Reggelt!
Cseriani, olyan aranyos vagy, hogy hiányolsz! Nem vesztem ám el, meg igyekszem is jönni mostmár, de ölég mozgalmasak a napjaim. Olvaslak folyamatosan benneteket ám, csak épp írni nem tudtam, mer elkezdtem mindig, aztán mégse tudtam elküldeni.
Na.
Barnabás úrfi aranyos gyerkő! Nagyon szép formás kiscsávó. És jó sok haja van! Várjuk vissza anyuciját ide, hogy meséljen! (meg az azt jelentené, hogy itthon vannak ugye...) Millió puszi meg üdvözlet nekik!
Hajrá
Josi, te leszel a következőőőőő! Kérjük majd a híreket ám!
Csecsemősökkel én se voltam elégedett; nem a "babaláthatósági" szigorúságuk miatt (ébresztési technika nekem se tecc azé), hanem az arckifejezésük, jaaajjj... Némelyik olyan volt, mintha ecetet ivott volna, de mindiiiig... A látogatási rendben nekem szimpatikus volt, hogy nagyon szigorúan vették azt az 1 órát, és azt se bántam, hogy bent volt a baba a csecsemőosztályon, amíg jöttek. Mer nem csak hozzám jöttek, és olyanok, hogy jajjj...
Az, hogy egyszer hozták ki egy látogatási idő alatt megmutatni, az is jó voolt sztem, azt mondták, fárasztja a babákat, ha mindig felkapkodják őket, na, ezt lehet, a saját nyugalmuk érdekében mondták, de télleg nem gondolom, hogy a babóknak hasznukra válna, ha 5 percenként kikapkodnák őket a helyükről.
Persze, én könnyen beszélek, ott voltam egész nap, míg apuka alig láthatta... Köztes megoldás kellene valahogy.
Vakuvillogás meg nagyon gáááz... De azért gy.k. előre is figyelmeztethetnék mondjuk a látogatókat, nem rögtön elvinni a gyereket.... Asszem, itt meséltem, hogy Feri épp így maradt le egy nap arról, hogy megnézhesse a saját fiát...
Cseriani, örülök, hogy rendben vagy, ne aggódj!
Rékababa, hogy bírok a kettővel? Nehezen, nagyon nehezen...
Már nemtom, melyőtök írta, hogy 50 kilós ismerősének 5 kilós babája született (Tán
Banoed? Bocs, ha nem...) Hát, majdnem eldobtam magam, mikor olvastam. Nem lehetett semmi... De az a fő, hogy jól vannak. Tudták, hogy ekkora lesz, és eleve császározták, vagy menet közben derült ki, hogy nem fog menni? Vagyishogy jönni? Mindenesetre minden elismerésem az anyukának!