Sziasztok!
Karmen: Ahogy olvastam alig hittem a szememnek! Hát, igazán gratulálok Nektek. Sok-sok boldogságot kívánok! Vigyázz nagyon magatokra!
Ildi: Holnap szorítunk neked! Már nagyon izulok! A Janka és a Dorka nagyon szép nevek. Talán a Janka szebb.
Lili biztos kibírja azt a néhány napot. Gratula az államvizsihez!
Ágci: Sikerült áttenni másik napra az elfoglaltságunkat, így el tudunk menni a talira. Úgy szoktam csinálni, hogy arról az oldalról amerrõl tûz a napocska, teljesen besötétítek és becsukom az ablakot. A másik oldalon meg nyitva hagyok mindent.
Banita:Gyógyulj meg gyorsan, valami rosszat ettél? Nem rossz ötlet a sportuszi, csak nekem már évek óta nincs fürdõrucim, így nekünk nem jó. Ja és nem is merném felvenni.
Erika: Döme kutya sem szereti ezt a hõséget, fõleg, hogy fekete a bundája. Pont most vittük el kivizsgálásra, mert túl sokat pisilt, de annyira, hogy nem tudta visszatartani. Eddig nem találtak nála semmit, pedig vettek tõle vért is. Szervi baja nincs, valami gyulladást találtak. Bocs a többiektõl, biztos uncsi a kutya-téma. MIkor még velünk volt a Döme, mindig én jártam le vele sétálni, igaz akkor nem volt kánikula.
Flóci viszonylag jól bírja a meleget. Jól eszik, most már vizet is iszik, nem csak gyümilevet.
Milyen uzsonnát adjak neki, ha úton vagyunk, ami nem romlandó? Konzerv gyünit szoktam és banánt, babapiskótát. De ezek már uncsik. Olyan kellene, amihez nem nagyon kell kanál. Nem kell vele pancsolni.
Melinda: Remélem megtaláljátok álmaitok házát! Mi anyósomékhoz úgy megyünk,hogy reggel megyünk másnap reggel hazajövünk. A városban meg nem olyan nagy a távolság. Vettünk ilyen napfényszûrõt a kocsi ablakára, az elég sokat jelent. Egyébként egy légkondi jobb lenne.
Nekünk sincs.
Meg útálom is. Ma a torna tök jó volt, Négyen voltunk, plusz az Edit és egy hallgató. A labdával is tornáztunk.
Zsófi: Abban igaza van Ágcinak, hogy majd otthon meglátogatnak benneteket az ismerõsök. Nekem nem volt ott a Fló, de volt olyan nap, hogy alig tudtam pihenni, pedig csak anyukám és a férjem látogattak. Mindig volt valami, amimiatt fel kellett kelni. Nekem csak pihenni és fejni kellett, meg meglátogatni a Kis Békát.
Évi: Akkor találkozunk végre!
Lara:De miért tudok én olyan jól angolul? Már nem tudom hogy mi volt az elõzmény!
Jó éjt mindenkinek!
Gabi3