Sziasztok!
jaj csak gyorsan...mindig benezek,es olvasok,csak irni nincs idom.De igerem este irok..vagy vamikor
Marietta,
hihetetlen drukkjaim mennek Feled!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nagyon-nagyon szoritok,imadkozom!!!Ne gondolj olyanra,hoyg hany baby lesz!Annyi lesz,amennyit ugy gondol a Joisten,hoyg megbirkoztok vele!
Meri nagyon reg volt mar...
Mi fogzunk ezerrel....sajnalom szegenyt...es emiatt alig szopizik...kesz vagyok mar...szenvedunk minimum egy hete...es a sulya sem no ugye vad utemben,ahoyg mar irtam...felek,hoyg emaitt csokken a tejci....aaaaaaa.....es raadasul ki tudj ameddig tart...mert lehet,hoyg csak 2 honap mulva bujik ki az a fogacska..
Hajni,
sajnalom Marcust es Lillusnak is jobbulast!
Nincs eleg tejcid?doki mit mondott,hoyg ennyit benyakal?
Esztora,
hat en nem tudom,lehet,hoyg ilyenkor meg lehetnek ingadozasok a menziben.Bar ahogy szamolom,meg megjohet,csak hosszabb lesz a ciklusod....vagy ki tudja..dokidat hivd fel.Kisteso?
Nekem meg nem jott meg.
Fioona,
boldog evfordulot
Jok is ezek a napok egyutt!
Ugy ahogy mondod,elvezzuk a szep oszt!Mi allanodan koricalunk Attival
Porsi,
jaj megzbalom Akost!!!!Es tenyleg kikerekedett
Es igenis tessek venni fenykepezot!
Mi is most vettunk egy videokamerat,mert mondtam Dragamnak,hyog ezek a pillanatok soha nem fognak visszaterni,muszaj megorokiteni,ahogy dumal,meg fogdos,ragcsal,mosolyog,furdik...szoval mindent!!!!!Mar most belefacsarodik a szivem,amikor nagy lakli kamasz lesz es ezt nezzuk este,ahogy milyen pici is volt....
Vicky,
azert meg nem biztos az a mensi
En nem kaptam meg most sem a linket
Adri,
juj szegenykem!!!!!Remelem hamar tullesztek rajta,csodallak,hoyg birod...nalunk eddig szuper ejszakak voltak ugy 3 het ota(8-9 orakat alszik),a mai volt gazos.....es hat biztosan nem az utolso igy a fogzas miatt
Nandorka,
ezek a kepek nagyon szepek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
na csak ennyit tudtam,mert felebredt a nagy 45 perces alvasbol....