Sziasztok Leányok, Nagyfiúk és Nagylányok!
Mindenekelőtt NAGYON GRATULÁLOK SAMUHOZ ORSI, SOK BOLDOGSÁGOT, EGÉSZSÉGET ÉS TEJCIT KÍVÁNOK, és kívánom, hogy Samuval együtt a kapcsolatotok Apával is újjá szülessen.
Marietta, nagyon türelmetlen vagyok...hát még Ti, gondolom. Vigyázz Magadra (Magatokra), drukkhegyek mennek.
Adri, örülök én is a kaksinak, olyan megkönnyebbülés!
Múltkor írtam elég sokat, de áramszünet lett közben (nálunk állandóan áramszünet van...
) szóval már tök kiment a fejemből, hogy miket írtam, de most a frissekre írok.
Arwen, Atti annyira, de annyira huncut!!!
Mi minden oltásnál azt a homeos kombinációt adtuk, amit Fiona idelinkelt, és nekünk nagyon bevált, egyáltalán nem volt nyügi! A következőnél javaslom.
Szegénykém, biztos nem éhes, ezt ÉN tudom. Próbáld meg a Camomillát!
A cipők tündériek, de nekem olyan kicsinek tűnik. Csonginak már 19-es lábbelit kell vennem. Most már a csizmácskáját kapja, tegnap este nagyon hideg volt.
Szeri, Bali is nagyon édes, érett fiú, tényleg olyan nagynak tűnik. Csongi még olyan kisbabás, a szomszéd Tökfejnek nevezi...
Ja, a szomszéd, az tesóm párja
Nándorka, Dorka olyan édes kis puffancs, annyira aranyos. Mi is akarunk menni úszni, de Csonginál csak kaja után jöhet számításba, különben mufurc. No meg meg kell várni a novembeert, mikoris már Apa nem dolgozik későig, még a hétvégeken is...
Örülök az új járgánynak, ez olyan nagy öröm tud lenni, minden amit a Manónak veszel (egyelőre) Neked a legnagyobb öröm.
Adri, oltások terén mi az agyhártyagyull. ellenit adatjuk be, meg később (2 éves kor után) a kullancs ellenit, mert mi itt vagyunk a pusztában, tele kullanccsal, és félek tőlük (kutyusunkat már többször megfertőzte, gyűlölöm őket, a szúnyogokkal együtt).
Rólunk pár szót, most Csonginak elmúltak a fogzási tünetei, szerencsére. Az éjszaka megint gázos. Volt, hogy 2 órát, 3-at aludtam este...mert gyi most próbálom átvenni az esti altatást is Apától, hogy tudjon pihenni, de tegnap este már nagyon kimerültem, úgyhogy mondtam Neki, hogy most csere...3x kel fel az este, és van, hogy nem alszik el cicin, akkor le kell hozni a hintájában elaltatni, ami egy fél óra, mire elalszik, plusz még várni kell, hogy mélyen aludjon + negyed óra, akkor felvisszük az ágyikójába, és általában, mire lehajtom a fejem újra felébred, akkor kezdődik az egész előlről, szóvall így jön ki az a 2 óra...
Egyszerűen nem értem!!!!!!!!!!!!4
Napközben többet kibír 2 kaja közt mint este. Ráadásul úgy ébred fel, hogy abban a pillanatban hasra fordul, (olyan édes, mikor meglátom a kis buksiját az ágytakaró felett), ja mert be kellett tenni takarót a rácsra, mert állandóan bevágtA A BUKSIJÁT.
Már teljesen kitolja Magát, olyan édes. Teszek fel Róla pár képet, frisseket.
Biztos elfeledtem valamit, majd pótolom.