VICUSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha nem lenne itt egy idegen végigsikoltoznám a házat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÓRIÁSI GRATULA NEKED ÉS APÁNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon szuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ügyesek vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jaj, Istenem, annyira örülök!!!!!!!!!!!!!! Még a könnyem is kicsordult, mint Aninak
Emlékszem ám lányok, épp a répát pucoltam, mikor jött az sms Macitól, aztán korán reggel még csak én voltam bent a cégnél, mikor olvastam, Anit, s mooooooooooooooooooooooooooooooossssssssssttttttttttt!!!!! VICUSKA!!!! Nem térek magamhoz!!!!!
Most aztán vigyázz ám magadra!!!!! Lehetne mondjuk egy vírusos hasmenésed, azzal most úgyis járvány van, két hét, mert közben kiszáradtál és legyengültél és már ott is a 6. heti uh, ahol lesz szívhang, akkor pedig bejelented, hogy babát vársz
Nálam is úgy tűnik bevették a csajok a talpon lévő szemölcsös storyt!!! Találj ki valamit, a házidokinak tartania kell a száját!!!
Egyébként pedig nálunk, akik laborban dolgoznak vegyszerekkel nem jöhetnek terhesen dolgozni, szóval szerintem ilyen szempontból neked is veszélyeztetett a munkahelyed!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!