Új privát üzeneted érkezett!

Nemsokára jön az anyu segíteni. Nem lehet vele bírni, mert egyfolytában a babót akarja :). De nem baj, aranyos, mert segít és most a gátsebem fáj még, jól jön nagyon.
Szóval egyelőre ennyi, elég sok ez is, lesz, mit olvasnotok. :)
Egyébként köszönök minden jótanácsot, annyira sokat segítettetek, a kórházban láttam csak igazán, hogy mennyit. :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

A Jutta babáját láttam, rendes szülés volt, csak kibújt a kis drága :). Szegénykém, ő is kicsit meggyötört volt, amikor láttam, dehát majd helyrejön :). Nagyon édi kis lurkó a babájuk :).
Na, felébredt a kis drága és nézelődik, majd mindjárt lesz koncert, megyünk szopizni :).
Szép napot mindenkinek! :)
Piroska

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Piroska, még egyszer gratulálok! Tegyél fel képet is Diána Hannáról! Tényleg, melyik nevét fogjátok használni?
Örülök, hogy ilyen pozitív tapasztalataid voltak! :wink: :wink: :)

thenus

Sziasztok!
Nircee!
Sajnálom szegény Marcikát!Tudom milyen rossz,ha beteg a baba!Jobbulást nektek! :(

Pilla!
Gratulálok a csajszidnak!Ügyesek vagytok!(vagy már gratuláltam?) :oops: :oops: :roll: :lol: :lol: Sok sikert a mai naphoz!! :wink:

Tusi!
Gratulálok,hogy összejött a ház nektek is!!!Ja és amit leírtál az ügyintézőkről!Hát ritka az ilyen ember!Szerencsétek volt!Örülök,hogy kifogtátok a fehér hollót! :wink: :D

Védőnő!
a mi védőnönknek sincsen gyereke,de egyszer sem támadt rám így ahogy Manoleírta!Mondjuk ő már tudja azt,hogy én szépen meghalgatom és úgy is azt teszem ami a gyerkőcnek megfelel!tudja,hogy nekem már túl sok újjat mondani úgysem tud!Persze volt,hogy felhívtam amikor Zsani pár hetes volt,mert a mellem nagyon begyulladt és a lázam is felment! Tanácsot kértem,és ő adott!Jó tanácsot kaptam tőlle,és betartottam!Sokszór hívtam őt ,mert azért mindent én sem tudhatok!De sohasem oktatott ki,és nem nézett le sohasem!Tudja,hól a határ nállam!Nekem semmi gondom a vele!Nem él vissza a szaktudásával!töbször mondja ő is,hogy ezt írja a nagy könyv,de mindég hozzá teszi,hogy nem mindég kell azt követni!Egyszóval ő rugalmas!Véleményt mond,és mindég hozzáteszi,hogy ő tudja,hogy nekem nem nagyon kell tanács,mert én úgy is megkeresem,ha valami gondom van!Bocsi,ez hosszúra sikeredett! :oops: :oops: :?

Giga!
Innen már nincsen sok hátra meglátod!Egyhamar elindúl a csajszid egyedűl! :wink: :D

Tüccs!
Nagyon sajnálom a bátyádék kislányát!Szörnyű,ha kiderűlnek ilyen betegségek!Remélem minden rendben lessz nálluk!Igazad van tényleg az a lényeg,hogy egészség legyen!Más nem számít,legalábbis a háttérbe szorúl! :cry:

Piroska!
Kép
Újra közöttünk!Várjuk a beszámolót és a képeket!
szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
tiop

Piroska!
Mire elküldtem a hozzászólásomat addig te már le is írtad a történetet!Mindjárt el is olvasom! :wink: :oops: :oops: :D

Kép
Kép
Kép
tiop

Piroska!
Szenzációs szülésed volt!Nagyon tetszett a beszámolód!Ügyesek voltatok!GRATULÁLOK MÉGEGYSZER!Képet várjuk! :wink:

Kép
Kép
Kép
tiop

Piroska!
Annyira jó volt olvasni ezt a pozitív beszámolódat, hogy teljesen megjött a kedvem, hogy szüljek. Persze még nem szeretnék, de már annyira várom... :!: :D Meg azt is, hogy ez a kis picuri a kezemben legyen. Hogy ismét arra kelljen majd figyelni, hogy a fejecskéjét hogyan tartjuk, hogyan szopiztassam... Tök jó érzés, ugye :?: :!:
Gátseb: ezek szerint vágtak? Milyen varratod van, vagy volt?
Kérünk képet!!!

Tiop!
Kíváncsi leszek, hogy mikor lesz az amikor elindul... :wink:

Kép
Kép
giga1

Piroska: nagy gratula a jól sikerült szüléshez, és várjuk a képet a kisasszonyról!!! :)
Vendég

Piroska örülök, hogy megint itt vagy, vagytok :D nagyon szép szülésed volt, olyan jó volt olvasni, ilyenkor előjönnek az emlékek :wink: gratula mégegyszer a lánykához és sok-sok tejcsit neki :wink: :lol:

Nagyon ügyik a babák csajok, Detti még csak pár napja kezdett el egyedül minden segítség nélkül menni, nagyon büszke vagyok rá, olyan kis ügyi :lol:

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Sziasztok!

Piroska, Jutta: Gratulálok!!! Sok boldogságot és jó egészséget kívánok nektek!

Láttam hogy többen kerestetek már, bocsi hogy soha nem válaszolok, de mostanában nincs időm a gép előtt ülni. A 2 gyerkőc és a háztartás lefoglalja az egész napomat, estére meg már fáradt vagyok. De amúgy minden ok velünk, jól vagyunk.Tibike most 6300g és 64cm. Már elkezdtem adni neki gyümölcsöt, a barack nagyon ízlik neki.Már meg tud fordulni a hátáról a hasára, visszafele még nem sikerül.

Kép

Anita
Kép
Kép
wikyanya

Sziasztok!

Piroska, szuper, hogy ennyire pozitív volt a szülésed!!annyira örülök neki :D Én is várom ám a képet a pici lányról!

Anita, édesek a gyerkőceid! el is hiszem, hogy nincs időd gép előtt lenni, én is csak este jutok hozzá, mikor Sára alszik, vagy ha a férjem itthon van, és játszik vele. Most kivételesen játszik egyedül, de ez csak pár perc, utána észreveszi, hogy itt ülök, és kéreszkedik az ölembe, mondja, hogy vau, és akkor kutyákat kell nézegetnünk a neten :lol:

Gratulálok Detti járásához!!nagyon ügyi, és látom, mindjárt szülinapja is lesz.

Szantre, jobbulást Márknak!

Na most mennem kell, eddig hagyott írni...

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Piroska, Isten hozott megint köztünk! Gratulálok a szép szülésedhez!!! Tessék képet tenni Diánáról, nagyon várjuk már!!!
Milyen az első nap otthon? Beindult már a tejcsid? Minden segítséget fogadj el, használj ki, akkor tudsz te is pihenni!!!
Pihenni pedig kell, én néha magamnak sem mertem bevallani, hogy hulla vagyok és csak tartottam magam, hogy majd én megcsinálom... hát a következőnél nem lesz ilyen.

Anita, nagyon édesek a gyerekek és Tibike milyen nagy már, korán átfordult, nagyon ügyes!!!

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Nircee, hogy van Marcika???

Márk??? Ő jobban van már?

Detti is nagyon ügyes, hogy már járkál!!!

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Verna, nem tudunk sajnos menni most sem, mert reggelre Sára is, meg én is betaknyosodtunk, nem vészes, de nem akarom, hogy baciragasztók legyünk a gyerekek között. Jövő hétre meggyógyulunk, és akkor már remélem, hogy összejön a dolog.

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Tényleg, mi is voltunk kedden Dúdolóban (zenebölcsi). Jó volt, Lelle volt a legkisebb, de őt egy cseppet sem zavarta. Apa is jött velünk mondókákat, énekeket, versikéket tanulni, nem mondta, de szerintem nem nagyon érezte jól magát a sok anyuka között. Megyünk jövő héten is, de mondta, hogy ha nem gond, ő most kihagyja... :D.

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Piroska gratulálunk! Nagoyn szép volt a szülésed, könnyes lett a szemem. Jó szopizást, és pihenj amennyit csak tudsz!

Kép
Kép
kispraga77

Piroska!

Mégegyszer GRATULÁLOK!!!

Nagyon jó volt a történetedet olvasni! Nagyon örülök, hogy minden ilyen szépen és rendben ment!
Ügyik voltatok! :D

Jó babázást és próbálj pihenni amennyit tudsz! Használd ki a segítséget! :wink:

Üdv.
Márti
Vendég

Lányok, köszönök mindent! :)
Már megint pityergek, jaajj...
Nem tudom, de a szülés óta egyfolytában meg vagyok hatva. Olyan gyönyörű a Didri! :) Egyébként én inkább a Diánát fogom szerintem használni, a férjemnek mindkettő tetszik, igaz, hogy nekem is, de szerintem Diás :). Na, majd ti megmondjátok, hogy szerintetek milyen. :) De egy biztos: GYÖNYÖRŰSZÉP! :):):):):)
Olyan hihetetlen az egész, olyan, mintha nem is lenne igaz, vagy nem tudom. Ő meg olyan szép és olyan édes. Hangját sajnos tőlem örökölte, úgy a hangerővel, mint a hangmagassággal (szoprán vagyok) és ez ki is jön, amikor sír. Képzeljétek el, ma nagyon sírt, nem tudtam, mi baja, evett (egyébként van tejem, Hála Istennek, remélem, lesz is - mát nem tudom, ki kérdezte), pelust cseréltem, büfizett, pukizott és mégsem hagyta abba a sírást. Felmentem vele a galériaágyra és melléfeküdtem, volt egy kis cici és képzeljétek el, pillanatok alatt elaludt. Azóta alszik. Egyszer fel kellett ébresztenem, hogy egyen, mert már a kórházban elkezdett sárgulni és mondták, hogy mindig egyen és ne hagyjam sokat aludni. Most három óra a max. amennyit alhat, aztán jön a szopi. Szóval kell neki az anya közelsége úgylátszik. Na, megyek ,felébredt! :)
SZiasztok!

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Piroska, örülök, hogy ilyen szép élmény maradt számodra is a szülés. Jó orvos-szülésznő párost választottál :wink:
Várjuk a képeket is!

Pimpó, mi még mindig taknyosak vagyunk, bár mostmár nemcsak szipog, hanem jön is a cucc a nóziból. Remélem ez már a gyógyulás jele.

Ichtus, Nircee ti is mihamarabb gyógyuljatok meg!

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Piroska,
olyan jó volt olvasni! Még egyszer gratula! A bőgés meg ne zavarjon, inkább engedd ki egyszerre, jól fog esni, ez természetes! Már olyan kíváncsi vagyok a picurodra, tegyél fel képet lécci!
andibab

Kérdés!
Tud valaki ajánlani egy jó ortopéd orvost? Ronit meg kellene mutatnom szakembernek az egyik csípője miatt - nincs vele igazán gond, de "határeset" és a dokinéni azt mondta, hogy lássa ortopédus - viszont a beutalónk az Örsre szól, amit egy hete képtelen vagyok felhívni időpontért, egyszerűen elérhetetlenek. Ráadásul csak telefonon adnak időpontot, személyesen nem, és csak du. 1-2 között. EZ AGYRÉM!!!! :evil: :evil: Szóval elhatároztam, hogy inkább elviszem magánrendelésre, de akit én ismerek, az Buda túlfelén rendel és baromi messze van két gyerekkel...
Segítsetek lécci!
Kösz!
andibab

Andibab ISTEN ÉLETESSE BOGIT!!!

BOLDOG SZÜLINAPOT NEKI!!!

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Andibab, nem akarok okoskodni, csak saját tapasztaltból mondom, hogy ha leesett a köldökcsonk, onnantól kezdve lehet terpeszbetétet adni a babára, miután Roni sokáig volt neked is faros, ha jól emlékszem, akkor rá is ráférne. Valamint én is először ortopéd orvoshoz vinném, de mindenféleképp megnézetném egy Dévényes szakemberrel.

Miket kapott Bogi szülinapjára, örült a dolgoknak? Képeket tegyél majd fel!!!

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Andibab!
Isten éltesse Bogit!
Kérjük majd a szülinapi képeket.
Tegnap már nézegettem, hogy nagyon közel vagyunk a szülinapjához. :lol:

Piroska!
Nyugodtan sírj! Ez ilyenkor természetes! :D

Kép
Kép
giga1

Piroska gratulálok még egyszer a kicsi lányhoz! Most már Te is anyuka lettél, remélem már elhiszed!!!!!!
Andibab én magándokit nem tudok ajánlani, de nagyon sok jót olvastam a Heim Pál kórházról és főleg az ortopédiájáról.
Sok boldog szülinapot Boginak!

Kép
Kép
lédi

Sziasztok!

Andi: Boldog szülinapot Boginak!
Dokit sajna nem tudok :(

Piroska: tök jó volt olvasni a szülésed. El is felejtettem írni, hogy lakik egy barátnőm meg egy volt munkatársam ott ahol te, ráadásul az egyikük babát vár és szintén Tarcsán fog szülni :lol:

Nircee, Szantre: jobbulást a fiúknak!
Lilinek is van még az orrában cucc rendesen, de nem nagyon akar följönni neki. Nagyon szenvedünk az orrszívással :(

Tiop: tegnap az Auchanban láttam FP kutyát 6800-ért. én is azt szeretnék Lilinek karácsonyra, de nagyon gondolkodom, h most megveszem.

Csajok, Lili olyan aranyos most, húzgálja körbe a lakásban a fölsőmet, néha megpihen és olyankor ráfekszik. Majd megzabálom.

Kép
murphyke

Milyen figyelmetlen vagyok, bocsi lányok!!!!

Minden kis betegnek gyógyulást!!!!! Amúgy Szantre a homeos gyógyszerek nem hatnak egyből, sőt először még fel is erősítik az adott betegség tüneteit, utána lesz csak a javulás. Ha már jön a trutyi, az bizony a gyógyulás jele. :lol:
Pilla gratulálok Laura járásához!!!!!!!

Kép
Kép
lédi

Sziasztok!
Murphyke!
Nagyon szépen köszönöm az infót a kutyusról!Beugrasztom a férjemet érte!Ennél ólcsobban szerintem nemfogjuk megkapni!mégegyszer köszi,hogy szóltál! :wink: :D :D

andibab!
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT BOGINAK!
Kép

pIROSKA!
Sírj csak ez most tök természetes!engedd ki magadból és meglátod nagyon megfogsz könnyebbűlni! :wink: :D

Betegeskedő babáknak jobbulást!

Wikyanya!
Nagyon szépek a gyerkőcök!Gratula a forgáshoz!

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
tiop

Piroska!
Gratulálok én is mégegyszer Dia-Hannához!!

Andi!
Boldog szülinapot Boginak!!! Nagyon aranyosak azon a képen együtt!!!

Tegyetek fel KépEkeT!!!!

KépKép
tüccs

Sziasztok!

Nagyon szuper volt a zenebölcsi, jövő héten gyertek! :) Lolo formában volt, pakolt (átvette Laura szerepét ;) ), és találtunk egy járássegítőt a játékok között, amivel szépen el is sétálgatott egyedül, csak a "nagyok" folyton el akarták venni tőle. :)
Aztán mikor eljöttünk, lelkesen pápázott mindenkinek, ez a legújabb tudománya. :)

Boginak nagyon sok boldog szülinapot!!!!

A tanuló kutyusra én is ráizgultam (ennyiért). :) Amúgy az Auchanban mindig olcsóbbak a Fisher Price játékok, mint máshol, ezt már megfigyeltem...
Vendég

Sziasztok!

Piroska! Gratulálok mégegyszer!

Betegeskedőknek jobbulást és kitartást kívánok!

Pilla! Gratulálok Laura elindulásához!

Andi! Boginak boldog szülinapot!
Mi az Örsön voltunk ortopédián és a dokinő nagyon-nagyon jó fej, figyelmes és és gondos. Észrevette, hogy Dani csak egy oldalra fordítja a fejét, elküldött minket gyógytornára. Itt mondták, hogy tök jó, hogy észrevette, mert éppen csak határeset volt Dani. Szóval szerintem szuper volt a dokinő. Csak azért írtam, hogyha nem találnál magándokit, akkor ne idegeskedj.

Mali

Mali
Kép
Kép
mali

Sziasztok!

Andi, Boginak boldog szülinapot :D :D

Piroska sírj csak nyugodtan ez tök természetes, anno én is bőgtem ha csak rájuk néztem már akkor is

megyek mert balhé van, jó éjszakát

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Csajok. Segítsetek.
Dórinak nem kell a cici. Már napok óta nyűglődünk, 2 napja pedig este se kell neki cici. A sinlacot viszont eszi kanállal mint a gép. Nagyon úgy tűnik vége a szopinak nálunk. :(

A kérdés csak az lenne, ki-mit ad reggelire és este (fürdés előtt-után) a kicsinek enni. Ilyenkor még kell tápszer?? Vagy főzelék?? És a reggeli?

KépKép
tüccs

Sziasztok!

Boginak Nagyon Boldog Szülinapot!!!

Tüccs,
Sajnálom, hogy ha tényleg vége a cicizésnek!

Mostanában nekem is olyan sokszor eszembe jut, hogy milyen jó is az! Gondolom azért, mert már egyre ritkábban szopizik Zsófi. De igazából olyankor érzem igazán közel magamhoz. Remélem Zsófi még jó sokáig nem fogja elutasítani és tejem is lesz!

Tényleg, és ilyenkor mi van a tejcsivel? Hogy kell elapasztani vagy ilyesmi?

Amúgy mi a helyzet Dóri ekcémájával?
Sajnos Zsófin is vannak ilyen ekcéma szerű foltocskák. A múltkor mutattam a védőnőnek és adott is receptet. Attól a krémtől elmúlt a kis combjáról, viszont ma vettem észre fürdetés közben, hogy most meg a hátán is van egy csomó. Ma azt is bekentem, dehát ez nem megoldás, hogy bekenem, elmúlik, aztán pár nap múlva megint előjön!?

Jó éjt mindenkinek!
Márti
Vendég

Márti sajnos az ekcéma ilyen, nekem mindkét gyereknél van, volt. Hiába minden krém, (nagyon sokat kipróbáltunk) inkább akkor múlt el, amikor már nagyobb lett a leányzó. A fiamnál meg én sem hittem volna a tengervíz volt a gyógyszer. Nyaralásunk után már nem jött elő, csak én is félek azért, hogy ne hogy mégis....

Kép
Kép
lédi

Piroska, Jutta! Hatalmas nagy gratula Nektek! Nagyon sok boldogságot kívánok!

Piroska, olyan jó volt olvasni a szülésed történetét!

Sajnos nem nagyon tudok mostanában olvasni, mert reggeltől estig megy a program. Nappal nem nagyon szeretünk aludni, csak ölben, nyakban, mozgó babakocsiban lenni... A rekord 13 óra nem alvás volt egyhuzamban 3 hetesen. :shock: Viszont cserébe este 6-8 órákat alszik egy huzamban.

Üdv Mindenkinek!

silka
silka

Sziasztok!

Tegnap végre aláírtuk a szerződést, ami egy közel 2 órás procedúra volt, de legalább már eljutottunk eddig. Laurát sikerült lepasszolnunk anyósomnak, konkrétan bevittük a munkahelyére, mert ott dolgozik nem messze a banktól. Ma hajnalban pedig lement a párom Gödöllőre a földhivatalba, intézni a jelzálog ráterhelést. Igaz, hogy 1/2 9-kor kezdenek, de olyankor már kb. 3 órás sor áll, így odamegy 7-re... Jó kis móka, mi? :evil:

Tüccs, sajnálom a szopis dolgot, de azért még érdemes próbálkoznod, hátha csak valami átmeneti dolog ez Dórinál. Laura reggelire 120 ml kakaót iszik meg Milupa 2-ből, este pedig 250 ml banános baby fitt-et. Ha elfogy a Milupánk váltok tejre. Szerintem Laurának már elég 1 nap egyszer a tápszer. Dórinak szerintem adhatsz 1 alkalomra tápszert, a másikra pedig Sinlacot (sajna az én lánykám nem esze meg ezeket a tejpépeket). De, ha nagyon ellenzed a tápszert, akkor Sinlac és valami más tejpép, vagy joghurt, kefír, mondjuk reggelire.

Piroska, még egyszer gratulálok Nektek! A sírás pedig teljesen természetes. Laura születése után 2 hétig szinte minden nap bőgtem... :wink:

Boginak Boldog Szülinapot!

Wikyanya, de jó, hogy jelentkeztél! Gyönyörű a két kis porontyod. :wink:

Megyek, mert még át kell mennem a közértbe. Sára ma megy a Titanic kiállításra és még szendvicseket kell gyártanom Neki.
Vendég

Na... Megjöttem, csaj még alszik.

Verna, a csömöri Auchanban nincs ilyen kutyus, még hónapokkal ezelőtt én vettem meg az utolsót. Azóta nem láttam, hogy hoztak volna. A gödöllői Tesco-ban van, de ott majdnem 9.000 Ft, az Ázsia Center játékboltjában pedig 10 felett van...
Jövő héten hol lesz a babamuzsika, és mikor?

Lányok, ha nem idegenkedtek a használt játékoktól, akkor itt nézzetek körül: http://gportal.hu/portal/jatekparadicsom/

A beteg babáknak jobbulást kívánunk!

Köszönjük a gratulációkat! Azóta is folyamatosan gyakoroljuk a járást. Mondhatnánk úgy is, hogy Laura szinte meg sem áll. :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Wikyanya annyira szápek a gyerkőceid, gratula hozzájuk :wink: és Tibike már mekkora :D nemrég még értetek izgultunk és raktad fel a pár naposképeit és tessék már kész kis fiatalemberke :wink:

Tüccs sajnálom ha így van és tényleg vége lesz a cicinek :( próbáld ki akkor reggelire a babatejeket, vacsira meg szerintem jó a Sinlac, mert attól eltelik éjszakára, Detti nagyon szerette, most gyerekgrízt kap estére (Himmetau) 6 hós kortól lehet adni és van vanilás és mézes ízben.

Megyek, mert ébresztőt kell fújnom a Benyusnak és ezer dolgom lesz a mai nap :evil: de azért néha benézek mizujs :wink:

Pilla nagyon ügyi Laura, hogy már egyedül lépeget, gratula neki :D

Betegeskedőknek jobbulást és sok-sok gyógypuszit.

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Himmeltau bocsánat :oops: :oops:

Timi
Kép
Kép
czakoca30

sZIASZTOK!
Jó reggelt mindenkinek!

Pilla!
Örülök,hogy sikerrel jártatok!Hát a Főldhivatal az már csak ilyen!Én párom is nyitás előtt 2 órával már ott szobrozott mindég! :evil: :? De jó Sárának!Mi is készülünk a Titanic kiállításra,de lehet,hogy nem lessz belőlle semmi! :cry: :cry:

Tüccs!
Sajnálom,hogy nem akar szopizni,de ha vége akkor sincsen semmi gond!Roli 8 hónapos korában elfordúlt a ciciről eggyik napról a másikra!Próbáltam neki adni,de nem kellett neki!egy ideig kifejtem és cumisüvegből odaadtam neki,de egy idő után túl fárasztó volt az állandó fejés,így esténként áttértünk a kakaóra(nagyon jól aludt tőle)Reggelire pedig kapott krémtúrót,joghurtot,kakaót,danonínót(akkor még Pöti Danon volt-nem tudom,hogy kell írni) :oops: Tápit 1 hónapig adtam neki csak!De azt is minek???? :shock: :? Ha a Sinlacot megeszi az jó,abba keverhetsz neki banánt,almát stb....!Mindenesetre próbálkozzatok a szopival,lehet,hogy csak valami megzavarta őt! :wink:

Tusi!
Nállunk nekem van ,de csak a vegyszerek után,meg ha olyat eszek!Voltunk mi is a Tengernél és ott érdekes mód eltünt!Aztán egy darabig nem is jött vissza!Használok én is krémet rá,mert ha nem lenne akkor nagyon kiszárad a bőr és viszket,kisebesedik stb.....!az is érdekes,hogy csak a jobb kéz újjaim között jönnek ki!Néha jobban néha kevésbé!szörnyű lehet nektek!Én a szemőlcsökkel kínlódok a gyerekeknél!Igaz már Anetten és Rolin nincsenek,remélem nem is jönnek vissza! :? :roll: :oops: :oops: :cry: :cry:

Tejelapasztás?!
Én semmi különöset nem tettem ,csak hagytam magátol elálni!egyre kevesebb lett és annyi! :cry: :cry: a felesleg mindég kicsorgott a ciciből,aztán az is elmaradt! :cry: :cry: Igazából nem is állt el teljesen mert amikor Roli 3-om éves volt még akkor is jött belőlle tejcsi,ha megnyomtam! :wink:

szép napot mindenkinek!Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
tiop

Kép
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
tiop

Köszi lányok a kajás tanácsokat, hétfőig még várok, aztán ha nem javul a helyzet, abbahagyjuk a szopit. Addig listát írok a kajaötleteitekből. :)

Tusi!
Dóri ekcémája nem múlt el, kedden megyünk egy magánbőrgyógyászhoz. Egyelőre homeos kenőccsel kenem, és zsíros testápolóval, amit a gyerekdokinő írt. Szegénykém elég csúnya a bőre. :(

Lányok mi aza FP kutya???? :roll:

KépKép
tüccs

Ja... Úgy mellékesen, tegnap a bankban összefutottunk a Szabó Győzővel. Milyen egy szakadt pasi... Olyan csöves benyomást keltő. Viszont a hangja... Ahhh...
Vendég

Vendég

Sziasztok!

Köszi a köszöntéseket Bogi nevében is, ő most sajnos túl elfoglalt ahhoz, hogy személyesen írjon nektek köszönőlevelet. :lol:

Tök édi volt tegnap a nagylány, 5 perccel azelőtt ébredt fel, hogy Apa hazaérkezett a tortájával és annyira örült neki, bár most csak egy minitortát kapott, mert az "igazit" majd jövő hétvégére rendeltük meg, amikor a nagyszülők is itt lesznek Roni keresztelője miatt. (nem akartam, hogy Bogi akárcsak egy icipicit is mellőzve érezze magát mert úgyis tudom, hogy mindenki Picur körül akar zsongani, pedig ő még nem is fogja fel :roll: ) Bár úgy vettem észre, hogy Bogit csak a tűzijáték érdekli a tortából, meg az elfújnivaló gyertya, magát a tortát nekünk kell felfalni - de szerencsére imádom a dobost... :oops: (kétszer belebökte az ujját a krémbe és ennyi volt a tortázása)
Szóval a tűzijáték után megkapta tőlünk az ajándékát, egy LittleTikes babazongorát xilofonnal egybeépítve, azóta (tegnap du) cseng a fülem a klimpírozásától! :D Ráadásul még "énekel" is hozzá, és ha befejezte az adott dalt, akkor meghajol és meg kell tapsolni! Látszik, hogy nagyon örül neki. Megzabálom!!!! :D :D :D
Ugyan vannak az ismerőseim között olyanok, akik szerint "olcsójános" megoldás, hogy csak 1 db ajándékot kap a gyerek, de nekem vannak ilyen hülye elveim. Szerintem ha eléöntünk egy láda ajándékot, akkor idősebb korában nem fogja majd értékelni őket, illetve így kisgyerekként megzavarodik, hogy melyikkel is foglalkozzon. Jövő héten úgyis lesz majd gond, ha idejön a család, mert tavaly is úgy jártunk, hogy felváltva sértődött meg az öreg generáció, mondván hogy: "az én ajándékommal nem is játszik, úgy látszik nem tetszik neki". :roll: :roll: :roll: Az ilyentől úgy ki tudok akadni... Akkor is elpakoltuk az ajándékok egy részét, és fokozatosan adtuk neki oda pár hetente, persze mindig közölve, hogy "ezt a papi hozta, ezt a mama hozta" stb.
Képeket nem tudok feltenni, mert lemerült a fényképezőgépem aksija és még fel kellene tölteni, de nem találom a töltőt olyan jól elpakolta a férjem - bár szerintem ő is fogja keresni fél napig, mert fogalma sincs, hová tette, így nem tudom áttölteni a gépre a képeket. Ígérem, majd később bepótolom!

Roninak jövő hétre kaptam időpontot egy ortopédiai magánrendelésre a csípőjével. Sajnos a Heim Pál kórházban csak december 10-re lett volna időpont, az Örsön pedig képtelenség utolérni telefonon a rendelést. Pimpoka, köszi a Dévényes ötletet, majd megkérdezem a sógorom párját, hogy ismer-e valakit aki csinálja, ő ugyanis most végzős gyógytornász hallgató, csak lesz tippje...

Tusi, tudom, milyen szörnyű az ekcéma, nekem is van, és sajnos Bogi is örökölte a hajlamot rá, sajna nem lehet tőle megszabadulni, csak időlegesen. Nekem pszichésen szokott kijönni, ha nagyon stresszes vagyok és le vagyok terhelve sokáig, Boginál meg általában kaják váltják ki, pontosabban bizonyos összetevők. Ha megszokta őket a szervezete, akkor már nem, de mindig van valami új. Kenni kell krémmel, tengervízben fürdeni (ha-ha-ha, a gyedből kicsit macerás minden hónapban kiutazni :shock: ), és bízni abban, hogy majd kinövi - nekem is ezt mondta a dokinénink.

Szép napot, sziasztok!
andibab

Sziasztok!
Pilla, köszi az infót, akkor megnézem más Auchanban. Használt játékokat én szoktam venni, de karácsonyra, szülinapra újat szeretnék - márpedig most ezek jönnek, ugyebár! :)
Hú, én már nagyon várom a Karácsonyt, de csak Lolo miatt! :)

Földhivatalba gyerekkel érdemes menni. ;) Van egy szortírozó néni, aki előreveszi a kismamákat. Mondjuk én sajnos pont elkerültem, mikor harmincvalahány hetes nagy pocakkal mentem oda, pedig ha tudtam volna, hogy van ilyen, akkor látványosan odaálltam volna...
A gödöllői tigáznál meg a biztonsági őr hívott be soron kívül, mikor odamentünk babakocsival (nem szándékosan mentünk így, de jólesett).

Zenebölcsi: jövő héten pénteken lesz, ha vagyunk elegen, akkor de., ha nem, akkor délután.

Tej: nálunk már eleve csökkent a mennyiség, Lolo már csak reggel fogadja el a cicit. Este kiköpi, vagy olyan erősen harap (és már ugye alul-felül van foga, úgyhogy tud!!!), hogy inkább nem erőltetem... Szerintem ilyenkor már elapad magától egy idő után, viszont azt tudom, hogy nem szabad nyomogatni, hogy van-e még tej, mert attól elkezd termelődni.
Vendég

Ja, egyébként akihez járok gerinctornára, aerobikra, ő gyógytornász, és cinkotai. Megkérdezhetem, hogy foglalkozik-e babákkal is...
Vendég

Húúú a Karácsonyt mi is várjuk már nagyon. Most meg mi is még jobban, Lelle miatt, de szerintem sokat nem fog érteni belől. Pedig már látott karácsonyfát :D, amíg meg nem született és haza nem mentünk a kórházból, addig Apa nem engette leszedni a fát és amikor pedig otthon voltuk, még csillagszórózott is Lellének.
Én már apránként elkezdtem begyüjtögetni, legalábbis ötletekből, de lassan előszedem a kreatív cuccaimat és varrógépem, aztán nekilátok egy-két dolgot gyártani.

Nah, felkelt Mazsola...

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Sziasztok!

Pilla, te vagy itt a link felelős úgy látom. :wink: :lol: Egyébként én a Sütifaló bödönre pályázom, azt szeretném Szonjának.

Karácsonyt már alig várom. Bár mióta itt lakom a párommal anyóséknál csapni való a karácsony. Ő egész nap azt szajkózza, hogy mennyire utálja. ért hozzá, hogy teremtsen hangulatot. :? :evil:

Nircee, mi újság?? Marcika gyógyulgat??

Csinált már valaki közületek Atkins diétát? A párom a héten kezdett bele, és nekem egy kicsit bonyulultnak tűnik. Nem sokat tudok róla, viszont én vagyok a kaja felelős. Jó mi? :roll:

thenus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?