zolika is beteg? Nahát! Tessék meggyógyulni nagyon hamar.

Zsu, levél megjött majd a válasz is megy, csak időre van szükségem.

Mondjátok, ha lesz gyerkőc akkor is mindig időhiányban fogok szenvedni? Mert már most abban szenvedek.

Tudom, csajok, hogy lógok képekkel... Móncsi ígérem, hogy teszek fel majd a konyháról is, csak innen nem tudok. Otthonról kell majd feltennem. Csak mindig van valami, vagy valaki délután nálunk. Remélem, hogy ma sikerül majd.

Most megyek dolgozgatni, majd még ha tudok délelőtt benézek.
kanga_mama

Diadella: Nagyon örülök én is, szuper, hogy sikerült a párodnak is dönteni! El tudom kézelni a boldogságodat! :):):)

Latimi: Megkaptam a leveledet, köszi!

Kanga_mama: Jaj, de édes lehetett Amanda! :) Ó, persze, hogy időhiányban fogsz szenvedni, amikor anyuci leszel! :D

Holnap megyünk Vivien MR eredményéért, drukkoljatok lányok, hogy ne legyen gond!
ildi_ko

Jaj, Ildikó, bárcsak már ott tartanánk... :lol:

Kezem-lábam csuriban, annyira szorítok, hogy minden rendben legyen Vivien eredményével. Ugye megírod majd, hogy milyen lett? Bár szerintem nem lesz gond. Annyira egészségesnek látszik a fotókon. :?
kanga_mama

Lányok, megkérdeztem Gabikától a sorszámunkat. 259-es. Mit szóltok? Májusban jelentkeztünk és 303-ról indultunk. Ej, de kutya jó kedvem lett hirtelen! :P :P
kanga_mama

Kanga mama: :lol: :P Nagyon szeretem ahogy a kericsajodról írsz! :lol: És legyen sokáig kutyajó kedved! :lol: :P

Ildikó: Megy a drukk nektek nagyon!!!! :lol:

Emike: Na ezek a csajok! :lol: :P Nagyon szép kis testvérpár! :lol:

KépKép
ancsúr

Ancsúr, aranyos vagy, köszönöm. Nagyon szeretem Őt. Megnéztem a Gólyahíren ismét a fotókat Viktória Hercegnőről. Gyönyörűséges és valóban a toka, azért az ott van, rendesen! :lol: :lol: :lol:
kanga_mama

Sziasztok!!! :lol: :lol: :lol:

Szombat este elszomorodtam... :( De közben azt is gondoltam, hogy még túl korai véleményt megváltoztatni, ami már jó régóta stagnált...
Bíztam benne, hogy talán, talán...

ÉS mit látok tegnap??? :D :D :D
Háát a könnyeim nekem is kicsordultak... :) Hasonlót éreztem, mint amikor barátosném küldte sms-ét :) Pedig éppen a babánkat veszítettük el, mégis sírtam örömömben, mert tudtam, hogy ez nekik mekkora lehetőség, hogy elindulnak az új úton... Ennek már ugye pár éve... majd határozat és 2 év várakozás, de már gyönyörűszép lassan 1 éves kisfiúcska boldog anyucija :))))
Diadellám!!! Már csak azt kívánom, hogy nagyon gyorsan repüljön el számodra az a pár év!!!!!
Kicsit sűrítsd a programot!! :)
Ne aggódjatok, a jelentkezéshez nem kell berendezett babaszoba, sőt babacuccok sem kellenek!! Úgy gondolkoznak, hogy még jó pár év van a babáig... Pest megyében nagyon kedvesek, de a 60 napot nem tartják, úgyhogy gyorsan kezdjétel el intézni a papírokat!
Első lépés, hogy jelentkeztek levélben, úgy gyorsabb! Elég pár mondat, hogy mit is szeretnétek.
Minden elérhetőséget adjatok meg, aztán jelentkeznek telefonon a Tegyesztől és megbeszélitek milyen időpontra menjetek.
Lesz egy tanfolyam (általában 2 szombatot vesz igénybe), pszichológiai vizsgálat (kitöltötök egy 300 kérdéssorból álló tesztet, ne ijedjetek meg, tele lesz nekünk butaságnak tünő kérdésekkel.. pl. kaptatok-e intőt az iskolában, rúgtak-e ki iskolából stb... ezek a kérdések többször máshogy felmerülnek, szóval csak őszintén, mert összekapcsolódnak a kérdések...), illetve lesz egy környzettanulmány is... Azt nézik, hogy alkalmas-e a lakás gyereknevelésre. DE pest megyében nem tulajdonítanak neki nagy jelentőséget... (Csak azt szűrik, hogy anyagilag tényleg nincs-e akadálya annak, hoyg gyermek kerüljön hozzátok... Tehát nagyon lepusztult házba nem mehetne baba.)
Aztán vártok, hogy megérkezzen a helyileg illetékes gyámhivatalba az előalkalmasságról szóló papír, és majd ott helyileg pedig elkészül a végleges határozat. Ott helyben is kimehetnek környezettanulmányra illetve kérhetnek igazolásokat munkahelyről, családi állapotról. Ha jól emlékszem legelőször kellett egy papír, hogy van-e már gyermekünk... erről hivatalos okmányt kellett bevinnünk.
Igaz nem kérdezted, de gondolom van akinek jó ha leírom mi vár rá... Így leírva hoszú procedúrának tűnik, visszagondolva nem az egyáltalán.
Bármi kérdésed van, nyugodtan kérdezz, jó sokan vagyunk Pest megyéből, mi, Naninga, RKata és még sokan mások is...

A felhőtlen örömünk itt láthatod:
Kép
HJaaaaajjjjjjj de jó kedvem lett :))))))))))))) Rengeteg puszi!!!!!!
Ja, és ilyen bébit kívánok nektek (na jó, az autó lehet Ferrari is :P )Kép

KépKép
napsugaracska

Jövök majd még kicsit később, mindenkihez szólni :wink:
Pusza!
napsugaracska

Akik nem voltak a talin: :lol:
Kép

KépKép
ancsúr

Kép

KépKép
ancsúr

Ancsúrkám! Isten bizony, kicsordult a könnyem. Ahogy apa a teljes áthatottsággal nézi a kicsi lányát... hát... nem semmi. :lol:
kanga_mama

Sziasztok!

Diadella:Örülök nektek!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Amneris ,Emike,Napsugi: Csodásak a picurkáitok!!!
:lol: :lol: :lol:

Kangamama: Szuper kis keresztlányod van neked!!! :lol: :lol: :lol:

Ildikó:Hatalmas drukk Vivikének! :D :D :D

Kép
csöpke

Csöpke, köszi! :lol:

Mesélj kicsit, hogy vagytok? :lol: Hogy van az a gyönyörű kis szöszike?
kanga_mama

Szia Kanga!

Jó,hogy itt vagy. :D Jól vagyunk,köszönjük,mostanában kicsit nyűgösebb a picúr.Elkezdtünk püréket enni,ízlik neki,de időnként fájhat a pocija,mert többet sírdogál. Amúgy hihetetlen a kisasszony,forog ezerrel,meg elkezdett tolatni :lol: Addig mocorog,amíg letolat a játszószőnyegről,nagyon cuki :D
Egyre többféle hangot ad,élvezi,hogy "beszélget". :D Ha ölbevesszük,megfogja a kis kezével az arcunkat, hát az fantasztikus érzés :lol: :lol: :lol:

Veletek mi újság? Meggyógyultál rendesen?

Kép
csöpke

Te Napsi! Olyan édes Norisz, komolyan! Figyi! Hát hiába várom én a történetet? Pedig kértem ám! Megkaphatom? :lol: :lol:
kanga_mama

Csöpke, köszi, minden rendben! Meggyógyultam és már lassan minden rendeződni látszik. Lassan anyagilag is helyre rázódunk talán. Igen, bizony jó érzés... Amanda is szokott ilyent csinálni, meg a nyakamat szorongatni. :lol: :lol: Jaj, annyira jó látni, amikor valami újat produkál a babó... Jaj, csak nehogy pocifájós legyen. Talán nem, bízom benne. Képzeld kericsajom elkezdett enni, mint a gép, már kikerekedett a kis pofija és van pocikája is és persze olyan jó kis combikák. Végre valamit produkál már ez ügyben is. A Bölcsi nagyon tetszik neki, mesél róla. Már az ott alvás is megy, igaz, hogy még azért egy-egy sírás becsúszik alvás előtt, de talán ez is elmúlik. Te, Laurának még mindig olyan szép kék a kis szeme? Olyan szép formás kiscsaj, olyan jó volt fogni. Van fogása, az biztos. :lol:
kanga_mama

Napsi: nagyon édes ezen a képen Norisz! :lol: :P :lol: Tetszik Vikinek is! :lol:

Csöpke: Már ilyen ügyesen esztek? Én már úgy félek a kajáltatástól :? mit ehet, mit nem stb. töltött káposzta? :lol: :P :lol: Képet szeretnék kapni! :lol: :P

Kanga mama:Úgy tudják egymást nézni! :lol: :P Viki mintha az Istenre nézne, szoktam is rötyögni rajra. :lol:

KépKép
ancsúr

Ancsúrkám, hát persze, neki még TI jelentitek a világot. :lol:
Töltött káposzta, jó hogy mindjárt nem malacssült, meg valami jó kis zsíros cupák! :lol: Na, jó, tudom, hogy csak tréfa volt, de akkor sem bírtam nem leütni a labdát. Te dobtad fel!

Láttátok a Gólyahírest? Most öltöztetik és viszik haza a múlt heti 3600 gr-os "csöpséget" és szerdán lesz a következő aláírás. Nagyon jó hírek ezek. :lol: :lol:
kanga_mama

Kanga:Igen,még mindig kékszemű tündérkirálylányunk van :D :D :D

Ancsúr: Én is paráztam a kaja miatt,most azt mondom,talán a lényeg a türelem.Első nap vérig volt sértve a kisasszony,hogy kiskanállal kell ennie,üvöltött,és nem nézett ránk,se apára,se anyára :D ,aztán egyre ügyesebb lett,bár még nagyon az elején tartunk.Öt hónapos korában kezdtük el,egyszer kap egy nap pürét,kevés tápszerrel leöblítve.Neki a gyümölcspüré nem kellett eddig,úgyhogy sütőtököt,sárgarépát eszünk.Amúgy a babafalván találtam egy táblázatot a szilárd kaják bevezetésének ütemezéséről,azt érdemes megnézni.
Küldöm a képet! :lol:
Te is írj Vikikéről!!!Mit csinál,hogy telnek a napok? :lol:

Kép
csöpke

Sziasztok

Diadella!
Annyira örülök!!!!!!!!!!!!!!!!
Amint aláírjátok a Tegyesznél a papírokat kismami és kispapi lesztek. Hosszú még az út, de a végén ott vár egy vagy kettő:wink: ragyogó szempár. Minden nap közelebb kerültök ahhoz, hogy babaillattal teljen meg a ház.

Olyan jó, hogy taliztatok.... :D :(

Sajnos mi betegek lettünk. Szeptemberben végig náthásak voltunk, 2 hét tünetmentes és most újra. Szeptembert végig bölcsiztük, de most otthon leszünk 2 napot én, 2 napot Apa, utána meg jön a hosszú hétvége.

Megpróbálok majd visszaolvasni és írni Nektek. Hiányoztok.
Néha bekukkantok, amíg Mimi nézi a Verdákat vagy a Kisvakondot, de írni már nem hagy időt.

Latimi
Nagyon drukkolok Nektek. :P

Ölel mindenkit Süni Kép

Kép
renóca

Diadella! Én innen csendben nagyon szurkoltam ám! Irtóra örülök nektek! Szép és gyors várakozást kívánok!
csut79

Köszönöm a drukkokat, persze, hogy jelentkezek az eredménnyel! :)

Ancsúr: Ééédes! :)

Emike: Tündériek a lányok és olyan jó, hogy tart a "szeretjükegymást" korszak! ;)

Napsugi: Szuper ez a kép Noriszról, nagyon helyes!!! :) Apa meddig lesz távol Tőletek? :( Nem irigyellek, rossz lehet nagyon!

Süni: Jó, hogy jelentkeztél!! Jobbulást Miklóskának!!!

Képzeljétek, Bálint múlt hét óta utálja az ovit, minden nap haza akarja hozni az összes cuccát, merthogy ő már soha az életben nem megy oda többet. :? Azt hiszem, az lehet az oka, hogy viszonylag gyakran volt most egyedül, vagyis Vivi nélkül oviban és ez rossz lehetett neki. Remélem, hogy elmúlik ez a korszak is.

Kizsó: Lányok hogy vannak?
ildi_ko

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?