Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Nekem a Trófea a világ vége. Ha már Trófea, akkor a MArgit körúti megközelíthetőbb nekem (bár mondhatnám a Budafoki útit is, de az mindenki másnak világ vége). Nekem az Oktogon környékiek jobban bejönnének.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Nyomd meg a vonalzóm alatt a www-t! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

A címzett lemaradt: Bartika! :) :oops:

Kép
Kép
Kép
mamacka

nagyon cukik a szerelmetes képek...
Levi se semmi, ahogy megmássza a kiscsajt :shock: :lol: :lol:

Brtika, gondoltam, hogy neked a Trófea bejön(5 perc alatt odsétálsz) :wink: :wink: :wink:

Szóval nekem is tök mindegy, de én is inkább az Oktogon, Liszt Ferenc tériekre voksolok. :wink:

Edit, megyünk együtt hévvel, vagy busszal????? :wink:

Névsorolvasás(sikítson, aki kimaradt)
Bartika,
Eszti,
Anna,
Tünde,
Edit
Évi
Cory
Vali
Olgo
Angi
VokEszti???(már nem emlékszem)
Én
Sikítás :!: :!: :!: :!: (nem emlékszem :oops: :oops: :oops: )
vas

Sziasztok!

Ildi!
Ha jól emlékszem Natkának van vagány babajárgánya. Megmondod, hogy milyen márka? Esetleg ha képed is van róla.
Köszike

Kisvideó: Testvérszeretet
http://katica-boglarka.freeblog.hu/sear ... 9rszeretet
Vendég

Babakocsira gondoltam :)
Vendég

vas

pont Quinnyben gondolkodok, csak apát nehéz befirolni az ára miatt
Vendég

KÖSZIKE
Vendég

Elég húzós lett az ára, mikor mi vettük,akkor se volt kevés, 70 valahány volt, most meg egy huszassal több(másfél év alatt, azért elég durva) :shock:
Próbáld meg használtan, lehet kifogni jókat, ezek nem mennek tönkre hamar, baromi strapabíróak.
Csak ehhez kell külön mózeskosár(na, az is negyven valahány volt akkor) :roll:

nincs mit , szívesen :wink:
vas

Igen, meg 120ezer Ft . Ideát valamivel olcsóbb, de igy is az eget verdesi.
Vendég

Csajok!

Nekem tényleg bárhol jó, mert hozzánk szuper a közlekedés. Szóval én befogom. :lol: Döntsetek ti. :)

Mamacka, már nézem is, csak leteszem aludni pillangó kisasszonyt. :lol:

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

TALI:

Hely:

Dzsungel étterem/kávézó

http://www.dzsungelcafe.hu/

Bp. VI. Jókai utca 30.

Október 17. szerda, 20 h.

10 főre foglaltam helyet, de ha többen leszünk nem gond, csak légyszi írja meg mindenki, hogy tuti jön-e, mert akkor úgy módosítjuk az asztalfoglalást

3/4 8-ra kellene odamenni és az én nevemre van foglalva:
Pribus Tünde

Én csak fél 9 körül tudok menni de megyek... :D

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Köszi, Tünde!!

Tündével előtte megbeszéltük, hogy akkor itt legyen, reméljük mindnekinek jó lesz a hely is , meg az időpont is :wink:

Dobok fel Tokaji képeket:
:D :D :D

3 fiú fánkozik
Kép

felvonulás kis részlete
Kép
Kép

Pippike visított tőlük :lol:
Kép

Anyuci borozik
Kép

meg a cica is :wink:
Kép

MászóMisi :lol:
Kép

Cica beájulva :D
Kép

Borospince+Olika egy hordó mellett(már amennyi látszik belőle)
Kép
Kép

Bodrog-part
Kép

Lev meg a haverja
Kép
[/color][/b]
vas

Nekem a hely is jó, és én ott leszek. :)
Ildi, faja képek. Kis borcsalád. :wink:
Edit, kitől tanulta Levi ezt a hátulról megmászom figurát??? :wink:
Vendég

Kösz, Eszti :wink:

Levi meg biztos ezt látja otthon, ugye Edit?????
Aztán rögzít, és gyakorol :wink: :wink: :wink: :wink:
vas

Eszti, ha itt vagy még:
szeded még a claritine akutot???
nekem tegnap elfogyott, és azt gondoltam már nem szedek be többet(bár még nem fagyott el a nyomorék parlagfű, de csak nem szórja már a pollenjeit :roll: )Vagy igen????
Bár, ha kell, úgyis kiderül, mert megint elkezdek hapcizni, meg orrfolyás...stb
Úgyis észreveszem..... :roll:
vas

Ildi, én Görögország előtt szedtem be az utolsót, ott nem volt egyáltalán, mire visszajöttem, már itt sincs. Csak néha van egy-egy hapci, de az már semmi. Kb. ilyenkor szokott elmúlni. :roll:
Vendég

Köszi, azért gondoltam én is, hogy ez volt az utólsó, mert nekem is kb.ilyenkor múlt el tavaly is.

Akkor jövő augusztusig hawai!!!!! :lol: :roll: :wink:
vas

Helló,
én is mennék a talira. Hely jó. :)
Most nem írok sokat, mert kicsit depis vagyok. Nem csak a FIÚK rosszak. A lányom ma ellökött 1 kisfiút angolon. Nekem meg ég a fejem. :oops:
Edit,
jók a képek. Nekünk is van 1 hasonló. Itt kivételesen Lidi mászta meg Danit. Amúgy cukik együtt, puszilgatják egymást.
Eszti,
Lidi is imádja a piciket. A bébiket meg pláne. De azt nem bírja, ha valaki nem olyan fürge, mint ő. :)
Anita,
gondolom elmúlik ez az időszak, csak addig lesz pár ősz hajszálunk. :)

Lidi egyik beszólása az apjának: "Feri csüccs". Vagy tegnap mondta, hogy "apuci dodozik". Szóval megy a duma ezerrel, meg énekelget is nekünk. És imád lógni rajtam, cipelteti a nem túl könnyű popóját. :) Cukipofa.

Ildi,
de jók a képek!! :wink:
Meli,
édes Bogi. :) Én is nagyon odáig voltam a quinny zappért. Az ebayon vannak jók. A vaterán és a teszveszen ritka ez a márka.

Puszi. Ja és a kép. Kép
angi79

Jaja, remélem. :)
Ez az egy jó a hidegben, semmi más. :) Nekem. :wink:
Vendég

Nekem meg azt mondta Levente, hogy most már ugye én is szeretem a telet(utálom), mert ugye télen nincsnek allergiás tüneteim. :wink:
ja, persze, inkább legyen 40 fok!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Angi, hú, aztán Lidike is tud pozíciókat!! :shock:
Miért vagy depis??? :(
Ari lehet Lidike, ahogy dumál :wink:
Natasa nem egy szófosó bajnok :lol:

Akkor eddig a tuti létszám:
ANGI
ESZTI
TÜNDE
ILDI
(mindneki jelezzen vissza, hogy jó-e a helyszín, időpont..stb)
Akik azt mondták, hogy tök mindegy, hogy hol, ők is :wink: :wink:
vas

Nekem jó a hely is meg az időpont is.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Okéka :wink:

Akkor pontosítás:

ANGI
CORY
ESZTI
TÜNDE
ÉN

vas

Sziasztok :)

Olgo :)
Valósággal sokkolt a hír :( Rettenetesen sajnálom :cry: Nagyon sok erőt, kitartást nektek és remélem 3 hónap gyorsan elrepül és újra indulhat Heni tesó projekt :)

Ildi :)
Nekem is tuti az időpont :) Utána haza is viszlek titeket Edittel :)

Sajna most csak ennyire volt időm, mert a dolgozom és még házidolgozatokat is le kell adnom a héten :)
Vasárnap jövök és mesélek egy kicsit :)

Puszi Mindekinek :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Olgo!

Megdöbbenve olvastam, hogy mi történt :cry: Sajnálom :(

Era!

A ti kórházas sztoritok is eléggé sokkoló volt :( Örülök, hogy túl vagytok rajta, és hogy azóta minden rendben.

Csajok, ezek a szerelmes képek haláliak :) A tojáshéj még a fenekükön van, de ők már pasiznak/csajoznak :)

A talira a hely is és az időpont is jó, már csak azért izgulok, hogy megismerlek-e majd titeket :oops:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Nekem sajna nem jó, mert pont aznap jön fel Szegedről a barátném és megyünk megnézni az ő barátnőjét.... 2 hónapja próbáljuk összehozni az időpontot.

Era!
Jajjj, még olvasni is szörnyű volt!!! Remélem nem lesz több ilyene Martinnak!!! Ketteske hogy van?

Ildi!
Jó lehetett! :D

Angi!
Hanna is szokott lökdösődni a bölcsiben... Szerintem kell nekik ilyen tapasztalat is.
A lökdösődés miatt vagy depis???

Babetta!
Levi is cuki, ahogy meglovagolja a barátnőt hihi
:lol: :lol:

Megyek, mert levert a lábambról egy fránya hányós-fosós virus....
Láz+minden ami kell hozzá... nagyon élvezem...

Puszi nektek

Eszter
Kép
Kép
vok

Látom rácuppant mindenki a témára, örülök, hogy legtöbbünknek jó lesz a tali.

Vok:
sajnálom, hogy nem tudsz jönni, máskor is szervezünk majd!!!! :)

Ildi:
bulizós "kis" család vagytok ti is!! :lol: jók a képek!!!

Angi:
ne legyél depis emiatt, minden gyerek csinál olyat néha ami csalódást okoz!!

Ma mindhárom csajom kiakasztott, Bettina üvöltve ébredt, Dorina amikor hazahoztam az oviból szintén üvöltött, Patríciának meg semmi nem volt jó...

Lefeküdtem hanyatt a szőnyegre relaxálni, aztán szép lassan abbahagyta mind :lol:
Hááát, vannak ilyen napok is :?

Évi:
tuti megismersz minket, ha mégsem, akkor a pinrének szólj, hogy foglaltattunk asztalt és odavisz :)

Na akkor jönnek:
Ildi
Edit
Anna
Évi
Cory
Angi
Eszti
Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Évi: szóval a pincérnek szólj... :oops:

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Erről jut eszembe:
írtunk árajánlatot valakinek bútorra és sarokszekrény helyett
szarokszekrényt írtunk... :lol:

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Eszter
Kép
Kép
vok

Arik vagytok, de nem a lökdösődés miatt voltam depis. Ez olyan havonkénti depi... :? De már jobb, mert még a nap is sütött ma. :D
Vok,
kár, hogy nem jössz...
Évi,
csak megismerjük egymást. :D
Tünde,
akkor Nektek is jó napotok van. :)

Na lépek, mert holnap jön anyukám és a nővére, aztán porszivóznom kell stb.
Szép estét!
angi79

Csilla esküvőjéről itt láthattok egy rövid videót.. akit érdekel...

Az esküvői videóklipp:
http://dilidomino.freeblog.hu/archives/ ... ideoklipp/

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vokeszti:
15ezer Ft egy Elmó??? :shock:

Ilyen földön fetrengő, csikizve röhögő, izgő-mozgó "manóm" nekem van ingyen is..., mondjuk nem lehet őt dobozba zárni :lol:

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

jajjj ez brutál meg ezek szerint egy kicsit drága poén...
http://www.youtube.com/watch?v=GYGhmJD9 ... ed&search=

Kép
Kép
Kép
mamacka

Képzeljétek tegnap megkapta Áron az oltást... már mikor meglátta a doktornőt elkezdett ordítani úgy kellett lefogni, hogy be lehessen neki adni... este nyugtalanul aludt el hamar felébredt visszaltattam, felébredt altattam, majd nagyon sírva ébredt... ordított és fájlalta combiját ahova a szurit kapta elsőre betojtam, hogy mi van, Era sztorija jutott egyből eszembe... nos Áron ordított mint sakál látszott, hogy fáj neki valami, nyomogattam a hasát de hát az ordatástól kő kemény volt, abból nem derült ki semmi, felhúztam a a hasára a lábát akkor úgy tűnt jobban fáj... de akkor mi??? a hasa vagy a lába... végül úgy tűnt a lába... felhívtam fél tizenegykor a doktornőt, azt mondta adjak nurofent meg borogassam, de nem szokott ilyen lenni ezután az oltás után... nagynehezen elaludt, de még néha nyöszörgött éjjel... természetesen az ágyunkban aludt... huhhh megijedtem... nálatok mindenkinek nyugis volt a 18 hós oltás?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Képzeljétek az IKEA-ban kitört a karácsony... :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka: Köszi hogy megosztottad Velem a Csilláék lagzijáról szóló részletet! Már rég hatódtam meg ennyire egy lagzi miatt! Köszi mégegyszer! :lol: Sajnálom hogy szenvedett Áronka! jobb már neki?

Csilla: Gratulálok, nagyon ügyesen megszerkesztettétek ezt a kis részletet! Írj magatokról, olyan régen írtál már ide nekünk!

Tünde:a manód kár hoyg nem tűri a dobozolást, különben már mondanám hogy tedd postára nekünk! Mi is teljesen odavagyunk Elmo-ért, na de ennyit nem áldozunk rá! Jó kis helyet választottatok a talira!

Cory:sajnálom hogy Te is ismered ezt az érzést! Valójában most értem meg arra, hogy felfogjam miket is tettek velem annak idején, én állat meg mindent megbocsátottam. De anyaként rájöttem, hogy a szülők soha nem viselkedhetnek így a gyermekeikkel, és soha nem is fogok nekik megbocsátani! Meg kell keményedjek!!!Tényleg csak azért fáj, mert nekem olyan jó élményeim vannak a nagyszüleimmel töltött időkről, és Fanninak ez nem fog megadatni!

Eszti: Igen, ez vigasztal engem is, hogy többet veszítenek ők, hiszen lemaradnak a kis Csodám felcseperedéséről! :lol:

Évi: az csodaszámba menne ha nem ismernéd fel ezeket a csajokat egy ilyen szórakozóhelyen! :lol: :lol: :lol: Csak menj a hangok után! :lol: :lol: :lol:

Szerelmes képek fantasztikusak!

Meli: testvérimádós kisasszony is zabálnivaló!

Most ennyi időm volt! :cry:
Vendég

Tünde: melyik teremben lesztek amúgy? vagy ezt majd ott döntitek el?
Vendég

Hello Csajok!

Időpont, hely is jó, imádom a Dzsungel Cafét, jó a kaja! :)

Évi! HOgy ne ismernél meg minket? 15 pletyiző nőt?????? :D

Mamacka! Pötyi is most kapta az oltást. Nekem barátnőm javasolta még az első oltáskor, hogy mindig borogassam a szuri helyét Svéd cseppel (ebben csak gyógynövény van, jó büdös). És nekünk használ, most derült ki. Ugyanis, Pötyi is annyira küzdött, hogy bár 3-an fogtuk le, mikor már bent volt a tű befeszítette a combját, erre elferdült a tű... alig bírta kihúzni a dokinő... csúnya volt, sokáig vérzett, hazaérve beborogattam és másnapra semmi nem látszott. Egy kis vatta csomóra teszem és ragtapasszal rögzítem. Kicsit lázas is volt aznap este, automatikusan kapta a kúpot. :roll:

Tünde, jót mulattam a kiborulós storyn. :) Már csak azért, mert énis ezt szoktam alkalmazni. Mikor belilul a fejem, lefekszem a földre és keresek valami szugerálnivalót a plafonon. Ez annyira megdöbbenti Pötyit, hogy lefekszik mellém és csendben marad... :lol: :lol: :lol:

Na léptem pakolni, indulunk weekendezni.
Jó hétvégét mindenkinek!!!

Puszi:
BArti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok!

Nekem is jó az időpont+helyszín.

Még mindig apósnál... :x Már teljesen ki vagyunk készülve mindhárman...
Hétvégén jövök bővebben, megyünk Anyumékhoz, ott van net.

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Sziasztok!
Nekem is volna kedvem menni.
Persze nem fogjuk elfelejteni soha,hogy mi történt de nincs önmarcangolás. Jól vagyok teljesen csak még nem vagyok olyan kis virgonc. De azt hiszem jól fog esni egy kis kikapcsolódás.

Ma felhívott a bölcsödevezető,hogy volna hely a Heni részére. (eddig 13 .voltunk a várólistán)
Kértem egy kis haladékot,fogalmam se volt róla,hogy mit válaszoljak neki. Már el is felejtettem a bölcsit,de ha febr-tól már csak gyed jár akkor ugyis keresnem kell munkát.

Annácska, Évi
Köszönjük,aranyosak vagytok.

Kép
olgo

Üdv a dobozhegyek tetejéről :)

Már 3 napja az új lakásban vagyunk, átláthatatlan a káosz :? :roll: :oops: Jelenleg elképzelhetetlennek tartom, hogy valaha is rend lesz :( Azért igyekszem :)

Melitta: Ti hogy álltok?

Azért ugrottam be gyorsan, mert hallottam a taliról, és ha nem jön közbe semmi, megyek én is :)

Most mennem is kell, megpróbálok még szerdáig bekukkolni.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vanilka én nagyon lemaradtam... ti már be is költöztetek???? Gratulálok!!!

félek mi sose fogunk... :cry:

Áron ma eléggé belázasodott popiban 39.2 kicsit nyűgi... remélem jobban lesz holnapra...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka, Bartika:
Bettina a 18 hós oltást is a karjába kapta :shock:
vagy ez mindegy hogy hova kapják, én ezt nem tudom :oops:
egyébként meg nem lett tőle semmi baja

Mamacka:
ha még egyszer ilyen kicsi betűvel írsz postázz egy nagyítót :) , én egyáltalán nem tudom elolvasni , csak szürke kis csíkot látok...
Jobbulást Áronnak!!!!!

Boscó:
azt hiszem csak az óceán teremben van nagy asztal, de lehet, hogy az egész éttermet kibéreljük annyian leszünk (hála Istennek!!) :)

Akik eddig jelezték:
Ildi
Edit
Anna
Évi
Cory
Angi
Eszti
Bartika
Lidke
Olgo
Vali
Én

Jó Éjt és Kellemes hétvégét Mindenkinek!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde kedvéért... amúgy Ctr + és nagyít... vagy ki szoktam másolni ha más turpiskodik... csak nem akartam hangosan keseregni... :)

[quote]f írta:élek mi sose fogunk... :cry:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Végre kis nyugi! Anyuméknál vagyunk, de hármasban, ők most lakást újítanak. Már nagyon hiányzott a különlét! Apósnál lassan mindhárman megbolondulunk. Nálunk legkorábban november elején lesz gáz. Több árajánlat is volt, de a vénasszonyok a házban megszavazták a drágábbat (mert az biztos jobb :roll: ), meg azt, hogy a tetemes közös költség mellett, amit havonta befizetünk ezt is saját zsebből fizessék a lakók! Idióták! Jövő héten be kell fizetni 125 ezer forintot, csak úgy plusszban!!! :evil: :evil: :evil:

Era!
Szegény Martin! :cry: Jó, hogy rögtön vittétek! Így is szörnyű volt olvasni is, rossz belegondolni, mi lehetett volna, ha nem rohantok vele! Most már teljesen jól van?

Boscó, Cory!
Nagyszülő-ügyet sajnálom! Nálunk apósom ilyen. Mióta Keve megvan, egyszer sem jött még el megnézni az egyetlen unokáját! Eleinte még hívtuk, aztán megmondtuk, hogy akkor jön hozzánk, amikor akar, csak előtte szóljon oda, hogy otthon vagyunk-e. Hát, azóta sem akart!

Cory!
Keve az I. nőin született. Bálint Mihályt még a terhesség előtt választottam az egyik előadáson lett nagyon szimpi. Rögtön tudtam, hogy Ő az, amikor belépett :wink: , bár eredetileg a Bálint Balázshoz akartam menni.

Bartika!
Mi most az Erzsébet királyné - Öv utca sarkától nem messze lakunk. Megyünk együtt szerdán? Ha jól sejtem, ti is a környéken laktok.

Edit!
Levi a nőjével nem semmi! Attilának meg se merem mutatni a képet, lassan így is megint kezd rajta eluralkodni a "Mi van, ha lányom lesz, és valaki udvarolni akar majd neki"-pánik. Most még nem olyan durva a helyzet, mint mikor a Kevével voltam terhes, de nem is akarom súlyosbítani. :D
Trófea sem rossz hely, nekünk az osztálytalálkozónk volt ott májusban, meg régebben is mászkáltunk oda. Három órát lehet maradni, az árban meg benne van a kaja és a rövideken kívül az ital is.

Ildi!
Tokaji képek nagyon jók! Natika csak nem a bortól ájult így be? :wink: Levi egyre helyesebb!

Angi!
Kis pasizós Lidike nagyon édi! Látszik, ki az úr a háznál! :D

Eszter!
Sajnálom, hogy nem tudsz jönni! Meggyógyultál már?

Mamacka!
Ikeában már szeptember óta karácsony van! :lol: :roll:
Szegény Áron! Most már jól van a lábija? Mi hétfőn megyünk oltásra, remélem, megússzuk gond nélkül, mert nekem pont munkahetem is lesz. :roll:
Már régebben akartam kérdezni, hogy fütyi-ügyben azóta a fölhúzós baleset óta mi újság nálatok?

Vali!
Beköltöztetek?! De jó! Gratulálok! :D Gyerekek hogy viselik a változást+felfordulást?

Tünde!
Ezt a földre fekvés, plafonbámulást én is kipróbálom! :D

Holnap még jövök! :D

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Sziasztok!

Sehol senki?
Akkor elmesélem, Keve hogy várja a kistesót. Egyik este néztem a tv-t csupasz pocakkal, Keve meg a szőnyegen játszott Attilával. Egyszercsak felpattant, odajött, elkezdte puszilgatni a hasam, meg mutogatni, hogy baba. Ezen még meg sem lepődtünk, mert ezt régóta csinálja. De utána megsimizte, és nagyon kedvesen, elnyújtottan mondta neki, hogy szia, aztán rátapasztotta a fülét, úgy hallgatózott. :shock: Ezt még párszor megcsinálta, mi meg teljesen meghatódtunk. Meg se mertünk szólalni, nehogy megzavarjuk az idillt. :D (Ezt a kedves sziát csak állatoknak szokta mondani, azok közül is csak annak, amelyikkel igyekszik jóban lenni.)

Verekedés: Nálunk (még) nincs, illetve néha rajtunk próbálkozik, de a kis érzékeny lelkének ilyenkor elég, ha erélyesebben rászólunk. Totál kiborul tőle, mikor fölfogja, hogy mit csinált, percekig zokog, közben ölelget és puszilgat minket, így kér bocsánatot.

Elmo nálunk is nagyon menő. Mióta nincs a Minimaxon, minden nap keresi, és mutogatja a tv-t, hogy Emo-Emo. Azt sem érti még, hogy a műsorok nem akkor mennek, mikor azt ő nézni akarja. :roll:

Szerelem: Anna! Hetente legalább egyszer randiznak, és kölcsönös! Órákon át együtt (nem csak egymás mellett) játszanak, tanítják egymást a szavakra, puszilgatják egymást, stb. Haláliak! Pár hete együtt játszóházaztunk. Anna talált egy babakocsit, beletettek egy lila hajú babát (az unoka :wink: ), azt tologatták kb. fél órán át a legnagyobb egyetértésben. Néha megálltak, beszéltek pár szót, aztán rohantak tovább. Barátnőmmel nem hittünk a szemünknek. Keve naponta többször megkérdezi, hogy Anna?, meg hozza a telefont, hogy hívjuk föl, vagy a fényképezőgépet, hogy nézzük meg. Anna meg a randik reggelén bepattan a babakocsiba magától, hogy induljanak már! :lol: Majd teszek föl én is képet a szerelmesekről.

Lidke
KépKép
kövecske

Sziasztok

Tünde
Rendi vagy, hogy beírtál engem is a névsorba. :D

Ildi,Eszti
Irigykedtek mi. :lol: :lol:
Levi már most tudja mi a jó. :lol: :lol:
Egyébként ott pont rá esett ,csak a képen ez másnak látszik. :wink:

Ildikém mehetünk együtt, persze ha elmúlik a 3 kelés a fejemen, ami virít rajta. :oops: :cry:
A púderem meg a barátnőmnél maradt, így még eltűntetni se tudom. Szóval, ha nagyon gáz leszek, itthon maradok. :cry: :cry:

Vali
Milyen ott lakni?????? :D

Anna
Ma már hétfő van! Tegnap elfelejtettél jönni!! :wink:

Évi
Durva lenne ha nem ismernéd meg a bandát. :shock: :lol: :lol: :lol:

Eszter
Jobbulást neked :)

Boscó
Mikor születnek a kiskutyák? :?: :)

Na mennem kell felébredt Levi :)

Edit és Levi 2006.03.06