Új privát üzeneted érkezett!

Lányoooooooook!!! Merre vagytok?

Kép
Kép
encu

Hihiiiiiiiiii!!! Pont :D:D:D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

ma babapartyn voltunk!
Utána elmentünk egy kerti bulira és mivel Flóra elálmosodott minket apa hazahozott!
Jajj úgy rám jött az esti buliláz, de hát ez van!
Bár manómég mindíg nem alszik, folyamatosan magyaráz ő a legfontosabb nekem!
apát meg visszaküldtem, hogy bulizzon helyettem is! :cry:

Encu!
És shoppingoltatok is?
gondolom a kaját nem hagytátok ki! :lol:

Barbi!
Ezek már igazán jóslófájások!

Móni!
Mondtam má', hogy ne izgulj no!
Jövőre megyünk csavizni! :wink: :lol:

Nyílik füreden egy bölcsi is meg egy óvi is!
Most arra pályázok, hogy szeptembertől felvegyenek ide dolizni, manót meg bölcsibe! Hawai lenne!

Kép
gabriel79

Gabó!

Persze, hogy ettünk...ázsiai kaját. A fűszereset kívánom...most 2 db paradicsomot eszek megsózva..:D Most ez az új őrületem, a sós. Édes eszembe sem jut ;)

Jó lenne, ha meg tudnád oldani az ovis-bölcsis témát..:D

Megyek lassan vízszintbe, mert agyon vagyok verve...

Jóccakát!!!

Kép
Kép
encu

NAhát, micsoda megtiszteltetés utolsónak és elsőnek lenni...:D

Mi történt, lányok? :D Merre vagytok?

Kép
Kép
encu

Jólvan....akkor én is elmegyek.. :lol: 8)

Kép
Kép
encu

Ejha, micsoda pangás :shock:

Sziasztok!

Gabó!

Jajj de várom már :D :D
Hol nyílik ovi meg böcsi? :shock: Ez már tuti és magán lesz?
Szurkolok hogy sikerüljön, a Ricsit szivesen járatnám hozzád :wink:

Barbi!

Még mindig 2in1? :D ügyi vagy :wink: Bár amilyen frontok vannak :shock:

Mit művelt ma a Ricsi :shock: haláli kölök, majd meg zabáltuk apával :D
Megkaparintotta a rózsaszín szövegkiemelőmet de azt hittem én naív hogy nem tudja leszedni róla a kupakot. Ezerrel rágcsálta, tök jól elvolt. Apával csináltuk a dolgunkat. Aztán apa észrevette hogy bebújt a lepedő mögé a Ricsi, leszedi róla a lepedőt és :shock: minden rózsaszín: az arca, a gatyája, zoknia, keze, lepedő :D :D Látszott az útvonala a szövegkiemelőnek: nagy pont az arca közepén, oda dugta a szája helyett, majd egy jókora vonal a szájáig :roll: :D

Tesóka!

Hova mentél? :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Ja a lényeg lemaradt:

Szerintetek milyen tízórait adjak a Ricsinek? Holnaptól adnék de nem tudom hogy mit kéne :roll: Ebéd főzi husival, uzsi gyümi de mi legyen ebéd előtt? Ötlet?????

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka!

BricoStoreban voltunk, ma karbantartó nap van itthon. MEg hülye idő... :lol:

Barbi! Valamit írj, hogy ne aggódjunk!

Meg a többiek is!!! :D

Kép
Kép
encu

Halika!
Mi megvagyunk, a fiúk állandó helyváltoztatásban vannak, mindig máshol van a kemény púp a hasamon! :lol:

Móni!
Miért nem adsz Ricsinek joghurtot vagy valamilyen tejes finomságot? Vagy még nem lehet neki ilyeneket enni? :oops:

Encu!
Ti sem tudtok nyugodtan ülni otthon úgy látom! :lol: ...és ma is kapott Kiskarcsi valami finomságot a bevásárlókörúton? :wink:

Barbi!
Jelentkezz legalább egy szó erejéig, hogy minden rendben!
rnecsi

Csilla, a bevásárlókörúton nem, de most ettem egy fél krémest és épp sütök előfagyasztott túrós és almásrétest ;) :D

Kajás vagyok... :shock: :oops: Vagyis Kiskarcsi ;)

Kép
Kép
encu

De azért tényleg nagy a pangás...Merre jártok csajszik? :D

Barbi!! Mizujs?

Hahóóóóóóóó!!!!

Kép
Kép
encu

Leskelődöm, de tényleg nagy pangás van :cry:

Csilla!

Örülök hogy minden ok nálatok, jó olvasni :D Gondolom a fiúk is megérzik ezt a szeles időt :?

Encu!

Milesz ha már kint lesz Kiskarcsi, nem lesz kire fogni a falhatnékot :roll: :lol:
Te aztán tudsz enni, rétes :D krémes :D én meg rigójanira vágyom :roll:

Ma meguntam a milkát :shock: ááááá, undorodom tőle, asszem besokaltam egy kicsit :o :o :o :o :o

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, told erre a Ricsit, kiadok egy szeletke rétest ;););)

Amúgy nem eszem sokat...csak sokszor...nagyon nyomja a gyomromat már a kölök.

Megyek,megetetem Apát.

Kép
Kép
encu

Sziasztok Csajok!!!

Teljesen jól vagyok, arik vagytok, hogy aggódtok. Mi is csaviztunk, voltunk délután az obiban, meg a campiban is, Szilárdnak vettünk cipőt. Persze most hazafelé bealudt és nem bírjuk felkelteni :)
Vince egész nap mocorog, szerintem marha jó lehet odabent :wink:

Móni, Ricsi nem semmi leleményes kölyök :wink:

Encu, neked is már csak 1 hónap van hátra, nemsokára tényleg már toljuk a babakocsikat, én már várom nagyon!!!

Kép

Kép
sbarbi

Szió Barbi!

Na végre, legalább te tartod a frontot ;) Én is jól vagyok, Kiskarcsi is jól elvan idebent, bár nem tudom, milyen lenne, ha nem lenne jól.. :shock: De ilyenre nem is akarok gondolni, mert ugyan miért ne lenne jól :D Ma mondta anyósom, mikor meséltem neki, hogy mensiszerű nyomás van a hátamon, meg ilyenek, hogy szülés előtt meg szokott dagadni-duzzadni a nők szája, ahogy ő fogalmazott, kifelé fordul. Van ebben valami? Lányok! Ti tapasztaltatok ilyet? Mert én erről most hallottam először. Persze, lehet benne valami,csak sehol nem írnak ilyen jelenségről.

Szóval igen, Barbi, még pont egy hónap van...olyan soknak tűnik így kimondani... :shock: :oops: Azért titkon remélem hogy előbb fog jönni, persze csak ha már teljesen készen van (testileg...mert nem tudom, hogy egy pici baba fel tud-e egy ilyen "traumára" készülni lelkileg)...!

Megyek, fürcsizek egyet, remélem ellazít :D

Lányok, tessék jönni, mert hiányérzetem van, még jó, hogy Barbi tartja bennem a lelket ;);)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Barbi!

Te egyre fittebb vagy :wink: :D

Encu!

Köszi, de ma ki sem dugtuk az orrunkat csak a teraszra, ott nem fújt annyira a szél de odasütött a nap.

Olvassátok el a Fogamzás, Babát szeretnénk, 620. oldalt! nagyon brutál!!! :evil: :shock:

Na megyek is, egyedül csinálom az estét, apa dolizik :?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

nem szeretnénk hanem szeretnék

Nagyon durva, nem?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok

Momi ez döbbenet
anha

Móni, ez tényleg hihetetlen.. :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
encu

Meg az is, hogy el vagyok hanyagolva... ;)

Meg még Apa önfejűsége is felhúzott...hogy néha milyen lükék a pasik..!!!! :shock: :lol: :lol:

Kép
Kép
encu

Móni!!!!!!!!!!!!!!
jajj inkább ne is mutattad volna a sztorit!
Én nem tudtam, hogy eza nő az első babáját vesztette el, mert akkor nekem is hazudott :shock:
Azt mondta kinőtte a lánya a ruháit és Flóra újszülöttnek az ő baája ruháit hordta sőt azon a lepedőn fekszik most alányom!!! :shock:
a másik sztori meg brutál, főleg hogy az előző topikba amelyikbe írogattam onnan való a Beuka!Túl jószívű volt a ez a lány!
Most kész vagyok egy kicsit!
később visszajövök!

Kép
gabriel79

Gabó, ti honnan ismeritek ezeket a csajokat???? Mert nem semmi a sztori...és ezek szerint még szövevényesebb, mint gondoltam.. Hűűű...

Kép
Kép
encu

Látom mindenki vagy ki van akadva, vagy pihen ezerrel. Én nem ismerem a részleteket, és még nem pihenek, de ilyen forgalom mellett asszem inkább elteszem magam holnapra. Csajszik, ti se hergeljétek túl magatokat, attól nem lesz jobb...de ezek után majd én is kétszer meggondolom, hogy mondjuk egy ilyen szituációban mi az, amit tennék. Jó éjt! Szép álmokat!

Kép
Kép
encu

Gabó!

Mi van??????????????? :shock:
Ismered ezt a csajt :shock:
Neharagudj, nem tudtam, fel sem merült bennem hogy ismerheti is valamelyikőtök. Én is úgy olvastam egy másik topikba ahova régebben írtam hogy nézzék meg ezt a sztorit, gondoltam megmutatom hogy mik vannak, de erre nem számítottam :shock:

De amúgy nem értem, odaadta a ruhákat hogy kinőtte a manója és közben meg nem is volt manója, vagy mi :shock: Szerintem ez egy elmebeteg nő. Tuti skizofrén, olyan zizzent mint anyám, ő is kitalál olyan történeteket hogy csak na :shock:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Hát csajok!

Az van, hogy amikor pocisként írogattam az őszi topikba ez a Csanita bejelentkezett azzal, hogy vannak újszülött lányka rucijai amik jó állapotban eladók!
Mi taliztunk is a mammutnál, mert amikor megnéztem a ruhákat nagyon megtetszettek, persze feltűnhetett volna, hogy túl jó állapotban vannak, de én naívan azt gondoltam hamar nő egy gyerek és talán 1x--- 2x mosta!
Még meg is kérdeztem tőle, hogy mekkora a babája és azt mondta féléves, meg tűnődött a hasamon, hogy mekkora (brrrrr)
Szóval azt mondta van olyan amit nem használt azért ilyen szép állapotú!
Szóval vettem egy szatyor ruhát és gumis lepedőt, mert darabját 500-ért adta még eleven az emlékezetemben, hogy tényleg zavartnak tűnt, de igazán nem érdekelt!
Szóval ennyi!
Akit pedig átvágot az a topiktársam volt a 2006---os ősszi babáknál!

Ennyi a sztori, basszus licitáltam egy csomó rucira a teszveszen! :oops:

Képzeljétek Flóra ma ült az ágyon apa mellett (kinyitva volt a kanapé!)
Pont jöttem ki a szobából ,amikor látom, hogy abban a pillanatban legyalogol róla Tamás meg nézi a tévét! :evil:
Akkorát kiabáltam és úgy leteremtettem apát hogy csak na!
Flóra pedig megúszta egy kis koppanással!

komolyan úgy érzem soha nem érem magam utol a takarításban, mert a konyha örökké olyan ,mintha berobbantottak volna, amint mindent kivasalok két nap múlva megint ott tornyozódik egy halom és teli lesz a szennyes tartó!
Este is úgy aludtam el, mint arészegek! Hanytt vágtam magam azágyon és arra keltem, hogy horkolok! :oops: :D

Barbi!
Örülök, hogy jól vagy és ilyen sokat tudtál csavizni!

Móni!
Hihetetlenül jófej Ricsi én ilyenkor azt szoktam mondani, hogy egy kis pelenkás bajkeverő! :wink:
De legalább szebb a minta az ágyneműn! :lol:

Encu!
Igen a szemed többet kívánni, mint amennyit megbírsz enni!
Tegnap a bulin Flóra kapott egy nagy tábla milkát rögtön eszembe jutottál!

Kép
gabriel79

Ja Zsuzsa!

Anyuéknál van Flórának egy babakocsija amit már nem használ!
Ugyan tisztításra szorul, meg a biztonsági öv sem szuperál,( vagyis meglehetne csinálni, mert beszorult csak nekünk nem volt türelmünk hozzá)az 6000.---ért eladó, de csak jövőhéten tudnám odaadni!

Kép
gabriel79

Gabó!

Szerintem ne törődj a csajjal. Lehet sosem volt terhes. Te jó üzletet csináltál az a lényeg! A rucik szépen ki lettek mosva, vasalva, az hogy kié volt innentől lényegtelen.
Ha meg zavart szegény, akkor amit kitalál azt ő el is hiszi és a környezetével is elhiteti ha nincsenek tudatában a betegségével. Tudom, anyám ilyen. :?

Szegény Tamás, bizti megilyedt. Gondolom nem számított arra hogy lemászik Flóra, hát most bizti jobban fog figyelni. Hasonló már nálunk is volt csak ott én voltam figyelmetlen és apa kapta el a Ricsit 8)

Más:
Mondtam már hogy görcsöl a hasam, na ez odáig fajult hogy szopikor esküszüm méhösszehúzódásokat érzek :shock: És a legjobb hogy be van keményedve a méhem vagy ott a hasam, nem tudom hogy mivan de gáz, tök érzékeny. Remélem "csak" felfáztam és nem valami komoly gond lesz. Na egy biztos terhes tuti nem lehetek hiszt tudjuk ez nem ilyennek kezdődik. Jajj, remélem elmúlik, nincs kedvem idegeskedni meg dokihoz menni :roll:

Na megyek én is aludni, szép éjszakát!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Szép reggelt!

Hű de korán keltünk :roll:

Jól beöltöztem éjszakára, mert eddig rövidgatyóba nyomtam, de most vastag hosszúgatyóra lecseréltem és tök jó, mulik a hasfájásom :D szóval ja, asszem sikerült egy kicsit felfáznom vagy mifene :roll:

Csilla!

Úgy néz ki hogy valami túrós vagy joghurtos dolgot fog kapni a Ricsi tízóraira :D majd meglátjuk, apa bevásárolt tegnap hozott annyi finomságot a Ricsinek :D Tele vagyunk babakeksszel, tejpéppel, babajoghurttal :roll: :lol:

Kellemes vasárnapot az erretévedőknek :wink: :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok

Momi hát nem akarom nagyon mondani de én csinálnék egy tesztet mert az egyik ismerösöm bár az ö babája 1 éves volt de szopizott és szülés után nem jött meg neki de ugyanigy huzodot a méhe és kiderült hogy babás !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
anha

Sziasztok!

Nahát mindenki alszik még :shock: :D

Szia Zsuzsa!

Háááát szerintem meg nem vagyok terhes :roll: max. gondterhes :D bár sosem lehet tudni, azért nem lenne olyan rossz :D talán fontolóra veszem ezt a tesztet, még nem tudom :roll:

Megvolt az első tízórai, szilvás babajoghurt amiben minden volt csak joghurt nem :shock: így mondhatni gyümipépet evett csak más névvel :D de bevert egy dobozzal :shock: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Jó reggelt!! Jól aludtam.. :shock: :shock: :lol: A hátam fájt, meg reggel a csípőm, de teljesen ki vagyok simulva...:D

Gabó, ez tényleg nem semmi!!! De tényleg ne foglalkozz az eredettel, vannak eltévelyedett lelkek, nem biztos, hogy rosszindulat vezérli őket...lehet, hogy a gyerek utáni vágyba zakkant meg...és kreált magának egyet. Szánnivaló...de nem rossz értelemben. Szomorú. Na, mindegy, nem kell túlbeszélni, még jó, hogy nem vett le téged is pénzzel!!!
Milka....FINI!!! :D:D:D

Tesóka, finomságok? Én most reggeliztem a tegnapi túrósrétesből egy jókora darabot. Közben meg csodálkozom, hogy jönnek a dekák... :shock: :oops: 8) Húúúú, de izgi...lehet, hogy babázol?? ;)

Barbi! Milyen volt az éjszakád? Vince? :D

Zsuzsa, mostanában te vagy a riogató :D:D:D:D Engem azzal, hogy világvégehangulat a szülés előtt van, most meg a Mónit azzal, hogy terhes... :D:D:D:D Jópofa :D

Niki! Mi a helyzet? Tejcsi? Nonó? :D

Csilla, hogy vannak a fiúk?

Kép
Kép
encu

Szép jó reggelt!

Én mán' túl vagyok a takarításon és minden egyeben és már most kész vagyok! :?

Móni!
Szerintem is csinálj egy tesztet! Jujj beizgultam!

Encu!
De régen ettem túrós rétest!Nyammm!

Zsuzsa!
Olvastad a babakocsit?
Egyébként ABC design.

Kép
gabriel79

Csajok, hú de felhúztam magam...Hihetetlen méreteket tud ölteni a férfiúi lustaság!!!! Hiába kérem Apát, hogy tegye el ezt, vagy rakja rendbe azt, sz@rik rá...vagyis lehet, hogy megcsinálná, de hogy nem akkor, amikor kérem, az biztos... :evil: :evil: És csodálkozik, ha zsémbeskedem..meg el vagyok keseredve. Utálom a kupit és ilyenkor azt látom a jövőben, hogy én próbálkozom a rendtartással a gyerek gondozása mellett, ő meg néz a tv-t!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Hú, de pipa vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
encu

Tesóka!

Csak nem terhes vagy?? :D Ismerős ez a hirtelen bazi nagy düh :mrgreen: Apa azt mondja hogy néha teljesen meg voltam kergülve :roll: szerintem meg nem :lol:
Szerintem lehet hogy az elkövetkezendő hónapok alatt feladod azt a fene nagy rendszeretetedet :roll: Fenyegesd meg apát hogy majd mindennap hívni fogod a takcsinénit :wink:

Csajok!

Párom egy jót nevetett, hogy hogy ráizgultatok a tesztre :D hát én nem nevettem akkorát inkább kezdem beleélni magam egy picit, pedig nem kéne mert érzem hogy nem vagyok babás :roll:
Lehet hogy délután átslattyogunk a tescoba venni egyet, jó lenne tudni hogy akkor mi a pálya :D egyáltalán van a tescoban láttatok már? A rossmannba tuti van de az ma zárva :?
Na téma lezárva, kezdek ráizgulni én is pedig tuti az érzés hogy nincs senki odabent!áááááááá :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka!! Van a Tescoban, a gumik mellett :D:D:D:D

Hajrá! És én is ezen gondolkodom, hogy le fogom tojni a rendet, majd rájön, hogy hogy jobb..kupiban, vagy redben :D:D:D

Kép
Kép
encu

:D ilyen nálunk már volt, apa megunta és elkezdett pakolni, nekem meg égett a fejem :roll: Persze nálunk azért más a szitu, itt nekem nincs sem kedvem sem erőm takarítgatni :oops: inkább babanetezek :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

A samponos soron? Tudod a gumi minket nem érint, nem használjuk sőt én még sosem gumival :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Encu!
Nos nem akarlak elkeseríteni, de így lesz! Én is szoktam miatta zsémbeskedni majd rájövök, hogy ki a fenét érdekli, hogy nincs rend!
legyen alaptisztaság, meg tiszta ruha, mert ha nem így kezeled valóban belefogsz őrülni, de majd magadtól rájössz! :wink:

Móni!
van a tescoba, mert múltkor vettem ott a pipere dolgoknál, sajna be van csomizva és nálam a nemtudták leszedni és a telefonon kért a nő segítséget! :oops:
Persze csak én vagyok ilyen aki így jár! :lol:

Viszont én jövőhét végéig várok és akkor én is tesztelek :oops:

Kép
gabriel79

Tesóka, ott, a gumiknál :D Hogyhogy nem használtál?! Komoly? Hogy úsztad meg? ;);)

Lányok, akkor jövőhét lesz a nagy TESZTHÉT? :D:D:D:D De várom!!!

És én is így vagyok vele, majd lesz valahogy a rend... KIT ÉRDEKEL? :D

Kép
Kép
encu

Gabó!

Csak neeeem? :D Nem jött meg? Hát akkor nem tuti ez a dolgozhatnék :lol: Hát most ráparáztam, az egész tesco tudni fogja hogy mit veszek :shock: nem baj :D

Tesóka!

Hááát megúsztam, néha felelőtlenül durr bele mindent. A mai fejemmel már nem csinálnám gumi nélkül, de anno :roll: Apával meg nem használtunk, pár hónapig kihúzta 8) aztán újra elkezdtem bogyózni majd újra semmivel két évig, azta itt a Ricsi :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka! Ejnyebejnye! Ez a felelőtlen viselkedés!! ;) Nekem is volt mázlim, de alapvetően én vigyáztam, mert apám kitekerte volna a nyakam, ha úgy maradok...én meg nem hiszem, hogy elvetettem volna, bár ki tudja, mit hozott volna az élet. De ebbe bele sem gonolok, mert szerencsére úgy jött össze az élet, ahogy szerettem volna... KOPKOPKOP!! :D:D:D:D:D

A Ricsi meg jó, hogy jött!! :D Irány a Tesco, kíváncsi vagyok, lesz-e kistesó, örülhetünk-e :D:D:D

Kép
Kép
encu

Azon filóztam hogy elmaradt mensi után kéne megcsinálni a tesztet de még meg sem jött , tehát tesztelhetek nonstop :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Szigorú szüleid vannak Encu? Nálunk lazaság volt :D minden el lett magyarázva alaposan aztán rámbízták hogy mit hogy oldok meg. A tanulással is így volt, mindig mondták magamért tanulok és bejött, mert így tényleg tanultam de amíg muszály volt :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Na jó, ne válaszolj ha nem akarsz! :wink: :D

Hát ez a tízórai kiütötte a Ricsit, így megint borul a napirend, kész :? Várom már hogy ugyanazt együk éső is rágjon :roll: 8)

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, nálunk szigor volt...apám elég maximalista, mindenben minimum jó kellett, hogy legyek. Aztán a fősulit végig hazudtam neki, mert féltem tőle, nem is lett diplomám...viszont mostanra legalább valamennyire leszállt rólam...Bánom, hogy ilyen erőszakos volt, ha nem ilyen, lehet, hogy mertem volna hozzá fordulni, amikor bajom volt, vagy nem ment a német...No, mindegy, ahogy kiszabadultam otthonról 18 évesen, elkezdtem élni ;)

Ricsi, tessék szépen beállni egy napi ritmusra és anyát nyugton hagyni! :D:D:D

Kép
Kép
encu

Naaaaaaaaaaa, voltunk a tescoban..... már csak a Gabóért kell izgulni :D

Ez totál egyértelmű egy csík, ami jó de azért egy kicsit reménykedtem :roll:

Így viszont tuti felfáztam mert baszottúl fáj a hasam de a kemyénség hát az talány hogy miért van :shock: ha nem múlik lehet dok :?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Amúgy sajnálom hogy ekkora szigorban kellett felnőnöd :wink:
Na én tuti nem leszek szigorú, tapasztalat alapján tudom hogy sokkal többre megyek a józan felvilágosítással és ha majd maga látja be a Ricsi hogy bizony magának tanul meg neki jó ha őszinte stb. :roll: remélem majd bejön :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Igen, Tesóka, ez tény..szerencsére Karcsi nagyon jó nevelést kapott, majd ő lesz az, aki józanabbul lát és ha túlzásokba esnék, majd szól :D

Jaj, sajnálom, hogy nem vagy babás..de hát szerencsére még nem is terveztétek, nem? Majd akkor biztos hiphop összejön, ha úgy akarjátok ;) Nyugi ;) Egyébként a terhességi teszteim (az a 3, amit itthon csináltam :D) mind-mind elég haloványak voltak...én nagyon korán megéreztem, szóval még lehet valami neked is, persze nem azért mondom, hogy áltassalak...mintha tudnálak ;)

Én épp francia drazsét tömök...a változatosság kedvéért..

Viszont akkor Gabó jön tesztelésben.

És Tesóka, igazi úrinőhöz méltóan beszélsz ;):D:D (baszottul :D ) Tessék menni orvoshoz, ha nem változik, nehogy vmi komoly legyen ne adj'Isten!!!!! OK????????????? :D

Kép
Kép
encu

:oops: :D :D :D :D :D hááát kicsúszott a számon :oops: észre sem vettem :oops: :D

Tesóka! :D :D :D hát most jót nevettem az uriságomon 8)
Én is megéreztem mikor terhes lettem egyből, esküszüm szex után tudtam hogy ebből baba lesz :roll: hát mondjuk akkortájt nagyiparban nyomtuk az ágyat :D :D

Ja ez nem halvány ez csak egy csíkos lett, nincs mese. De megyek dokihoz mindenképp csak 4 hét múlva akarok nem most :roll: Ledumálnám vele a no védekezést bár már nem védekezünk :D

Na megyek, Ricsi mamázik én meg teregetni jöttem fel és itt kötöttem ki :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka!

Nagyiparban? Akkor a Ricsi tervezett volt végül? ;) Állítólag Karcsi is tudja, hogy melyik akció volt sikeres :D:D:D Hááát, nemtom :D
Akartok védekezni, vagy a következő babát beszéled meg a dokiddal? ;) Te úúúúúúúúúrinőőő :D:D:D:D

Kép
Kép
encu

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?