Maci
ilyet pedig nem a mérettől függ, hogy az ember kap e képet. De gratula a szívecskéhez
Sziszka
Na azért ezt csak így egy laza mondatban megemlíteni
gratulálok az esküvőhöz.
Kacsa
Most, hogy írtad én is gorilla fejnek látom első ránézésre Marci baba UH-át. Eddig csak a babát láttam
. De csak akkor ha elnézek máshova és hirtelen
oda pillantok.
Grat a 4kézlábhoz
hehe látom ti is buci juci fejjel kezdtetek.
Pankaa
Tök jó a pucsítós kép
apa is már előre ettől parázik, ugye ő informatikus, mindenhol vezeték ....sokat kell pakolni
De jóó ti is jöttök, remélem még
találkozunk. Hát szerintem 11 körül érünk oda. Attól függ milyen passzban lesz a kisasszony. De 12-ig mindenképpen oda szeretnék érni.
Évi
Én meg olvasom a nem idevalós beírásod
hogy ki az a Málna meg ilyenek, fúú mondom mi mindenről maradtam le ennyi új topic tag
Milyen lett a savanyúkápis bableves?? Na ez a kaja az amit tuti nem eszek egy darabig bab meg kápi
oks a ritmus miatt asszem 10 körül tudunk kb indulni, de
még de. odaérünk. csak ott lesztek még
Ne izgulj Lili nagy cumizós, talán vevő lesz rá
Jajj lánykát kell vígasztalnom.....
na itt megint...gyerek ölben nehéz fél kézzel írni *vigyor* csakl így megy.
szia picúranyu gyors babásodást neked
szia dido
de jó, h. jelentkeztél. kösz a dicsit. népligethez? hát akkor nagyon szorítok a januárhoz, és hátha addig spontán...
gyere gyere
szheni
ilyet kérdezni, hogyne jöhetnél. nagyon szorítok, most már sikerülnie kell
Tina
akkor kérjük a képeket a szerzeményekről
csheni
ugye, még az ember fel sem fogja ennyi idő alatt, hogy anya lett, annyira benne vagyok a napok és a teendők körforgásában.
Syry
tök jók a képek. A nagy bajszos is
. Hát igen szerintem is ezért aludt ennyit.
Juca
hát igen. Jó volt a lecke, mert ugye mostanában már 2 óránként kajált és volt hogy másfél óra múlva is. Én meg azt hittem fogy a tejem és éhes a gyerek
és pont az ellenkezője. Ráadásul azt hittem lassan eszik és keveset eccere, na ennek is az ellenkezője
kis zabagép. A ciciket nem váltogatom, mindig egy
szopinál csak 1 mellet kap, szóval ezt jól csináltam
Most én is azóta kivárok és nem rosszabb ezt a nyüszit elviselni, mint a hasifájóst..sőőt. És közben meg pár napja elkezdtük az Espumisan cseppeket.
Tegnap délután óta 3 óra meg még volt hogy több időre kapott csak cicit és ma lényegesen jobb a kedve.
Mi az a korán le kell lépnetek??
Pupy
De lehet már nem lesz rá szükség
jajj csak el ne felejtsem vinni akarok neked valamit
már a múltkor is ígértem.
Na ja egy napot
de szép is lenne, ha ez így maradna. Ennyi alvás már elég lenne és sokkal könnyebb a hajnali szopi is, szinte magamtól ébredek és röpülök
szoptatni
.
Angie
Hát hogy boronáljuk így össze Sziszkót meg Lillát pocin kívül??
Hurrá mindent elolvastam
Képzeljétek szintén itt babaneten találtam Miklósi kismamikat és ma taliztunk. Tök jó volt már egy kicsit kimozdulni és emberekkel is találkozni..meg beszélgetni.
Mellesleg, ha kicsit nagyobbak leszünk szívesen összefutnék veletek is gyakrabban. Csak előbb még meg kell szoknom picúrral a vezetést. Benne vagytok??