Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Húú, idejét sem tudom már, hogy mikor írtam utoljára! :oops:

Ezen a héten már szabin vagyok, pénteken még megyek egy továbbképzésre, jövő héten pedig már táppénz. :)

Visszaolvasni csak futólag tudtam, de remélem a talin sikerül majd jobban "tájékozodnom". :)

Kacsa!
Nagyon jó lett ez a fénykép montázs!

Évi!
Jó, hogy túl vagy a hsg-n és mégjobb, hogy az eredmény is jó lett! :)

Heni!
Látom nálatok is folyamatban vannak a dolgok. Szorítok Nektek!

Panka!
Gratulálok Nektek a mászáshoz! Innentől aztán nincs megállás! :D

Syry!
Nektek is gratula az üléshez!

Sziszka!
Sok boldogságot kívánok Nektek!

Maci!
Csak mértékkel a munka terén! Vigyázz magatokra! :)

Visszaolvasgatva most hirtelen ennyi.
Képzeljétek elkezdtünk "vásárolgatni". Vettünk babakocsit, kiságyat, hordozót. Mindezeket két hét leforgása alatt. Használtan vettük mindegyiket, de nagyon jó állapotban és jó áron. Nagyon örülök nekik. :D Ráértünk volna még, de ezeket nem lehetett kihagyni.
Na megyek mosni, mert hétvégén meg megyünk Mátrafüredre és kéne pakolászni.

Sziasztok! :D

Kép
Kép
tina82

Sziasztok lányok!

Azt eltűnésemnek elég nyomós oka volt...
Hogy mi?

Az egész úgy történt, hogy hétfőn délután a barátnőimmel és a gyerekekkel elmentünk játszóterezni. Ott még meg is jegyeztem, hogy ezt a játszóteret senki sem gondozza?, merthogy akkora volt a fű, hogy az én fiam, aki amúgy tök jól jár, csetlett-botlott. Tök jól elvoltak a gyerekek, és mielött indultunk volna haza egy kivágott fa elszáradt törzse mellett kezdett el játszani a 3 gyerek. Amikor odanéztem már csak azt láttam, hogy Dani kiköp valamit. Odaszaladtam és láttam, hogy egy gomba fejének a fele volt az. Na, jött a dillemma: valyon a másik felét lenyelte, vagy eleve úgy tépte le, hogy az ottmaradt? Ugyan mérgemben szétrúgtam a gombákat, de szerencsére maradt 1 épen ill. azt a felet felkaptam és eltettem. Felhívtam a doktornéninket, aki mondta, hogy azonnal menjünk hozzá, mert a férje ismeri a gombákat. Azt mondta, e susulyka volt, így be kell vinni a kórházba és ki kell mosni a gyomrát. Jött értünk a férjem és mentünk is be. Ott a doki nem igazán tudta megmondani, milyen gomba is az, de mondta, hogy kimossa a gyomrát és ott kell maradnunk megfigyelésre. Na, azt a 20-25 percet senkinek nem kívánom, amíg mosták a gyomrát. Minket kiküldtek, így "csak" hallottuk, de ez is épp elég volt!!! Én ott zokogtam a férjem vállán.
Aztán ugye már nem kaphatott semmit enni és inni.... Este egy kis teát ihatott és szegényem annyira kifáradt, hogy tea meg cumi nélkül aludt el angyalom.(mert semmi nem volt nálunk és a férjem nem ért vissza addig). Engem felvettek az anyaszállásra, mert nem tudtak olyan szobába berakni, ahol együtt aludhattam volna vele (kedden jöttek műtétesek és amúgy az övüké a szoba), így lementem oda egy kicsit pihenni, mondták, hogy lecsörögnek telefonon, ha megébred és mehetek hozzá. Hát hajnali 4-kor mennem kellett, mert egy másik gyerek sírt és felébredt rá, de 5-kor vissza tudtam altatni, és aludt 1/4 8-ig. Reggel elvitték vérvételre, hát megint szenvedtem 10 percet, meg ő is, mert elsőre nem sikerült, így 2x bökték. Aztán délután jött a doki, hogy megvan a véreredmény és jó lett a májfunkció, tehát a gombás dolgot megúszta, csak épp vashiányos, ezért nem mehetünk haza + másnap megint lesz vérvétel. Nagyon örültem neki....
Este simán elaludt a kis lelkem, és megint mondták, hogy menjek le pihenni, szólnak, ha mennem kell. 3/4 6-kor csörögtek, és mondták amikor felértem, hogy 1x ugyan volt fent éjszaka, de vissza tudták altatni, így nem szóltak, had pihenjek. Megjegyzem rám is fért, mert ugye előző nap hajnali 4-től talpon voltam. Pisi+kaki, kaja stb. ott nem lehetséges az anyukák számára csakis az anyaszállón 4 emelettel lentebb! Kérdezem én: Kinek lenne szíve akármiért is (wc vagy éhség miatt) otthagyni üvölteni a gyereket??? Ma reggel ugye ismét vérvétel, de legalább az első bökésből siker. aztán a nap folyamán jönnek, hogy valamelyik nem lett jó, mert alvadékos, ezért megint bökik. Hát akkor úgy kiakadtam..... Aztán a főnővér az egészet úgy regaálta le, hogy adott a gyereknek egy játékot, amiért ennyiszer meg kellett szúrni. Aztán délutánra kiderült, hogy egyáltalán nem vashiányos! Fasza... Ezért a sok böködés!! Szerintem az tegnap nem ment a vérvétel simán és megnyomorgathattár a kis kezét+lassan jött le a vér és ezért lett alvadékos, na mindegy.... megmondtam, hogy haza akarom vinni a gyereket, ha egyszer semmi baja. Vagyis a legnagyobb baja az volt, hogy nem mehettünk ki a szobából. Elég rossz volt ennek a kis izgága gyereknek a bezártságból!!
De a doki mondta is, hogy így hogy aztán még nem is vashiányos, mehetünk, persze. Így most már itthon vagyunk!!!!!!!!! És szerencsére jól vagyunk!!!!!!!
Azt mondták, hogy ha evett is abból a gombából, valószínűleg nem volt mérgező, vagy nem evett olyan sokat!
De azért ez elég szomorú, hogy egy EU-s játszótéren ez előfordulhat. Vagyis ennyit az önkormányzatról!!!
Az tuti, hogy oda soha többet nem megyünk játszani!
Na és végül dobok pár benti képet! Aztán szerintem már csak holnap jövök, mert vissza kell állnunk a rendes kerékvágásba, mert ha valahol felborítják az ember napirendjét, akkor a kórházban megteszik!!

Kép
Kép
Kép
Kép

Puszi mindenkinek!
Andy

Kép
oriandy

Kép Kép Kép Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Andy!
:( Jajj, szegénykém!Ez borzasztó!!Elhiszem, hogy ki lehettetek bukva!A gyomormosást én sem bírtam volna végig nézni a gyerekemen, pedig már láttam,. de ugye a saját az más.
Én a mai tornát is nehezen bírtam ,mikor Emili bömbölve rámnézett, hogy mentsem meg, de nem tehettem semmit! :( Nagyon sz@r volt!!!
Úgyhogy átérzem a problémád.
Na de nincs nagy baja, az a lényeg!!
Én minap láttam egy ovi udvarán egy fa tövében kb. 1 kg-nyi gombát!!!Mondtam is a férjemnek, hogy ezt miért nem figyelik az óvónők??? :evil: Főleg gombavirágzáskor :x

Kép
pankaa

Sziasztok!

Évi: örülök, hogy minden rendben volt a hsg-n és ennyire jól sikerült..

Andy: nagyon sajnálom a kálváirátokat! Gondolom mennyire idegtépő lehetett...Az a lényeg, hogy most már otthon vagytok és el lehet felejteni ezt az egészet!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Talán ma lesz esélyem visszaolvasni.
Andy
:( fúú sajnálom, de ürömben az öröm, hogy minden rendben van. Olyan édes, ahogy alszik. :) Persze a malacka nem maradhatott el :).

Évi
Hurrá hsg szuper!!! Na akkor most már télleg vághattok neki. Tényleg a véreredményed milyen???

Pankaa
Ezek a cumis képek :) tényleg lehet ilyet kapni?? :wink:

Na most hirtelen eddig jutottam, majd még olvasok.

Csak még el akarom újságolni, hogy amilyen nyüszis napjaink voltak (mellesleg már totál ki voltam borulva, mert egész nap sírdogált a pindur, meg hajnalban is nagy sírások voltak 1/2 5-1/2 7 ig) ma este letettük 10 kor kajcsi után és 5 kor "ébredt" :) szopizni egy kicsit. Azt is úgy, hogy kis se nyitotta jóformán a szemét és már aludt is tovább :). Szerintem totál kifáradt. Amúgy meg tegnap mérték meg és 4100 gramm :shock: a védőnéni azt mondta egy hónapra is elég lenne az a hízás, amit 2 hét alatt hízott (3430 gramm volt 2 hete) szóval az volt a baja, hogy totál túlkajálta magát és persze így puffadt volt, meg jöttek a csúnya szelek. Elkezdtük az Espumisant is vagy 3-4 napja, talán az is segített neki.
Még most is szundizik :) most kezd ébredezni. Én meg annyira elszoktam attól, hogy ennyit alhatok egyben, hogy teljesen fel vagyok pörögve. A férjem ki is mosolygott :)

Már úgy várom a szombatot. Az lesz az első nagyobb kimozdulásunk Lilivel és pont 1 hónapos lesz :)

Pusszantás

KépKép
KépKép
fleur

Jó reggelt!

Fleur: nem semmi mennyit hízott a kislányka... :D Látom, jól tartod! Milyen furcsa, hogy már 1 hónapja született meg...Tényleg nagyon rohan az idő...

Lányok, szerintetek az ajakherpesz okoz valamit a babónál, lehet használni valamit ilyenkor? A csuda vigye el, tegnap kijött a számon, csakhogy idegesítsen.... :cry:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok!

Fleur!
Tényleg jól hízik a "pindur" :lol: Na majd szombaton levizitelem :wink: Mikor jöttök kb?

Heni!
Telviran krémet nyugodtan használhatsz.

Syry képei:
Kép Kép Kép Kép Kép

Nagyon aranyos Máré, de szimbaton majd őt is lecsekkoluk élőben!

Na megyünk atornára :?

Kép
pankaa

Panka
köszi, hogy felraktad. :lol: :lol:
Megjegyzésként, hogy a fekete nagybajuszú nem az apuka, vendégségben készült kép, az alatta lévő is. A másik "hasonszőrű" kisfiú az unokatesó, Krisztián. Amúgy az etetőszéket még nem használjuk, a tesóméknál próbáltuk ki az övékét. (de Apa a héten a miénket is összerakja. már nagyon várom. 8) )
Alulról a második kép kicsit lekajált :oops: :? , de szerintem amúgy jól sikerült, ezért küldtem.
Panka, meddig tart még a torna?
Jó lenne "lecsekkolni" kölcsönösen a babákat. Meg rád is kíváncsi vagyok már. :D de tudod mi nem megyünk a talira. (főleg most szegény Máté két napja taknyos. szerintem a tesóm gyerekeitől kaptuk el, meg a vendégségben kereszthuzatot csináltak. :evil: ) szerencsére nem lázas Máté, "csak" folyik az orra. :evil: Beszereztem egy orrszívóporrszívót.

Fleur
ez igen, ez szép gyarapodás :lol: Tök jó, hogy éjjel ilyen hosszan aludt Lilla. Gondolom ő is kifáradt az előző napokban.

Andy
sajnálom a Danival történteket. :cry: :cry: szerintem egy gyomormosás még egy felnőttet is megvisel. :evil: fő hogy túl vagytok rajta és hogy végül nem volt mérgező a gomba. remélem már jobban van Dani. :D

Kép

Kép
syrynx

Virág!

Márti meg én is írtuk, hogy bár kemény szív kell hozzá, de próbáld meg megtartani a kevebbszeri kajálást, és ha van elég egyszerre csak egy cickóból, csak akkor a másikból, ha nagyon kell. Tudom, mert én is elszúrtam, váltogattam, hogy bizti nincs elég, így meg mindig csak a friss cukros tejet itta. Ráadásul 1,5 óránként is megkínáltam. Hízott nem is keveset, de eszméletlenül fájt a hasa. Aztán mikor kivártunk, akkor hozzászokott, és enyhült a hasfájás is.

Türelem jobb lesz!

Csajok! nekünk viszonylag korán le kell majd lépnünk, ezért mondjuk ne délután gyertek, ha szeretnétek velünk találkozni. :wink:

tjuca

Sziasztok!

Na végre itt vagyok. Nem mondom,h. teljesen behoztam magam, de igyekszem. A Pé-m kb. 2 napja volt, szerencsére megvárta míg elmúlik a gombám :oops: így mindent megtettük ezért a hónapért is. De azért biztos ami zicher beszéltem ma a dokimmal aki szeretettel vár majd jövő hónapban egy hormonvizsgálatra. :evil:

Kacsa!
Köszönöm szépen a fotót amit feltettél, és nagyon szép Timcsa kis birodalma. :lol: Nagyon sajnálnám, ha Timcsának tejallergiája lenne. Sajnos Lacinak is az van… Mi olt a vérvételen? Gratulálok a négykézreálláshoz!!! Gratulálok így utólag is Timcsa fél évéhez, és nagyon tetszett a montázs Róla!!

Andy!
Daninak is gyönyörű a szobája!! Húúú hát ez nagyon dúrva ami történt, tényleg felháborító,h. egy játszótéren ilyen történik. De nagyon örülök,h. nem lett semmi következménye.

Heni!
Nagyon csini a pocid és a Párodnak Boldog Szülinapot így utólag is.

Maci!
Én is gratulálok a dibi dobihoz. Magánrendelésen voltál? Mert lehet,h. azért nem kaptál képet (én annó kaptam,pedig csak 3,7 mm volt a baba) de majd köv. UH-n bizti ad. :lol: Köszi a kérdést anyuról: Jobban van, befejezte a kemót. Még 2 adagot kellett volna felvennie, de ő abbahagyta… ő érzi,h. mennyire bírja vagy nem. És tényleg az uccsó adagoktól már 2-3 napig nem tudtunk beszélni. Csináltak neki vérvételt, és majd okt közepén megy ct-re. Aztán meglátjuk…

Sziszka!
Nagyon sok Boldogságot kívánok!!!!

Panka!
Nagyon jók a képek Emiliről!! :lol: És már mászik, hihetetlen. A kacsás cumi nagyon édes. Párodnak gratulálok az előléptetéshez! Nagyon jók a cumis képek!!!

Évi!
Már én is nagyon várom a szombati talit!!! :lol: Én is ettem már ilyen bablevest, még régen a régi szomszédasszonyom (akik Erdélyből származnak) főzött ilyet, és szerintem is isteni. :lol: Nagyon örülök,h. ilyen jó lett az eredménye a hsgnek!!!

Picuranyu!
Üdv. Közöttünk, mielőbbi babásodást kívánok!!!

Dido!
Dejó,h. jelentkeztél, úgy örülök, már nagyon régen nem hallottam Rólad!!! Gratulálok az új lakához, oda már egész biztos beköszönt a gólya!! :lol: Talira jössz??

SzHeni!
Ez a lombik sikerülni fog!!! :wink:

Fleur!
Szépen meghízott Lili, de a lényeg,h. egészséges, és még Te is pihentél. :wink:

Syry!
Gyönyörű szép a kisfiad, és már milyen nagy!! :lol:

Juca!
Akkor én odamegyek reggel 6-ra jó?? :evil: :lol: Viszem neked a könyvet is!!! Tényleg nem ma mentél vérvételre????

Puszi!

Este végre dobok újra egy táblát. :wink:
Vendég

Lányok!
Most nincs időm irni, mert egész héten úton vagyunk valamerre, és most is épp anyuéknál, indulunk vásárolni.

Nekünk is korán el kell jönnünk a taliról, mert otthon meló van, és nekem is otthon kell lennem. Apu és a férjem dolgoznak a házban, és rám is szükség van. Remélem, el tudok menni, mert még az sem százas, hogy ott leszünk.

Pupykám!
Gyönyörű az a kislány a vonalzód elején. Ilyet kivánok neked tiszta szívből.

Andy!
Hála Istennek, nem lett komoly baj. Szörnyű, hogy ilyen előfordulhat egy játszótéren.

Virág!
Kitartás!! Sziszkónak hétig fájdogált a hasa, igy tudom, hogy mit érzel. A tapasztaltak tanácsát (Juca) fogadd meg, az hátha segit. Egyébként én is azt mondom, hogy egyszerre egy ciciből teljesen kiszivatni. Nálunk ez nagyon bevállt, és működött.

Rohanok, mert már apu tűkön ül.....
Vendég

Angie, Juca!
Ok, a korán az mit jelent?

Syry!
Tényleg, eszmbe jutott, sajnálom, hogy nemtalizunk, de majd legközelebb :-)

A mai torna egész jó volt, a tornásznéni el volt ájulv aEmili tudományától, szerinte nagyon előre van már,szerintem meg nem. :roll: :lol: Több ismerősnek a gyereke már mászott fél évesen.Vagy azok is túlfejlettek?? :lol: Na mindegy, az izmai viszont kötöttek, feszesek, így kell a torna nagyon.SDzerintem nem is lesz elég ez a 2hét, de majd meglátjuk.

Kép
pankaa

Angie!
Nagyon sajnálnám, ha nem lennétek ott,hisz olyan kevés alkalom van arra,h. talizzunk és most jönnek Pankáék, Tináék... kérlek gyertek... :oops:
amúgy mi Esztivel 9-kor talizunk Óbudán, és szerintem fél 10, de legkésőbb 10-re ott leszünk.
Ja és szerintem is gyönyörű ez a kislány én is szeretném... :oops: De azt sem bánom ha kukacos lesz. :lol:

Panka!
Azért gondolom a gyógytornász érti a dolgát, nyugi... :lol:

Pusza!
Vendég

Sziasztok!

Eszti
De jó, hogy jelentkeztél! Hiányoztál már!
Hogy állsz a vizsgálatokkal?

Kacsa
Aranyos a kis összefoglalód. :) Szupik a képek!

Tina
Köszi az aggódást, már több éjszakát nem vállalok be. A többit is csak módjával, olyan öreganyósan. :D
Jajjjjj, Mátrafüred gyönyörű!!!!!! Pihenjetek sokat!

Andy
Sajnálom a gombás ügyeteket! A lényeg, hogy Dani jól van.

Fleur
Végre megoldódtak a nyöszörgős gondok. Jó sétát!

Heni
Nekem is most múlt ez a szemétje! Emlékeim szerint nem okoz semmit, az elején növeli a vetélés kockázatát, de az se túl vészes.

Pupy
Magánban voltam, a másik doki ad képet... No, mindegy. A következő vizsgálatra már apa is jönni szeretne.
Anyudnak jobbulást!
Vendég

Andy!

Ez szörnyű, komolyan... Teljesen a hatása alá kerültem, jött a sok hülye "mi lett volna, ha..." kezdetű rémség, és hát még a gyomrom is remegett tőle... Nagyon örülök, hogy Danikának semmi komoly baja nem lett! Én is tanultam az esetből, mert eddig eszembe se jutott, hogy gombát is találhat a gyerek a játszin :evil: Brrrrrrrrr...

Fleur!

Köszi! A véreredményem is jó, már csak a TSH-t várjuk, azért hétfőn mehetek.
Sajnálom a manó pocikáját :( Nagy simi neki!
Talit én is várom :) A Dórira majd nagyon kell figyelnem, mert imádja a babákat :) A barátnőm kislányának midig be akarja tömni a száját cumival. Szegény kiscsaj akár akarja, akár nem, kapja a cumit :)

CsHeni!

Herpeszben szerencsére nincs tapasztalatom. Remélem hamar használ valami, mert elég kellemetlen lehet.

Syry!

Micsoda dögös szöszke fiad van! Nagyon édes! Jobblást kívánok neki!

Juca!

Mi is korán tervezünk menni, mert a Dóri alvása miatt nem tudunk sokáig maradni :(

Pupy!

Gomba :evil: :evil: :evil: Az undok egy dög. A hormonvizsgálathoz drukkolok!

Angie!

Sajnálnám, ha nem tudnátok jönni, gondolom te még jobban :( Azért még reménykedek!

Panka!

Dóri még hasról-hátra se tudott forogni hat hónaposan, nemhogy mászni :wink: Kúszni is csak 7 hósan, mászni 11(!) hósan. Előbb felállt, minthogy mászott volna, úgyhogy Emili nagyon ügyes!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!
Köszi. 8)
Meddig tudtok maradni?

Pupy!
Prsze, étik ott a dolgukat, csak azt sajnálom, hogy nem előbb került erre a tornűára sor. :(
Köv. gyereknél már ha hazahoztuk a kórházból elhívok egy gyógytornászt, hogy nézze át, meg viszem egyből dokihiz is, nem engedem, hogy ilyen sákáig kezeltleg legyen, de Nagyon renélem, hogy nem lesz semmi gond!!!!!! :wink:

Kép
pankaa

Maci
:( ilyet pedig nem a mérettől függ, hogy az ember kap e képet. De gratula a szívecskéhez

Sziszka
Na azért ezt csak így egy laza mondatban megemlíteni :) gratulálok az esküvőhöz.

Kacsa
Most, hogy írtad én is gorilla fejnek látom első ránézésre Marci baba UH-át. Eddig csak a babát láttam :). De csak akkor ha elnézek máshova és hirtelen
oda pillantok.
Grat a 4kézlábhoz
hehe látom ti is buci juci fejjel kezdtetek.

Pankaa
Tök jó a pucsítós kép :) apa is már előre ettől parázik, ugye ő informatikus, mindenhol vezeték ....sokat kell pakolni :)De jóó ti is jöttök, remélem még
találkozunk. Hát szerintem 11 körül érünk oda. Attól függ milyen passzban lesz a kisasszony. De 12-ig mindenképpen oda szeretnék érni.

Évi
Én meg olvasom a nem idevalós beírásod :) hogy ki az a Málna meg ilyenek, fúú mondom mi mindenről maradtam le ennyi új topic tag :)
Milyen lett a savanyúkápis bableves?? Na ez a kaja az amit tuti nem eszek egy darabig bab meg kápi :) oks a ritmus miatt asszem 10 körül tudunk kb indulni, de
még de. odaérünk. csak ott lesztek még :)
Ne izgulj Lili nagy cumizós, talán vevő lesz rá :)

Jajj lánykát kell vígasztalnom.....

na itt megint...gyerek ölben nehéz fél kézzel írni *vigyor* csakl így megy.

szia picúranyu gyors babásodást neked

szia dido
de jó, h. jelentkeztél. kösz a dicsit. népligethez? hát akkor nagyon szorítok a januárhoz, és hátha addig spontán...
gyere gyere

szheni
ilyet kérdezni, hogyne jöhetnél. nagyon szorítok, most már sikerülnie kell

Tina
akkor kérjük a képeket a szerzeményekről

csheni
ugye, még az ember fel sem fogja ennyi idő alatt, hogy anya lett, annyira benne vagyok a napok és a teendők körforgásában.

Syry
tök jók a képek. A nagy bajszos is :). Hát igen szerintem is ezért aludt ennyit.

Juca
hát igen. Jó volt a lecke, mert ugye mostanában már 2 óránként kajált és volt hogy másfél óra múlva is. Én meg azt hittem fogy a tejem és éhes a gyerek :) :)
és pont az ellenkezője. Ráadásul azt hittem lassan eszik és keveset eccere, na ennek is az ellenkezője :) kis zabagép. A ciciket nem váltogatom, mindig egy
szopinál csak 1 mellet kap, szóval ezt jól csináltam :)
Most én is azóta kivárok és nem rosszabb ezt a nyüszit elviselni, mint a hasifájóst..sőőt. És közben meg pár napja elkezdtük az Espumisan cseppeket.
Tegnap délután óta 3 óra meg még volt hogy több időre kapott csak cicit és ma lényegesen jobb a kedve.
Mi az a korán le kell lépnetek??

Pupy
De lehet már nem lesz rá szükség :) jajj csak el ne felejtsem vinni akarok neked valamit :) már a múltkor is ígértem.
Na ja egy napot :) de szép is lenne, ha ez így maradna. Ennyi alvás már elég lenne és sokkal könnyebb a hajnali szopi is, szinte magamtól ébredek és röpülök
szoptatni :).

Angie
Hát hogy boronáljuk így össze Sziszkót meg Lillát pocin kívül??

Hurrá mindent elolvastam :) :)

Képzeljétek szintén itt babaneten találtam Miklósi kismamikat és ma taliztunk. Tök jó volt már egy kicsit kimozdulni és emberekkel is találkozni..meg beszélgetni.
Mellesleg, ha kicsit nagyobbak leszünk szívesen összefutnék veletek is gyakrabban. Csak előbb még meg kell szoknom picúrral a vezetést. Benne vagytok??

KépKép
KépKép
fleur

egykor legkésőbb

tjuca

Fleur
Köszi. :)
Vendég

Gyerekülésről szóló cikk az origóról. (még nem jutott időm elolvasni, most találtam. elég részletesnek tünik.)

http://www.origo.hu/auto/20071011-gyere ... arlas.html

Kép

Kép
syrynx

Fleur
tök jó, hogy találtál Miklósi anyukákat és talizni is tudtok. Mi is találkozhatunk, ha gondolod. Szerintem nem vagyunk messze egymástól. Majd ha Máté kigyógyul a náthából. Nekem itt helyben nincs babás ismerősöm. A barátnőm szintén kisbabával Budaörsön lakik, az sincs messze, de most lezárták a Diósdi lejáratot a nulláson. :evil:

Kép

Kép
syrynx

Syry
Benne vagyok!!
Meg is zakkanék, ha mindig itthon kellene ülnöm.

Kacsa
Amúgy észre vetted, hogy u.olyan a vonalzónk??Mármint a névtől és a hónapok számától eltekintve.

Juca
Akkor azért mi még tuti összefutunk :)

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Már csak egyet kell aludni! :lol:

Ha lehet, majd elmesélném a részleteket, hogy mi van velünk, a talin.
Aki nem lesz ott, annak pedig majd csak akkor tudom, ha lesz netünk, mert nincs ennyi időnk egyeszerre! :( :? :oops:

Akkor holnap... :D :wink:

Puszi: Eszter :D

eszter82
Budapest

Tényleg Márti merre jársz??

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Andy!
Ilyesmire nem is gondolna az ember egy játszótéren :evil:
A lényeg, hogy túl vagytok rajta és nem lett semmi komoly probléma.

Syry!
Máté nagyon cuki kislegény :D
Remélem hamar túl lesz a náthán!

Pupy!
Gomba.... :evil: , jó hogy túl vagy rajta.
Már a múltkor is akartam írni, hogy nagyon tetszik a vonalzód :D
Szorítok majd a jövőhavi vizsgálataidhoz!
Köszi, aranyos vagy :D , mi is reméljük, hogy ha megtudja a gólya, hogy az új lakásban már külön szobába hozhatja a picúrkát, akkor nem fog tovább késlekedni :D

Virág!
Akkor jó huzatja van a Kisasszonynak :D , de ez a jó, csak hagy gyarapodjon, erősödjön :D .
Köszi a szorítást.
Nem a Népligethez, hanem a Városligethez költözünk.

Lányok!
Sajnos nem fogok tudni menni holnap. Pedig tényleg nagyon szerettem volna... :( , jó lett volna találkozni a régi ismerősökkel, és ahogy olvasgatom, sok újat is megismerhettem volna közületek, a babócákról ne is beszélve...
Ugyan már sokkal jobban vagyok, már mászkálok is tegnap óta a városban, de még mindig csupa takony vagyok, és nem szertnék megfertőzni senkit sem, úgyhoy az lesz a legjobb, ha majd csak a következő talira megyek el.
Jó talizást holnapra, és azért mejd rakjatok fel fotókat és meséljétek el, hogy milyen volt.

dido
dido

Na halihó!
Ma megint nem igen volt alkalmam jönni, mert Dani a kórház óta (újra) a seggembe bújik. Szóval ha nem vele foglalkozok, vagy nem vonom be abba, amit csinálok, akkor hisztizik ezerrel!
Mosáskor ő szedte ki a gépből a lavorba a ruhákat és amikor teregettem ő adogatta őket, főzésnél pedig a konyhapulton ült és ő is főzött: edény + fakanál + üres sótartó. És meg volt oldva a gondja. Aztán amikor pakolnom kellett a ruhákat (mert a változatosság kedvéért megint utazunk - megint a szüleimhez és megint osztálytalim lesz), ő meg pakolta a játékait, de mihelyt le akartam ide ülni, visított. Hát, nem hiába, hiszen a kórházban nem volt más dolgom, csakis vele foglalkozni. Most meg nem érti, miért nem így van itthon is.
Ebédeltünk, és most alszik a drágám. De megígértem neki, hogy ha felkel,elmegyünk megint a játszótérre csúszdázni. Na, ennek nagyon örült, nem is kellet sokáig altatni.....

Bocs, hogy most nem reagálok senkinek, de kihasználom, hogy Dani nem nyüzsög körülöttem!!!
Megyek és, én is pihizek egyet, amíg az úrfi is, aztán megyünk csuszizni!

Pusszantás!
Andy

Kép
oriandy

Sziasztok!

Panka!

Szerintem legkésőbb fél 12-kor el kell indulnunk haza :( De az is lehet, hogy apa hazajön a Dórival, én meg maradok dumcsizni. Meglátjuk :)

Fleur!

Minden mennyiségbe jöhet a tali :) Csak szokjad a vezetést, aztán hadd szóljon :)

Dido!

Úgy sajnálom, hogy nem tudtok jönni :( Na majd legközelebb, mert van mit pótolnod a meséléssel :twisted: :wink:

Andy!

Szegény Danika, biztos kell egy kis idő, amíg visszatér a normál kerékvágásba a kis élete :( Kitartást neked is :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Hali!

Még valamit gyorsan:

Nyitottam egy topikot a Gyermekek - betegségek, gondok-ban ŐSSEJTBEÜLTETÉS címmel!! Ha van egy perc időtök, légyszi olvassatok bele!
Köszi!

Évi!Köszi aranyos vagy!!

Pusz!
Andy

Kép
oriandy

Sziasztok!

Fleur!
Én is majdnem infarktust kaptam,mikor Évi másik topikos bejegyzését olvastam.. :loL: Hozol nekem valamit? Én viszont már elfelejtettem, de bizti fogok neki örülni :lol: Én is úgy örülnék,ha nem kellene mennem a hormonvizsgálatra.. vagyis nem emiatt,hanem azzért mert baba van a pocimban. :lol:

Dido!
Köszi a vonalzó dicsit. Sajnálom,h. nem tudsz jönni a talira és mielőbbi gyógyulást. És majd a legközelebbin talizunk. Én szeretném ha idén lenne még1 babatali. :lol:

Évi!
Privi ment, tábla pedig ma este :lol:
Vendég

Pupy
Akkor meglepi lesz, jajj csak nehogy már megint otthon felejtsem :)

Ezt a kis tündért pedig neked, gyorsan bele a pocakba:
Kép

Lilia
Te merre? A múltkor azért elég gyanús voltál. Nem teszteltél???

KépKép
KépKép
fleur

Fleur!
:oops: Köszönöm, gyönyörű e a baba, részemről költözhet. :wink: Hát akkor megköszönönm a meglepit, de sajnos írni nem fogok előtte, mégis milyen lenne: Fleur légyszi ne hagyd otthon a meglepit amit nekem akartál hozni!! :evil: :lol: Ha elhozod nagyon fogok örülni, de ha nem az sem gond! :wink:

Csajok! Úgy várom a talit!!! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Didó!
Jobbulást, én is sajnálom,hogy nem tudunk talizni, de igazolt a hiányzás :( .Na majd legközelebb! :wink:

Syry!
Jó volt a cikk, mostmár tényleg nehéz ülést találni:-)

Norwell!
Ha jól emléxem nektek Römmer kingetek van.Milyen?Jól bírja?És Kende?Bevált?Előnye-hátránya?Köszi.;-)

Mi akkor megpróbálunk 10 körülre odaérni, hogy mindenkivel tudjunk találkozni, remélem sokat jöttök!!! :D Hú, már nagyon várom!

Most megyünk anyósékhoz, majd onnan megyünk Pestre holnap.

Puszi.
Ja, teszek képet arról a kockáról, amit én hímeztem Emilinek, és tegnap lett készen, bár tavaly kezdtem, nyáron. :oops: :lol:
Kép Kép

Kép
pankaa

panka

kinga ki tud bújni a römer king ts plus szíjaiból.

tjuca

Sziasztok!

Húúú, lányok már nem is mentegetőzöm... Kép

Holnap viszont ott leszünk!!! :wink: (ha a 10 órát nem is tudom megígérni... :lol: )

Puszó Mindenkinek!
Brill

Dido!
Gyógyulj meg!!!

Kép
brill

Megyünk holnap!!!
12-ig tudunk maradni.
Vendég

Panka!
Az ülés kényelméről Kendét kérdezd, én a technikai részéről tudlak felhomályosítani... 8) :wink: :D Bizony Kende is ki tudja húzni a kezét, ha akarja, na most ezt 120-as ótópályás tempónál dinnyényi pocakkal bekötni... :roll: Még jó, hogy nem megyünk soxor ótópályán... :twisted: :P :lol: Meg amivel még gondom akadt az elején, az a döntése, mert nincs egy sín része, amiben az egész ülés csúszik, hanem megnyomsz egy kart, és hátradől, mint a rendes autósülés, de ehhez az egészet előbbre kell húzni, nem tudom, érthető-e, amit írok... :roll:

Dido!
Mennek a gyógypuszkók!

Andy!
Hát rázott a hideg, mikor olvastam Dani kálváriáját... :( De nagyon örülök, hogy nem lett komolyabb gond!

Évi!
No, akkor most már semmi nem ment meg Benneteket a kistesótól!!! ;) :D

Fleur!
Ismerős a "tejóistenmennyithízottagyerekem!"-kérdéskör... :wink: Kende is csinált ilyet az első két-három hónapban, volt dudája rendesen a drágámnak... ;) De szerencsére mi nem voltunk hasfájósak. Sok puszikát adj a nevemben Lilla baba pocójára, hátha használnak! ;)

Holnap mi nem leszünk ott... :( Megyünk apával egyet "kiruccanni" (fú, idejét sem tudom, mikor voltunk utoljára kettesben egy óránál hosszabb ideig, bár most se csak ketten leszünk :twisted: :D ), addig anyumnál lesz Kende (a du-i alvására kivi leszek, ahhoz biza még kell neki a szájábavaló... :oops: :wink: )
Csipet jól van, legalábbis a mozgásaiból ítélve... ;) :D Néha úgy beindul, hogy csak nevetünk apával, Kende jóval később csinált ilyen mutatványokat, mint a tesója...
Jövő héten megyek cukorterhelésre, már "naaaaaagyon" várom... :P No de Kendénél is túléltem, talán most is túl fogom... :D Már irtóra kivi vagyok, vajon fiúcska vagy lyányocska lapul-e (illetve most pont nem... :P ) odabenn, de 4d-re nem megyünk el, sajna nem fér bele a kőccségvetésbe... Majd megpróbálok kikunyizni egy uh-t úgy a 28. hét tájékára, ahogy anno Kendével... :wink: Jut eszembe, mit szóltok egy szavazáshoz? Sztetek kukacos-e a cseresznyém, vagy sem? :wink: :D

Most csak ennyi, lányok, kezdek elég hamar fáradni... :wink: Tegnap este volt Kendének egy pocógörcse, nem tudom, mitől, két nappal ezelőtt szintén volt egy, pedig nem evett semmi olyat, amitől lehetett volna... :roll: Jó negyedóráig sírt vigasztalhatatlanul, húzkodta a lábát... Irtó rossz érzés volt, már majdnem sírtam én is vele... :( Ha lesz még egy ilyen, megmutatom a dokinéninknek, mert azért ez nem hinném, h normális (bár épp tegnap és két nappal ezelőtt is koszos volt az ivóvízünk, szóval lehet, h nem vettem észre időben, hogy gond van a vízzel, és megitattam belőle, amit a pocija nem tolerált... :roll: )

Na megyek is, azért nem mondom, h nyugodtan hajtom álomra a fejem... :roll:

Puszi mindenkinek!!!

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Fárasztó hetem volt, jó eseménydús, melóügyileg.

Fleur
Ja, én is gyanús voltam magamnak. Nem teszteltem, nem volt rá szükség :( Az időzítésünk nem volt valami tökéletes. A piri viszont pontos volt. Hopp, épp lubickolunk. Nehogy lecsússzon az úszósapi :lol:

lilia

Kép
lilia

Lányok!
Nagyon jó volt talizni veletek. Annyira sajnálom, hogy nem tudtam mindenkivel beszélni. Pedig Sziszkó is jó fiú volt! De annyira rövid volt az idő, és nekünk sietnünk kellett haza. Még igy is tovább maradtam 3/4 órával a tervezettnél (de nem kaptam ki otthon :wink: )

Tina! Timi! Panka!
Tök jó volt személyesen is megismerni titeket. Remélem, még lesz rá alkalom, hogy találkozzunk, és többet is tudunk majd dumcsizni.

Pupy! Eszter!
Nektek annyira jól áll a kezetekben a baba, hogy biztos, a gólya hamarosan rátok is fog gondolni. Én az enyémet biztos, hogy felétek küldtem, sőt, nyáron innen a szomszéd faluból is küldtem egyet felétek, csak lehet, hogy nem jó cimet adtam meg neki, és időbe telik, amig kibogozza, hogy pontosan hova is menjen. De érkezni fog, ne aggódjatok. Eszter, beszélj Brillel, náluk még horrorisztikusabb katonaszámok voltak, és Erik baba spontán került a pocakba.

Virág!
Annyira jó, hogy odaértetek még az indulásunk előtt. Igy láthatta Sziszkó, hogy kibe esett annyira bele a legutóbbi talin :wink: Lilla egy tünemény, és abban a 10 percben a legjobbik oldalát mutatta meg. Már most tudja, hogy hogyan kell viselkedni a srácok előtt :D

Évi!
Kár, hogy el kellett rohannotok. Dorika annyira cuki azzal a szőke hajával. És mennyire anyás. Nagyon édes!

Juca!
Veletek sem sikerült beszélgetni. Kofa képeiből kérhetek majd? Láttam, hogy készitett képeket Sziszkóról, és tudom, hogy ő aztán tud profi képeket csinálni.

Feltettem a képeimet. Igaz nem lett túl sok, és hiányos is (fele sincs rajta a társaságnak :( Bocsi érte).
Itt a link: http://www.babanet.hu/album/index.php?album=13987
Vendég

Sziasztok!

Juca már alszik, ez itt most Kofa, és ennek megfelelően kockafejű informatikusszöveg - mint Juca elősorolta, a babanetes családokban számos infós van, tehát amit én nem tudok jól leírni, ők majd lehetőleg megértik, és emészthető formába öntik. A lényeg:

A képtárunk a
http://gallery.kovacs-telekes.org/
címen érhető el. A régi kofa.smugmug.com cím már nem él, idővel igyekszem felpakolni a régi képeket is.

A tali képei itt lesznek (mi még nem töltöttünk fel egyet sem, majd Juca holnap este válogat):
http://gallery.kovacs-telekes.org/v/bab ... 3-brendon/

Azokkal, akik ott voltak, amikor eljöttünk, megbeszéltem, hogy a mai tali képeit felrakhatjátok hozzánk a fenti címre, akkor minden egy helyen lesz.
Feltöltéshez előbb regisztrálni kell a főoldal jobb felső részében található "Regisztráció" linkkel. Regisztráció után kaptok egy levelet (sajnos angolul), abban lesz két link. A regisztráció megerősítéséhez a másodikra kell kattintani (ami a "To finish the registration process please click the following link:" szöveg után áll). Ha elakadtok, kis idő múlva mi is tudjuk engedélyezni a regisztrációt, tehát semmi pánik. A regisztrációs levél lehet, hogy fennakad a levélszemét szűrőkön, tehát ha nem érkezik meg, érdemes körülnézni a bitkukában.

A rendszer minden kép mellé odaírja, kié, tehát azonosíthatók lesznek a paparazzók :-) Ha valaki külön albumot akar, a fenti alatt tud új albumot létrehozni.
Windows felhasználóknak (ill. más, WebDAV-képes oprendszerek alatt): a legkényelmesebben úgy tudtok feltölteni, ha bejelentkezés után a következő címre léptek:
http://gallery.kovacs-telekes.org/v/bab ... 3-brendon/ (ez maga az album), majd a bal oldalon a "Mount with WebDAV" lehetőséget választjátok, és a "Click here to mount Gallery" szöveg linkjére kattintotok. Valószínűleg ugyanez érhető el, ha rögtön a következő címre léptek:
http://gallery.kovacs-telekes.org/w/bab ... 3-brendon/ (tehát ugyanaz, mint az album, csak w, nem v van benne).
(Ez szerintem csak Internet Explorer / Windows Explorer alatt megy, Firefox és Opera alatt valószínűleg nem.)
Ezután, ha minden jól megy, a Windows Intézőből simán másolással fel tudjátok rakni a képeket. Ha nem megy, az album oldalán az "Elemek hozzáadása" cím alatt ott lesz a többi lehetőség is. Végszükség esetén pedig szóltok, és megoldjuk :-)

Ha ez a lehetőség megtetszik Nektek, szívesen csinálok az oldalon egy babanetes csoportot, és akkor létre tudtok hozni olyan albumokat is, amelyeket csak Ti láttok.

Képek letöltése: ha elő akartok hívatni (papírra, pólóra stb.), a nagy méretű képekre lesz szükség. Ezt a legegyszerűbb úgy csinálni, hogy a kívánt kép mellett bal oldalon látható "A fényképet beteszem a kosárba" linket megnyomjátok (egész albumot is lehet, az album nevére, majd "Az albumot beteszem a kosárba" linkre kell kattintani). Ha megvannak a képek, a bal oldalt alul látható "Kosár megtekintése" linkre kell bökni, végül jobb felül a "kosárműveletek" listát lenyitni, és a "Download in ZIP" lehetőség kiválasztása után megnyomni a "Mehet" gombot (előtte érdemes ellenőrizni, hogy nem raktátok-e bele véletlenül az egész galériát, mert akkor nagy lesz a fájl :-)). Így egyetlen fájlban lejönnek a képek. A ZIP fájlt a Windows mint "tömörített mappát" mutatja, simán bele lehet lépni. A fotomax.hu pl. elfogadja a ZIP fájlt feltöltéshez is.

Szép álmokat, én most szussz...
Kofa (kovacs.it@gmail.com)
tjuca

Sziasztok!
Gondoltam rátok ma a tali miatt. Biztos jó lehetett. Angie képei is ezt mutatják. Timika, Brill ti is ott voltatok? De jó!! Pedig már rég jelentkeztetek.

Mi nem mentünk Nőtincsre bulizni. Itthon gyógyulgatunk, Máté is taknyos, meg én is: én tegnap kezdtem, szédülök, tompán hallok, dátha ezerrel. :evil: Szerencsére úgy hallottam, hogy ma Máté már szörcsögés nélkül alszik. Talán ő már lassan kilábal belőle. :wink:

Norwell,
örülök, hogy jól vagytok. Kár, hogy nem tudtok menni 4dre. (az biztos, hogy nem olcsó mulatság. :evil: ) a 28-ik. heti uh még messze van, még több mint egy hónap. Annyira furdalja az oldalam, hogy öcsitek, vagy hugitok lesz-e. Mi épp tegnap este beszéltünk a tesóról. Párom most másodszorra már lányt szeretne. (elsőre nagyon fiút akart, és bejött a kívánsága. :lol: )Tegnap este Máté velünk vacsizott a nagy asztalnál. Olyan jó érzés volt hogy ott ült közöttünk. Apa is nagyon boldog volt. (láttam könnybelábadt a szeme.) Sajnálom Kende pocógörcsét. (hasmenése nem volt?!) reméljük elmúlik hamar.

Na jojjcakát mindenkinek.

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Kiválogattam a legsikerültebb képeket. Mivel Kofa nem akart vakuzni (még ugye így is megijedt tőle Dóri) ezért a színek olyanok, amilyenek (tehát papíron kb. úgy mutatnak, mintha Shreknél jártunk volna vendégségben). A pillantaok viszont elkapottak. :-) Jó nézegetést!

Angie!

Jók a képeid, és azokon a színek is jók!

Tegnap nem sikerült mindenkivel beszélgetni, de ez már "hagyomány". Örülök, hogy mindenkivel tudtunk találkozni, és szomorú vagyok, mert elüldöztük Évit meg Dórit. :-(

Most viszont nincs több időm írni, már mennem kell.

Pusza:

tjuca

Sziasztok!

Tényleg ne haragudjatok, hogy el kellett rohannom a taliról, de a Dóri kicsit nyüszis volt... Kicsit úgy érzem, hogy meg kell védenem, mert ő nem szokott ilyen kis gyagya lenni, csak a talikon :( Nem egy anyámasszony katonája, de most rossz passzban volt, vagy mi :)

Juca!

Ne ti üldöztetek el :) Sajnálom, hogy még beszélgetni se tudtunk (mondjuk Eszteren kívül senkivel nem váltottam 3 mondatnál többet). Ráadásul itthon felejtettük Kinga játékát, amit előtte ti hagytatok nálunk :( Majd ha legközelebb összefutunk, akkor visszaszolgáltatjuk.
A képek szuperek!

Fáj a szívem, hogy sokakkal egyáltalán nem is futottunk össze, na de nem ez volt az utolsó tali, majd legközelebb pótoljuk!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Megerősíteni tudom csak a tényt, hogy jó volt a tali! Kép
Szokás szerint kevés idő jutott Mindenkire... és a megkezdett beszélgetések sem mindig fejeződtek be... :roll:

Évi!
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült odaérnem, amíg ott voltatok... :( Legközelebb... :wink:

Panka, Emili :wink: , Tina!
Örülök a személyes találkozásnak! :D :D :D

Juca, Kofa!
Köszi a képeket! Végignéztem. :D
Kingus továbbra is őrületes egyéniség! :D :lol:

Pupy!
E-mailben egyeztetünk a mikor?-ról és a hol?-ról...
Szeretnék "hozzájárulni" a sikerhez!!! :wink:

Eszti!
Meg van a hiba... csak előre kell nézni!!! :wink: és a legfontosabb, h van megoldás!!!
Úgy láttam a pozitív gondolkodás sem hiányzik! :wink:
Nem lenne baj azért, ha a sikerességben "lemásolnátok" minket... :lol: :lol: :lol:

Timi!
Nekem óriási meglepik voltatok! :D
Kristóf kacagásától olvadtam!!! :wink:

Angie!
:D
Jók a fotók!!!

Fleur!
Tüneményes Lilla!
És nagyon jól vette egy hónaposanaz első akadályt!!! :D
Ja... és sugárzott a boldogság Rólatok!!! :D

Syry!
Gyógyuljatok meg gyorsan!
Klassz lehetett a közös vacsi! :D

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill

Sziasztok!

Élünk még, csak Csabim hazahozta az 1. gonosz vírust az oviból és majd' 3 hétig tartott, mire mindannyian kilábaltunk belőle! Tali miatt irígykedem nagyon, mi sajnos nem mehettünk, mert a legkisebb kis kópém 1éves lett és bulit csaptunk itthon, 24-en voltunk!
Csütörtökön megyek orvoshoz szűrésre, meg babprojectet megbeszélni, röhej, de úgy izgulok, hisz ez már az első lépés a következő babához! Várom már a december végét, akkor kezdünk próbálkozni!

Fleur!

Köszi az érdeklődést, jövök most már!
Ha már kimozdultok gyakrabban, találkozhatnánk ám! Nekem a péntek pl. jó lenne, ha nem lesz rossz idő! De a jövő hetem is elég laza, ahogy Nektek jó, alkalmazkodunk, szívesen! Kiváncsi vagyok már a kicsi hölgyre!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Na, ismét hazaértünk a mamiéktól! Mi a nagy utazók.... :lol: :lol: :lol:
Lányok! Megnéztem a talis képeket!! Olyan szuper lehetett!!! Úgy sajnálom, hogy nem tudtunk elmenni!!! De ugye nekem meg szombaton volt a 10 éves érettségi találkozóm!

Gyorsan dobok pár videót, aztán ha Dani engedi, visszaolvasok rendesen és írok is!!!

Játszótéren

Kórházi „emlékek”

Milyen nagy vagy?

Hogy csinál a bohóc?

Puszi!
Andy

Kép
oriandy

Sziasztok!

Nagyon jó volt a tali, örülök, hogy mi is ottlehettünk.Még ha nem is tudtunk sokat beszélgetni,de akkor is jó volt a személyes ismerkedés. :D
Timika!
Nem is tudtam, hogy ti is jöttök!Csak kár, hogy veletek sem tudtam sokat beszélni, mert mennünk kellett. :( Kristóf nagyon aranyos nagyfiú, és a képeket Kingával, háááát...... :lol:

Angie, Juca!
Jók a képek, én is felteszem majd vhová az enyémeket, bár én nem csináltam túl sokat, én nem vagyok egy nagy fotográfus. :? :D

Fleur!
Lilla élőben is cukorfalat, olyan kis pindurka:-)
Te is nagyon csini vagy, nem is látszik, hogy most szültél! :twisted: :lol:

Tina!
Nagyon helyes pocakod van, látom szépen növesztgeted!De veled sem beszéltem sokat. :(

Norwell!
Köszi az üléstanácsot, Emili nem is fér a Römmerbe :shock: :evil:
Pedig még nincs is 9 kg!!!A Concordba elfért kényelmesen, a többibe úgy kellett beleszuszakolni, és hát a Römmer öve: :evil: Alig bírtam becsatolni azt a nagy gumibigyótól,ami az övévn van.
Szerintem fiúcskátok lesz, de ha mégsem, akkor egészen biztosan lány! :lol:

Na megpróbálom feltenni a képeket.

Kép
pankaa

Panka
most nézem csak a vonalzót! Emili 7 hónapos! :lol: gratulálok a hófordulóhoz. (olyan gyorsan repülnek a hónapok, nem? 8) :lol: :cry:
A Brendonban ki is próbáltátok az üléseket, ha jól értettem. Ferjed elutazott már Japánba. Hú jó hosszú lehet oda a repcsizés! Hány órát utazik?
A képek alapján tuti jó lehetett a tali.

Tjuca
párod szuper képeket csinált, a portrék különösen jók.

Unique
???
rég nem jelentkeztél. lassan itt a 12. hét. rókakoma kerülget még?

Kép

Kép
syrynx

ami még lemaradt:
Márti
gratulálok a legkisebb családtag 1. szülinapjához! :lol: 24 vendég! nem semmi!! elfértetek? egyszer tegyél már fel képet a gyerkőcökről!! :lol: csütörtökre megy a drukk. (ha elmúlik a náthám, én is megyek hamarosan rákszűrésre.)

Eszti
írd meg hogy végül is mi lett a vizsgálatok eredménye, Brill írásából kiderült, hogy megvan a "bibi".

Kép

Kép
syrynx

Lányok!
Nem tudom feltölteni a képeket a babanet albumába,nagyon lassú, és mindig van vmi baja, hogy miért nem jó.Most mit csináljak?Kb. 15 kép van, a Jucáéra nem tudom, ahoz nagyon béna vagyok. :oops:
HELP!!!!

Kép
pankaa

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?