Új privát üzeneted érkezett!

Vicuska,

Még annyit, hogy a hőd még mindig eléggé fent van, ugyhogy tényleg lehet nem jelent semmit ez a vérezgetés.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy
Nem csodálom, hogy teleetted magad hatalmas pizzát kaptatok Andival.
Vendég

Vicuska,
hőd gyönyörű, tudom, ilyenkor nagyon nehéz mondani, hogy nyugi, de menj el a dokihoz és pihenj nagyon sokat!!!!!!!!!!!!! És ne add fel!!!! Kivel babásodom, akkor ebben a hónapban!!!!! Te vagy az egyetlen reményem, hogy Neked pár kell és az csak én lehetek :wink: KITARTÁS Vicuska, minden rendben lesz!!!
Vendég

Jusy!

sok szerencsét a Bazsi vérvételéhez,reméljük bátor kisskac lesz!
Neked meg az UH-hoz!és persze hogy kiscsajszi lapul a picidban :lol:

Csajok!
köszi a bíztatást,de teljesen logikátlan lenne,ha babás lennék.teszt nega ma reggel is,totálisan.nem is volt pozitív soha :shock: hőm a progitól magasabb,és a mensi is a progitól késett 5-6 napot.
a doki meg félrenézte,nem volt ott semmi petezsák,. :roll:
Most azért nagyon dühös vagyok,hogy nem tudom elérni tegnap óta. :evil: szeretnék pontot tenni a végére.és tudni hogy tutira vége.
Ha poz.lenne a tesztem,bizakodnék. :(
Lehet kellene kérnem egy vérvételt,az tutira megmondja,nem? :roll:
Vendég

Szilvi,

Hát igen, Andinak volt esze nem ette meg az egészet, tuti nem is volt szarul este.
De nem volt szívem ott hagyni, annyira fincsi volt, nyami..... :lol: :lol:

Nati,

Akkor szerdára kell összpontosítani a drukkokat?????
Amugy az tök jó, ha nem érzel semmit, velünk is így volt Katával. Amikor nem éreztünk semit, akkor jött a babóka. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Most beszéltem a dokival,1-re megyek hozzá :?
ő se bíztatott semmivel :(
Vendég

Vicuska
A teszt csak a pozitívnál 99,5%os, ha negatív az nem jelent túl sokat....
A vérvétel viszont tutira kimutatja, hogy van HCG a véredben vagy se....
Ne add fel, a doki csak nem akkora vaksi, hogy ne ismerjen fel egy petezsákot.
Vendég

Vicuska,

Fel a fejjel. :lol: :lol: :lol: :lol:
Akkor 1-kor gondolok rád, aztán gyere minél hamarabb a hírekkel.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy
Legközelebb vagy tovább maradunk vagy elviszed haza a "maradékot". :)
Vendég

Vica,

Nem hiszem, hogy egy petezsákot csak ugy el lehet nézni. Annak annyira tipikus formája van, hogy még én is felismerném.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Vicuska
A manóba, 2ig dolgozok... Ismét álmatlanul telik majd az éjszakám...
Biztos, hogy jó hírekkel fogsz jönni!

Beért a nagymánáger főnököm, nemsokára le lesz támadva a kis Titababával. Már izgulok, milyen képet fog vágni. :D
Vendég

Szilvi,

Lehet az lett volna jobb, ha becsomagoltatom, és elhozom haza a fiuknak. Ők tettek volna róla, hogy ne legyek szarul. :lol: :lol: Imádják a pizzát.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Márti,
mondd a kis apróságnak, hogy ügyes legyen az uh-n és mutassa meg magát!!!! Minden rendben lesz, ne aggódj!!!
Eddig látod senki nem volt körülötted, aki terhes, most meg többen is vannak, s ezek néha rosszul sikerült történetekkel is járnak, de Te emiatt ne idegesítsd magad!!!!!

Judy,
ezek a tickerek sokkal klasszabbak és szöveg is amit beleírtál!!!! Hát, azért remélem komolyabb bajod nem lett a pizzától :roll: Barbi lehet, hogy ikább a kínait szereti :wink:

Szilvi (hűűű, de furcsa ez írni, nekem azt hiszem a fejemben Maci maradsz!!! :wink: )
Van valami oka, hogy nem tudtál aludni, vagy ez már a kismamasággal jár??? Most hogy így belegondolok, hogy a párod kamionos és ennyit van távol, nem semmi, hogy Titababát ilyen hamar össze tudtátok hozni :wink:

Krixta,
te dolgozol még? Melyik könyvtárban vagy?

Ani,
a mai nap is jól kezdődött?? Ma mész suliba?
Vendég

Krixta,

Én is jelöltelek iwiw-en. :lol: :lol:

Nati,

Nekem is jobban tetszenek ezek a tickerek, és lehet vicces szövegeket is írni, csak az a baj, hogy nincs nagy választék. :lol: :lol:
Nem lett komolyabb bajom, csak annyi , hogy most + 1 kg-val vagyok több, de már nem is érdekel. Imádom a pizzát is meg a kínait is. Majd aggódok a súlyom miatt ha megszültem. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Vicuska,
ezerrel megy a drukk egyre!!!! De légyszi ígérd meg, hogy utána jössz és elmondod, hogy van petezsák és vért is vettek!!!!!!!

Szilvi,
ha Vicuska jön, akkor küldök neked sms-t, a mhelyen még rossz szemmel nézik, hogy kialvatlanul jársz dolgozni miattunk!!!!
Ház ügyben van valami? Mikor mentek ki megnézni??? Linkek nincsenek, ahol mi is megleshetjük???

Judy,
majd legközelebb "csomagoltatsz" :wink: Srácoknak meg biztos elég voltál Te is, gondolom azért még nagyon hiányoztok nekik, ha nem otthon alszanak!!!

Vicuska,
nagyon-nagyon elkeseredett lennék, ha nem lenne ott petezsák. Csak jól látta ez a doki, különben akkor mire jó ez a heti egy kontroll, ha nem arra, hogy megnézze mi a helyzet. Szerintem pedig a progitól nem késhet ennyit.
En nem fair!!!!!
Mit mondott a telefonban? Vérvételt meg tudják ott csinálni?
Vendég

Nati
Inkább ahhoz lehet, köze, hogy hétvégén is 1-ig, 2-ig tévéztem, utána meg 11kor kászálódtam ki az ágyból. Utána furcsa volt 10kor ágybabújni és próbálni aludni, 5 előtt már kelni kellett... :?
Titababát a szabadságnak köszönhejtünk. :D Jókor volt itthon a párom. :)
Vendég

Vicuska, kérjél vérvételt, az biztos. Én sem gondolom, hogy a doki félrenézne egy petezsákot....
Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!

Márti, drukkolok az uh-hoz. Én (is) minden uh előtt izgulok. Ez természetes!!

Judy, majd legközelebb csomagoltatsz... apának miután hazajöttem, rendelhettem onnan pizzát :lol: , nehogy ő kimaradjon a jóból. :wink:

Nati, jaj, de kíváncsi vagyok rád... jó lenne 2 nap múlva reggel jó hírekre ébredni!!

ma megyek délután a gyerekkori barátnőmhöz babázni. A kiscsaj a szülinapomon született, most másfél éves.

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Nati,

Hát igen, nagyon szeretnek itthon lenni (hála istennek) Anyutól is szívesen jöttek haza.(mondjuk ezt nem csodálom :lol: )
Na meg persze nekünk is nagyon hiányoznak ha nincsenke otthon, tul csendes a lakás. :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Kata,

Ugy látom te már rendesen gyakorolsz minden korosztályon.
Unokaöcsi, most meg barátnő kislány. :wink: :wink:

Nem lesz gondod a babázással. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Nati
Köszi, hogy szólni fogsz. :)
Jó lenne pénteken kimenni megnézegetni a házikókat, várhatóan csütörtök este jön haza a másik felem. :)

Itt lehet lesekedni:
A némber van :D : http://www.elvit.hu/ingatlan/ingatlan/8136
http://www.elvit.hu/ingatlan/ingatlan/4362
http://www.elvit.hu/ingatlan/ingatlan/1245
Volt még egy, de úgy néz ki azt lenyúlták.
:evil:
Vendég

Hali Csajok!

A tali óta most sikerült csak benéznem! De ahogy gyorsan visszaolvastam, a tali mindenkiben mély nyomot hagyott :lol: ! Tényleg jó volt veletek találkozni, más így személyesen, mint az iwiw-es képeket párosítani a nevekhez :wink: .

Vikike, Levi az életben még aranyosabb, mint a képeken! És hihetetlenül jó kisfiú :D !

Vicuska, nagy drukk 1-kor!!

Krixta, üdv a csapatban!

Judy, nekem tényleg nem volt semmi bajom a pizza után! Bár én már rájöttem, hogy csak magammal szurok ki ha teleeszem magam :? ! Gondolom te is tanultál belőle, és legközelebb hazaviszed a srácoknak a "maradékot"! :wink:

Nem panaszkodni akarok, de tegnap pokol napom volt! Már reggel arra keltem, hogy úgy fáj a fejem, hogy majd megőrülök! Ami a legrosszabb, hogy ez nem változott meg egész nap! :(
Én még nem kérdeztem meg a dokimat, hogy milyen fájdalomcsillapítót lehet bevenni ilyenkor. Ti tudtok valamit javasolni?

Kép
tand

Az előbb kimaradt.

Chrissyy!! [size=24]Magyon nagy gratula Martinkához!!!![/size]

Kép
tand

Jól sikerült az előbbi hozzászólásom! :oops:

Inkább nem variálom túl!

Chrissyy, gratulálok!!! :lol:

Kép
tand

Ah, kitöröltem, amit írtam.......

Szilvi,
én már látom a muskátlikat a tornácon és a zöld gyepet az udvaron :wink: :wink: Remélem sikerült megtalálnotok a Tieteket és Titababa már oda fog születni!!!!

Andi,
talán egy fél algopirin??? Azt hiszem Kata is küzdött a fejfájással korábban...

Kata,
mire Geri babátok megszületik Téged már egy népes gyerekhad fog körülvenni :wink:

Lányok,
a biokémiai terhesség az, amikor van petezsák, de üres és nincs HCG a vizeletben???? :oops: :oops: Bocsi, hogy ilyeneket kérdezek, de konkrétan nem tudom... KÖszi
Vendég

Nati
Már a lelkem ott lakik. :) Szeretnénk még Titababa megérkezése előtt költözködni. Reméljük, sikerül.
Vendég

Most jöttem meg vérvételről.az a baj,hogy 1-re nem lesz meg az eredménye,csak később du.valamikor.
úgyhogy még reménykedhetek. :lol:

Asszisztens szerint doki azt fogja nézni,látja-e most is azt a valamit,amit múlt héten. :roll:

én már tudom,hogy nem :evil: :(

Szilvi!
drukk a beszélgetéshez a főnökkel :wink:
Vendég

Sziasztok!

Vicuska egy másik fórumon egy csajszi írta valakinek aki vérzik:

"zmimi: na, akkor pláne ne asszociálj erre! Doma fiammal 1 hétig véreztem, mert egy hematóma növekedett a petezsák mellett. Szerencsére felszívódott, és Doma nyert! No para!"
Nagyon drukkolok Nektek!

Most rohanok, pápá

madiani

Vicuska
Köszi!
Nemrég voltam, nem úgy reagált, hogy én szerettem volna. :?
Elég higgadtan fogadta a dolgot, gratulált és most intézi a további ügyeket. Ki lesz majd, aki helyettesít, hova tesznek át, legvégső esetben kérik, hogy írassam ki magam táppénzre. Még van 1 csaj, akinek meg kellene mondanom.... de még van idő. :D
Vendég

Sziasztok!

Jó hírek! Minden oké, BPD. 33mm, OFD. 35mm. Na most melyik pontosan minek a mérete? :oops: :D Mozog, jó szívműködés, de annyira izgultam, hogy még szédültem és hányingerem is lett :shock: szóval tök elfelejtettem képet kérni....picit hülye vagyok. De a nemét még tuti nem látja. Ja és azt mondta, szép zárt a méhszájam. Szupi...

Bocs, hogy önző voltam, reggel még nem is olvastam a többiek hozzászólásait, hát jó sokat termeltetek a tali óta! :) Én is örülök, hogy láttuk egymást, örülök Krixtának is, csak ne aggódj nagyon, jó hogy pont én mondom... :) de tényleg, csak bízz a babádban!
Vica, el se tudom képzelni milyen nehéz most, de még mindig van remény, ahogy többen írtátok, sokan véreznek, nem tuti a teszt, a petezsák annál inkább az!! 1-kor szorítok!!

Nati kösz mégegyszer a fuvart! :) nagyon szétfagytam volna...meg szuper volt látni, tényleg, hogy Krisztiék ilyen jól vannak, erősek és egészségesek, mindenkinek ezt kívánom!

Szilvi (ezt tényleg szokni kell még :)) mikor érsz rá turizni? Mit szólt a főnököd?

Viki, mikorra tervezitek a következőt? :D Kell még egy ilyen édes mütyűr, mint Levibaba!

Andi Algopirint (ha van még eldugva valahol) nyugodtan bevehetsz, ha félsz tőle egy felet, de nekem remekül be szokott válni egy nagy bögre langyos mézes tej, utána feküdj le és polcold fel a lábad!

Kata, Judy, meséltem a spriccelős tejsztorit a páromnak, mondtam hogy számítson rá, utána fél órát röhögtünk, mert eeez bezzeg nincs a könyvekben....:D :lol:

Ani mennyire szoktál görcsölni? Mikor mondtam Schwarczinak ezt a fura hasfeszülős dolgot, azt mondta vegyem komolyan, szedjek 3x1 magne b-t mostmár végig, attól el kell hogy múljon. Anyukámnak ezek a görcsök jelezték anno hog veszélyeztetett, neked mit mondott erre a doki? Ugye tudja? Nem ijesztgetésből, csak nehogy baj legyen. Anyának azt monták, ha érzi, feküdjön le és húzza fel a lábát, hogy lazuljon a hasizom, és ha még mindig kemény, vagy "féloldalas" lesz a hasa, az nem jó...

Amúgy a dokimtól megkérdeztem mostmár konkrétan a szülős dolgot, tudjátok én nem akarok magánra menni hozzá csak a nővédelmibe, azt mondta így is oké, nála szülök, de összeget még mindig nem mondott...az tuti hopgy karácsonyra kap egy szép kis csomagot! :)

Lányok, amúgy nem kell valakinek október 31-ig levásárolható Brendon kupon? Nekem nem fog kelleni, használtan szeretnénk cuccokat (hogy honnan?? :roll: ) de ha valamelyikőtök lecsap rá, nagyon szívesen odaadom!
Vendég

jaj desok lett :oops: hihi... közben Maci meg már válaszolta kérdésemre...hmm...legközelebb kevesebbet ülök egy hozzászóláson! :)
Vendég

Márti
Ezen a héten tutira nem jó. :(
Higgadtan tudomásul vette a dolgokat, most rohangál, mint 1 mérgezett egér.
Vendég

Vicuska,
én azért szorítok, hogy ott legyen a hcg a szervezetedben!!!!!!

Szilvi,
ezt nem nagyon értem... Átraknak máshová??? S mi az hogy írasd ki magad táppénzre?????

Márti,
no látod, minden rendben!!!! Jó érzés látni, hogy a fiatal korod ellenére (s ezt egyáltalán ne vedd rossz néven) ennyire komolyan veszed a terhességed és készültök rá a pároddal!!!!!!

Nekem sül az epres-mandulás-diós-csokis muffin - ma szénhidrát napon van, egyet én is elpusztítok majd, hűűűűű de jóóóó illata van :P
Vendég

atyaég, már 3 centi átmérőjű a feje!!!! :D :D ekkora lenne....ez annyira hihetetlen még mindig, te jó ég!!! bocs hogy csak magamról beszélek! Boldog vagyok!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nati
Ma még kiderül, hogy mi lesz a sorsom szerdától. Ami biztos, éjszakára már nem jövök. Azt most tárgyalják, hogy hova is kerüljek. A táppénzre küldésen én is meglepődtem. Kicsit parás a csávó, rögtön felmaszatolta veszélyeztetett terhesség ördögét a falra.
Kis hipohonder. :P
Vendég

Szilvi, ez nem szép dolog. Mármint a főnöködtől. Az enyém a vártnál jobban reagált a felmondásomra is, bár tudtam róla, hogy rendes. Lehet, hogy nem túl családbarát cég vagytok?!
Kösz Nati, szeretek ilyet hallani :)
Vendég

Márti
A legnagyobb röhej az, hogy idén kapta meg a családbarát munkahely címét. Állati nagy buli volt és rettentő büszkék voltunk magunkra. :D :D :D

Kérdezni akartam, hogy valakinek van-e infója arról, hogy RL a kórházban mikor dolgozik? Vagy az UH szűrést más csinálja?
:roll: :oops:
Vendég

Szilvi,
itthon nincs Munka törvénykönyve, de azért ez nagyon gáááz!!!! Az biztos, hogy áthelyezni átlehet, de az alapbéred nem lehet alacsonyabb a jelenleginél.
Táppénzre viszont nem küldhet el!!! Az tuti!!!!
Azért ez nagyon nem kerek!!!!! Nálunk ez egyáltalán nincs így, ezért is szeretem az én cégemet :P

Hát igen, a legjobb munkahely, családbarát munkahely címek mind arról szólnak hogy részt veszel a kiírásban és aki a legtöbbet fizeti azé az első hely... szomorú, de ez az igazság...

A kórházban, ott lent, ahol mutattam, hétfőtől péntekig van uh (második ajtó) én csak azt tudom, hogy BB pénteken "rendel" ott. Egyébként pedig szerintem bárkihez mehetsz, legalább kipróbálod egyszer, mit szólnak a taj kártyádhoz és az alföldi lakcímedhez :P baj nem lesz belőle :wink:

Márti,
ez szuper!!!! Már 3 cm a feje :P Teljesen mekkora????
Vendég

Sziasztok!

Most beszéltem a Krisztvel 1re mennek szemészetre aztán úgy néz ki hogy mehetnek is haza,sok tejcsije van szerencsére...olyan kis boldog...olyan jó hallani...persze érthető hogy boldog..

Még szerencse hogy tegnap nem mentünk be hozzá mert estére sikeresen belázasodtam taknyom-nyálam folyik..:( Úgyhogy most nyomom az ágyat, lazításképp felnéztem ide...szerintem azért fáztam meg mert már nem ér össze rajtam a szövetkabátom és így eléggé fáztam hogy nem volt összegombolva..

Vicuska én is nagyon drukkolok,nekem az előzőnél ugyanez volt és kiderült hogy azért barnáztam meg véreztem mert volt egy pici méhszájsebem..de nem zavart sok vizet..és ugyanúgy nem látták a babát csak később de megvolt petezsák..szóval fel a fejjel!

Judy vissza is jelöltelek már iwiwen..:)

Holnap leszünk 19.hetesek...holnap megyünk ultrahangra is,olyan jó lenne tudni mit rejteget a pici ott középen :) szerintetek az normális hogy csak ritkán érzem a mozgását a picinek?Mondjuk ha már egyszer érzem egy nap akkor is megnyugszom.

Én amúgy itthon vagyok Január óta mert az előző babánál is kiírt az orvos,most meg szerencsére elég hamar újra jött a baba így nem mentem vissza melózni.
Amúgy a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár egyik tagkönyvtárában dolgozom/dolgoztam...

Na megyek vissza a jó kis citromos teámhoz..szép napot mindenkinek!
Vendég

Ki az az RL? A kórházban az UH-szűrés annyi h elmész bárki is van ott, (mivel többnyire nem is lehet tudni, ki van ott) és sorszám meg ilyenek és behívnak és meguháznak és mehetsz. Futószalagon. :S Nekem annyival könnyebb, hogy keresztanyám ott dolgozik és előbb bejutok, de velem se bánnak jobban a dokik. Ha láttok egy alacsony, rövid vörösesbarna hajú, fekete szemű, mosolygós, vékony, 50 körüli nőt, na ő a Pici, a keresztanyám! :) ide-oda rohangál 2-3 ajtó között, uh-ztatja a nagyterheseket.
Vendég

Nati, nem tudom teljesen mekkora, mett azt nem írták le :( De kb 10-12 cm lehet, így könyvek alapján...
Vendég

Kép

A vonalzómat már megcsináltam csak nem tudom hogyan kell betenni.

Gondoltam berakom ezt a képet Krisztiről meg rólam ez az utsó pocakosan készült képe:)

Nekem meg a fekete pulcsi miatt nem látszik semmi a pocimból..:)
Vendég

Nati
Majd Titababa után átmegyek hozzátok melózni. :D
A munka törvénykönyve szerint ki kell vegyen éjszakai műszakból (85. §) és át kell helyezzen, de csak akkor, ha én is beleegyezek.
Hogy elzavarhat-e táppénzre, ebben nem vagyok biztos, de rá tudok kérdezni.
A rendelésen én leszek a kakukktojás. :D

Krixta
Köszi az információt. De jó, hogy Chrissyyék ma már hazamehetnek!
Azért a kis gömbölyű pocid látszik. :)

Márti
Köszi az infókat.
Még elég kisterhes vagyok. :D
Vendég

Krixta,
fent a lap tetején a segédletek alatt van a profilod, ott kell az aláíráshoz bemásolnod a tickeres honlapon kapott elérési útvonalat és utána a profil alatt szintén a BBC kódot kapcsold be, úgy már működni fog!
S ide a vonalzó alá tudod beírni a drukkos dátumokat is.
Köszi az infót Krisztiékről, remélem Martinka szemével minden rendben!!!

Szilvi,
azért írd meg, ha valami ma kiderül, mi lesz veled!!! Nem ám nem tudsz jönni és nem leszel net közelben!!!!

Márti,
ez igen, növesztgesd csak a kis pocaklakótokat. Legközelebb majd figyelem Picit és szerzek protkót :wink:

Vicuska,
megy a drukk ezerrel!!!! Már biztos ott vagy!!!!
Vendég

Nati
Írni fogom, ha megtudok valamit. Most odavan mindenki abrakolni.

Vicuska
Mennek a drukkok!!!!!
Vendég

Hopsza, retikül! Most jut eszembe, ismertek jó gázszerelőt?
(csak ne a Lakatos A legyen, mert őt nem akarom kihíni)
Vendég

Szilvi, milyen gázszerelőt keresel? Gázkészülék szerelőt, vagy víz-gáz-központifűtés szerelőt? Utóbbit tudok neked ajánlani.

Vicuska, mi újság?

Nati elkészült már a muffin? Azért jó a szénhidrát nap is, nem? :wink:

Kép
tand

Andi
Ööööö.... a konvektorokat és a vízmelegítőt kellene átnéznie. A vízmelegítőből visszajön a CO, szét kell szedetnem és kitakaríttatnom a füstelvezetőjét.
Vendég

Szilvi, hát akkor sajnos nem tudok segíteni, mert gázkészülék szerelőt nem tudok! :(

Kép
tand

Andi
Nem gond. Azért köszi!

No, ellépek haza. Holnap folyt köv.
Szép délutánt!
Vendég

Sziasztok!

Hú,Ti aztán termeltetek! :shock: :D

Vicuska
!!Megy a drukk,remélem hamarosan jelentkezel,és minden rendben van!!

Nati!Gondolom már nagyban falod a muffinokat!Nyam-nyam! :D

Márti!Gratulálok a szép babához,örülök,hogy minden rendben van.Tényleg pihizz sokat,ha keményedik a pocakod,nekem is ez volt,a 26.hétre kinyílt a méhszájam,és végigfeküdtem a hátralévő időt.Nekem Diaphyllint kellett szednem.

Szilvi!Mi lesz,ha már nem dolgozol?Lesz addigra otthon is internetetek?Nem is tudtam,hogy házat szeretnétek venni,vagy már írtad,csak én siklottam el fölötte? :oops:

Örülök,hogy Krisztiék jól vannak,és már jöhetnek is haza! :) Mostmár cak 3 napot vannak bent az újdonsült anyukák?Én még 4-et voltam.

Algopyrint nyugodtan be lehet venni,ha fáj a fejetek!
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?