Gabi,
nem vagy semmi, hogy 30 hetesen még bográcspartit szervezel
. A következő talit Nálad szervezzük
Aztán nehogy hozzád is már csak látogatóba tudjunk bemenni
Ani, nagyon helyesek voltatok Vikikével tegnap!!!! Látszik, hogy nagyon jó barátnők vagytok, teljes az összhang
Ok, ok, tudom én, hogy Vikinek Levije van és ő az a tüneményes kis szívtipró, akivel tegnap találkoztunk
Csak még nagyon élt bennem Kriszti Martinkája, aki szintén egy szívtipró lesz, bár már most sem semmi
Kriszti tényleg egy energiabomba. Szerintem nagyon megkönnyebbült, hogy Martinkával minden rendben, biztos óriási teher volt ez a bizonytalanság, még akkor is, ha próbált pozitívan hozzáállni.
Nálam semmi előjel...
Ha most pár hónappal (vagy akár csak eggyel) korábban lennénk, akkor azt mondnám, hogy péntek este ágyazódott be a pici
- fura tompa böködést éreztem a köldököm mellett és reggelre se múlt el - de mai fejjel már csak legyintek és ráfogom ezt az eddig ismeretlen érzést a műtétre.
Tesztet szerdán csinálok először, ha addig nem jön meg. Elég volt már a nega tesztekből, ha jönni akar, akkor teszt nélkül is jön
Hm, nyam-nyam, ma délután birsalmalekvárt készítette
nagyon fincsi lett, és már masát is beüzemete Apa. Este tízre ért ide, de 11-kor már mosta is a szennyes edényt
NAGYON BOLDOG VAGYOK MIATTA