Sziasztok!
Végre kis nyugi! Anyuméknál vagyunk, de hármasban, ők most lakást újítanak. Már nagyon hiányzott a különlét! Apósnál lassan mindhárman megbolondulunk. Nálunk legkorábban november elején lesz gáz. Több árajánlat is volt, de a vénasszonyok a házban megszavazták a drágábbat (mert az biztos jobb
), meg azt, hogy a tetemes közös költség mellett, amit havonta befizetünk ezt is saját zsebből fizessék a lakók! Idióták! Jövő héten be kell fizetni 125 ezer forintot, csak úgy plusszban!!!
Era!
Szegény Martin!
Jó, hogy rögtön vittétek! Így is szörnyű volt olvasni is, rossz belegondolni, mi lehetett volna, ha nem rohantok vele! Most már teljesen jól van?
Boscó, Cory!
Nagyszülő-ügyet sajnálom! Nálunk apósom ilyen. Mióta Keve megvan, egyszer sem jött még el megnézni az egyetlen unokáját! Eleinte még hívtuk, aztán megmondtuk, hogy akkor jön hozzánk, amikor akar, csak előtte szóljon oda, hogy otthon vagyunk-e. Hát, azóta sem akart!
Cory!
Keve az I. nőin született. Bálint Mihályt még a terhesség előtt választottam az egyik előadáson lett nagyon szimpi. Rögtön tudtam, hogy Ő az, amikor belépett
, bár eredetileg a Bálint Balázshoz akartam menni.
Bartika!
Mi most az Erzsébet királyné - Öv utca sarkától nem messze lakunk. Megyünk együtt szerdán? Ha jól sejtem, ti is a környéken laktok.
Edit!
Levi a nőjével nem semmi! Attilának meg se merem mutatni a képet, lassan így is megint kezd rajta eluralkodni a "Mi van, ha lányom lesz, és valaki udvarolni akar majd neki"-pánik. Most még nem olyan durva a helyzet, mint mikor a Kevével voltam terhes, de nem is akarom súlyosbítani.
Trófea sem rossz hely, nekünk az osztálytalálkozónk volt ott májusban, meg régebben is mászkáltunk oda. Három órát lehet maradni, az árban meg benne van a kaja és a rövideken kívül az ital is.
Ildi!
Tokaji képek nagyon jók! Natika csak nem a bortól ájult így be?
Levi egyre helyesebb!
Angi!
Kis pasizós Lidike nagyon édi! Látszik, ki az úr a háznál!
Eszter!
Sajnálom, hogy nem tudsz jönni! Meggyógyultál már?
Mamacka!
Ikeában már szeptember óta karácsony van!
Szegény Áron! Most már jól van a lábija? Mi hétfőn megyünk oltásra, remélem, megússzuk gond nélkül, mert nekem pont munkahetem is lesz.
Már régebben akartam kérdezni, hogy fütyi-ügyben azóta a fölhúzós baleset óta mi újság nálatok?
Vali!
Beköltöztetek?! De jó! Gratulálok!
Gyerekek hogy viselik a változást+felfordulást?
Tünde!
Ezt a földre fekvés, plafonbámulást én is kipróbálom!
Holnap még jövök!