Új privát üzeneted érkezett!

Chrissyy,
hűűűűűűűűűűűűűűűűűű, ÓRIÁSI GRATULA NEKTEK!!!!!!!!!! Remélem most már sikerült egy kicsit megnyugodnod és felejthetetlen élményben van részetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egészséget, boldogságot és bőséges harmóniát, na és persze sok-sok tejcsit kívánok nektek!!!!!

Vikike,
hogy tudtad meg??? Úgy volt, hogy nem küldd Kriszti sms-t :shock:
Vendég

Lányok, jubilálunk!!!!!
Az 50. oldalt kezdtük meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :P :lol: És én vagyok a lap tetején :roll:
Vendég

Nati, egyik este msn-eztem Krisztivel és írtam neki, hogy szóljon ha megszületett Martinka. Nem tudtam, hogy neked is ígérte :oops: .

Kép
vikike_

Na mindegy iszunk egy kis üdítőt vagy teát az egézségükre :D ! Annyira megkönnyebbültem, hogy jól vannak.

Kép
vikike_

vikike_

Mindenkinek ilyen boldog babát kívánok!

Kép
vikike_

http://www.indavideo.hu/video/_ALMOS_BABY-S_VIDEO

Még egy cuki baba :D , szegénykém egy kicsit álmos :D !

Kép
vikike_

Könnyesre nevettem magam a kacagós babán! :D :D :D :D
Vendég

Ugye milyen édes, én tök nevettem :D :D :D ! Levi meg csak figyelt hogy mi bajom :D .

Kép
vikike_

Na nem tudok ma írni, azt akartam az elöbb írni, hogy "én IS tök nevettem".

Kép
vikike_

Viki!Martinka is néz rám ilyenkor,hogy mi történt anyával?Aztán Ő is mosolyog.Ti mentek a talira?
Vettem ám cipőt a kisgyereknek,mégis csak használtat,de semmi baja,csak a kocsiban üldögél benne.Arra az is jó.Itthon vettük észre,hogy Siesta.Aztán majd a téli már új lesz,mert abban már járni is fog.
Vendég

Most látom csak,Levi tegnap lett 9 hónapos!Boldog Hófordulót Neki!

Gondolom lassan mindenki készülődik a talira!Érezzétek jól Magatokat!Képeket kérek!És Hawaii pizzát!Nyam-nyam! :D
Vendég

Hahó!

Upsz, Levit elfelejtettem kijavítani, bocsi Vikantyom! Következő tábliba javítom.

Sztem mi a Vikivel és Levivel később érünk oda, de menni fogunk (ha még olvasssa egyáltalán valaki).

Pusszantás mindenkinek! Kellemes hétvégét!

madiani

Sziasztok!!!

Ebben a topicban még nem jártam de mivel Chrissyy annyira sokat emlegette hogy jöjjek ide gondoltam én is írok most már..gondolom tudjátok hogy a drága barátosném tegnap este megszülte a kisfiát:)
Ma már meg is látogattam és gyönyörű a picike akárcsak a szülei és mindketten nagyon jól vannak!:)
Én amúgy itt ismertem a Chrissyyt mi is elvesztettünk már egy babát a 24.héten sajnos meghalt....de most újra babát várok én is,már a 19hétben vagyok és Chrissyy rengeteg erőt adott nekem..és most hogy láttam a picit pláne!
Remélem nem haragszotok hogy ide "szemtelenkedtem"..
További szép napot mindenkinek!
Kriszta
Vendég

Szia Krixta! Üdv ebben a szupi kis csapatban :D ! Képzeld én már láttalak fényképen, Kriszti küldött át msn-en képet magáról, hogy mekkor pocija van és rajta voltál te is :D , úgyhogy legalább van egy arc a nevedhez is. Mesélte Kriszti, hogy mi történt veletek is :( , nagyon szomorú, hogy ilyen megtörténik, de szerencsére van megint egy lakótárs a pocidban :D és ez a legnagyobb öröm most :D , gratulálok! Én is megyek holnap barátnődhöz, kérdeztem tőle, hogy nem zavarok e, aranyos volt, mondta, hogy nyugodtan menjek. Viszem Levimet is, legalább megkuksizza a kis pinduri Martinkát :D .
További jó pocakosodást és gyere gyakran ha tudsz :D . Iwiwen be tudlak jelölni ha nem baj?

Lányok, örülök, hogy taliztunk nagyon szupi volt, aranyosak vagytok, tényleg jó kis csapat jött itt össze :D . Képzeljétek hazaértünk és Levi elaludt apa mellkasán, szegénykém fáradt volt már azért nyüszögött a végén, bocsi, hogy ilyen hamar eljöttünk :oops: . Ti meddig voltatok még?

Kép
vikike_

Dobok még fel képet Leviről.

Kép

Kép
vikike_

CHRISSY!!!!

HATALMAS GRATULA MARTINKÁHOZ!
SOK BOLDOGSÁGOT! :lol: :lol:

Krixta!
üdv itt.sajnálom az előző tragédiát,most biztos minden rendben lesz :wink:

Csajok,remélem jól telt a tali. :D kövin én is ott leszek 8)

Köszönöm,jól vagyok.görcsölgetés néha van,de nem vészes.
ma is 400 km-t vezettem,nem esett túl jól,de most már pihizek.

És tegnap du.voltam házidokinál és már ki is írt táppénzre,és hétfőtől nem dolgozok!!!!!!!!!!!!!!!remélem újra már csak ha bölcsis lesz a kismaszat :wink:

hogy fogom kibírni?????8.éve non-stop meló,évi 1 hét szabi,éjszaka,hétvége is sokx munka,előtte egyetem,tanulás,vizsgák...stb.
most meg hirtelen táppénz????????lehet be fogok kettyózni :shock: :roll:
Vendég

Szia Vicuska, ez jó hír, hogy kiírt a doki, pihenjél sokat, nyugi nem fogsz bekettyózni :D , most lesz időd olvasni(amit én szívesen megtennék, de sajnos nincs rá időm, majd talán 10év múlva :shock: ), főzőcskézzél és csinálj mindent amihez kedved van. A köv. talin remélem már te is ott leszel nagy pocival :D .

Alexa, azt mondják a siesta márka jó, védőnőm ajánlotta nekem is, hogy azt vegyek. Ami meg most van, nem baj, hogy használt amíg nem megy, kocsiba nagyon is megfelel. Jól telt a látogatás? Martinka is élvezte?

Kép
vikike_

Most olvastam Alexa a kérdésed, igen mi is voltunk a talin, Levi is élvezte, nagyokat vigyorgott, Katánál nagyon el volt, lehet érezte Gergő babát :D ?

Kép
vikike_

Hello, már én is itt.

Először is: Chrissy, nagyon nagyon gratulálok!!! rengeteg örömöt és boldogságot kívánok nektek a sok tejci mellett!! :lol: :lol:
Chrissy apa: képeket kérünk az ifi úrról! :wink:

Krixta, üdv a csapatban!! Jó helyen vagy, ennyi kismamival!! Mesélj magadról egy kicsit!! :lol:

Jó volt a tali, kéne ilyet többször szervezni!!

Nati, már nincs sok hátra a teszthez!! Nagyon-nagyon drukkolok neked!!!! :lol:

Vicuska, hurrá, hidd el, most a táppénz a legjobb megoldás!! Nekem is eleinte lelkiismeretfurdalásom volt, hogy mi lesz így a suliban, de rájöttem, senki nem törődik azzal, nekem mi a jó, csak azzal, hogy nekik (sulinak jó legyen)... Szóval le van.... a legfontosabb, hogy Geri-bébi egészségesen fejlődjön, és jól érezzük magunkat!!!

Vikike, (még mindig :wink: ) nagyon édes a kicsi fiad!! Remélem az enyém is ilyen lesz!!!

Na, elküldöm, mielőtt elvész :wink:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Köszönöm szépen hogy ilyen aranyosan fogadtatok:)
Akartam már jönni korábban is csak nem vagyok túl aktív fórumozó de azt gondolom hatalmas erőt ad hogy másokkal is meg lehet beszélni az örömünket,fájdalmunkat:)Igyekszem képbe kerülni hogy ki kicsoda,Kriszti is mesélt már rólatok...
Vikike nagyon aranyos vagy biztosan fog örülni nektek!!:)Holnap délután mi is megnézzük az újdonsült anyukát és babáját..
Akkor írnék magamról pár szót..
27éves vagyok igazi pesti lány de tavaly megismertem a szerelmemet akiért mindent otthagytam is ideköltöztem hozzá Fehérvárra..egy percig sem bántam meg bár az rossz hogy Krisztin kívül még mindig nem ismerek itt senkit.Egyébként Pesten könyvtáros vagyok de már jó ideje táppénzen vagyok..mi idén áprilisban veszítettük el a picit, a 24.héten egy vérrög okozta a halálát.Megszültük a kislányt nagyon fájdalmas volt..nem is tudom hogyan bírtuk ki.
Azóta mint írtam újra babát várunk és tele vagyok félelemmel de Krisztiéknek is sikerült tehát úgy kell hozzáállni hogy nem lesz semmi baj.
Én is Schwarzingerhez járok,szerintem nagyon klassz doki.
Amúgy én mondtam hétfőn a Krisztinek hogy nem lesz ott a talitokon mert babázni fog.:)De nagyon várta a talit veletek..ami késik nem múlik:)
Mindenkinek szép estét..igyekszem rendszeresen jönni:)
Vendég

Csajok, jó volt látni Benneteket, olyan más is így élőben és személyesen!!!

Alexa, Gabi, Vicuska, nagyon sajnálom, hogy nem jöttetek, de majd biztos lesz egy legközelebbi :wink:

Tali után benéztünk Krisztihez, nagyon jól van, meg se látszik rajta az elmúlt éjszaka... Martinka pedig tüneményes, csodálatos a bőre és helyes kis hajacskája van :P :P Nagyon aranyos!!!!!!

Krixta,
üdv a csapatban, Kriszti pont most mesélt rólatok, nagyon sok kitartást és pozitív hozzáállást kívánok, látod Krisztánál is működött!!!!!! És milyen helyes babója tell :P :P

Vicuska,
teszteltél, vagy már hagyod a fenébe???? Szívesen leszek a babás társad, ez csak természetes!!!! Majd beszélek az égiekkel :wink: :P

Ah, lányok, most hogy itthon vagyok, annyira, de annyira jól érzem magam, már nagyon várom, hogy hosszútávon itthon lehessek :P :P S tényleg már itt van, szinte egy kéznyújtásnyira :wink:

Viki,
Martinka egy szívtipró!!! Már most!!!! Csodaszép egy kis fickó. És Ani, nagyon jól állt a kezedben, látszik, hogy fontos neked!!!

Masa még mindig nem ért ide.... 9-re ígérték, de volt már 8 is, remlélem még ma ideér, jó lenne már eltűntetni a halmot a konyhából :wink:

Szép álmokat, aludjatok jól!!!! S köszönöm a délutánt, szuper volt!!!
Vendég

De jó hogy voltatok Krisztinél..szerintem is gyönyörű a Martinka..Kriszti meg már lépcsőzni akart..hihetetlen csajszi..biztosan mesélte hogy másfél óra alatt kibújt a pici..
Köszönöm a bíztatást próbálok pozitív lenni...muszáj mert a picur is érzi ha nincs minden rendben a maminál..
Amúgy a nevem Budai Krisztina ha iwiwen kerestek esetleg..és remélem a következő talin ott lehetek/lehetünk majd!

:) :oops:
Vendég

Nati, Vikike kisfia Levi, nem Martinka!! :lol: :oops:

Krixta, már jelöllek is iwiwen, gondolom a többiek is fognak. :wink: Már be is jelöltelek!! :lol:

Kép

Kép

hoppá

Ja, és Krixta, tényleg csak azt lásd a szemed előtt, hogy egészséges kisbabátok fog születni márciusban!! :wink: És sajnálom, ami veletek történt :cry: Csak pozitívan, babácska hadd érezze jól magát!! :wink:
Hogy fogják hívni??

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!!

Örülök,hogy jól sikerült a tali! :D Majd legközelebb mi is megyünk.Jó volt a mi délutánunk is a rokonoknál.Martinka 3 órát aludt délelőtt :shock: ,meg odafele is fél órát,így egyáltalán nem volt nyűgös.Este 8-ra értünk haza.

Jó hallani,hogy Kriszti ilyen erős,és minden rendben van velük,én 3 napig szinte csak feküdtem szülés után.

Krixta,üdv itt nálunk,jó, hogy jöttél!!Én is bejelöltelek az iwiw-en! :D Látom,Te is EÜ-be jártál! :wink:
Nem csinálsz vonalzót?

Lányok,holnap kérek képeket!!

Jó éjt Nektek!!

Pussz!!!!
Vendég

Krixta én is jelöltelek iwiwen :D ! Ne aggódj minden rendben lesz a babótokkal úgy mint Krisztinél :D . Boldog babavárást!

Alexa szuper, hogy ilyen jó alvókája van Martinkának, bár most délután mikor hazajöttünk a taliról Levi is bepótolta a szundit. Képek nem készültek a taliról, gondoltam, hogy viszek gépet, de elfelejtettem :oops:. Majd legközelebb.

Csajok akkor volt még egy jó kis programotok a tali után :D , biztos szép Martinka, holnap én is meglesem :D . Tényleg jó lenne sűrűbben ilyen talikat szervezni ha mindenki benne van.
Na megyek szundítani, holnap sütés, főzés vár rám apa meg vigyáz addig Levire :roll: .

Tényleg Anita van kedved jönni holnap Krisztihez meg a babócához? Mehetnénk együtt. Puszi

Kép
vikike_

Jó reggelt! Szép vasárnapot mindenkinek! Látom mindenki süt főz vagy pihizik :D

Jó volt tegnap talizni veletek, örülök hogy személyesen is megismerhettelek benneteket. Többiek meg ne aggódjatok, biztos vagyok benne hogy lesz még találkozó.

Kriszta, üdv köztünk, sajnálom ami veletek történ. MOST MINDEN RENDBE LESZ! Ha szeretnéd hogy bekerülj a tábliba, lécci írd le az adataid (lehetőleg egybe) és az aláírásodba kérlek mindig írd be az aktuális drukkokat, ezzel nagyon sokat segítesz nekem. Ez a topic, a lányok, nekem mindig nagyon sok erőt adott, jó helyre jöttél. Az elején a pozitív teszttél izgultunk együtt, utána mert nem látszott a babó, most meg hogy rendesen fejlődjön. Tehát mindig van valami amiben itt segítenek és bíztatnak a lányok.

Vicuska, minden rendbe lesz! Görcseim nekem még a mai napig vannak (bár nem olyan erősek mint mensikor). A táppénzen meg tudsz egy kicsit olyan dolgokkal foglakozni amikkel eddig nem tudtál. A babáért mindent megtesz az ember!

Nati kedves, mikor tesztelsz? Szerdán? Hogy érzed magad?

Vikike, elmegyek veled szívesen, de ti ma nem Ágiékhoz mentek? Vagy mikor gondoltad?

madiani

Sziasztok!

Köszönöm szépen a jelölést,mindenkit meglestem és vissza is jelöltem:)
Nem is volt kérdés hogy jó helyen vagyok-e,már rég akartam jönni csak lusta disznó vagyok:P
Igyekszem vonalzót is csinálni csak nem igazán tudom hogyan kell..segítettek?
Mi nemsokára megyünk Pestre az expasimhoz a cuccaimért..gondolhatjátok mennyi kedvünk van..aztán meglátogatjuk Krisztit és Martinkát
Nagyon örülök hogy végre írtam ide!:)
Szépséges vasárnapot mindenkinek!

:D :D
Vendég

Sziasztok!

Chrissy!
NAGYON,NAGYON GRATULÁLOK A KIS MARTINKÁHOZ!!! :D :D :D
Hát nagyon irigyellek,hogy már a kezedben tarthatod.Biztos csodás érzés lehet!!!Remélem azért minél előbb tudsz jönni és írni a szülésről,meg hozod a képeket is.

Kriszta!
Üdvözöllek én is.Majd jelöllek iwiw-en.Én a babafalva.hu-n csináltam a vonalzómat,ha rámész az oldalra megtalálod.Mondjuk ide beilleszteni a lányok segítettek,mert nem akart sikerülni,de te lehet ügyesebb vagy és jobban értesz ezekhez a dolgokhoz.Ha mégse majd valaki megírja hogyan kell,mert én már azóta elfelejtettem :oops:
Én is a Schwarczihoz járok,ahogy a táblázatban láthatod,amit Ani csinált,és szerintem nagyon jó.
Szomorú dolog ami Veletek történt,de most biztos minden rendben lesz.Tényleg mocorog már a csöppség?Tudjátok már,hogy kisfiú lesz-e vagy kislány?És hogy fogjátok hívni?

Lányok!
Én is nagyon sajnálom,hogy nem lehettem ott a talin,de majd legközelebb.A bográcsozás amúgy jól sikerült,csak nagyon hideg szél fújt,és eléggé el is fáradtam.

Vicuska!
Örülök,hogy holnaptól táppénzen vagy.Pihenj nagyon sokat és vigyázz magatokra!

Na puszi:Gabi
Vendég

De béna vagyok!Csak a gratulációt akartam nagy és kék!! betükkel írni.Valamit elcsesztem :oops:
Vendég

Vikike! Mikor mentek be a Chrissyhez??

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Most jöttünk meg Chrissyy-től! Nagyon szép Martin baba, kis tündér. És Chrissyy is úgy néz ki mint aki nem is szült. Nagyon starm csaj :), még most is engem óvott amikor Levit átvettem Vikitől. Nagyon nagy gratula mégegyszer nekik a gyönyörű babóhoz meg a mintának vehető szüléshez is, na de majd ő leírja bővebben mi is volt.

Gabi, remélem nem fáztál meg a nagy szélbe :evil: Ne aggódj lesz még tali és te is ott lehetsz :) Chrissyy is nagyon bánta hogy nem lehetett ott, de megnyugtattuk lesz még lehetőség. Nagyon köszönöm a dícséretet a táblihoz :oops:

Vicuska! Hogy vagy?
Nati?

Többiek?????????

madiani

Ani!

Igazán nincs mit megköszönni,tényleg nagyon ügyes vagy és nagyon hasznos és jó a táblicsek!

Én is remélem,hogy nem fáztam meg,brrrrrrr. most is nagyon hideg van,és még kabátom sincs ami ráférne a pocakomra. :(

El tudom képzelni milyen aranyos a kis Martin!

Puszi:Gabi
Vendég

Sziasztok!

Gabi vissza is jelöltelek és köszönöm a segítséget is..holnap a párom melózik majd ügyködök itt délelőtt a vonalzón:)
Eléggé ismerősnek tűnsz biztosan voltunk már egyszerre Schwarzinál:)
Nemrég jöttünk meg az expasimtól hát ez a nap senkinek sem volt könnyű..a párom is feljött de alig lehetett hozzá szólni..na mindegy a lényeg hogy a múlt lezárva.
Sajna Krisztihez már nem volt időnk bemenni de ahogy olvastam ma voltatok nála..tényleg nem látszik rajta hogy most szült..én mikor megtudtam hogy megszült leültem és sírtam egy fél órán át..tudjátok mi történt velük is és annyira jó hogy most már nem kell félniük ott van a szépséges kisfiúk..
Nézegettem Ani táblázatát tényleg nagyon klassz olvasgattam is hogy ki hol tart igyekszem most képbekerülni rólatok!
Én kedden megyek a dokihoz a Csnk-ba mert elcsúszott a 18.heti ultrahang vizsgálat..még nem tudjuk a nemét de igazából nem is számít csak a kezemben tarthassam egészségesen február végén.De azért picit kiváncsi vagyok..:)
Mocorog már a pici de még ritkán...és ettől is tiszta para vagyok mert az előzőnél éreztem hogy nem mozog úgy ahogy előtte és nem hitt nekem senki mikor bementünk a kórházba,Csetényi doki hazaküldött jól leszidva pénteken és hétfőn már nem élt a baba..és hiába mondtam hogy valami gond van azt mondták fölöslegesen aggodalmaskodok.Szóval kemény hetek állnak előttem.
Na de most már nem untatlak benneteket,holnap igérem visszaolvasgatom amiket írtatok hogy tudjam kinél mi a helyzet..
Mindenkinek szép estét!:)
Vendég

Gabi,
nem vagy semmi, hogy 30 hetesen még bográcspartit szervezel :P . A következő talit Nálad szervezzük :wink: Aztán nehogy hozzád is már csak látogatóba tudjunk bemenni :P :P

Ani, nagyon helyesek voltatok Vikikével tegnap!!!! Látszik, hogy nagyon jó barátnők vagytok, teljes az összhang :P

Ok, ok, tudom én, hogy Vikinek Levije van és ő az a tüneményes kis szívtipró, akivel tegnap találkoztunk :P :P
Csak még nagyon élt bennem Kriszti Martinkája, aki szintén egy szívtipró lesz, bár már most sem semmi :wink:

Kriszti tényleg egy energiabomba. Szerintem nagyon megkönnyebbült, hogy Martinkával minden rendben, biztos óriási teher volt ez a bizonytalanság, még akkor is, ha próbált pozitívan hozzáállni.

Nálam semmi előjel... :roll: Ha most pár hónappal (vagy akár csak eggyel) korábban lennénk, akkor azt mondnám, hogy péntek este ágyazódott be a pici :wink: - fura tompa böködést éreztem a köldököm mellett és reggelre se múlt el - de mai fejjel már csak legyintek és ráfogom ezt az eddig ismeretlen érzést a műtétre. :oops:
Tesztet szerdán csinálok először, ha addig nem jön meg. Elég volt már a nega tesztekből, ha jönni akar, akkor teszt nélkül is jön :P

Hm, nyam-nyam, ma délután birsalmalekvárt készítette :P nagyon fincsi lett, és már masát is beüzemete Apa. Este tízre ért ide, de 11-kor már mosta is a szennyes edényt :wink: NAGYON BOLDOG VAGYOK MIATTA :P :P
Vendég

Sziasztok!

Kriszta, ne izgulj minden a legnagyobb rendben lesz (ha aggódsz a baba is megérzi), élvezd a pocakos időszak minden percét! Ha megírod az adataid beírlak Téged is a tábliba :)

Nati, köszönjük (Viki nevében is)! Ő a legeslegjobb barátnőm, általános első osztályától fogva ismerem. Igyekszem sokat velük lenni, nagyon szeretem őket (családját, férjét, testvéreit, szval mindenkijét vele együtt). Viki ismer már mint a tenyerét, de sztem én is őt. :) Sokmindenen végig mentünk már együtt, nagyon sokat segített nekem.
Nagyon jól állsz a dolgokhoz, ugyis a baba dönti el mikor akar jönni (bár elvileg most kell Vicuskával pocakososdnod :D, tehát te pici baba ott Nati pocakjába tessék szépen növekedni) És mint Vicuskánál már láttuk a negatív teszt se jelent semmit. Nekem se volt semmi tünetem az elején (én is éreztem valami szokatlan szurkálást, de az akár az előzőnapi bab is lehetett :)) Na a lényeg, jönni fog a babó meglásd!
Birsalma, kaptam Vikitől egy üveg birsalmabefőtet, lehet megkóstolom. :)
A mosogatógépet már én is sajnálom hogy nem vettünk, most már kicsit gáz lenne a konyhabútort szétszedni. Na de késő bánat

madiani

Kata ne haragudj, hogy nem reagáltam a kérdésedre, hogy mikor megyünk Krisztihez, de ma még nem olvastam b.netet csak most ültem le ide. Akkor bejöttél volna te is :oops: ? Lehet holnap még bent lesz, elküldjem a tel.számát, vagy megvan?

Kép
vikike_

Köszönöm Anita, hogy ilyen szépet írtál rólam, megvagyok hatva! Te is a leges legjobb barátnőm vagy :D !

Bocsi lányok, hogy itt személyeskedem, de ezt le kellett írnom!

Krixta, TÉNYLEG NE AGGÓDJ, MINDEN RENDBEN LESZ (lásd:Kriszti barátnőd), ÉLVEZD KI A POCAKOSODÁS MINDEN PERCÉT :D !

Kép
vikike_

Sziasztok!!!!!!!

Gyors és önző leszek. :?
ma reggeltől barnásvörös vál.ürül beéőéem.eleinte kevés barnás,estére már több és vörösebb. :shock:
a hasam abszolúte nem görcsöl. :roll:
dokimat nem tudtam elérni,de ennél többet úgyse mondana:pihenjek,feküdjek,dugdossam a progeszteront és szedjem a Magne B-ot.

ELMENT máris a baba?????? :(
Nektek volt ilyen?asszem egyikőtök se irt ilyet.
Vendég

Vicuska, az utro dugdosásától sokaknak van ilyen váladékuk!! Azért hívd fel holnap a dokidat, de már többször olvastam ilyet!!

Kép

Kép

hoppá

Vicuska, ez a topin a progiról és a vérezgetésről szól:

http://www.picursziget.hu/forumvalasz.p ... an?&tol=20

Kép

Kép

hoppá

Jó reggelt!

Alig aludtam a éjjel... Pedig még telihold sincs. :roll:
Nagyon jó volt a tali, jól éreztem magam. Mikor is lesz a következő? :D

Chrissyy
Még egyszer hatalmas gratula Martin babához! Sok boldogságot és egészséget a kis családodnak!

Judy
Tetszik az új vonalzód!

Krixta
Üdv nálunk! Chrissyy már mesélt rólad. Remélem, ugyanolyan boldogság lesz nálatok is 21 hét múlva, mint Chrissyyéknél.

Vicuska
Sajnálom, hogy nem tudtál eljönni, de majd legközelebb megismerhetlek. :)
A sok rádzúdúló szabadidőtől ne félj, gyorsan meg fogod szokni. :D

Gabi
Sajnálom, hogy te se tudtál jönni. :( A következő babázó te leszel. :D

Nati
Gratula Masához! :)
Vendég

Sziasztok!

Márti!
drukk az Uh-hoz! :lol:

Kata!
köszi,de asszem nagy baj van és ennyi volt a terhességem. :(
ma reggeltől már igazi mensis vér jön,derekam fáj,hasam csak picit.
Tegnap este csináltam tesztet,negativ.
Szerintem nem is volt ez,csak biokémiai terhesség,ezért nem mutatták a tesztek soha :(

Kép
Vendég

Chrissyy! Gratulálok! :D Olyan szép baba...otthon másról se beszéltem csak rólatok lányok, meg arról a tündéri újszülöttről, most láttam ilyet először életemben, majdnem bőgtem! Most nagyon izgulok valami miatt, tudjátok most megyek uh-ra, nem tudom mitől félek, de görcsben van a gyomrom. Szurkoljatok! Majd jövök, írok.

pussz
Vendég

Vicuska, irány a doki!!! Remélem azért nincs vége............ :cry:

Kép

Kép

hoppá

Vicuska én is csak azt tudom mondani, hogy gyorsan hívd fel a dokidat! Nagyon nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen, várjuk mit mondott a doki!!!

Kép
vikike_

Vicuska
Jajj, ne... Szerintem is menj orvoshoz! Remélem, minden rendben lesz...
Vendég

Sziasztok,

Bocsi, hogy csak most jelentkezem, de nekem a hétvégém eléggé zsúfolt a 2 gyerek miatt.

A lényeg, hogy nagyon jól éreztem magam a talin, az más tészta, hogy minden bajom volt otthon ugy telelaktam magam a pizza-val. :lol: :lol: :lol:
Tényleg jó lenne gyakraban összejönni, így sokkal jobb dumcsizni mint neten. Örülök, hogy megismerhettelek benneteket Nati, Márti, Szilvi, Andi. A legközelebbin remélem Gabi, Alexaa és Chrissy is, na meg Martinka is ott lesz. :lol: :lol: :lol:

Krixta,

Üdv a csapatban, és próbálj meg nem tul sokat aggódni. Most minden rendben lesz meglátod, csak potitvan tessék gondolkodni. :lol: :lol:

Szilvi,

Köszi a dícséretet a vonalzóra, a másikakat már meguntam, mondom újítok egy kicsit. :lol: :lol:

Vicuska,

Szerintem is menj dokihoz, nem kell mindjárt a legroszabbra gondolni. Sok nő vérezget a terhessége alatt. A lényeg, hogy nyugodj meg és pihengess sokat.

Márti,

Szorítok az uh-hoz, de ugyis minden rendben lesz, ne aggódj. Kérjél képeket is ám, nagyon várjuk. Sima lesz vagy 4D-s???? :lol: :lol:

Én ma dél körül viszem Bazsit vérvételre a műtét miatt, aztán remélem 2-3 nap mulva megkapjuk az uj időpontot is, és tul leszünk már ezen az egész hercehurcán.

Aztán 1 körül megyek a nővédelmibe, vissza kell vinnem az infektológiai és a vérvételem eredményeit, meg lesz egy gyors uh is. Remélem még mindig kislány a mi kis szemünk fénye. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?