Sziasztok Lányok!!!
Elnézést hogy csak most jvök de elég nehéz volt az elmúlt pár hét.
Nehéz döntések elött álltunk és épp idegileg sem voltam a toppon!!!
Harcikának már emlitettem milyen nehéz döntés elött állok de igazából neki sem irtam semmi indokot.
Most a munkahelyem miatt aggódom szerda óta itthon vagyok mert a fönököm és a befektetőnk most gondolkozik és tárgyal hogy lesz e eggyáltalán hova mennem dolgozni.
Ezen kivül sajna még vannak gondok de majd csak túl leszek rajta.
Most egy kicsit vidámabb dologról irok.
Szombaton megvolt a punkcióm!
Harcika igazad volt az a koktél isteni.
Az altatós nővér is nagyon aranyos volt és épp hogy kimondta hogy kicsit szédülni fogok már aludtam és csak az örzőbe tértem magamhoz!
Nem a saját dokim csinálta hanem Krizsa vagy ahogy ti mondjátok az Isten!!
Nagyon szimpi!!!!
Hát a vasárnapom nem telt túl jól vagyis a délelöttöm mert a döntést hogy legyen e beülnt vagy ne meg kellet hozni.
Hivott a biológus és mondtuk hogy sajos fagyasszák le a kis tojásokat persze én nem tudtam vele beszélni mert már akkor szét bőgtem az agyam.
Aztán el telt 5 perc és mondtam a drága férjemnek hivja vissza azonnnnnnnnnal!
Még nem kezdte el szerencsére a fagyasztást és azt mondta jól döntöttünk szóval most várom a beültit és sokkal jobban vagyok minden téren!!!!!!!!
Lehet hogy ez most fura nektek de tényleg nagyon nehéz dolgokon mente/mentünk tá de most már boldog vagyok!!!
Na most akkor egy kis adat.
5 tüszöcském lett és abból 3-at megtermékenyitettek 2-őt meg hagytak a természetre és mind az öt elkezdet az osztódást!!!
Ma 11 körül telefonálok hogy hogy vannak a drágáim!
Na most megyek megmosom a hajam és jövök visszaolvasni titeket mert igen csak le vagyok maradva!!!!!!
Bocsi hogy hosszú lettem és azért remélem van aki megért!!!
MOST MÁR JÓL VAGYOK ÉS BOLDOG!!!!!!!!!!