Új privát üzeneted érkezett!

Chrissyy
A szülőszékről elég sok jó dolgot hallottam. Majd úgyis elmeséled, milyen volt a szülés. :)

Ani
Ettől még járhatunk majd együtt vizsgálatokra. :D

Vicuska
Ne csigázz! Mi volt a dokinál????????
Vendég

Viiiiiiiiiccccccccccccccccccccccuuuuuuuuuuuuuuuuuuussssssssskkkkkkkkkkaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

madiani

Vicuska!

Az nem lényeg mit mutat a teszt :!: :!: :!:
A tünetek nagyon jók :D :D :D ,de mond már mit mondott a doki :?:
Vendég

Hali, csak gyors bekukk, aztán itt sem vagyok.

Ani, Nati, elég ha annyit beírtok, hogy http://www.picasaweb.google.hu/babanet1
remélem most összejött link-ként.

Vicuska, tünetek nagyon babásak, tehát nem feladni!!!

Kép
tand

Andi
Szép a lakásotok! Nagyon tetszik!
Vendég

szóval,látott valamit... :lol:
Vendég

Macika!

Van már tapasztalatom a szülőszékről, de remélem most más lesz! Hát persze, hogy elmesélem!
Vendég

a méhemben :lol: jó helyen :lol:
Vendég

egy szép petezsákot!!!!!!!!!!! :P :P :P :P
Vendég

Andi!

Gyönyörű lett a lakásotok.Tök jó hogy minden új!
Vendég

Vicuska!!!

Naaaaaaaa, ne csigázz már! Mondd már el, mi volt, mit látott!
Vendég

Vicuska
Hatalmas gratula a petezsákhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Vendég

Ani!

köszi :D de persze mondta,hogy még ne éljük bele nagyon magunkat,meg ne mondjuk senkinek,mert még bármi lehet :shock: felszívódhat...stb :roll:
Vendég

Mire leírtam, látom válaszoltál!!!

Nagyon örülök!!
Vendég

:lol: :lol: :lol: Vicuska ez SZUPER !!!! :lol: :lol: :lol: Csak pozitívan!!!
Reméljük nem lesz semmi gond!
Vigyázz nagyon magadra/magatokra!!!!

Puszi:Gabi
Vendég

Vicuska
Ne aggódj, minden rendben lesz. Nemsokára hallod a kis dibidobit. :)
Vendég

Chrissy,Szilvi!

neketek is köszike :lol:

és most kezdődik az igazi parám:a munkahelyem nem az a tipikus kismamabarát hely :( enyhén szólva :?
vér,genny,pisi,kaki,macskák,Rtg,altatógáz,vegyszer,gyógyszerek.
éjszakai+hétvégi ügyelet...idegeskedés.stb.
el kéne mennem táppénzre.de mi lesz ha mégse marad meg a terhesség,akkor csak úgy visszamegyek?tudjátok,ez egy magáncég...lehet pár hét alatt vesznek fel a helyemre vkit,és ha vmi közbejön,már nem is lesz hova visszamennem :roll:
és ezt meg se kérdeztem a dokimtól :shock:
és ki ir ki táppénzre? a háziorvos?és milyen alapon?bemegyek és mondom neki hogy terhes vagyok és máár ki is ír?
Vendég

Vicuska!

Csak és kizárólag optimistán ha kérhetlek! Ha jól tudom a körzeti orvos tud csak kiírni, de majd az "öreg rókák" megmondják.

madiani

Gabi!

neked is köszi :lol:

szerintem az a hülyeség,hogy várjasm meg,amig lesz szivverés,nagyobb lesz,biztosabb,stb.és csak akkor jelentsem be és menjek táppénzre,mert pont most,az elején veszélyesek ezek a dolgok,nem? :roll:
Vendég

Sztem menj táppénzre, hívd fel a dokid és mond hogy ezt elfelejtetted neki mondani, ő is elmondja legalább a véleményét. Biztos azt fogja mondnai hogy azzonal menj táppénzre

madiani

Vicuska!
A nőgyógyász tuti kiír táppénzre,mondanod kellett volna neki.Addig is nagyon óvatosan a munkahelyeden!!!Táppénz alatt nem rúghatnak ki,meg utána felmondási idő is van.Másnem a felmondási idő lejártával elmész munkanélkülire,az ugyanúgy biztosított időszaknak számít,és kapod utána a juttatásokat.Mondjuk ha határozott idejű szerződésed van akkor az gáz.
Vendég

Vicccccccuuuuuuussssssskkkkkkkaaaaaaaaaa, :lol:
nagyon-nagyon örülök!!!!!!!!! Figyelj, jelentsd be a munkahelyeden, hogy hasmenős-hányós vírust kaptál el! A háziorvoshoz menj el, mondd el, mi a helyzet, és hogy szeretnél elmenni táppénzre!! Ha normális, ki fog írni!! Aztán amint tuti a dolog, elmehetsz veszélyeztetett terhesnek, mivel a hely, ahol dolgozol, nem igazán való babásoknak!!!!!!!!!

Nagyon-nagyon örülök (még csak halkan).

Nati, már csak te jössz!!!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

VICUSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha nem lenne itt egy idegen végigsikoltoznám a házat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÓRIÁSI GRATULA NEKED ÉS APÁNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon szuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ügyesek vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jaj, Istenem, annyira örülök!!!!!!!!!!!!!! Még a könnyem is kicsordult, mint Aninak :wink:
Emlékszem ám lányok, épp a répát pucoltam, mikor jött az sms Macitól, aztán korán reggel még csak én voltam bent a cégnél, mikor olvastam, Anit, s mooooooooooooooooooooooooooooooossssssssssttttttttttt!!!!! VICUSKA!!!! Nem térek magamhoz!!!!!

Most aztán vigyázz ám magadra!!!!! Lehetne mondjuk egy vírusos hasmenésed, azzal most úgyis járvány van, két hét, mert közben kiszáradtál és legyengültél és már ott is a 6. heti uh, ahol lesz szívhang, akkor pedig bejelented, hogy babát vársz :P :P :P

Nálam is úgy tűnik bevették a csajok a talpon lévő szemölcsös storyt!!! Találj ki valamit, a házidokinak tartania kell a száját!!!

Egyébként pedig nálunk, akik laborban dolgoznak vegyszerekkel nem jöhetnek terhesen dolgozni, szóval szerintem ilyen szempontból neked is veszélyeztetett a munkahelyed!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kata,
ez jó, ugyanazt javasoltuk Vicuskának :P :P

igen, igen, már csak én jövök, igyekszem pozitív tesztet produkálni egy hét múlva :shock: :shock:

Miközben én örömködöm, Apát fent maszírozza egy csinos néni :oops: :roll: Én meg még hason feküdni sem bírok - ááááááááááááááááá
Igazából azért kapja, mert nagyon ari volt az elmúlt két hétben, én meg most nem akarom / tudom megmaszírozni és nagyon fáj a háta. Had gyógyuljon, ráfér :P S legalább addig is tudok babanetezni :wink:
Vendég

Vicuska
Csatlakozom az előttem szólókhoz! A háziorvos biztos megértő lesz, ha mégse, a doki tutira ki fog írni.
Vigyázz magatokra!
Vendég

GAbi,
jobbulást a derekadnak!!! A barátnőmnek is volt ilyen, de aztán máshogy mozdult a baba és már nem nyomta az ideget és utána fellélegezhetett, szóval kitartás, lehet, hogy nálad is így lesz!!!!!!

Chrissyy,
örülök, hogy Veled is talizunk. Nagyon kíváncsi vagyok a pocakodra, vajon mekkorát nőtt???? Az tuti, hogy nem kicsi :wink:

Maci,
most hogy nem éjszakázol, hogyan dolgozol? Hétfőtől péntekig? Vagy azért a műszakok megmaradtak?

Ani,
örülök Neked is, hogy ma jobban voltál!!! Látod, alakul ez!!!

Andi, mindjárt megnézem az új linket!!!
Vendég

Hát Ani, akkor az tényleg mágikus lenne :oops: De én tuti hogy határtalanul boldog lennék :P :P

Akkor így alakulnánk :lol: :
1 baba októberben
2 baba februárban
1 baba márciusban
1 baba áprilisban
2 baba májusban
2 baba júniusban

Majd meglátjuk, egyenlőre még nincs tünetem, még a cicim se fáj :shock:
Vendég

Vicuska!

Most hívott a tesóm,és mondta,hogy a háziorvos tud kiírni táppénzre úgy,hogy a nőgyógyász ad rá javaslatot és azzal a papírral kell menned a háziorvoshoz.

Nati!
Köszi a bíztatást,remélem igazad lesz és nem maradok így még két hónapig,mert nagyon sz@r.
Nagyon szorítok,hogy Nektek is összejöjjön a babó.Mikor tesztelsz?

Üdv:Gabi
Vendég

Nati
Ami biztos, hogy hétfőtől péntekig lesz meló és szerintem két műszak lesz.
Vendég

Jaj, csajok!

Mennyit termeltetek?

Vicuska! Tényleg nagyon örülök. És ahogy írták a többiek, a nőgyógyász tud huzamosabb időre táppénzre venni. Vagy kérdezd meg a dokidat, vagy marad először a háziorvosos verzió és utána, mikor már van szívhang, akkortól ki tudnak írni táppénzre!

Én is elérzékenyültem, mikor olvasom a jóhírt!
Úgy örülök mindenkinek, akinek sikerült babásodni, mióta itt vagyok veletek! Ez egy nagyon jó csapat, remélem sokáig tartjuk egymásba a leleket meg mindent!!!Nem hiába, Fehérvár az Fehérvár!!!
Már nagyon várom a szombatot!!!
Vendég

Találtam egy ilyen magzatvédő övet,bár augusztusi hirdetés,de lehet hogy még meg van.Már nem tudom melyikőtöknek kellett.
http://apronet.hu/one.php?adid=6358032
Vendég

Andi,
nagyon szép lett a lakásotok, igazi mesterek vagytok!!!! Hát igen, kitartó munkával gyöngyörűségeket lehet létrehozni!!!!!

Ha sikerül rakok fel képet Mazsiról. Most az a legújabb, hogy hagyatt dobja magát, lábai az égnek és úgy alszik :lol: :lol: :lol: sírok tőle, annyira édes!!!!

Holnap jövök, Apa lassan végez, és tuti éhes lesz!!!!

Babás álmokat, Vicuska - neked most különösen!!!!
Vendég

Nati
A következő mostmár te leszel. :)
Vendég

Nati!

Te leszel a következő!
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?