Sziasztok!
Köszi a köszöntéseket Bogi nevében is, ő most sajnos túl elfoglalt ahhoz, hogy személyesen írjon nektek köszönőlevelet.
Tök édi volt tegnap a nagylány, 5 perccel azelőtt ébredt fel, hogy Apa hazaérkezett a tortájával és annyira örült neki, bár most csak egy minitortát kapott, mert az "igazit" majd jövő hétvégére rendeltük meg, amikor a nagyszülők is itt lesznek Roni keresztelője miatt. (nem akartam, hogy Bogi akárcsak egy icipicit is mellőzve érezze magát mert úgyis tudom, hogy mindenki Picur körül akar zsongani, pedig ő még nem is fogja fel
) Bár úgy vettem észre, hogy Bogit csak a tűzijáték érdekli a tortából, meg az elfújnivaló gyertya, magát a tortát nekünk kell felfalni - de szerencsére imádom a dobost...
(kétszer belebökte az ujját a krémbe és ennyi volt a tortázása)
Szóval a tűzijáték után megkapta tőlünk az ajándékát, egy LittleTikes babazongorát xilofonnal egybeépítve, azóta (tegnap du) cseng a fülem a klimpírozásától!
Ráadásul még "énekel" is hozzá, és ha befejezte az adott dalt, akkor meghajol és meg kell tapsolni! Látszik, hogy nagyon örül neki. Megzabálom!!!!
Ugyan vannak az ismerőseim között olyanok, akik szerint "olcsójános" megoldás, hogy csak 1 db ajándékot kap a gyerek, de nekem vannak ilyen hülye elveim. Szerintem ha eléöntünk egy láda ajándékot, akkor idősebb korában nem fogja majd értékelni őket, illetve így kisgyerekként megzavarodik, hogy melyikkel is foglalkozzon. Jövő héten úgyis lesz majd gond, ha idejön a család, mert tavaly is úgy jártunk, hogy felváltva sértődött meg az öreg generáció, mondván hogy: "az én ajándékommal nem is játszik, úgy látszik nem tetszik neki".
Az ilyentől úgy ki tudok akadni... Akkor is elpakoltuk az ajándékok egy részét, és fokozatosan adtuk neki oda pár hetente, persze mindig közölve, hogy "ezt a papi hozta, ezt a mama hozta" stb.
Képeket nem tudok feltenni, mert lemerült a fényképezőgépem aksija és még fel kellene tölteni, de nem találom a töltőt olyan jól elpakolta a férjem - bár szerintem ő is fogja keresni fél napig, mert fogalma sincs, hová tette, így nem tudom áttölteni a gépre a képeket. Ígérem, majd később bepótolom!
Roninak jövő hétre kaptam időpontot egy ortopédiai magánrendelésre a csípőjével. Sajnos a Heim Pál kórházban csak december 10-re lett volna időpont, az Örsön pedig képtelenség utolérni telefonon a rendelést.
Pimpoka, köszi a Dévényes ötletet, majd megkérdezem a sógorom párját, hogy ismer-e valakit aki csinálja, ő ugyanis most végzős gyógytornász hallgató, csak lesz tippje...
Tusi, tudom, milyen szörnyű az ekcéma, nekem is van, és sajnos Bogi is örökölte a hajlamot rá, sajna nem lehet tőle megszabadulni, csak időlegesen. Nekem pszichésen szokott kijönni, ha nagyon stresszes vagyok és le vagyok terhelve sokáig, Boginál meg általában kaják váltják ki, pontosabban bizonyos összetevők. Ha megszokta őket a szervezete, akkor már nem, de mindig van valami új. Kenni kell krémmel, tengervízben fürdeni (ha-ha-ha, a gyedből kicsit macerás minden hónapban kiutazni
), és bízni abban, hogy majd kinövi - nekem is ezt mondta a dokinénink.
Szép napot, sziasztok!