Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

na remélem azért van hely a pizzázóban!!

Csajok, ma felmondok! kész, elegem volt...szóval már bármikor ráérek szombaton...:)

Chrissyy csak azért mondtam babázós napnak a szombatot, mert sok szervezés után végre akkor találkoznánk, de mivel jól és közelről, régóta ismerem Murphyt... :lol: De annyira jó lehet, hogy nemsokára a kezedben tarthatod akit eddig belülről ismertél! Párod hogy bírja a várakozást?

Ani, a táblára még felírnád az elevithez a magne b6-ot? köszi!

a sztoriról annyit, hogy nem az első eset amiről hallok, gusztustalan, hogy ilyesmi megtörténik egy olyan közegben, ahol reménykedő, majd boldog és izgatott leendő anyukák leveleznek, abban a hitben, hogy a babavárás olyan meghitt csoda, amivel senki nem volna képes visszaélni. Tényleg az a jövő, hogy "ne bízz senkiben", az ilyenek miatt??? A történet után olvastam a találgatásokat, hogy vajon miért, volt-e egyáltalán terhes, ki ez a valaki, stb, szerintem az egész úgy bűzlik ahogy van, túl szappanoperás, hogy szegényke belegárgyult az előző kudarcba, és ezt pont egy ismeretlen valaki írja aki lényegében védi őt. Ez egyszerű csalás.

Na jó, picit kiakadtam rajta, most visszatérek az itthoni teendőimhez, szalad a lakás, nincs kaja és éhes vagyok..:)
Vendég

Lányok, nem babatéma, de hátha tudtok segíteni...

Napok óta megtámadtak bennünket a muslicák. Már semmi sincs a konyhában, de ma reggelre minta tízszer annyian lennének, mint eddig.... :twisted: Van valakinél hasonló???? Ismertek valami jó módszert a kíűzésére?????
Köszönöm előre is, bár addig sem unatkozok itthon, vannak társaim :wink:
Tegnap a legyeket gyilkoltam ma meg a muslicákat :P
Vendég

hát, nem borult ki valami a szekrényben? (csak tipp)
nekünk tavaly darázsözön volt, ami ha most lenne, szerintem meghalnék a félelemtől, mivel soha nem csípett még meg darázs és ha allergiás vagyok rá, veszélyes lenne a babára...Akkor óránként egyszerre 8 (!) darázs keringett a lakásban, büdös volt a rovarsprétől és a takaró alatt rettegtem, míg a párom próbált rájönni, honnan kerültek ide...a kinti lámpa nem volt bekötve, annak a vezetékdobozán jöttek be, egyszerűen nem értem, hogy találták meg és miért egyszerre ennyien??
Na elég a horrorból...amúgy a muslica 2 napig él, ha mindent elpakolsz, nem lesznek ott sokáig! :)
Vendég

A párom azt mondja a melegre jönnek be.. de ez már kóros, semmi nincs elöl..... és minden tiszta, nem ragad vagy ilyesmi....

Hát, ha két napig élnek az jó hir, de a mennyiségből ítélve gyorsabban szaporodnak mint mi :shock:

Márti,
miért akarsz felmondani? Fárasztó? Gyás megvan már, hogy hogy lesz? Ahhoz nem kellene hogy biztosított legyél illetve legyen kereseted (nem annak az átlagbérét kapod az első pár hónapban?)

Ani,
én már gondoltam valami rovarírtó sprayn, de az meg olyan büdös....
Vendég

Ani,
ma vagy 7 hetes!!!! Gratula!!!!
Egyébként ezt pontosan hogyan számoljátok ki? Az utolsó mensitől vagy a peteéréstől (mert már több verziót hallottam:--)))
Vendég

Vicuska? Merre vagy? Du 3-kor megy a drukk ezerrel!

Chrissyy? Te hányra mész nst-re vagy már voltál? Eredmény? Annyira izgulok, bármikor megszülhetsz :)

madiani

Megvannak a laboreredmények.

Hemoglobin alacsony határon van, ugyhogy tuti kapok vasat.
Fehérvérsejtszámom egy hangyányit magasabb, de szerintem azért mert meg vagyok fázva.

A többi érték jó lett, még a vizeletben van egy kevés baci, de hát az mindenkinek van. De kevesebb mint legutóbb.

Szóval egész jó lett.

Nati,

Hát muslicákra szerintem is nézz körül valami spray terén, tuti lehet valamit kapni. Nagyon idegesítőek tudna lenni.

Vicuska,

Milyen a hőd ma????? Görbét dobjál légyszi.

Ani,
Gratula a 7 héthez. :lol: :lol:

Márti,

Nehogy felmondj, mert akkor nem leszel jogosult a GYÁS-ra és a GYED-re. Inkább gyere tápppénzre. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy, örülök hogy jók az eredményeid, ami meg nem szupi, az meg nem a világvége azelen lehet tenni.

madiani

Sziasztok!

A sztorin én is kiakadtam.

Ani! 13.00-ra megyek nst-re. Nem vagyok benne biztos, de lehet elment a nyákdugó. vmi hasonló távozott belőlem, de nem merem tutira mondani. De azt tudom, ha elmegy, utána már nem sok idő és beindul a szülés.

Ja, és gratula a 7.héthez!
Vendég

Judy, múltkor nekem is (asszem) magasabb volt egy kicsit a fehérvársejtszámom, de a doki mondta, higy a terhesség alatt mindig magasabb!! Úgyhogy nincs aggüdásra ok!! :lol:

Chrissy, (nem akarok okos lenni), de azt mondják, hogy a nyákdugó távozása utáni két héten belül lesz a szülés. Van akinél előbb, van, akinél később.

na megyünk kajálni Roli bébivel (aki már nem is olyan bébi, de akkor is imádom), aztán hazajövünk, elmegy csiccsikázni, aztán majd jövök.

Márti, tényleg inkább táppénzre menjél, simán kiírnak!! Egyébként miért van eleged??

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Ani!

Sosem tudni! De már kiváncsiak vagyunk, hogy hogy állunk! Én azért örülnék, ha tudnék még veletek találkozni!
Tudom, hogy most nem ez a fontos, de elvégre én találtam ki ezt az időpontot, mert apa most délutános és ilyenkor ér rá jobban mindenki. De ha mennünk kell, akkor majd legközelebb elmegyek a drágánkkal. Lesz majd Martinkának és Levinek játszótársa!
Vendég

hát lányok, amúgy se kapnék ilyeneket, ahhoz 180 nap kellene, táppénzem nincs annyi részmunkaidőben és különben is próbaidőn vagyok ami 2 hét múlva lejárna. Nem tudok mit csinálni. Az átlagkeresetem 40 ezer volt. Már mondtam a főnökömnek. Elegem van ebből a melóból, nagyon rossz volt és fárasztó, a sulit pedig muszáj csinálnom, inkább arra meg a babára koncentrálok. .
Vendég

Csajok!

Megyek készülődni, aztán nemsokára indulunk nst-re. Ha nem kell menni, akkor jövök nst után!
Vendég

Sziasztok Csajok!

Bocs hogy eddig nem jelentkeztem,de ezer dolgom volt.

Elolvastam a sztorit a másik topicban.Hát nem is tudom mit írjak.Hogy süllyedhet valaki ilyen mélyre???!!!Undorító történrt.Mi, ép eszű emberek fel se tudjuk fogni az ilyet.

Chrissy!Kiváncsi vagyok mit mond ma a doki,majd gyere és tájékoztass.

Az éjjel szültem álmomban,meg azt is megálmodtam,hogy hazajöttünk.Csodálatos álom volt. :wink:

Puszi:Gabi
Vendég

Chrissy, Vicuska várom a beszámolót NST-ről, illetve dokiról!!! :roll:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Sziasztok!

Judy, olvasom, hogy a lakáscsere projekt egy kicsit tolódik, de megígértem, hogy rakok pár képet a lakásunkról, vagyis a http://picasaweb.google.hu/babanet1webalbumon megnézheted (nem a szivedet szeretném fájdítani). Azt is felraktam, hogy miből csináltuk, és azt is, hogy milyen lett.

Chrissyy, mi újság? Remélem még el tudod nekünk újságolni, hogy mi volt ma.

Ani, remélem nem annyira kerülget a róka-koma, hogy holnap még a kajára sem tudsz majd ránézni!

Vicuska, merre vagy? Mi újság?

Márti, a 180 napod nem jönne össze semmiképpen sem? Mert ha meglenne, akkor én is azt javasolom, hogy inkább a táppénzt válaszd!

A talival kapcsolatban kédezem, hogy lesz aki kettőre megy? Csak azért, mert nem szeretnék egyedül ücsörögni a nagy asztalnál! :oops:

Kép
tand

Jól sikerült beszúrnom a linket! :oops:

Kép
tand

Ezt szinte el sem hiszem, hogy milyen gyönyörű lakást varázsoltatok belőle.
Nagyon tetszik, azt hiszem le is mentem magamnak a képeket, hogy legyen ötletünk majd ha sikerül megvenni a lakást.

Ti csináltátok egyedül??? mennyibe került????
Pár év mulva szívesen megvesszül tőletek. :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Ani,

Nézegetem a táblit, néhány megjegyzés majd ha javítod.

Dancika már 7 éves, legalábis 1 hónap mulva 7 lesz. Folsavat már nem szedek, csak Elevitet 3x egy héten, illetve Magne B6-ot ha fáj a hasam. Ja és Vigantol olajat napi 1 csepp, az D vitamin, ha jól tudom.

Még annyi, hogy 25-én nem megyek védőnőhöz, hanem október 30-án kedden.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Hétfőn kell visszahívnom a védőnőt, mert továbbképzésen van.

Ani
Most nézem, hogy majdnem 1 héttel vagy mögöttem. :)
A rosszullét és társaira MagneB6-ot javasoltak nékem. Szedsz valamilyen kismamivitamint?

Nati
Tegnap kimostam, hétvégén harckész lesz. :) Ti fogjátok elsőnek látni. Meg a leselkedős mamus. :D
Azok a kis fránya dögök hozzám is beköltöztek. Mortein és lecsapás eddig segített. :D

Kata
96 Ft?! Vigyázz, nehogy anyagilag tökremenj! :D

Vicuska
Sajnálom, hogy nem tudsz jönni. Szerettelek volna megismerni. :(
Szentesi a szomszédom. :D

Chrissyy
Az egyik csajszinak is elment a dugesza és 2 hét után szült. Bár olyat is hallottam, akinél már másnap előbujt a babóka. :) Izgulok érted!

Andi
A fél2es 24es vagy 25ös busszal megyek, nem fogsz egyedül ücsörögni. :D
Vendég

Macika, akkor már ketten biztos, hogy leszünk kettőkor (bár nem a pontosságomról vagyok híres :oops: )

Judy, a lakásra valamivel többet, mint 2.000.000,- Ft-ot költöttünk, de sokmindent mi, illetve a családból valaki csinálta. Nekünk szerencsénk volt mert jó áron jutottunk hozzá, így maradt mindenre pénzünk, vagyis már csak egy pár dolog van amit szerenénk még a baba születése előtt megvalósítani (pl a hálóba még szeretnénk egy beépített szekrényt). Mondjuk ebben az összegben benne van, hogy az összes vezetéket (víz, gáz, villany, kábelTV) is kicseréltük a lakásban.

Kép
tand

Andi
A busz kb. 10 perc alatt ér a kisteleki megállójába, kérdés mennyit késik. Kb. még 10 perc, mire a várkörúthoz ér.
Vendég

Én is ott leszek 2-kor!
Nem jön össze a 180,mert csak a próbaidőben fizetnek, utána csak jutalék van! az meg egyrészt kevés, másrészt nem leszek ott -> nem kötök biztosításokat -> nincs pénz. (Ha ott lennék, akkor se kötnék mert szerintem ez a dolog, bár most indult halálra van ítélve. Nem köt senki biztosítást ha vásárolni megy, én meg rosszul vagyok már attól, hogy bele kell másznom vadidegenek képébe, főleg hogy én is rühellem ha leszólítgatnak, kész tudathasadás volt...:))
Most azt akarom megtudni, hogy a nappalis jogviszonyom miatt nem jár-e mégis vmi juttatás...
Ani, tök jó a ticker! kár, hogy ide nem tudom beszúrni!
Vendég

Sziasztok,

Maci,
az enyém is most szárad :P
Elvileg én is megyek kettőre, megetetem az itthoniakat és már repülök is!!!!!

Andi,
hogyan tudom megkeresni a képeidet? A weboldal már megvan, csak nem tudom, hogy azon belül mit keressek???

GAbi,
te aztán aktív kismama lehetsz, hogy ennyiszer jössz-mész :wink:

Chrissyy - Vicuska,
mi volt a dokinál???? Sokat gondoltam rátok!!! Gyertek!!!!

Kata,
hová menjek holnap turizni????? Segííts légyszi!!!!

Judy,
irigylem az optimista hozzáállásodat, bár az tényleg igaz, hogy a srácok valószínűleg nem akartak volna külön aludni....

Ani,
milyen volt a mai napod??? Jobban viselted már a kis pocaklakót???

Megyek a szokásos sétámra Mazsival :P Teljesen elpunnyadok itthon...

Képzeljétek, estére apát megleptem egy masszírral. Nagyon fáj a háta és a nyaka, s a kezembe került egy prana masször (energiával gyógyít) száma, akit ismerünk is és este átjön :P Remélem Apa is élvezni fogja!!!!
Majd még jövök!!!
Vendég

Nati
Ejha! Apa biztos nagyon fog örülni a masszírkának. :)
Vendég

Sziasztok!

Hát úgy néz ki, hogy nem úsztok meg engem sem a talin! Én is ott leszek 2-kor, ha addig tényleg nincs semmi!

Megjöttem, minden rendben. annyit és akkorákat kalimpált a kis Martin, hogy még a nő is röhögött. Folyton elrúgta a vizsgálófejet.
A méhszáj bő egy ujjnyira van nyitva és megy el a nyákdugó.
Majd ha akar, akkor beindul. Fájdogál a pocakom, de nem vészesen. Igaz jó helye van bent, nődögéljen még! Csak már olyan türelmetlenek vagyunk!!! Nagyon mennénk már szülni! De majd a kis drága jelez úgyis! Egy hét múlva kell megint mennem, ha addig nincs semmi.
Hétfőn jön a védőnő délelőtt.

Most ezt elküldöm, mert az előbb is vmi lecsapta a villanyórát mielőtt el tudtam volna küldeni.

Később jövök még és reagálok!
Vendég

Chrissyy
Örülök, hogy minden rendben van. A rugdosással jelezte, hogy jó lenne ha békén nagynátok engem anyával. :D
Várunk szombaton!
Vendég

Nati!

Kedves tőled ez a masszázs dolog.Biztos örülni fog a párod!

Amúgy nem vagyok olyan nagyon aktív,főleg mostanába nem,mert nagyon fáj a derekam,becsípődött egy ideg vagy valami olyasmi.Van,hogy rá se tudok állni rendesen a lábamra.Éjjel is át akartam fordulni a másik oldalamra.Aztán akkorát ordítottam,hogy a párom is felriadt rá.Úgy beállt a derekam,hogy meg se tudtam mozdulni.
Kedden délelőtt csináltuk a lakást,délután meg védőbe voltam aztán lenéztem a tesómékhoz.Szerdán meg délelőtt főztem,meg elég későn is keltem,délután meg elvoltunk kocsit nézni,de hiába.Ilyen se volt még:nem tudjuk elkölteni a pénzünket.

Üdv:Gabi
Vendég

Chrissy!

Örülök,hogy minden rendben és nagyokat rúgdos a kisfiad.Azért megértem,hogy már mennél szülni,gondolom napról-napra nehezebben viseled,nem lehet könnyi ekkora pocakkal.Azért kitartás,már nincs sok vissza,és a kezedben tarthatod.Fekve fogsz szülni vagy ha lehet szülőszéken?

Puszi:Gabi
Vendég

Macika!

Nagyon remélem, hogy kibírja addig! Már nagyon kiváncsi vagyok mindenkire!
Vendég

Gabi
Javulást a hátadnak!
Milyen kocsit akartok venni?

Chrissyy
Úgy legyen! :)
Vendég

Köszi Macika!

Jót és olcsót használtan.Lehetőleg nem az ország másik feléről,max 500 000 Ft-ig,de jó lenne ha megúsznánk 400 000-ból.
Vendég

Gabi!

Ha lehetne, szülőszéken szeretnék megint szülni! Majd úgyis mondom a szülésznőnek meg a dokinak.
Vendég

Sziasztok!

Chrissy!
örülök,hogy minden rendben,hadd maradjon még picit a jó meleg helyen a babácskád,majd kijön,ha akar :lol:

Nati!
apa micsoda ajándékot kap?ez afféle masszázs? :oops: :P :wink:

Gabi!
derekadnak jobbulást!ne erőltesd meg magad!hozzád is mehetne ez a masszőr 8)

Judy!
szuper,hogy rendben minden eredményed,az a pici eltérés normális.csak igy tovább! :D

Ani!
rosszullétek remélem már nem györtörnek folyton :) a kis 7.hetes. :P gratula :D

Shellcat!
szar ügy,ha nem is szereted,meg nem is fizetnek jól :roll:
Vendég

Sziasztok!

Andi, én nem látom a képet :(

Judy, azonnal javítom a táblit is.

Nati, nagyon jó ötlet a masszázs apának. Hozzánk kéthetente jön egy masszőr csaj, páromnak gerincsérve van nagy szüksége van a masszázsra.

Szilvi, csak kicsit vagyok lemaradva tőled :)

Chrissyy, én örülök ha ott leszel a talin (de az a lényeg hogy a kifiatok ha jönni akar had jöjjön)

Gabi, mielöbbi javulást kívánok a derekadnak.

Én ma szuperül vagyok. Azt nem tudjátok mitől van hogy pisilés után fáj kicsit a pocim (érdekes érzés).

Vicuska! Merre vagy? jelentkezz! Nagyon izgulok érted

madiani

Gabi
Majd nyitvatartom a fülem és a szemem, hátha hallok valami jó ajánlatot. Ennyi pasas között van rá esély. :)
Vendég

hőm 36,7 :lol:
Vendég

Hát,azt mondják a derekam nem fog javulni ez már így marad a szülésig.Komoly masszázst nem lehet alkalmazni kismamáknak,mert vérbőséget okoz.

Ani!Ez szerintem normális,úgy emlékszem nekem is volt hasonló.De azért igyál sok-sok folyadékot,mert lehet hogy egy kis felfázástól van.

Pussz:Gabi
Vendég

Tényleg Vicuska!

Láttak valamit az UH-n???Mit mondtak?
Vendég

tesztek:(jó sokat csináltam és sokfélét) negativ :(
mondjanak le!!! :evil:
Vendég

Hányingerem van.Piri sehol.Hasam nem fáj.Sokat gyakran pisilek.Sok a nyálam.Cicim-a bimbóm :oops: -érzékeny.Álmos vagyok mindíg. :roll:
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?