Új privát üzeneted érkezett!

Én is csodálkozom, hogy ilyenek a csecsemősök. Én nekem se lehetett semmilyen rossz tapasztalatom. Igaz az én lányom sose aludt mikor kihozták. Mikor már nem volt sárga maradhatott is. Velem végig rendesek voltak.
Vendég

Nem, Én az Imre dokihoz járok :) .Az én barátnőm is 5 hete szült de semmi rosszat nem mondott a csecsemősökre! Én se értem,lehet hogy front van???Bár ez nem mentség.

Kép
Kép
josi

Emma mi van veled,merre vagy?
Vendég

Sziasztok! Kedden kell befeküdnöm,doki azt mondta,hogy valószínű ez is császár lesz. Remélem ez azt is jelenti.hogy jövőhéten babázok én is :D

Kép
Kép
josi

Josi szerintem biztos akkor már babázol :lol:
Annyira kihalt ez a topik,mióta Áfi élvezi a kórház vendégszeretetét :?
Vendég

Cseriani,már akartam kérdezni tőled,hogy mennyire viselte meg a melled a szoptatás és hogy lehet-e bevinni krémet és mellvédőt a kórházba?? Bocs ha nagyon indiszkrét volt a kérdés,nem is kell hogy itt válaszolj,írhatsz privit is. Köszi

Kép
Kép
josi

dehogy indiszkrét :)
A kórházban fájt rendesen,sokszor mikor a kisasszony elkezdett szopizni kijöttek a könnyeim :cry:
Mostmár nincs szerencsére ilyen bajom,végülis mire hazajöttünk a kórházból,már akkor sem volt. Én is vittem be magammal garmastant,azt használtam. Nekem nem volt kirepedve,mégis nagyon fájt,az egész. Viszont volt olyan,hogy a kisaszony véresre szívta :cry:
Vigyél be nyugodtan magaddal mindent,amit szeretnél,nem szólnak semmiért. Nekem legalábbis nem szóltak.
Ja,Áfinak elfelejtettem mondani,de azért most mondom: a kórház napi 5 pelust ad,ha több kell,azt neked kell biztosítanod. És nem adnak popsitörlőt,azt vigyél feltétlen. A babának tisztogatási cuccokat adnak,de néha pólyahuzat a fürdőlepedő,úgyhogy azt is vigyél egyet.
És ezúton kérek mélységes elnézést Áfitól,hogy ezeket neki elfelejtettem mondani :oops: :cry:
Vendég

Sziasztok!

Csak benéztem, remélem minden kismama jól van.

JOSI: Drukkolok!!!! Remélem te nem úgy fogsz járni mint Áfi.
A csecsemősöket meg elkell igazítani, ha rosszul bánnának a babával. Nem kell megilyedni! Elvégre a mi pénzünkből élnek ők is és ha rossz tapasztalatotok van igen is jelezzétek a fönöknek.
A Bonyhádi csecsemösőknél ilyen nem volt ,hogy huzogatták a babák haját és leveszik a mellről szopi közben. Brrrr! még a hideg is kiráz.

Áfit még nem engedték haza?

Gyönyörű nagy babája van az biztos, majd elájultam mikor megláttam hány kiló. Azért nem semmi lehetett kihordani sem.

Mindenkinek szép hétvégét és jó babázást!

Sziasztok!!

Kép

móni
bedmona

Josi nem muszáj bevinni krémet mellbimbóra, bár nem hirdetik, de ha kérsz akkor adnak. Én is kértem és sokat segített. Nem a csecsemősöktől kell kérni, hanem az osztályos nővértől.
Vendég

Cseriani!
Én járok a Kundokihoz! Miért kérdezted?
Képzeljétek, egy 50 kilós budapesti ismerősömnek tegnap öt kilós babája született. mondták ugyan, hogy nagy, de senki se gondolta, hogy ennyire!
Jól van mindenki?

Kép
Kép
banoed

semmi különös banoed,csak hirtelen azt hittem,josi jár hozzá :oops:
Vendég

banoed remélem császározták az ismerősöd...
Volt neki terhessége alatt cukra?
Ha nem,akkor elmesélem a doktorbácsimnak,ha megyek hozzá a hat hetes vizsgálatra :D
Vendég

Köszi Cseriani! A védőnő nekem is felhívta a figyelmemet,hogy vigyek magammal törlőkendőt és pellust,mert szegény a kórház! :? Csak azt nem tudom akkor mi lehet egy nem kiemelt kórházba....na mindegy. Szegény lánykám el van keseredve hogy kedden be kell feküdnöm :( nem tudom hogy vészelik át majd azokat a napokt az apukájával.

Kép
Kép
josi

nyugi josi,a lánykád már okos nagylány,nem lesz semmi baj. Látod,én mennyire féltem,mi lesz a Kristóffal-ráadásul nagyon anyás-és nem volt semmi baj.
Pelusból végülis nekem nem kellett hozzányúlnom a sajáthoz,elég volt a napi öt,hisz a csecsemősök is tették tisztába. Igaz,nem is volt szegénykém állandóan velem,sokat szolizott :cry: Egy nem kiemelt kórházban még betétet sem kapsz...itt legalább adnak,igaz,elég gagyi minőséget,de az első két napra tökéletesen megfelel...főleg,hogy első pár órában még nem is használhatsz semmit,csak ülsz az ágyon és ömlesz... :oops:
Vendég

Nem volt cukros az ismim, nem lehet tudni, hogy lett ekkora a gyerkőc. Második gyerek egyébként, gondolom, az is számít, de az első még 4 kg alatt volt azért...
Idézek az emilből, amely hírt adott a kis Dorottyáról(biztos nem haragszik meg érte): "mikor kiemelték a Dorcibabát, csend volt, de csak azért volt csend, mert ilyen kövér babát még nem láttak. 56 cm csak a nagy súlyához képest, hurkás volt a háta is!!! "
Én azért szeretném alább adni...

Kép
Kép
banoed

banoed Elizának is hurkás a háta,akkor tényleg jó kis hurkás lehet az ismerősöd kislánya
Vendég

Ma délelőtt hivatalokat jártam Barnus anyakönyvi kivonatával, meg a munkahelyemet is. Ott el kellett intézni a születés után járó szabikat. Nem volt egyszerű.

Me délután voltam Áfinál, és Barnusnál végre. Délelőtt akartam, de apósnak nem volt jó a délelőtt. Jött velem ős is, és mutterom is.

Hogy mikor jöhetnek haza, még nem derült ki. Dokink valószínű ma nem dologzott, Mikor dolgozik, akkor be szokott menni Áfihoz, és megnézegeti, megkérdezgeti hogy van. Ha bejön holnap, akkor nekiugrunk, hogy mégis mizu?
Barnust ma kicsit többet láttuk. Nem hiszem el, ma is kijöttek a könnyeim. Anyukámnak patakokban folytak, apósom csak mosolygott. Gyönyörűszép a kis vacak. Áfi körülnézett, és mivel nem volt nővér a környéjen, hamar kicsoszogott megmutatta a törpét. Ha másképp nem megy....Áfi is meglepően jól van.Egyre kevésbé fáj a seb, viszont a feneke annál inkább, még mindig böködik bele az injekciókat.
Éjszaka Barnus sokat üvöltött. Nagy étvággyal szopizik már, de utána fáj a pocija, és sír egy órát is akár. Emiatt Áfi alig aludt valamit az éjszaka. Reggel mikor Barnus elaludt, ő is elszundizott. Kimerült és olyan mélyen aludt, hogy nem tudták felébreszteni, mikor el akarták vinni Barnust a gyerekorvoshoz vizsgálatra. A takarításra se ébredt fel, pedig az errefelé igen hangos . Végül elvitték Barnust 10 körül a dokinak. Áfi nemsokkal később felébredt, és megrémült, hogy hol a gyerkőc. Riadtan kezdte volna keresni,de a szobatársa mondta, hogy csak elvitték vizsgálatra. Attól hál' istennek nem kell félni, hogy elmászott !
Vendég

Egyébként meglepő módon van minden a kórházban. Kenőcs a popsira, törlőkendő, pelus, betét anyukának. És minden elég is. A betét tényleg valami gagyi vacak, de a célnak megfelel.
Kaptak valami ajándékcsomagot, amiben volt repi-pelus, meg popsikrém, meg egy csomó minden, így babacuccokból nem szenvednek hiányt. Csak pelust vittem pár darabot, mert Barnus végig kint van Áfinál, bent soha nem teszik tisztába, és így lehet hogy nem elég az öt.
Vendég

És ha nem baj feldobom ezt a néhány képet, ezeket Áfi követte el ma:

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Áfiapu,nagyon édes a kis gombóc :lol:
Ne haragudj a kis gombóc kijelentésért,én is így hívom a kisasszonyt :lol:
Az jó,ha már van popsitörlő is,mi nem kaptunk :twisted:
A csukamájolajos popsikrémmel vigyázzatok,Elizának nagyon csúnya lett tőle a popsija,tiszta kiütéses,vörös volt neki. De a sudocremtől két nap alatt szépen elmúlt :D
Nagy-nagy puszi Áfinak,és remélem,minél elöbb hazamehetnek. Barnus nem sárgult be? De jó nektek,ha nem..
Na,drukkolok a mielöbbi hazajutásért.
Vendég

Oksa átadom a jókívánságokat.
Képzeld semmi jelét sem mutatta a sárgulásnak. Úgy néz ki megúsztuk.

Hát tényleg kis gombóc.
Vendég

Reggelt!
Cseriani, olyan aranyos vagy, hogy hiányolsz! Nem vesztem ám el, meg igyekszem is jönni mostmár, de ölég mozgalmasak a napjaim. Olvaslak folyamatosan benneteket ám, csak épp írni nem tudtam, mer elkezdtem mindig, aztán mégse tudtam elküldeni.
Na.
Barnabás úrfi aranyos gyerkő! Nagyon szép formás kiscsávó. És jó sok haja van! Várjuk vissza anyuciját ide, hogy meséljen! (meg az azt jelentené, hogy itthon vannak ugye...) Millió puszi meg üdvözlet nekik!
Hajrá Josi, te leszel a következőőőőő! Kérjük majd a híreket ám!
Csecsemősökkel én se voltam elégedett; nem a "babaláthatósági" szigorúságuk miatt (ébresztési technika nekem se tecc azé), hanem az arckifejezésük, jaaajjj... Némelyik olyan volt, mintha ecetet ivott volna, de mindiiiig... A látogatási rendben nekem szimpatikus volt, hogy nagyon szigorúan vették azt az 1 órát, és azt se bántam, hogy bent volt a baba a csecsemőosztályon, amíg jöttek. Mer nem csak hozzám jöttek, és olyanok, hogy jajjj...
:mrgreen: Az, hogy egyszer hozták ki egy látogatási idő alatt megmutatni, az is jó voolt sztem, azt mondták, fárasztja a babákat, ha mindig felkapkodják őket, na, ezt lehet, a saját nyugalmuk érdekében mondták, de télleg nem gondolom, hogy a babóknak hasznukra válna, ha 5 percenként kikapkodnák őket a helyükről.
Persze, én könnyen beszélek, ott voltam egész nap, míg apuka alig láthatta... Köztes megoldás kellene valahogy.
Vakuvillogás meg nagyon gáááz... De azért gy.k. előre is figyelmeztethetnék mondjuk a látogatókat, nem rögtön elvinni a gyereket.... Asszem, itt meséltem, hogy Feri épp így maradt le egy nap arról, hogy megnézhesse a saját fiát...
Cseriani, örülök, hogy rendben vagy, ne aggódj!
Rékababa, hogy bírok a kettővel? Nehezen, nagyon nehezen... :evil:
Már nemtom, melyőtök írta, hogy 50 kilós ismerősének 5 kilós babája született (Tán Banoed? Bocs, ha nem...) Hát, majdnem eldobtam magam, mikor olvastam. Nem lehetett semmi... De az a fő, hogy jól vannak. Tudták, hogy ekkora lesz, és eleve császározták, vagy menet közben derült ki, hogy nem fog menni? Vagyishogy jönni? Mindenesetre minden elismerésem az anyukának!
Vendég

Sziasztok!

Végre net közelbe (kell nekem szabira menni, hogy lemaradjak ilyen fontos hirről)

ÁFI és ÁFIAPU gratulálok! Ez aztán szép teljesítmény ilyen nagyra megnőni, kívánok sok egészséget és boldogságot a mostmár 4 tagúvá nőtt családnak!!!!!!!!!!!!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Jaj, Barnus milyen aranyos duckó! Én is ilyet akarok!!! :lol: :lol: :lol:

Egyébként én nem vagyok jól: megint utolért a megfázás, sőt, ezen kívül is minden bajom van: fáj a fenekem, a hátam, a hasam, nem tudok aludni, tele van az orrom és a hócipőm. De most visszamegyek az ágyba, és rápótolok az éjszakaira, mert nagyon fáradtnak érzem magam...

(Egyébként minden nap olvaslak titeket, csak nem tudom, mit írjak. :))

Kép

Kép
enahma

Ma végre megvolt az első kontaktus pici fiammal. Piszkáltuk a nővéreket, hogy én szeretném megfürdetni. Szerencsére ugyanaz a nővér volt ma, aki annak idején kihozta Barnust a folyosóra, és engedte, hogy lefotózzam. Itt volt a kolléganője is, aki ugyanakkor előreböfögött, hogy:"de gyorsan, mer' sietünk". Most nem szólt semmit, csak nézett, hogy mit keresek bent a szobában. Mondtuk: "fürdetés", Ő meg balra el...
Hatalmas élmény volt. Enikőt persze már számtalanszor fürdettem annak idején, dehát mikor volt az már...Olyan kis törékeny Barnus Enikőhöz képest, és hogy utálja ha piszkálják, öltöztetik. Amikor viszont belekerült finom meleg vízbe azonnal elhallgatott. Élvezi nagyon a fürdetést. Csak akkor kezdett el ordítani mikor kivettem a vízből, és elkzedtem törölgetni. Hiába ordított nem volt hangja, mert éjszaka elüvöltötte, így csak nyekergés hagyta el a torkát. Annyira nem bántam, mert nagyon ingerülten tud nyekeregni. Biztos nagyon hangos lenne. Fürcsi után szopott. Nagyon ügyesen csinálja, ahogy nézem szeret enni. Hála istennek, nem úgy, mint Enikő. Tegnap megállt a súlyvesztés, 4200 gramnál, ma már gyarapodott kicsit. Hurrá. Elindultunk felfelé, mostmár nagy baj nem lehet.
Vendég

Áfiapu! Lehet már tudni hogy mikor mehet haza a mama és nagyfia?? Esetleg ma?Már épp ideje lenne. Örülök hogy mindketten ilyen jól vannak. Még holnap bekukkantok,aztán sokáig nélkülöznöm kell benneteket :?

Kép
Kép
josi

Végre-végre! Ma jön haza kiscsaládom! Áfinak sikerült elérnie a dokibácsit, és beszélni vele. A doki azt mondta neki, hogy ma kiveszi a varratot, és megírja a zárót. Így már csak a gyerekorvos véleményére kell várni. Áfi elkapta az egyik nővért, és rákérdezett, hogy mikor jön gyerekorvos. A nővér azt mondta neki, hogy ma nem fogja megvizsgálni már a gyerekdoki Barnust, mert ma már mehet haza. Hoppá! 10 körül jön a Nődoki varratot szed, és utána csak a papírmunkára kell várni.

Rövidesen - ha csak ritkán, és rövid időre is- visszatér Áfi újra a fórumra.
Vendég

Jajdejóóóóó!
Indulhatsz is érte, Áfiapu! :lol: Papírmunka gyors munka midokinknak... :P
Josi, mostmár te jössz, érted fogunk izgulni!
Enahma, neked is lesz duckóbabád, ne félj, nem kell már sokat várnod, az a 83 nap hamar elmegy, de télleg... :D
Cseriani, tennap elolvastam az új fődokiról a Népújságban a cikket. Szimpatikus pacáknak tűnik, szép álmai is vannak... hehe... Fürdőszobás 2 ágyas kórtermek, ebben az épületben??? Na, talán majd a dédunokáink meglátják. Optimista fickó, annyi szent.
Edied, merre vagy, mizu? Lassan letelik a 3 hónap, vagy már le is telt? :roll:
Timesszel mi lehet?
Szép vasárnapot!
Vendég

Szia Emma!
Vagyok én mindíg, de csak olvasó pozicióban.Nagyon jól esik, hogy gondolsz rám és nem felejtettél el!
Igen, a 3 hónap már letelt és most figyelj nagyon, van egy pozitív tesztem!!!!!Annyira örülök neki csak még nem akartam itt elkiabálni, gondoltam még várok vele. De nem lehet ezt titokban tartani!!!!
Csak van bennem egy kis félsz! Nem kicsi nagy!
De remélem minden rendben lesz! Áfinak gratulálok a babához, nagyon szép kisfiú! Én is ilyet akarok!!!!!

Kép

Edina
edied78

Most olvasom vissza magam és ki kell javítanom: nem egy pozitív tesztem van, hanem kb. 100 :!: :D :lol:
Nem akartam hinni a szememnek!

Kép

Edina
edied78

lányok este írt Áfi,de nem voltunk itthon,meg ma délelött sem,ezért nem tudtam írni eddig. Szóval,mindenkitől bocsi,hogy eddig hanyagolt minket-ez csak természetes :lol:
És írta,hogyjöhetnek haza,de ezt már írta a párja is :D
Áfi,üdv otthon és újra köztünk :wink:
Edied,hatalmas gratula...nyugi,minden rendben lesz,eddig is drukkoltunk neked,ezután is fogunk. Vigyázz magatokra :lol:
Emma Áfiékat szerintem a déli szopi után engedik el-mi is így voltunk. Nekünk gyorsan elkészültek a papírjaink,de az egyik csaj reggeltől du.kettőig várt a papírjára,hogy hazamehessenek :P
Bosszantó tud lenni az ilyen.
Timiről sajna én sem tudok semmit,pedig sokat gondolok rájuk-mint mindenki másra. Olyan jó lenne már találkozni mindenkivel :lol:
De sms-t írni sem akarok Timinek,nem akarom zavarni,van szegénynek most nélkülem is elég baja. Tudja biztosan,hogy sokat gondolunk rá.
Vendég

Josi neked meg kitartás,mostmár nincs sok vissza,tuti nem egyedül mész már haza a kórházból :lol:
És remélem nem rossz tapasztalatokkal :?
Vendég

Hű, Edied, ez annnnyira jó hííír! :D És már 5 hetes a picurka!
Meglátod, nem lesz semmi baj, hamarosan túl leszel a legkritikusabb első 3 hónapon, és már nem fogsz aggódni. Annyira... merhogy mindenki végigaggódja. Ugye, Cseriani? :P :lol: Mész majd dokihoz, Edina? Választasz egyet, vagy majd később csak, vagy egyáltalán nem?
Igen, én sem szeretném Timeszt zavarni, de biztos érzi, hogy lélekben azért vele vagyunk mindig...
Cseriani,
Hazaengedéses várakozásos: Hannával mi is a déli szopi után jöhettünk haza (gondolom, 1 nappal utánatok )
:wink: , Árminnal meg délután 5kor, mer hiába csinálta meg Vargadoki villámgyorsan a papírjaimat, Árminnal még vacakolta, hogy sárga, vegyünk vért, utána meg, hogy öltögeti a nyelvét, nézzünk pajzsmirigyműködést... Hálistennek minden OK volt, csak én tudtam volna má bőgni a várakozás miatti idegességtől...
Amúgy hogy vagytok, alakulnak a napjaitok szépen?
Vendég

Hű, most látom:
boldog hószülinapot Elizababának! :D
Vendég

Edied,ez nagyon-nagyon jó hír!! :lol: Nem is kell ezt magadbatartani! Gratulálok! Na úgy látom,hogy Áfi jön :) én meg megyek. :?

Kép
Kép
josi

Sziaszotk csajok!
Köszi mindenkinek a biztatást. Emma! Dokihoz úgy tervezem, hogy a hónap végén megyek, mert nem akarok olyan korán menni mint az elsőnél úgy sem lát sokat. Majd a 7. hét végén.
Dokiválaszásról annyit, hogy valószínű kihagyom a szekszárdi kórházat, a párommal ezt beszéltük. Valószínű egy kicsit messzebbre fogok menni. Na persze, ha minen úgy jön össze ahogy mi akarjuk.
Josi: drukkolok neked is, hogy legyen már meg a baba.Már nem sok van vissza , jaj de jó neked!

Kép

Edina
edied78

Edied,
Kép

GRATULÁLOK!!!

Délután egyre értünk haza, kidőltünk mint a fene szerencsére Barnus hagyott minket pihenni egyet, most kelt 4kor, evett nagyot azóta nyűglődik, elalszik és 5percenként felébreszti a hasa, sajnos nagyon hasfájós. Apja mászkál vele, ő is pelusozta, nekem még sosem sikerült ezt a műveletet csendben végrehajtanom, apjának rögtön elsőre. Fene érti...
Vissza persze nem olvastam, vagyis csak nagyon nagyon futólag, de most örülök a lyuknak a fenekemen... sokat fáj még a hasam, a mozgás is hasonlít egy 3x elgázolt pingvinéhez és a legnagyobb jutalom mikor csend van és én nézhetek magam elé, vagy alhatok egyet mert az éjszakák nagyon kemények, a legrosszabb éjjel 2 után, egész hajnalig ordít a gyerök.
Na miután kipanaszkodtam magam (és életjelt adtam) megyek is vissza mert kevéssé tetszik a frissen varratszedett sebemnek a szék...
és természetesen mindenkinek köszönöm az SMSeket, a drukkokat, a gratulákat!!!
Vendég

Szia Áfiiiii!
Végre újra köztünk!
Pihenj sokat, élvezzétek az ifjú újdönsült szülők szerepét.
Biztosan nagyon jó újra otthon! Gyere amikor csak tutsz és írj le mindent a babáról! Persze ha képeket még kapunk azokat is szívesen megnézzük!

Kép

Edina
edied78

Áfi,hiányoztál :cry:
De most örülök :lol:
Hidd el,otthon a sebed kétszer olyan gyorsan gyógyul majd :D
Egyébként minden gyermek hasfájós? Eliza is,este 6-7 körül jön ki rajta. Az espumisan cseppeket hazsnáljuk,úgy veszem észre,használ. Az infacolt nagyon nem dícsérik az anyukák :?
Barátnőm kislánya is nagyon hasfájós,ő 3 nappal fiatalabb mint Eliza..
Vendég

Áfi, éljenéljen, üdv itthon! Nagyon örülök én is neked, mámint, hogy otthon vagy, és várunk vissza, majd, ha jobban leszel és rendeződik a helyzet meg a hasfájósság Barnussal. Pihenj, amennyit csak tudsz!
Cseriani, enyimÁrmin nem hasfájós annyira; kezdetben az volt, de cseppet sem annyira, mint Hanna. Hannával 3 hónapon át kínlódtunk. Néhány hetes korában én is adtam Espumisant Árminnak, mert azért ő is kínlódott, de úgy kihányta, mint a sicc... Nemtom, miért...
Érdekes, kinek mi válik be, de nekem a patikában azt mondta a gyszerész, hogy az Infacol meg az Espumisan ugyanazt a hatóanyagot tartalmazza, csak utóbbi olcsóbb, mer más a gyártója... Ezek szerint akkor másban is különböznek?
Hannánál Infacolt használtam egyébként, de nem láttam jelentős különbséget - uigyanúgy kínlódott vele, mint nélküle sajna... :x
Vendég

Gratula a hazatérésedre Áfi. Szorítok, hogy mihamarabb elmújanak a fájdalmaid és a "pici" fiad hasfájása. Nekem úgy látszik szerencsém volt mindkét lányommal. Egyik sem volt hasfájos.

Edied gratulálok én is a pocaklakódhoz. Élvezd ki a terhességed minden percét.

Josi egyben még?
Vendég

Áfi, te már rég elfelejted a fájdalmakat,mire én hazajövök! Még egyben és jól vagyok,semmi jel hogy időben érkezne a kiscsaj. Kíváncsi leszek meddig fognak velem bent szórakozni. Majd küldök sms-t emmának így tudni fogjátok mi a helyzet velem-velünk.

Kép
Kép
josi

Josi, várjuk a helyzetjelentést! Remélem, nem húzzák nagyon az idődet, mint Áfiét, és Csillababa előbb elindul kifelé. Drukkolunk majd, és várjuk a híreket! De még azé gyere ma... Hallod, jön a hidegfront! :P
Vendég

Hallom :lol: de az elmúlt 2 hétben volt volt már annyi front,de egyik se hozta meg a várt eredményt. Most már mindegy,holnap befekszem és csak arra fogok koncentrálni,hogy minnél előbb megszülessen. Jövőhéten már tuti hogy babázok :lol:

Kép
Kép
josi

Sziasztok!

A Porontyon is nézelődtem, meg itt is: ez mostanában valami divat a gyerkők között, hogy kiírás után születnek? Vagy túl koránra írnak ki az orvosok/védőnők?
Én pl. teljesen biztos vagyok abban, hogy Ármin nem jan. 5-re, hanem inkább 10-re kéne kiírva legyen. Az orvosnak mondtam is, de rám se bagózott. A védőnő sem. Ez azt jelenti, hogy ha 5-ig nem születik meg, befektetnek? Vagy hogy megy ez az egész?

Kép

Kép
enahma

enahma,ahogy mondod... :cry:
De nem mindenkit fektetnek be,nem igazán tudom,miért.
Vendég

Josi: na, demajdmooost! (Jóvan, Dadomival megbeszéltük, hogy becsukjuk a banyaboltot, mehogy eddig semmi nem jött be, amit jósoltunk... de hátha!) :mrgreen:
Enahma, ezek a dokik speciálisan számolnak, és, ha azt mondod nekik, hogy pontosan tudod, mellik együttlétből lett a baba, akkor se lehet őket eltántorítani... (Én is tudtam, hogy dec. 13.-án kell megszületnie a lányomnak, mégis dec. 17-re írt ki a doki, mer aszonta, nem veheti figyelembe a pontos időpontot...) :shock: Meghát tényleg dokija meg kórháza is válogatja, mikor fektetnek be... Vargadoki szeret max. a kiírás utáni napon mindenképpen bezsuppolni, többiekkel nemtom pontosan, hogy van ez. Mondjuk Kundoki Cserianit is befektette...
Bonyhádon pölö Bruncvikdoktornak (aki már Szdon van és Timesznek is a dokija volt) esze ágában sem volt befektetni, május 30.-ra voltam kiírva, júni 3.-án mentem be, hogy szülök - de nem szültem, csak júni 6.-án, így ha úgy vesszük, 1 héttel hordtam túl Andrist.
De, ha neked nem lesz fogadottad, lehet, mindenképpen megúszod a befektetést. Nemtom.. :roll:
Áfi, remélem, jól telt az első éjszakátok otthon!
Vendég

Szia Áfi! Mégegyszer gratula a hatalmas babához! :lol:
Hasfájásra nem próbáltátok a papaverines görcsoldót? Nagyon jó, és nem is drága (gyógyszertári keverék) Dominik volt egy picit hasfájós, de aztán rájöttem, hogy attól fájt a pocija, ha adtam neki egy picike citromlevet amikor csuklott. Hát utána hagytam csuklani, és nem fájt a pocija. Meg eleinte elég gyorsan szopizott, túlette magát, és addig feszengett, amíg ki nem bukta a felesleget, amikor már lassabban evett, ez is megszűnt.

Cseriani!Te jó ég már egy hónapos Eliza! Hihetetlen, még most drukkoltunk, hogy bújjon már ki!!! Öregszenek ezek a gyerekek nem? :P :lol:

Emma! Banyasulira rossz idők járnak. Hát nem láttad az üveggömbödben? :lol: :lol:

Pici fiacskámnak nagyon jó kedve van, akkorákat kacag a járókában (ja Emma, vettünk járókát- nagyon jó dolog!), meg bohóckodik. Incselkedik velem a drága, megyek aztán megzabálom mindjárt :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Enahma! Elvileg az utolsó mensi első napjától számolják a kiírás napját. Engem Danival a védőnő január 8-ra írt ki, szerintem, a doki szerint, sőt még a várandós öröknaptár szerint is január 6-ra kellett volna. A fogantatásának napját pontosan tudom, aszerint még két nappal előbbre kellett volna. Aztán urasága úgy döntött, hogy tojik mindenki fejére, meg a kiírásra is, és csak január 10-én született meg :D :D

Edied! Gratula a pocilakódhoz!!! Vigyázz nagyon magatokra, és hidd el, nem lesz semmi baj. Szedj Magne-B6-ot addig is, míg nem mész dokihoz. Nem árt, Danival én szinte végig szedtem a terhesség alatt, csak akkor nem, amikor már nyugodtan megszülethetett volna, meg pihenj sokat!!! Minden rendben lesz, ne aggódj!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Dadomi: :D Hát ezaz, hogy nem látom, ezé köll becsukni mosmá a bótot. Tehetségtelen vagyok és kécc. :mrgreen:
Jaja, így számítanak, ahogy írtad, az uccsó mensi első napjához viszonyítanak, ehhez adnak hét napot és visszaszámolnak három hónapot. De ez csak pontos, 28 napos ciklusnál műxik így, de lehet korrigálni, ha szabályosak, de több-vagy kevesebb nappal egynás után jelentkeznek a ciklusok.
Nnna. Amúgymeg az egész sztem nem ér sz.t se.
A Magne B6-ot Edied, én is támogatom! meg elevitet is szedj, ha még nem kezdted volna el, vagy valami mást pl Gravidát, de az Elevitet tartják ezesetben a legjobbnak, asszem.
Dadomi, Dominikot én is megzabálnáááááám!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?