Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,
nem lehetne csütörtökön? És télleg jobb lenne korábban. Ha nem, jó a péntek is, akkor majd csüt-ön takarítok.Kép

Voltunk tegnap a szikin, nagyon szuper! Nagyon jól éreztük magunkat, én és kicsi férj, igen jól leégtünk, gyagya fejünket, nem kentük be magunkat rendesen. A babát bekentem, nagyon szép a pofija, végre vmi barna szín.
Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!

Ágci: Nekünk jó a csütörtök is meg a péntek délelõtt is. Sült rákok lettetek?Kép Akkor most kenegethetitek magatokat. Én tõletek eljövet égtem le egy kicsit. De már helyrejött.

Gabi3
inecsg

Ja, azt még elfelejtetem, hogy a Flónak kinn van a második foga. Az elsõ felett. Kép

Gabi
inecsg

Ágci:
Nem volt vihar? Vagy addigra hazaértetek? Mi pont akkor akartunk indulniKép
Nekem mindegy csüt vagy pént.
Nina
nina74

Sziasztok!

Gabó: Lehet egy indiszkrét kérdésem?? Ha éjjelente gyakrabban, mint 2 óránként szopik Simi és nappal ugye ébren mindkettõ, akkor Te mikor alszol?? Vagy majd kipihened magad ha felnõnek??? Kép Azért nem lehet valami jó éveken át minden éjjel virrasztani. Én belehalnék.....

Zsófi: Mi van veled?? Nem jelentkeztél pár napja, csak nem??? Kép Tényleg miért nem írsz sose a többi tesódról? Mindig csak Pankáról, pedig a többi is édes lehet!!! Ma írok anyudnak mailt!

Ágci: Sokan voltak a szikin? Hogy lehet oda kijutni? Szép tiszta a víz, be lehet vinni babócákat??? Jobbulást nektek, kenjétek magatokat jughurttal az jót tesz!!

Pussza
Enikõ

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikõ, nem, sajna itt vagyok, csak írni nincs nagy kedvem...

A többiekrõl nem nagyon tudok mit írni, nekem õk nagyon kamaszok...
Orsi 16 éves, lassan 17, a Karolinába jár, a barátja Dunaújvárosi, és hála a Vodafone-nak, havi 200 órát beszélgetnek:-)))

Kép

Fruzsi 13 éves, az egyetlen köztünk, kinek nagyon jó alakja van, és erre büszke is. Most érkezett a pasizós korszakába, talán most csak tízen udvarolnak neki...KépKépKép
Amúgy chat nélkül nem tud élni: minden reggel háromkor kel, hogy suli elõtt még chat-elhessen. Ha nem lehet, akkor jön a hiszti, meg a dühroham. Szerintem gyógyítást igényel.

Kép

Tamás 11 éves, rettentõen kibírhatatlan, semmit nem hajlandó itthon segíteni, mert õ férfi, ordítattja a tévét, képes egész nap focit nézni, nagyon túlfejlett igazságérzete van. Ha vmi nem úgy van, ahogy õ akarja, Isten se álítja meg.
Valószínûleg, anyuék válsága jön ki rajta ilyen szörnyen.
Remélem kinövi.

Kép

Ja és mindhárom gyerek rettentõen lusta, minden házimunkát nekem kell csinálni, ha kérünk tõlük vmit, sértõdés csapkodás, hiszti az eredménye. Eddig megcsináltam én, de már nem bírom, és ez meg is látszik a lakáson....

Zsófi(37)

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsófi: Hát ilyenek ezek a kamaszok. Ha olyan idõsek lesznek, mint te talán, ismétlem talán rendet is fognak maguk körül tatani. Az én sógorom, 26 éves, otthon lakik, de az anyukája fõz, mos, takarít rá, idõnként mindig a feneke alá tesz amit csak lehet. Csak jönne már egy nõ, aki helyre igazítaná. Kép

Gabi3
inecsg

Szijasztok!

Hangának vettünk egy ágyat. Este simán elalszik benne, egészen reggelig, de a délutáni alvás már nem megy ilyen simán. Ha mellé fexem, akkor kb. 3-4 óra hossza(!) mire el tudom altatni, úgyhogy most visszatettem a kiságyába.

Nálatok rendesen esznek a gyerköcök? Amióta ilyen meleg van, Hanga már csak fele annyit eszik, mint eddig. Már szemmel láthatóan fogyottKép

Gabomano! Jaj, köszi, de én sem láttalak téged dagadtnak!
Simi nagyon ügyes, hogy igy forgolódik!
Ja és akartam is kérdezni, hogy Jázmin milyen ágyban alszik? 2 rácsos babaágyatok van?
Ha nappal 2 óránként szoptatod Simit, akkor fel szoktad mindig ébreszteni? És éjjel is?

Vevike! Nálatok miben alszik Lili? És Ildianyuéknál hogy fog aludni az ö Lilijük?

Ágci! Hangát is üldözni lehetne a fagyival.Hát tudják mi a (nem)jó nekik.
Pipiket nézni...ez teccikKép A Partfürdöben állitólag jún.közepétöl lesz gyerekpancsoló. Fel kéne hivni öket telefonon. Az van a legközelebb szerintem.
A szikin is van gyerekpancsoló? És van felette valami árnyékoló? Sokan voltak?
Talira nekem jó a csüt.is és a péntek is.

Gabi3! Te ilyen jó vagy angolból?
A kismamaságot én 70kg-mal fejeztem be..kicsit durva. A csokiról pedig nem is szabad lemondani, az kell!
Mi 103nm-es házat terveztünk és a tartozékokat majd akkor választjuk ki konkrétan, ha már áll a ház, de kb. a középárú dolgokat fogjuk nézegetni persze. Nem lesz pezsgöfürdös kád meg tiffani üveges ajtó, az biztosKép

Banita! 1 héten egyszer elmék szoliba + nap. És te sportolsz valamit most?
Ja és töled is kérdezném, hogy Benit hogy altatod délután? Mellé kell feküdni vagy elalszik magától?

Nina! Légkondi volt a bünös...

Enikö! Szerintem beszélgessetek, ismerkedjetek, aztán majd meglátod.

Zsófi! Szurkolunk, dehát ma van kedd!...izgi..

Ildianyuval mi van?...vele álmodtam 7végén, ez jelent valamit!

Szijasztok, Lara
lara

Kép

Szijasztok!

Hangának vettünk egy ágyat. Este simán elalszik benne, egészen reggelig, de a délutáni alvás már nem megy ilyen simán. Ha mellé fexem, akkor kb. 3-4 óra hossza(!) mire el tudom altatni, úgyhogy most visszatettem a kiságyába.

Nálatok rendesen esznek a gyerköcök? Amióta ilyen meleg van, Hanga már csak fele annyit eszik, mint eddig. Már szemmel láthatóan fogyottKép

Gabomano! Jaj, köszi, de én sem láttalak téged dagadtnak!
Simi nagyon ügyes, hogy igy forgolódik!
Ja és akartam is kérdezni, hogy Jázmin milyen ágyban alszik? 2 rácsos babaágyatok van?
Ha nappal 2 óránként szoptatod Simit, akkor fel szoktad mindig ébreszteni? És éjjel is?

Vevike! Nálatok miben alszik Lili? És Ildianyuéknál hogy fog aludni az ö Lilijük?

Ágci! Hangát is üldözni lehetne a fagyival.Hát tudják mi a (nem)jó nekik.
Pipiket nézni...ez teccikKép A Partfürdöben állitólag jún.közepétöl lesz gyerekpancsoló. Fel kéne hivni öket telefonon. Az van a legközelebb szerintem.
A szikin is van gyerekpancsoló? És van felette valami árnyékoló? Sokan voltak?
Talira nekem jó a csüt.is és a péntek is.

Gabi3! Te ilyen jó vagy angolból?
A kismamaságot én 70kg-mal fejeztem be..kicsit durva. A csokiról pedig nem is szabad lemondani, az kell!
Mi 103nm-es házat terveztünk és a tartozékokat majd akkor választjuk ki konkrétan, ha már áll a ház, de kb. a középárú dolgokat fogjuk nézegetni persze. Nem lesz pezsgöfürdös kád meg tiffani üveges ajtó, az biztosKép

Banita! 1 héten egyszer elmék szoliba + nap. És te sportolsz valamit most?
Ja és töled is kérdezném, hogy Benit hogy altatod délután? Mellé kell feküdni vagy elalszik magától?

Nina! Légkondi volt a bünös...

Enikö! Szerintem beszélgessetek, ismerkedjetek, aztán majd meglátod.

Zsófi! Szurkolunk, dehát ma van kedd!...izgi..

Ildianyuval mi van?...vele álmodtam 7végén, ez jelent valamit!

Szijasztok, Lara
lara

Sziasztok

Röviden:
Voltam uh-n, a bevérzésem eltûnt szerencsére, pici nõtt. Megnyugodtam. Kép

Mindenórásak, drukkolok.

Gigi
gigi1

Sziasztok,

Lara,

azert hulye nem vagyok, hogy felebresszem Simcit!!! Kép
Ejszaka sem ebresztem. Na az elmult ejszaka mar jobb volt. A ferjem rakott fel szunyoghalot a szobankra, igy mostmar nem csukott ablaknal alszunk Kép Igy kevesebbet szopizott most ejszaka Simci.
Jo az hogy 2 orankent az tulzas, csak atlagban. Na ilyen 1 nap kb: reggel 8 , 11-12 korul, es innentol kb 2 orankent szopi. Este 7-kor szopi, utana birja kb ejfelig, bar most 2 napja mar fel 11kor evett, es innentol kb 2 orankent megint.

Persze ez a nagy melegtol van. Regebben az esti szopi utan birta 4-ig, de ez mar a mult. Kép
Most kb. 8-10x szopizik, de van hogy csak par perc. Kulonben ujabban ejszaka intenzivebben szopizik.

Jazmin racsosban alszik, es eszem agaban sincs atrakni rendes agyba. Tuti nem aludna. Igen 2 van. Ildiek is racsosat vettek ujat.

Eniko,

az ugy van, hogy Jazmin ejszaka a ferjeme.Persze, ha meghallja. Kép ha nem, akkor en megyek hozza. Kulonben meg jol birom. Reggel faradt vagyok, de par perc alatt fitt vagyok.
Nappal meg a lakassal kapcs. dolgokat intezem, pedig autonk sincs, ezert vettem 1 bicit.

na nagyon ficankol sim a kezemben, megyek.
g.
gabomamo

Lara: Mi sem gondoltunk luxus dolgokra. Mi az hogy ilyen jó vagyok angolból? Miért kérdezed? Angol tancinéni vagyok eredetileg. Sajnos kezdek felejteni. Kép
Flóci viszonylag rendesen eszik. Tegnap is bevágott két deci zöldbab fõzeléket. Igaz nem délben eszik, hanem 2-3 körül.

Gabi3
inecsg

Sziasztok csajok!

Lehet,hogy már nem is emlékeztek rám,olyan régen voltam fent a babanetenKép

Még egyben vagyunk,fájások nincsennek csak kis keményedések.A dokim szerint úgy kell majd kirobbantani DanitKép
Nem igazán örülnék neki.de van még pár napunk...
Pontosan 12.
Addig még reménykedem!Kép
Pedig,hogy meg voltunk ijedve,hogy koraszülött lesz!
A fejméretét kisebbenek mérte mint 1 hónappal ezelõtt a súlyára 2,5-3 kg.-ot saccolt.

Nem nagyon olvastalak benneteket,bocsika.

Mindenkit puszilok, természetesen a babócákat,piciket,kis gyermekeiteket is!
Pussz!

Erika
38+2
Erika

Szaizstok,
délután írtam sokat, erre kis Cumkó idejött és egy legyintéssel elröppentete az egészet.

Nézzétek, mit találtam, nagyon jó. Nem olvastam még mindent el, de érdemes legalább beleolvasgatni.
[url=http://vitalitas.hu/konyvek/babsir/babsir1.htm" TARGET="_top]http://vitalitas.hu/konyvek/babsir/babsir1.htm[/url]
[url=http://www.vitalitas.hu/konyvek/babsir/babsir10.htm" TARGET="_top]http://www.vitalitas.hu/konyvek/babsir/babsir10.htm[/url]

Csütörötkön akkor tali, ugyanott, fél 10 körül.
Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!

Erika: Ez igen, szóval úgy kell majd kirobbantani?Kép Most már lépcsõzhetsz is ugye?

Ágci: Remélem el tudunk menni, van egy kis program torlódás.

Tudtok valami tuti jó CD boltot a városban. Az új Rocker Zsolti CD-t keresem, férjecském vasárnap lesz 33.

Gabi3
inecsg

Gabi3,
a Média Markt vagy a Kárász utcából nyílik egy utca (talán Kígyó?), ott a nagy esküvõi szalonnál a szállodával szemben van egy tuti jó.
Ágci

Kép
Ágci

Ágci. Köszi! Az nem a Kígyó, hanem a nem tudom milyen utcsa. A Royallal szemben, arra gondoltam én is. A média kicsit messze van. De ha nem találok, akkor oda is kinézünk.

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Ágci!
Csütörtökön mi is ott leszünk, csak kérlek írd meg a házszámot, mert már elfelejtettem és olyan egyformák a házak, meg a színét sem jegyeztem meg! Köszi! Kép Bár lehet, hogy mégse megyünk, mert mindkét gyermekem tiszta pötty Kép Lilin sok-sok nagyon apró pötty van a fél hasán és az egyik combján és már kezd a másikra is átterjedni! Annán meg hatalmas nagy piros pöttyök vannak az egyik karján, a hátán és az egyik combján! Olyan mint egy nagy pattanás, de körbe óriási piros udvara van! Ma viszem megmutatni a dokinéninek Kép Ha nem fertõzõ akkor megyünk!

Új e-mail címem van: vevike@tvnetwork.hu

Lara!
Nálunk Lili is és Anna is nagy ágyba alszik! Lili apával, Anna velem. A legjobb módszer elrontani a gyerekeket, de így nincs hiszti az elalvással és igazából minket sem zavar! Legközelebb, ha "pénzmag" áll a házhoz veszünk mindkét gyereknek normális ágyat leesésgátlóval és akkor majd mi is alhatunk végre együtt Kép Kép Kép

Gabomamo!
Akkor mi egy cipõben járunk, mert Anna is olyan sûrûn szopizik, mint Simi! Ha belegondolunk, mi is elég sûrûn iszunk ebbe a melegbe! Ugye, hogy így a második gyereknél az ember már nem is olyan fáradt, mint az elsõnél, pedig ugyanazt csinálja, mint vele???

Képzeljétek most írja a férjem, hogy az egyik munkatársának a kisfia himlõs! Nagy valószínûséggel mi is azok vagyunk akkor Kép Kép Kép

Gabi3!
A Plázába az Alexandra könyvesboltban is vannak CD-k, de a Media a legolcsóbb!

Na megyek, majd megírom az eredményt!
Legyetek jók!
Éva
vevike

Úgy nézek ki mint a pöttyös túró rudiKép legalább 3 napja.Tegnap már annyira csúnya voltam, hogy majdnem elindultam a dokinénihez. Mert csak a tejtõl szoktam ilyan lenni. Tejet ugye meg már hónapok óta nem láttam. De más tejterméket is csak addig mig a szatyorból bepakoltam a hûtõbe.
Igen ám, de hogy ment kia a fejembõl, hogy jégkrém is nuku?
Egész héten azt kajáltamKépÉs csak tegnap esett le a húsz fillérKép
Nem mindig vagyok ilyen gyagyás ám.
Még szerencse, hogy délutánra sokkal jobb. Ma nem eszem, és holnapra kutya bajom sem lesz

Ildianyu:
Mindjárt 11 óraKép

Gabi3
a tescoban is van egy csomó cd

Vanda nem issza meg a vizet sem. Mit csináljak szerintetek?
Pocisok hogy birjátok ezt a meleget? Hülye kérdés. Gondolom nagyon nehéz.

Gabomamo:
Apukát javaslatodra számûztük éjszakára. Hát volt sdértõdés.
Két éjszakát külön aludt, de persze hajnalban visszaköltözött.
De közölte ezzel be van fejezve a kisérletezgetés.Ma már megintz velünk alszik. Pedig nagyon klassz volt, már csak azért is, hogy nem hallottam ahogy horkoltKépKépKép

Ha egy kicsit összevissza vagyok, akkor az azért van mert közben Apuka csillárt szerel, és mindenféle dolgokat adogatok neki.
Na megyek is
Nina
nina74

Nahát érdekes ez a pötty dologKép De az enyém szerencsére délutánra mindig elmulik.
nina
nina74

Szia Enikõ és Bogi!
Jó tudni,hogy éltek ! Nem tudlak felhívni jelentkezz kérlek! Úgy hiányoztok! A fiúk jól vannak! Sokszor emlegetünk! Szeretném már látni Bogit! 17.én megyünk Szegedre Vajkossal vizsgálatra! Szegeden lesztek? Lehet hogy meglátogatunk! Pusz nektek:Emese és a többiek!
Névtelen

Sziasztok

Írtam az elõbb, de sikeresen elbûvészkedtem.

Tegnap csak bejelentkeztem, hogy minden ok velünk, most tudtam visszaolvasni.

Petra, részvétem a fejfájásod miatt, rossz lehet gyógyszer nélkül átvészelni. Szerencsére én nem vagyok fejfájós.

Ildianyunak ugye most kell szorítani az ÁV-ra, vagy holnap?

Erika, emlékszem, mikor még aggódtál a méhszájad miatt. Kép

Zsófi helyesek a tesóid.

Enikõ, remélem Bogi már meggyógyult.

Ágci nappalin vagy levelezõn kezded a sulit? Ez ugye nem ugyanaz, mint a gyógytornász?

Vevike, remélem nem himlõ, ha mégis, akkor mielõbbi gyógyulást a piciknek.

Gigi
gigi1

Ildianyu tul van az allamvizsgan, holnap burokrepesztes valszeg, de lehet, hogy ugy jar, mit en es magatol kijon baboka meg este. 4-5 cm-re van nyitva. na szoval holnap lesz uj babaucink, hurrra!
g.
gabomamo

Nina: Azért kerüld tejes jégkrémet, val víz alapú is!Kép

Évi: Gyógyuljatok meg hamar.

Köszi mindenkinek a CD lelõ helyet. Azt hiszem jobban jártam volna a Plazával. Most már mindegy.

Ildi: Jajj, de izgi. Nemsokára meg lesz a babód. Ügyi legyél. Ugye, hogy kibírtad.KépKépKép

Holnap nem tudom 100%-osra a talit, mert a Papa rászervezett. Megyünk megnézni az egyik építési vállalkozót.

Lara: Nagyan az az érzésem, hogy a Szekeresház kicsit link. Olyan árajánlarot adtak, amit én is meg tudtam volna saccolni. Találtunk olyan céget, akik Ytong panelekbõl készítenek házat.

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Ildi, nagyon drukkolok, hogy minden ok legyen!!!!

Vevike!
Gyógyuljatok!!!

Ágci, mi még most csütörtökön nem megyünk, mert anyu kedden államvizsgázik, és nagyon tanul. Beszéljünk már meg eeegy idõpontot a jövõ hétre!
Bár az is lehet, hogy már a klinikán leszek.

Gigi!
Köszi szépen.

Erika, készülj péntekre!

(Tényleg remélem majd bejöttök meglátogatni!!!)

Zsófi(37+1)

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Nincs semmi baj!! Annát valószínûleg egy bolha csípkedte össze, Lilinek meg a melegtõl vannak a pöttyei Kép Dehát honnan a fenébõl tudnám én ezt Kép Szóval megyünk mi is holnap, ugyhogy megnézhetitek Annát is Kép Ha már ott voltunk megmértük Õnagyságát: 5790 g és 62 cm!!! Három hét alatt ismét magára kapott 430 g-ot!

Ildi!
Nagyon gondolok rád! De jó lesz neked!!!!!!

Na legyetek jók!
Éva
vevike

Szijasztok!

Gabomano! Csak azért kérdeztem, hogy felébreszted-e Simit nappal, mert anno Hanga azt csinálta soxor, hogy szopi után 1,5 órát fenn volt, majd elaludt, igy soxor 4-5 óra múlva szopizott újra. Aztán én nem ébresztettem fel, pedig mostmár tudom, hogy legalább 3 óránként fel kellett volna.
És csak ebböl kiindulva csodálkoztam, hogy Simit hogy tudod megetetni 2 óránként napközben.

Gabi3! Jóvanna, azt nem tudtam, hogy angol tanár vagy! Azt gondoltam, hogy tanárnéni vagy, de nem tudtam, hogy milyen.
Hát a SZház tényleg az. Az ytong az elég drága, nem? Én úgy tom, hogy drágább a téglánál is.

Ágci! Mi megyünk holnap a talira!

Erika! Persze, hogy emléxünk, söt már azt is hittük, hogy meg van a baba. Nagyon szoritunk!

Évi! Akkor rácsos kiságyatok nincs is?

Zsófi! Nagyon szimpatikusak a tesóid. Az öcséden úttörö nyakkendö van?

Jajdejó, hogy Ildianyunak sikerült megcsinálni az államvizsgáját még 2in1! Ennél jobb nincs is. Na de mégis, az meg az, hogy holnap már babázhat! Úgy várom már a jó hirt!!!

Szijasztok, Lara

Muszáj feltennem ezt a képet, olyan aranyos:
Kép
lara

Lara! Tényleg nagyon aranyos ezen a képen!!

Lányok! Ma voltam UH, most már 95% hogy a baba a méhemben van, igy most már nektek is el merem árulni, babás vagyok!! Pedig nem is számitottam rá, ugyanis egyrészt a dokik azt mondták: "ne is reménykedjen", másrész sokat tornáztam, este még külön is csináltam a hasizmot, még a menszi késése után is, jártam uszni, forró termálvizben is ücsörögtem, szóval tényleg csoda. Még csak fél doboz cink fogyott el, de már nekem is hatott (tesom is igy lett terhes 4 év után, amikor szedte a cinket). A doki szerint a torna föleg a sok hasizom megnyitotta a petevezetömet. Akárhogy is van, végre tényleg velem is megtörtént és fényképem is van már róla.
Jövö kedden megint UH. Nem is akartam tesztelni, csak Gigi nyaggatott, hogy hátha. Amugy én tényleg nem reméltem, most amikor nem is gondoltam a babára akkor jött össze. Pedig igen negativan gondolkoztam.

Karmen
karmen

Nagyon nagyon gratulálok Karmen, tényleg mázlid van, de szerintem megérdemled. Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen. Neked is felkínálom az öt doboz Magnéziumot, mert nekem már nem kell. Giginek se kellett:-(((
:-)))

Ágci, mégis beugrom hozzád holnap, elviszem, amivel lógunk:-))))
Nekem is írd már meg a pontos címet, mert nagyon feledékeny vok:-)))))))

Lara tündéri kislányod van!!!!!!!!!
Igen az úttörõ nyakkendõ, a suliban volt ilyen megemlékezés, ahol szerepelt.

Zsófi(37+1)

www.mamami.hu
zsuzsófi

Lara,

olyankor ugy csinalom, hogy felebred Simi, ebren van mondjuk masfel orat, akkor latom, hogy nyuszog, aludna, akkor ujra szoptatom es ugy rakom le alukalni. Jazminnal en sem igy csinaltam sajnos.
g.
gabomamo

Sziasztok!

Gabi3:Lépcsõznöm is kell mert a kutyust minden délután nekem kell levinni.Sajna,most nincs jól szegény!
A tietek,hogy bírja ebben a melegben?Jimmy állandóan fürödne!

Lara:Nagyon édi Hanga!a kis huncut.Kép

Gigi:Most meg a szülés miatt aggódom.Mindig van min...
Én már csak ilyen vagyok...Kép

Karmen:Én is nagyon gratulálok!Vigyázz Magadra!

Zsófi:Már meg is beszélted Bencével és a dokival is a 13.-át?Ma eléggé fájogatott a derekam,nem tudom jelent-e valamit?Nekem tökéletes lenne a péntek!Kép

Ildianyu:Annyira örülök,hogy meg lesz a babód!
Sok tejcit kívánok!és nagyon szorítok Nektek!

Mindenkinek sok puszi!

Erika
38+3
Erika

Erika, írtam mailt.
Megkaptad?

Zsófi(37+1)

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsófi! Nekem szednem kell, ha ideadod megköszönöm. Hova, mikor mehetek érte?

Erika! Molli meg se akar mozdulni (a kutyus) egész nap csak fekszik, ennek bezzeg annyi esze nincs, hogy a fürdés milyen jó. Tegnap az udvaron jó langyos vizbe probáltam becsalni, amikor levizeztem a hátát akkor meg elszaladt. Amúgy legalább nem kell sürün levinni, mert nincs kedve kimozdulni, mert itthon "csak" 30 fok van. De én nem bánom, hogy most nem olyan nyüzsi.

Köszönöm a gratulációkat, még én is nehezen hiszem el. Sokszor olyan érzésem van, hogy ez álom csak.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen, holnap megyek Szegedre, talizhatnánk vhol.
Én olyan tíz körül bizti benn leszek már, és ott is maradok négyig.
Írd meg sms-ben, mikor hol talizzunk. A számom:70/512-1910

Zsófi(37+1)

www.mamami.hu
zsuzsófi

Szaisztok,
Zsófi,
lécci írd meg az e-mail címedet, vagy ha vki tudja, mert nincs meg a gépemen.

Karmen,
gratulálok, ez igen jó hír. Pihenj sokat és mond a pocaklakónak, hgoy igen jó helye lesz benn, pont az õ számára megfelelõ az "albérlet".

Lányok, mi egyre rosszabbul tûrjük a meleget, borzasztó. Szegény Cumkó is nyûgös, reggel fél 6kor kelt, persze 10 óra körül már álmos, nyügi. úgy sajnálom, de nem tudok semmit csinálni, ma pl. 2x fürdettem, de tegnap 4x.

Zsófi,
ha megfogadsz egy tanácsot, ne nagyon invitáld az ismerõsöket a klinikára. Hidd el nekem, ilyenkor nincs még itt az ideje. Pihenj, foglalkozz a babával, majd nézegethetik még pöttömkét késõbb is.
Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!

Ma lett volna az uccsó vizsgám, de nem tudtam elmenni, mert egész éjszaka hasmenésem volt, reggel meg 2-szer hánytam. Levente hozott Deadalon tablettát, kettõt vettem be, és mostanra mondhatom azt, hogy jól vagyok!Kép Nap közben iszonyú gyönge voltam, egész nap csak aludtam, feküdtem mint egy darab fa. Még jó hogy volt segítségem. Eljött egy barátnõm kivitte Benit a játszótérre. Bálintot alig bírtam megemelni, szédelegtem stb.
Szóval jövõ héten szerdán megyek vizsgázni.

Karmen!
Nagyon-nagyon gralulálok a babádhoz!KépKépKépKép Látod amint kicsit "letettél" a témáról rögtön terhes lettél! Biztos ez is közrejátszott, hogy sokáig nem jött össze a babó.

Gabómamó!
Miéer kell burkot repeszteni Ildinél? Miért nem hagyja a doki, hogy államvizsga után Ildi kicsit kipihenje magát? Ha már a babóca ilyen szófogadó volt és megvárta az államvizsgát? Miért nem tudják kivárni míg magától beindul a szülés?

Lara!
Bálintot én sem ébresztgettem soha. Pár hetesen is csak 6-7-szer szopott. Volt olyan, hogy 1-2 hónapos korától bealudt akár 6-7 órát is, de nekem nem volt szívem fölkelteni!
Beni délután is egyedül alszik el. Néha van olyan, hogy lefekszem mellé, mesélek, beszélgetünk aztán otthagyom, és magától alszik el. De ma pl. mindketten nagyon fáradtak voltunk, ledõltem mellé az ágyba, és 5-10 perc múlva már aludtunk is. Aztán én átmentem a hálószobába aludni.

Ágci!
Mi holnap nem tudunk menni.

Mit szólnátok, ha egyszer a Sportusziban taliznánk?

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Húúúúúú
Karmen most olvasom csak, hõgy mi is történt. Annyira örûlök,hogy mindent elfelejtettem.KépKépKép Nagyon nagyon gratulálok!!
Nina
nina74

Köszönöm mindenkinek! még tényleg nekem is szoknom kell a gondolatát.

Ildinek nagyon drukkolok!!

Zsófi. Megismerlek én, amugy viszek egy nagy PLUS-os szatyrot, azzal járok uszni.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Banita ,

szerintem az a 4-5 cm-es nyitott mehszaj mar idozitett bomba. Meg gondolom azert ez nem tul jo dolog, fertozes veszely stb, foleg ebben a nagy melegben. De ez csak a velemenyem. Egyebkent nemtom miert kell repeszteni. Ja azt mondta a dokija Ildinek, hogy ha van vmi, azonnal induljon befele, mert Lili is borzaszto hamar meglett.

En is uigy voltam, masnap reggel be kellett volna mennem burokrepesztesre, de nekem magatol beindult este.
g.
gabomamo

Sziasztok!

Ezerrel nézzük a házakat. Ma voltunk Petõfitelepen. Holnap jön Tápé, Szõreg. Itt Móravárosban van egy ami nagyon tetszik, de nem akarom még elkiabálni....

Ti hogyan utaztok autóval? Azért kérdezem, mert annyira meleg van a kocsiban, hogy Lottiról dõl a víz 5 perc után, huzatot meg nem akarok csinálni.

Egyébként a melegben Lotti lusta mint egy macsek. Megint 2x alszik egy nap, na de úgy, hogy 10 elõtt nem kel fel. Tisztára kótyagos a drágám a melegtõl.

Karmen! Nagy-nagy gratula a babához!!! Vigyázzatok magatokra!

Ildianyunak drukkolok, bár én sem értem miért kell a burokrepesztés, miért nem lehet a természetre bízni a dolgokat?!

Lara! Tündéri a kislányod!

Jó éjt!

Melinda
melinda29

Sziasztok!

Gyors leszek, megyek aludni, hogy legyen holnap erõm. Kép

Karmen!
Nagy-nagy gratula! Kép Akkor ez most spontán?

Lara!
Lili sem eszik szinte semmit egész nap. Én nem tudnám rendes ágyban altatni, mert állandóan forog. Mármint mindig máshol van a feje, amikor bemegyek hozzá, és tuti leesne az ágyról.

Banita!
Azért kell burkot repeszteni, mert már így is engedményt kaptam az áv miatt, mert nagyon nagy a fertõzésveszély, hogy ennyire ki van nyílva. Tegnap a ctg-n már erõs fájások voltak, éreztem is egész nap, volt, hogy nem kaptam levegõt. De aztán beszéltem a kiscsajjal. Kép Úgy néz ki, mégis Janka lesz. De addig még van idõ, még meggondolom. Kép

Zsófi, Erika!
Lehet, hogy találkozunk majd a Klinikán?

Furi, a szülés miatt nem izgulok még, csak azért, hogy Lili hogy bírja majd nélkülem. Kép

Ildianyu
ildianyu

Sziasztok!

Karmen: Ahogy olvastam alig hittem a szememnek! Hát, igazán gratulálok Nektek. Sok-sok boldogságot kívánok! Vigyázz nagyon magatokra!Kép

Ildi: Holnap szorítunk neked! Már nagyon izulok! A Janka és a Dorka nagyon szép nevek. Talán a Janka szebb. Kép Lili biztos kibírja azt a néhány napot. Gratula az államvizsihez!

Ágci: Sikerült áttenni másik napra az elfoglaltságunkat, így el tudunk menni a talira. Úgy szoktam csinálni, hogy arról az oldalról amerrõl tûz a napocska, teljesen besötétítek és becsukom az ablakot. A másik oldalon meg nyitva hagyok mindent.

Banita:Gyógyulj meg gyorsan, valami rosszat ettél? Nem rossz ötlet a sportuszi, csak nekem már évek óta nincs fürdõrucim, így nekünk nem jó. Ja és nem is merném felvenni.

Erika: Döme kutya sem szereti ezt a hõséget, fõleg, hogy fekete a bundája. Pont most vittük el kivizsgálásra, mert túl sokat pisilt, de annyira, hogy nem tudta visszatartani. Eddig nem találtak nála semmit, pedig vettek tõle vért is. Szervi baja nincs, valami gyulladást találtak. Bocs a többiektõl, biztos uncsi a kutya-téma. MIkor még velünk volt a Döme, mindig én jártam le vele sétálni, igaz akkor nem volt kánikula.

Flóci viszonylag jól bírja a meleget. Jól eszik, most már vizet is iszik, nem csak gyümilevet.

Milyen uzsonnát adjak neki, ha úton vagyunk, ami nem romlandó? Konzerv gyünit szoktam és banánt, babapiskótát. De ezek már uncsik. Olyan kellene, amihez nem nagyon kell kanál. Nem kell vele pancsolni.

Melinda: Remélem megtaláljátok álmaitok házát! Mi anyósomékhoz úgy megyünk,hogy reggel megyünk másnap reggel hazajövünk. A városban meg nem olyan nagy a távolság. Vettünk ilyen napfényszûrõt a kocsi ablakára, az elég sokat jelent. Egyébként egy légkondi jobb lenne. Kép Nekünk sincs.Kép Meg útálom is. Ma a torna tök jó volt, Négyen voltunk, plusz az Edit és egy hallgató. A labdával is tornáztunk.

Zsófi: Abban igaza van Ágcinak, hogy majd otthon meglátogatnak benneteket az ismerõsök. Nekem nem volt ott a Fló, de volt olyan nap, hogy alig tudtam pihenni, pedig csak anyukám és a férjem látogattak. Mindig volt valami, amimiatt fel kellett kelni. Nekem csak pihenni és fejni kellett, meg meglátogatni a Kis Békát.

Évi: Akkor találkozunk végre!

Lara:De miért tudok én olyan jól angolul? Már nem tudom hogy mi volt az elõzmény!Kép

Jó éjt mindenkinek!

Gabi3
inecsg

Ágci: schusy@freemail.hu
Kérlek azt is írd meg, hogyí mikor jó neked, mert reggel ne mtudok bemenni, csak kora du.

Amúgy lehet hogy igazad van, de én nagyon félek a kürháztól, és szeretem ha mindig van ott vki velem.
No persze, lehet, hogy akkor másképp fogom látni a dolgokat:-)))

Karmen, akkor holnap:-))))

Zsófi(37+2)

www.mamami.hu
zsuzsófi

Hú, de sok "friss" anyuka lesz itt hamarosan!! De izgi!

Ildi! Igen, spontán lett. Még én se mindig hiszem el, nehéz megszokni, hogy tényleg sikerült és nincs baj.

Karmen
karmen

Sziasztok

Karmen, gratulálok újra, tuti jó helyen van a pici. Remélem nem érezted nagyon Kép nyaggatásnak, mikor tesztre biztattalak? Kép Meg lett az eredménye.

Tegnap voltam a dokinál, msot már "beutalt" terhesgondozásra, és kinyomoztam nála, hogy ki a védõnõm, mert a terhesdiagnosztikásokkal nem jutottam semmire.
A védõnõ csak egy nap rendel, de lehet, hogy rosszul tudta az assztisztens, jövõ héten elmegyek hozzá.

Banita, jobbulást.

Ildianyu, gratulálok az államvizsgához és drukkolok mára.

Zsófi, valahogy nem ízlik a Mg Citrici, azért se kértem. Kép Ezt elhasználom, aztán nézek valami pezsgõtablettát.

Erika, én is aggódós vagyok. Kép Minden pici nyillalásra elkezdek izgulni, mivel nekem voltak problémák az elõzõ hetekben.

Gabi, sikerült CD-t venned?

Lara, Hanga tündéri.

Gigi
gigi1

Sziasztok!

Gigi: Igen sikerült CD-t venni. Remélem örülni fog neki. Nem az újat vettem meg, hanem a régi Rokker Zsotti lemezt. Ezen több beszéd van az új inkább dalokból áll.

Gabi3
inecsg

Képzeljétek el, Cumika fürdött evett egy keveset, de azt már igen álmosan, bementünk a szobába, fél (!) perc múlva már aludt is. Jól lefárasztották a csajok!Kép
Ágci

Kép
Ágci

Ágci:Akkor legközelebb is megyünk lefárasztani!Kép
Bezzeg a Fló...a Debreceni utcán aludt el, beugrottunk a Spar-ba és a garázsban felébredt.Most itt rendetlenkedik.

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Ma még egyáltalán semmit nem mozgott Dani.Kép
Most már tényleg kezdek aggódni!18.00.-kor ér haza a kispapi ha addig nem mozdul, bemegyünk a klinikára.
Szorítsatok,hogy rugdosson már meg egy kicsit.Kép

Gabi3,Karmen:Jimmynek meg az öregedés ami meglátszik rajta most már.Ha rosszul kel fel a földrõl,becsípõdhet valamije,
mert iszonyatosan üvölt olyankor.Nagyon tudom sajnálni.Pro-fenidet adok most neki aztán majd meglátjuk...
Esténként 4 liter vízzel vonulunk le a ház elé s ráöntözzük a kutyára,így bírja reggelig amikor ismétlõdik a jelenet.Kép

Zsófi:Írtam vissza.

Gigi:Gondolhatod most mennyire be vagyok parázva,hogy nem akar megmozdulni,még hasrázogatásra sem!

Ildi:Annyit gondolok Rátok!Nagyon-nagyon drukkolok!

Puszi Mindenkinek!

Erika
38+4
Erika

Erika:
Ha csokit eszel akkor sem?
Nekem ez mindig bejött
Nina
nina74

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X