Új privát üzeneted érkezett!

Nán-dorka,
akkor egy lánytanfolyamra mennénk hozzád Szerivel :mrgreen:

Nem tudom, hogy a bébitek mennyire jól fog már, de Gabi babának ügyesen kell a kezébe adni, mert ha túl alul fogja meg a gumi buzogányt, akkor lenyomja a torkán :shock: Szóval csak óvatosan azért, de ha jól fogja meg, akkor nagyon jó találmány.

Szeri,
de elég sok a 10 nap, de ez valami hormoningadozás és kb fél év fogigátló helyrerakja. Na majd meglátjuk.

épp kaja lenne, de Gabi baba nem hajlandó enni. Csak forgatja a fejét és kiköpi a tápit :evil:

Kép
Kép
adrienna

Szeri a Lenkeit én is szedtem (kéne megint) tényleg kicsit macerás de azt hiszem készül lehet már kész is van folyékony formában ezt csak inni kell v.mi gyümilében mindjárt meg is nézem.

Köszönöm Lányok a köszöntéseket!!!!!

Bridzsi

Kép
esztora

Kiszerelés: 900 ml/flakon
Hatások:
Összetétel: A-vitamin – 10 000 NE 3000 μg, D-vitamin – 400 NE 10 μg, E-vitamin – 400 NE 324 mg, C-vitamin 1 000 mg, B1-vitamin 300 mg, B2-vitamin 50 mg, B3-vitamin 50 mg, Pantoténsav 50 mg, B6-vitamin 50 mg, B12-vitamin 50 μg, Biotin 50 μg, Folsav 100 μg, Kolin 50 mg, Inozitol 50 mg, PABS 50 mg, Kalcium 500 mg, Magnézium 250 mg, Cink 15 mg, Mangán 4 mg, Réz 2 mg, Kálium 45 mg, Jód 225 μg, Nyomelemek 152 mg
Tömeg: 1250 g
Ár: 6.513,- Ft
Már kapható az Alap csomag folyékony változatban is!! A legjobb választás azoknak, akiknek gondot jelent a kapszulák, tabletták lenyelése.

Szóval lehet már kapni! azt hiszem rendelek is v.mikor.

Bridzsi

Kép
esztora

Nán-dorka: egy héten egyszer van masszázs pénteken, holnap lesz a második alkalom, hogy megyünk. Itthon fürdés előtt volna jó csinálnom, de még nem tudom annyira a fogásokat, na meg akkorra már Balázs elég nyügi, így még itthon nem csináltam, de valahogy be kellene vezetnem, ha nem is naponta, de két-három naponként szeretném. (na ezt jól leírtam egy mondatban :lol: )

Esztora: én is láttam már, hogy lehet kapni folyékony változatban, így sokkal jobb és egy ezressel drágább, mint a normál vitaminok...

Adri, neked jó sok kitartást kívánok!!! Eszméletlen türelmed lehet!
szerika

Szeri,
a saját gyerekéhez mindenkinek rengeteg türelme van ;) Egy korábbi kérdésedre válaszolva, fogalmam sincs, hogy bevált-e a gél vagy csak szünetel a fogfájás. :shock: Illetve nem szünetel, mert most éppen beharapja az inyét szegény.
Milyen arányban adtad a répa-krumplit? Én 2/3 répa és 1/3 krumpli arányban.

A lereszelt almát átpasziroztam és picit megmelegitettem. MEGETTE!!!!! Igaz, hogy közben a "mókuska mókuska felmászott a fára.." és az "egy kismalac röf röf röf... " kezdetű nótákat énekeltem :oops: :lol: :lol: Nagyon bírja, ha énekelek 8)

Kép
Kép
adrienna

Adri,
nem tudom pontosan, de a krumpli volt a több. Most alma-krumpli-tápival próbálkoztam, háááát... most csak kicsit öklendezett. Nem is kapott, csak pár kanállal, de alig ment le neki... A banánt viszont imádja! A múltkor egy egészet megevett!!! Na meg az üveges bébiételek is eddig bejöttek neki. Most a sütőtököt fogom bevezetni, állítólag azt nagyon szeretik a babák!
Gratula! Csak menni fog ez az evés dolog! Ügyi vagy Gabi baba! :)
Én is énekléssel kötöm le a figyelmét evés közben, mert mindig nézelődött mindenfelé és elég nehéz volt kanalazni a kajcsit közben, de amikor énekelek, akkor rám figyel.
szerika

Szeri,Nándorka!

Nem tudják semmiből megnézni hogy sikerült e. Most az a teendő hogy várunk! Várjuk hogy a szokott időben ne jöjjön meg a mensi!!!!!!!! 2 hét idegtépő várakozás!!!! :D
Olyan jó lenne ha sikerült volna az nagyon szép szülinapi ajándék lenne nekem!!!!!!! De nagyon pozitív vagyok és tuti sikerült!!!!!!!!
A pocim még mindig feszít, és Bocsai hogy ilyet írok De még mindig nem jött ki semmi onnan!!!! :oops: :D
Úgyhogy tuti nagyon jó helyre rakta őket a doki!! :lol:
Nem talál ki a felesleg!!!! :lol: :lol: Gondolom most megy a harc hogy melyik tüsző kié legyen!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
csipcsab

HURRÁHURRÁHURRÁ!!!

"Ma 11.20-kor megszületett Sámuel Balázs 3500 gramm és 56 cm. Mindketten jól vagyunk! Puszi, Orsi"

Csodanagy gratula Nektek, Orsi és sok boldogságot, jó egészséget, tengersok tejcsit kívánunk! :D

Kép

Kép
nán-dorka

Orsi! Isten hozta Samu babát!!!!

http://youtube.com/watch?v=hxsIjzic2pA

(rossza a hang, de olyan szép)

Kép

KépKép
KépKép
fioona

ORSI!!!!!!!!!!!! HATALMAS NAGY GRATULA!!!!!!!!!! SOK BOLDOGSÁGOT AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!!!!!!!!!!!!!
vickybabe

Orsi!

GRATULA SAMU BABÁHOZ!!!!!!!!! KÍVÁNOK JÓ EGÉSZSÉGET NEKTEK!!!!!!!!!!!!!!
csipcsab

Orsi, ennyi meg ezerszer ennyi boldogságot, mint amennyi virág ezen a képen...

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Orsi nagyon-nagyon gratulálok!!!!

Bridzsi

Kép
esztora

ORSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
szivbol gratulalok!!!!!!!!!!!!!!Nagyon sok boldogsagot es tejcsit kivanok!!!!!!!!!

Esztora,
nagyon boldog nevnapot kivanok!!!!!!!!!!

Ma voltunk oltason reggel,azota nem aludt csak sirdogalt :( ugy sajnaltam...most talam alszik....
400got gyarapodott,es 3 cm-t nott,azt mondtak nyugi,tokeletes,akkor parazzunk,ha nem hizik semmit.

Marietta,
nagyon oskat gondolok Rad!

Meri,ha tudsz tegyel majd kepet,mert nagyon kivancsi fancsik vagyunk am a hazikora,kertre! :wink:

Nandorka,
hat ez valami tunemenyes,ez az uszis kepsorozat!!!!!!!!!

Huuu ahogy irjatok a hozzatapit..mar en is olyan kivancsi vagyok,hoyg hogy fog neki izleni!!!
Ne aggodjatok,elobb utobb megszeretik,csak meg szokatlan az iz... :wink:

Adri,
elkepzeltelek ahogy enekelsz :lol: En is szoktam,hajjjaj!En csomoszor koltok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: meg amit imad,az a Hupikek torpikek mese zeneje,azt eneklem ezerrel,meg nalunk megy az "Aki nem lep egyszerre","HInta-palinta",sot en mar a karacsonyi enekeket is elkezdtem,meg mulktor mikor Dragam borotvalkozott es habos volt,Atti nagyon nezte,na akkor ketten eloadtuk neki a "Telapo itt van" cimu opuszt :lol: :lol: De neha olyanokat enekelek,hogy huha :lol: :lol: :lol: de imadjak ezek a kis mukik :lol: :lol: :lol:

Szeri,
azaz,a sutotokot probald,azt tenyleg nagyon birjak,mert edes!!! :wink: Kezelem,ahogy cuppogta be a banant :lol:

Csajok,kerunk kepeket hamizasrol :wink: Meg masrol is :lol: :lol:

Toti,
en mar nagyon varom,hoyg drukkolhassunk Neked :lol: :lol: :lol:

na mit is akartam meg..... :roll:

Kép

Kép
arwen07

Nandorka,
ez a Ti viragagyasotok??????Nagyon gyonyoruseges!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wow!
Ugy varom,hoyg en is kerteszkedjek majd :lol:

Kép

Kép
arwen07

[size=18]Orsi! Gratulálok! Sok tejcsit és jó egészséget! [/size] :D :D

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Vicky,
gyonyoruek a kepek!!!!!!!!!!vegre megtneztem :oops: Nagyon szuper lehetett a nyaralas!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Drága Orsi!

Isten hozta Samu babát! :) Remélem minden könnyen és gyorsan ment. Nagyon sok boldogságot nektek!

Kép

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Orsi:
szívből gratulálok. Sok boldogságot Nektek!
Sok tejcsit, jó egészséget!

Kép
Kép
h@jni

Orsi,
nagyon sok boldogságot és sok tejcsit kivánok!!!!

Szeri,
nekem a védőnő javasolta, hogy próbáljam meg úgy, hogy sok répa kevés krumpli. Kipróbáltam, bejött. Gabi baba nem szereti ha tápszerrel turmixolok, igy a főzőlével csinálom.

Arwen,
én is szoktam költeni, mert sokszor nem emlékszem a szövegre :lol: :lol: Igazából Apa a nagy szövegköltő. Idáig a Sandokán-ra költötte a legjobbat :lol: :lol: :lol: Sokszor keresgélek gyerek nótákat a neten.

Gabi babának fájt a hasa. Megfogta a répa és a reszelt alma :( 4-től 7-ig bömbi volt. Úgy sajnáltam :cry: Mindent bevetettem, amit lehetett. Már majd elájult a fáradtságtól, de mindig újra kezdte. Nem tud kakilni. Most ilyenkor mit adjak neki, hogy helyre álljon a rend?

Kép
Kép
adrienna

Adri,
szerintem probald ki a barackot!vagy csak a levet,az is bejon szerintem,az tuti fellazitja a cuccost :wink: drukkolok!banan,alma megfogja a kakeszt.

Ma nalunk is siras volt..de sajna szinte egesz nap...az oltas ota..aludni nem akart/tudott...olyan fajdalmasan sirt...jajj :( furcsi kozben is ug yfelorditott (pedig a labahoz nem ertem),hyog ki is kaptam ot,es dajkaltam,mig meg nem nyugodott..szegeny...ugy tudom ilyenkor sajnalni,amikor faj valamilye...amikor a pocak faj,az is szornyu nekem..

alszik mar,ugyhogy lassan en is landolok az agyban,Dragam ugyis keson jon ma,nem varom meg,ki tudja mit hoz az ejszaka...az elozo nem volt tul pihenteto :roll:

pusz

Kép

Kép
arwen07

ja tudom mit akartam,amire meg emlekszem :lol: :
Porsi,
Akosod az eszkimo szerkoban tuti cuki,nagyon!!!!!Latom teliesitetek :lol: Mar mi is :lol:

Mondjuk en vettem egy kezeslabast igy oszre,az meg nem orkan,hanem ilyen termo anyag,nagyon kiraly,majd en is lefotozom benne,olyan edi.
Na meg sapikat,szuperek,meg kell zabalni benne...es van ket kocsiciponk is :lol: Az egyiket ajandekba kaptuk,a masikat en vettem :wink:

Kép

na tenyleg mentem.....
Bodzi nagyon eltunt....remelem jol vannak!!!!

Kép

Kép
arwen07

ORSI!!! ISTEN HOZTA SAMU BABÁT KÖZÖTTÜNK!!! HATALMAS GRATULÁCIÓÓÓÓÓÓ!!!! Remélem minden rendben zajlott. Várunk vissza! És remélhetőleg a babaszoba kifestését is be tudtad fejezni...

Marietta, akkor két hét izgi és drukk! :D Pihenned nem kell vele?

Arwen, képzeld! az egyik barátnőm mondta, hogy neki a kislánya nem ette meg a sütőtököt, pedig eddig mindenkitől azt hallottam, hogy imádták! Így kiváncsi leszek...
Még nem is csináltam képet Bali baba kajcsizásáról... valahogy sosincs kéznél a fényképezőgép, de holnap csinálok és teszek föl.
Atti baba nem jól tűrte a szurit?... jaj szegénykém, sajnálom...

Rakjatok képeket a babákról, annyira jó nézegetni!

Adri, holnap inkább banánnal próbálom meg keverni a krumplit. Hátha... a banánt ugyanis imádja!!!
Fog. sincs mit lehetne tenni ilyen hasfájáskor. Talán hőmérőzni, hátha úgy kijönne, vagy tornáztatni a lábát (bár ezeket gondolom próbáltad már). Nemtom... :roll:

Mi is nagyon jókat szoktunk énekelgetni és költögetni a gyerkőcnek. Sokszor mi magunk is nevetünk rajta mekkora hülyeségeket mondunk... :D :lol:
Balázs imádja a mesetv-t és itt is a Gryllus Vilmos általi dalokat. Le sem lehet vakarni a monitorról és tátott szájjal nézi... Ajánlom mindenkinek!
szerika

Arwen,
nagyon klassz kis cipők!!! Majd kérünk Attiról is képeket!

Na megyek mostmár én is aludni, elég fáradt vagyok...

Azért rakok még pár képet:

Itt fordult hátról hasra:
Kép

Kép
Kép
szerika

na meg visszajottem gyorsan,mert eszembe jutott,hogy

Adri,
a kamillatea is meg szokta inditani a kakit!!!!De remelem azota mar tul vagytok ezen,es minden ok.

Szeri,
jaj de szep kisfiu Balazs!Nagyon kis ertelmes a szeme!Olyan nagyfiu mar...
Ez a kacsas kep a kadban nagyon helyes!

Gyorsan teszek nehany kepet:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
arwen07

Orsikám:D
Isten hozta samu babát!Nagyon sok boldogságot Nektek!

Adri:D
Kicsit durván hangzik, de hőmérő vagy szélcső? Nekünk a hőmérőzés mindíg bejött, ha Áki nem tudott kaksizni.

Szeri:D
Balázs tündéri! Ákosomnak ugyanilyan vonalban nő a haja, annyira édes!!

Arwen:D
Ati is imádnivaló! Ezek a tali szájjal nevetések! Szegénykém, nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz a közérzete. Remélem hamarosan javul.

Puszi mindenkinek

porsika

Na megjöttem, Gabi baba alszik éppen.

Szóval reggel olyan "termést" távolítottam el a pelusból, hogy vegyvédelmi felszerelés kellett hozzá :mrgreen: Faltól falig, hastól hátközépig. Kakinak még nem örültem ennyire :lol: Úgy gondolom, hogy a gyógyszertári lidokainos fogfájásra való szer volt a jó, mert az mindig kicsit meghajtja. Most teljesen "kisimultak a ráncai" 8) Persze az éjszakánk sz@r volt, de ez most mindegy. Ma megpróbálok barackot adni gyüminek.

Szeri,
próbáld meg a kevés krumpli elvet hátha bejön. Aztán ha már eszi, akkor lehet emelni a krumpli arányt.

Arwen,
nem könnyű. Szegény Atti. Nekem is a szívem szakad, amikor szenvednek és állandóan bőgök az oltások alatt :oops: Gabi baba mégcsak egyszer volt nyüszi oltás után, amit most legutóbb kapott.

Arwen, Szeri,
annyira aranyosak a srácok. A szemük sem áll jól, olyan huncutok :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
adrienna

Porsi,
a szélcső nagyon durván néz ki nekem. Tudom, hogy nagyon jó és mindenki dicséri, meg láttam a kórházban, hogy Gabi baba is hagyta a nővérkének, hogy csinálja és nem reklamált, de annyira nem birom magam rávenni... :(

Nahhh... most kezdett valaki fúrni :evil: :evil: :evil: utálom, hogy mindenki sajtot csinál a falból.

Kép
Kép
adrienna

Köszönjük a képeket az imádnivaló srácokról!!! majd megmutatom őket Dorónak is!

Képzeljétek, megint felmerült a nyelvtanítás lehetősége nekem, uott. Jaj, mit csináljak?!

Jobbulást mindenkinek, akinek vhol vmi fáj! De nagyon gyors jobbulást!!

Kép

Kép
nán-dorka

Arwen, nekünk oltás után a fiammal jó volt a kendőben hurcolás-alvás. De az idő is segít. Ma már biztos minden rendben!

Kép

Kép
nán-dorka

joreggelt

huuu de szornyuseges ejszakank volt......
orankent keltunk...olyan szinten sirt :shock: ...nem tudom eldonteni,hoyg a laba fajhatott...vagy a foga miatt???de egyertelmu,hoyg vmi fajt neki...reggel is szinte uvltve ebred a sirasbol....kivagyok.
Adri,ismeros? :wink:
ma en is beszerzek vmit fogfajasra...max nem az...
erre anyum meg,hoyg nem keves a tej?mondom nem....egesz maskepp sir...az nem olyan,hoygha ehes,hoyg egyszercsak minen elozmeny nelkul felordit.....legalabbis nalunk nem...ha ehes vagy faradt stb...akkor elkezdi lightosan a sirast es egyre erosodik...
es allandoan rag,rag,rag...es nyaladzik...nemtudom..de ugy sajnalom...
Reggel ugy sirt,hoyg Dragam mondta,hoyg o indul,mert megorul...ugy sajnalja....hat mondom kepzelheted nekem mekkora elmeny....
de most nagy nehezen elaludt....
az oltasra azert nem gondolom,mert az elotti ejszaka is kelt tobbszor....aaaa nem tudom....

Adri,
orulok a kakinak :lol: :lol: :lol:

nincs erom tobbet irni,megprobalok pihenni,most,hoyg o is pihizik...

Kép

Kép
arwen07

Na, akkor hiába reménykedtem, nem rendeződtetek még mára. De jó lenne, ha tudnánk segíteni, de ez tényleg vmi nagy fájdalom lehet, ha semmire nem akar megnyugodni. Ilyenkor kézben és cicin is ennyire sír, igaz? Szegénykéim, sok-sok erőt és gyógypuszit küldünk! (Nem mintha erőből olyan sok lenne itt, kókadt vagyok, mint egy csacsifül, de azért küldenivaló még van. :wink: )

Kép

Kép
nán-dorka

Adri, nekem is oylan megkönynebbülés volt olvasni a kakit. Olyan öröm ez tud lenni!

Ja, Arwen, ez nem a kertünk, ezt a képet most csak úgy "loptam". :) Nem akartam őszi képet rakni babaüdvözlésre.

Minden babának látszik a karján a BCG oltás? Dorkának nem.

Kép

Kép
nán-dorka

SZiasztok!

Arwen, de klassz Ati képeket raktál fel! Főleg az a nagy nevetős tetszik. Olyan édeeeeees! :D És nagyon huncut, igaz (a szeme se áll jól egyes képeken)? :lol:
Jaj nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz éjszakátok volt. :( Simogasd meg sokszor, meg ölelgessed, az segíteni fog neki! Ilyenkor az ember szíve szakad meg...

Porsi, ezt a hajformát az én családomtól örökölte, apukámnak van ilyen hajformája (meg nekem is hasonló, de nem egészen ilyen)... én nem annyira vagyok boldog tőle, főleg, majd nagykorában lesz gond vele, hogy van ilyen forgója elől... :roll:

Adri, gratula a kakihoz! :D Olyan dühítő, nálunk is állandóan fúrnak és mikor? na mikor? persze, pont, amikor Bali alszik! :twisted:

Nán-dorka: Baliról jutott eszedbe a BCG oltás? Hát nálunk ennyire látszik! A védőnő és dokinő is szokta nézni és azt mondják, hogy ez ilyen, ilyennek kell lennie. Nektek, hogy-hogy nem látszik? Kezdetektől fogva nincs nyoma?

Ma voltunk babamasszázson. Kicsit türelmetlen volt már a végére és elfáradt a kis lurkó, na meg még mindig a többi baba érdekli főként, hiába... kis kiváncsi... :D :lol:
szerika

Szeri, igen, meg az összes babáról, akinek szépen látszik. Megkérdezem a védőnőt már, mert akkor sajnos újra kell majd oltani.

Nem csoda, h türelmetlen néha sztem, hizsen ezek a foglalkozások nem tudnak mindig éppen jókor lenni nekik. Nekem eddig mázlim volt uszin, de biztos lesz majd vmikor sírás is. Múltkor pl. előtte elaludt, de szcsére jókedvűen ébredt.

Kép

Kép
nán-dorka

Nán-dorka,
sajnos a BCG nekünk sem fakadt meg, már konzultáltam a gyerekorvossal. Megnézte és azt mondta, hogy sajnos ez tényleg nem sikerült. Mondta, hogy annyira gyenge oltóanyagot használnak mostanában a kórházban (mondjuk te is az Istvánban szültél), hogy 10 gyerekből 6-ot újra kell oltani. MOndta, hogy újraoltás 6 hó és 1 éves kor között van. DE mivel csak családi kiszerelésben adják a rendelőknek az oltóanyagot először kell keresni 9 másik gyereket és akkor oltják csak be :shock: Csak tudnám, hogy akkor minek kell újszülöttként sokkolni őket :evil:

Kép
Kép
adrienna

Mit gondoltok a pneumococus elleni oltásról?

Kép
Kép
adrienna

Kösz, hát érdekes. És akkor most nicnsenek védve TBC ellen? Na jó, nem festem a fajra az ördögöt, de érdekes... :twisted:

Kép

Kép
nán-dorka

Kevés róla az infóm. A meningitecet beadattuk.
Sietek, orrszívásra vár a lány. Vagyis dehogy vár, de muszáj.

Kép

Kép
nán-dorka

a falra az ördögöt, nem a fajra! Miket írok?! :?

Kép

Kép
nán-dorka

képzeljétek, mehetünk a babakocsinkért! már úgy várom! innentől szabadabban mozgunk majd tömegközl-ve meg egyébként is.
leovica

jaj, megint kavarok, bocs...
szóval nekünk lesz meg nemsoká az új járgány!

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok Leányok, Nagyfiúk és Nagylányok! :lol:

Mindenekelőtt NAGYON GRATULÁLOK SAMUHOZ ORSI, SOK BOLDOGSÁGOT, EGÉSZSÉGET ÉS TEJCIT KÍVÁNOK, és kívánom, hogy Samuval együtt a kapcsolatotok Apával is újjá szülessen.

Marietta, nagyon türelmetlen vagyok...hát még Ti, gondolom. Vigyázz Magadra (Magatokra), drukkhegyek mennek.

Adri, örülök én is a kaksinak, olyan megkönnyebbülés! :P

Múltkor írtam elég sokat, de áramszünet lett közben (nálunk állandóan áramszünet van... :evil: ) szóval már tök kiment a fejemből, hogy miket írtam, de most a frissekre írok.

Arwen, Atti annyira, de annyira huncut!!! 8) Mi minden oltásnál azt a homeos kombinációt adtuk, amit Fiona idelinkelt, és nekünk nagyon bevált, egyáltalán nem volt nyügi! A következőnél javaslom.

Szegénykém, biztos nem éhes, ezt ÉN tudom. Próbáld meg a Camomillát!

A cipők tündériek, de nekem olyan kicsinek tűnik. Csonginak már 19-es lábbelit kell vennem. Most már a csizmácskáját kapja, tegnap este nagyon hideg volt.

Szeri, Bali is nagyon édes, érett fiú, tényleg olyan nagynak tűnik. Csongi még olyan kisbabás, a szomszéd Tökfejnek nevezi... :roll: Ja, a szomszéd, az tesóm párja :)

Nándorka, Dorka olyan édes kis puffancs, annyira aranyos. Mi is akarunk menni úszni, de Csonginál csak kaja után jöhet számításba, különben mufurc. No meg meg kell várni a novembeert, mikoris már Apa nem dolgozik későig, még a hétvégeken is... :( Örülök az új járgánynak, ez olyan nagy öröm tud lenni, minden amit a Manónak veszel (egyelőre) Neked a legnagyobb öröm.

Adri, oltások terén mi az agyhártyagyull. ellenit adatjuk be, meg később (2 éves kor után) a kullancs ellenit, mert mi itt vagyunk a pusztában, tele kullanccsal, és félek tőlük (kutyusunkat már többször megfertőzte, gyűlölöm őket, a szúnyogokkal együtt).

Rólunk pár szót, most Csonginak elmúltak a fogzási tünetei, szerencsére. Az éjszaka megint gázos. Volt, hogy 2 órát, 3-at aludtam este...mert gyi most próbálom átvenni az esti altatást is Apától, hogy tudjon pihenni, de tegnap este már nagyon kimerültem, úgyhogy mondtam Neki, hogy most csere...3x kel fel az este, és van, hogy nem alszik el cicin, akkor le kell hozni a hintájában elaltatni, ami egy fél óra, mire elalszik, plusz még várni kell, hogy mélyen aludjon + negyed óra, akkor felvisszük az ágyikójába, és általában, mire lehajtom a fejem újra felébred, akkor kezdődik az egész előlről, szóvall így jön ki az a 2 óra... :cry:
Egyszerűen nem értem!!!!!!!!!!!!4

Napközben többet kibír 2 kaja közt mint este. Ráadásul úgy ébred fel, hogy abban a pillanatban hasra fordul, (olyan édes, mikor meglátom a kis buksiját az ágytakaró felett), ja mert be kellett tenni takarót a rácsra, mert állandóan bevágtA A BUKSIJÁT.

Már teljesen kitolja Magát, olyan édes. Teszek fel Róla pár képet, frisseket.

Biztos elfeledtem valamit, majd pótolom.

KépKép
KépKép
ragota

Kép Kép Kép Kép Kép

A képeken látható Mr. Lover, a Modellsrác, Puffancs, az eszkimó. Már bekapja a lábát, és ilyen szépen eszik Apával kanállal (Camomillát adtunk Neki).

KépKép
KépKép
ragota

Ragota!

Jót mosolyogtam soraidon! :lol:
Azon hogy türelmetlen vagy!!! :lol: :lol:

Hát akkor gondolhatod hogy én mit érzek!!!!!!!!!! Próbálom magam lekötni minden félével de csak az jár az eszemben hogy sikerült-E????? Nagyon pozitív vagyok és azt mondom hogy igen remélem nem csalódok majd!!!! Azóta is érzem a pocim.

Csongi nagyon édi nagyfiú már!! :D
csipcsab

Arwen nálunk tegnap ugyanez volt hajnalban ugy ordított aztán napközben is előjött.omlik a nyála és annyira rágja a kezét hogy néha elcsúszik az ínyén a kézfeje :shock:
ma már jobb szerencsére.
az eddig 40 perces evéseket leröviditette 10 percesre elején még erőltettem hogy egyen persze azt mindig kibukta.igy annyit eszik amennyit szeretne elvan 2,5 és 4 óra közötti időre .
kedden oltást kap,nem várom...

Bridzsi

Kép
esztora

amit elfelejtettem konzultáltam a családban:Gergőnek ausztriából hoztak fogzáskor Dentonix-ot és tök jó volt.
itthon Dentinoxot lehet kapni ha jól tudom,azon gondolkozom hogy ez két külön dolog vagy rosszul mondták nekünk.keresőbe beirva kiadja mind a kettőt de hát csak 1 betű felcserélése.na mindegy hozatok velük aztán meglátjuk mi a neve :lol:

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Vendég elment. :twisted:

Orsi! Vivi gratulációit küldi!
Talán jövő héten végre történik valami náluk, net ügyben.
Kérdezte Bodzi mikor szül, de tábla hiányában nem tudtam válszolni neki. :( Meri??? :oops:

Olyan gyönyörűek a babák. :lol: Ati olyan édesen mosolyog. Sőt, ez már nem is mosoly!!!! :lol: Áki-eszkimo is édes!!! Nagyon vártam már képet róla! :wink:

Az oltás Olit se viselte meg egyálétalán. Még csak az oltás helye sem pirosodott, vagy csomósodott be. :shock: Mikor kapta akkor sem sírt. Ezt azért mondom, mert oltás előtt is kell kapni a homeos bogyót, itt annak tudom be ezt is. Nekünk (is) nagyon bejött. :wink:

Voltunk C&A-ban, de nem sok mindent vettünk. Akartam Olinak téli bundazsákopt, de 68-as volt a legnagyobb. :evil:
Azért Lillábnak vettünk téli kabátot, szörmés kapucnival! Megzabálom benne!!!! :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Nekem se találtunk semmit. :cry:

D vitamint már adom én is Olinak. Eleinte nehéz volt eszbe tartani, de most már többnyire, nem felejtem el.
Elég nehéz beadni, mert szopizós mozdulattal akarja, aminek az az eredménye, hogy kilöki a nyelvével. Már előre félek, a hozá tápis korszaktól. Nem sok jóra számítok, ezekből kiindulva. :twisted:

Adri, örülök, hogy kajcsi fronton áttörést értél el! :wink: A skéklet javításra esetleg minimális mennyiségű kifacsart narancs lé is jó, ha más nem jönne be.

Nem tudom mit akartam m ég. :roll:

Dobok egy képet, aktulás új "művemről" . :oops:

Kép

KépKép
KépKép
fioona

Fioona! Mi éjjel is hordjuk a nyakláncot.

Arwen! Nagyon édes Ati a képeken! Hogy vigyorog! Cuki! :lol:

Porsika! Hogy megnőtt Áki! Nagyon aranyos!

Szeri! Ez a fürcsis kép nagyon tuti! :wink: Egyébként nekünk is nagyon látszik a Bcg-nek a helye. Mondjuk 2* ki is fakadt szegénykémnek.

Marietta! Nagyon izgulok érted! :D

Bodzi tényleg jól eltűnt....

Nálunk: Úgy érzem, hogy kevesebb a tejcsi.... Csenge ritkán bírja ki a 3 órát. Sokszor már 2 óra múlva éhes. És még mindig kel éjszaka. :evil: Mostanában volt olyan hogy kétszer is. Úgyhogy úgy döntöttem, hogy elkezdek megízleltetni vele új ízeket. Úgyis idő míg hozzászokik. Először almalevet csináltam neki. Úgy cuppogott rajta! Most már egyre ügyesebben kapja be a kanalat. Ja, és emeli a fejét a kanál felé, ha közelítem hozzá. Olyan zabálnivaló olyankor. :D Baracklevet is adtam neki már kétszer, az is ízlett neki, csak az a baj, hogy már nem igazán lehet kapni édes barackot, akkor éppen sikerült kifognom. Teszek fel képet a kajcsiról. Kép

Itt már ő is meg akarta fogni a kanalat:
Kép

Kép

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Marietta!

Felvilágosítottak a csajok, hogy itt talállak meg, én meg amoda írtam neked! Na mindegy, a hülyeség és én mindig jó barátok voltunk! :lol: Szóval, ha meg van még a meghívód és elküldenéd nekem a gronland@vipmail.hu-ra nagyon megköszönném!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?