Hát csajok!
Az van, hogy amikor pocisként írogattam az őszi topikba ez a Csanita bejelentkezett azzal, hogy vannak újszülött lányka rucijai amik jó állapotban eladók!
Mi taliztunk is a mammutnál, mert amikor megnéztem a ruhákat nagyon megtetszettek, persze feltűnhetett volna, hogy túl jó állapotban vannak, de én naívan azt gondoltam hamar nő egy gyerek és talán 1x--- 2x mosta!
Még meg is kérdeztem tőle, hogy mekkora a babája és azt mondta féléves, meg tűnődött a hasamon, hogy mekkora (brrrrr)
Szóval azt mondta van olyan amit nem használt azért ilyen szép állapotú!
Szóval vettem egy szatyor ruhát és gumis lepedőt, mert darabját 500-ért adta még eleven az emlékezetemben, hogy tényleg zavartnak tűnt, de igazán nem érdekelt!
Szóval ennyi!
Akit pedig átvágot az a topiktársam volt a 2006---os ősszi babáknál!
Ennyi a sztori, basszus licitáltam egy csomó rucira a teszveszen!
Képzeljétek Flóra ma ült az ágyon apa mellett (kinyitva volt a kanapé!)
Pont jöttem ki a szobából ,amikor látom, hogy abban a pillanatban legyalogol róla Tamás meg nézi a tévét!
Akkorát kiabáltam és úgy leteremtettem apát hogy csak na!
Flóra pedig megúszta egy kis koppanással!
komolyan úgy érzem soha nem érem magam utol a takarításban, mert a konyha örökké olyan ,mintha berobbantottak volna, amint mindent kivasalok két nap múlva megint ott tornyozódik egy halom és teli lesz a szennyes tartó!
Este is úgy aludtam el, mint arészegek! Hanytt vágtam magam azágyon és arra keltem, hogy horkolok!
Barbi!
Örülök, hogy jól vagy és ilyen sokat tudtál csavizni!
Móni!
Hihetetlenül jófej Ricsi én ilyenkor azt szoktam mondani, hogy egy kis pelenkás bajkeverő!
De legalább szebb a minta az ágyneműn!
Encu!
Igen a szemed többet kívánni, mint amennyit megbírsz enni!
Tegnap a bulin Flóra kapott egy nagy tábla milkát rögtön eszembe jutottál!