Sziasztok!
Jó hírek! Minden oké, BPD. 33mm, OFD. 35mm. Na most melyik pontosan minek a mérete?
Mozog, jó szívműködés, de annyira izgultam, hogy még szédültem és hányingerem is lett
szóval tök elfelejtettem képet kérni....picit hülye vagyok. De a nemét még tuti nem látja. Ja és azt mondta, szép zárt a méhszájam. Szupi...
Bocs, hogy önző voltam, reggel még nem is olvastam a többiek hozzászólásait, hát jó sokat termeltetek a tali óta!
Én is örülök, hogy láttuk egymást, örülök Krixtának is, csak ne aggódj nagyon, jó hogy pont én mondom...
de tényleg, csak bízz a babádban!
Vica, el se tudom képzelni milyen nehéz most, de még mindig van remény, ahogy többen írtátok, sokan véreznek, nem tuti a teszt, a petezsák annál inkább az!! 1-kor szorítok!!
Nati kösz mégegyszer a fuvart!
nagyon szétfagytam volna...meg szuper volt látni, tényleg, hogy Krisztiék ilyen jól vannak, erősek és egészségesek, mindenkinek ezt kívánom!
Szilvi (ezt tényleg szokni kell még
) mikor érsz rá turizni? Mit szólt a főnököd?
Viki, mikorra tervezitek a következőt?
Kell még egy ilyen édes mütyűr, mint Levibaba!
Andi Algopirint (ha van még eldugva valahol) nyugodtan bevehetsz, ha félsz tőle egy felet, de nekem remekül be szokott válni egy nagy bögre langyos mézes tej, utána feküdj le és polcold fel a lábad!
Kata, Judy, meséltem a spriccelős tejsztorit a páromnak, mondtam hogy számítson rá, utána fél órát röhögtünk, mert eeez bezzeg nincs a könyvekben....
Ani mennyire szoktál görcsölni? Mikor mondtam Schwarczinak ezt a fura hasfeszülős dolgot, azt mondta vegyem komolyan, szedjek 3x1 magne b-t mostmár végig, attól el kell hogy múljon. Anyukámnak ezek a görcsök jelezték anno hog veszélyeztetett, neked mit mondott erre a doki? Ugye tudja? Nem ijesztgetésből, csak nehogy baj legyen. Anyának azt monták, ha érzi, feküdjön le és húzza fel a lábát, hogy lazuljon a hasizom, és ha még mindig kemény, vagy "féloldalas" lesz a hasa, az nem jó...
Amúgy a dokimtól megkérdeztem mostmár konkrétan a szülős dolgot, tudjátok én nem akarok magánra menni hozzá csak a nővédelmibe, azt mondta így is oké, nála szülök, de összeget még mindig nem mondott...az tuti hopgy karácsonyra kap egy szép kis csomagot!
Lányok, amúgy nem kell valakinek október 31-ig levásárolható Brendon kupon? Nekem nem fog kelleni, használtan szeretnénk cuccokat (hogy honnan??
) de ha valamelyikőtök lecsap rá, nagyon szívesen odaadom!