Sziasztok!
na remélem azért van hely a pizzázóban!!
Csajok, ma felmondok! kész, elegem volt...szóval már bármikor ráérek szombaton...
Chrissyy csak azért mondtam babázós napnak a szombatot, mert sok szervezés után végre akkor találkoznánk, de mivel jól és közelről, régóta ismerem Murphyt...
De annyira jó lehet, hogy nemsokára a kezedben tarthatod akit eddig belülről ismertél! Párod hogy bírja a várakozást?
Ani, a táblára még felírnád az elevithez a magne b6-ot? köszi!
a sztoriról annyit, hogy nem az első eset amiről hallok, gusztustalan, hogy ilyesmi megtörténik egy olyan közegben, ahol reménykedő, majd boldog és izgatott leendő anyukák leveleznek, abban a hitben, hogy a babavárás olyan meghitt csoda, amivel senki nem volna képes visszaélni. Tényleg az a jövő, hogy "ne bízz senkiben", az ilyenek miatt??? A történet után olvastam a találgatásokat, hogy vajon miért, volt-e egyáltalán terhes, ki ez a valaki, stb, szerintem az egész úgy bűzlik ahogy van, túl szappanoperás, hogy szegényke belegárgyult az előző kudarcba, és ezt pont egy ismeretlen valaki írja aki lényegében védi őt. Ez egyszerű csalás.
Na jó, picit kiakadtam rajta, most visszatérek az itthoni teendőimhez, szalad a lakás, nincs kaja és éhes vagyok..