Új privát üzeneted érkezett!

Marietta, ha több lesz, én majd megyek babát dajkálni, ígérem!
De ne izgulj, úgy lesz, ahogy lennie kell!
Drukkhegységek mennek szerdára!!!++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++, mindez a tizedik hatványon...

Adri, ez borzasztó. Bár az én picim is rosszul aludt most éjszaka, de ez irtó fárasztó lehet! Remélem, használ az új gél!!!

Kép

Kép
nán-dorka

sziasztok!

Marietta, nagyon-nagyon drukkolok Nektek, hogy szerdán célbaérjenek a kiskatonák!!!!!!!!!!!! :lol: Rossz lehetett a szurizás, de látod, már vége is! És milyen sikeres lett, ennyi tüsző egyszerre!!!! :D A topikban még nincsenek ikrek, pont itt lenne az ideje szerintem :wink: Látod, már segítséged is lesz :wink:

Nándorka, szépek a képek! Dorka baba hogy van?

Szeri, köszi a drukkot, én már alig várom a novembert :D

Porsi, Ákos hogy kikerekedett!!! Nagyon-nagyon szép baba!!! Olyan helyesek vagytok együtt :D

Adri, hogy telt az éjszaka?

Többiek, hol vagytok??????

V.
vickybabe

Ja rólunk csak annyit, hogy holnap v. szerdán fog tutira megjönni. Tele vagyok pattanással, fájdogál a hasam stb. úgyhogy biztos, nem is várok mást. Aztán indul az utsó spontán hónapunk...
vickybabe

Sziasztok Drágáim!

Marietta:D
Ezek szupi hírek!!Drukkok!

Vicky:D
Azért még ne temesd a hónapot...hátha:D És hajrá utsó spontán hónap!!! Igen, Ákosom rendesen összeszedte magát;):D
Mostmár mondtam a Férjemnek, hogy vennünk kell egy új gépet, mert e nem állapot, hogy alig van fotó a Gyermekről!

Adri:D
Szegénykém...:( Tényleg nagyon megszenvedtek mindennel. Annyira sokat gondolok Ráto, remélem, mihamarabb tóllesztek ezen!

Dorka:DSzépek a képek nagyon!!!

Mindenkinek millió puszi

porsika

Sziasztok!

Tényleg kihalt kicsit a topik, de nem csoda. Gondolom mindenki élvezi a jó idő utolsó pillanatait. Nálunk ma nagy köd van, azt hiszem végleg itt az ősz.

Ma van az 5. éves évfordulója annak, hogy az én Drágámmal összeköltöztünk! Kép
Persze dolgozik, de tegnap itthon volt, és bár nem jutottunk el sehova, (a szokásos sétán kívül) mégis nagyon jól éreztük magunkat négyesben. 8) Lilla kezd a régi önmaga lenni. Egyik napról a másikra, hihetetlen pozitív változáson ment keresztül. Csak találgatjuk az okát, és persze örülünk! :wink:

Oli ma végig aludta az éjszakát, de 2 napja nekünk is borzalmas volt. (bár szegény Adriékkal nem vetekedett) 4 órát aludt 2 részletben, aztán meg mentünk vendégségbe. :roll:

Borostyán nyaklánc nekünk is van, de mindig elfelejtem ráadni. :roll: Éjjel is a babátokon van? :oops:
Camomilla nekünk se jön be, úgy látom. :(

Megpróbálom idepötyögni a többit amit a könyv ír, de nem tudom meddig jutok, Oli most ébredezik.

Chamomilla:

15CH: 5 golyó, akár 15 percenként
30CH: napi 2-4×5 golyó
Nyűgös, dühös, szeszélyes, az egyébként kedves, nyugodt baba. Fokozottan érzékeny, ingerlékeny, gyakran hasmenéssel. Arcának egyik fele piros és meleg, másik hűvös és sápadt. Állapota javul, ha ringtatják, felveszik, kocsikáztatják.

Borax:
5CH napi 3-4×5 golyó
Aftákkal kísért fogínygyulladás, kis érintés is erős fájdalmat okozhat. A bab esetleg nem akar szopni, vagy a cumisüveget visszautasítja.

Ennyi voltmann, menni kell. Igyekszem fojtatni.

Ákos tündéri!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

micsoda hírek!nagyon szorítok!

nekem meg szept.5.én megjött és azóta semmi?normális ez?

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Bocsi, h lemaradtam, de Marci péntek hajnalra beteg lett. :(
Köhög, lázas, náthás. Így még aznap elvittük a mamához a dokinő tanácsára. De már késő volt, vasárnapra Lilla is taknyolt, szerencsére nála eddig ennyi, de állíndóan szívni kell az orrát. :(
Szerencsére nem nyűgös tőle, csak nehezen alszik el, étvágya az a régi. :) Már 3320 g. :shock: :oops:

Nem tom ki írta, bocsi, de most nem keresek vissza, h anyatejjel nem lehet túletetni. Hát azzal nem is, csak mi 20 % tej 80 % tápszer az arány kb. De eszik amennyi kell neki. Már nem parázok ezen. :)

Orsi:
drukkolunk. Kinek írsz sms-t ha megérkezik Samu baba?

Marietta:
Neked is mennek a drukkok. :)

Minden baba, mama gyönyörűséges. :)

Fioo:
Boldog 5. éves összecuccolós évfordulót. :)

Adri:
kitartás. :(

No, futok is tova...

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

jaj csak gyorsan...mindig benezek,es olvasok,csak irni nincs idom.De igerem este irok..vagy vamikor :lol:

Marietta,
hihetetlen drukkjaim mennek Feled!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nagyon-nagyon szoritok,imadkozom!!!Ne gondolj olyanra,hoyg hany baby lesz!Annyi lesz,amennyit ugy gondol a Joisten,hoyg megbirkoztok vele! :wink: :wink:

Meri nagyon reg volt mar...

Mi fogzunk ezerrel....sajnalom szegenyt...es emiatt alig szopizik...kesz vagyok mar...szenvedunk minimum egy hete...es a sulya sem no ugye vad utemben,ahoyg mar irtam...felek,hoyg emaitt csokken a tejci....aaaaaaa.....es raadasul ki tudj ameddig tart...mert lehet,hoyg csak 2 honap mulva bujik ki az a fogacska..

Hajni,
sajnalom Marcust es Lillusnak is jobbulast!
Nincs eleg tejcid?doki mit mondott,hoyg ennyit benyakal?

Esztora,
hat en nem tudom,lehet,hoyg ilyenkor meg lehetnek ingadozasok a menziben.Bar ahogy szamolom,meg megjohet,csak hosszabb lesz a ciklusod....vagy ki tudja..dokidat hivd fel.Kisteso? :lol: Nekem meg nem jott meg.

Fioona,
boldog evfordulot :lol: Jok is ezek a napok egyutt!
Ugy ahogy mondod,elvezzuk a szep oszt!Mi allanodan koricalunk Attival :lol:

Porsi,
jaj megzbalom Akost!!!!Es tenyleg kikerekedett :lol: :lol: Es igenis tessek venni fenykepezot!
Mi is most vettunk egy videokamerat,mert mondtam Dragamnak,hyog ezek a pillanatok soha nem fognak visszaterni,muszaj megorokiteni,ahogy dumal,meg fogdos,ragcsal,mosolyog,furdik...szoval mindent!!!!!Mar most belefacsarodik a szivem,amikor nagy lakli kamasz lesz es ezt nezzuk este,ahogy milyen pici is volt....

Vicky,
azert meg nem biztos az a mensi :wink:
En nem kaptam meg most sem a linket :evil: :evil:

Adri,
juj szegenykem!!!!!Remelem hamar tullesztek rajta,csodallak,hoyg birod...nalunk eddig szuper ejszakak voltak ugy 3 het ota(8-9 orakat alszik),a mai volt gazos.....es hat biztosan nem az utolso igy a fogzas miatt :(

Nandorka,
ezek a kepek nagyon szepek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

na csak ennyit tudtam,mert felebredt a nagy 45 perces alvasbol.... :?

Kép

Kép
arwen07

Vicky,
most meg van privim :lol: szoval megkaptam :lol: ,de most kezemben az Urfi,ugyhogy megnezni nem tudom.... :? csak belekukkantottam,WoW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8) 8)

Kép

Kép
arwen07

Na, elkiabáltam a Lilla dolgot. Megint ráfeküdt Olivérre az ágyon. Egyszerűen nem hagyhatom őket magukra. Hihetetlen miket talál ki a kiscsaj, csupa szeretetből. Nem fogja fel, hoy Oli nem játékbaba, vagy nem tudom..................... ??????????????????? :shock: :cry: Múltkor a kezeit feszegette hátra! :evil:

Hajni, jobbulást nektek!

Esztora, nekem szept. 5-én jött meg, most pedig okt. 7-én. :oops:
Én se értem, remélem, hogy csak a változó hormonok miatt van.

Marietta: +++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Phytolacca:
9 CH napi 3-4×5 golyó
A csecsemő erősen összeszorítjka a fogínyét a fájdalom miatt.

Pulsatilla
Nafogós, síros, anyukájához bújó baba. Szabadon, hűvös levegőn jobban érzi magát.

Mercurius Solubilis
9 CH napi 2×5 golyó

Erős nyálfolyás éjszaka, a nyelvduzzadt, lepedékes, a fogbenyomatot m,egtartja. a kis beteg szomjas, nyűgös, éjjel sokszor felébred. A CHAMOMILLA kiegészítő szere lehet.

KépKép
KépKép
fioona

Ne aggódj, Fio, nemsoká összenőnek és akkor majd elintézik egymás közt.
De persze értem, nehéz lehet, ha nem hagyhatod őket magukra. És oviba mikor megy Miss Boszi?

Kép

Kép
nán-dorka

Halihó Lányok!

Egy gyors bekukkra futja csak. Hajni: gratula!
Marietta: drukk Neked! Adri kitartást! A babák édesek.
Olykor-olykor szoktam olvasni is.

Minden rendben velünk, a házunk beindult ezerrel már rá sem lehet ismerni. A kertet is csináljuk ahogy bírjuk. Zömmel napfelketétől napnyugtáig ott vagyunk, ha épp nem melózunk a munkahelyen.

Megyek, puszi Mindenkinek!
meriann

Arwen talán Te kérdezted: már nem szedem egy jó ideje a Lenkei vitamint. Pár hónapig szedtem csak és amióta abbahagytam sem vettem észre változást. Még talán Esztora szedte.
meriann

Sziasztok!

A férjem szedi a Lenkei vitamint, szerinte az alap a jobb. Én is próbáltam, de engem idegesített, hogy 10 vitamint szedjek egyszerre, mindíg hányingerem lett mire bevettem mind a 10-et.

Marietta: mennek a drukkok ezerrel!!!++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lehet, hogy a párod már előre érezte, hogy ikreitek lesznek??? :lol:

Fio: ma vették ki a varratokat, most megint 2 napig nem érheti víz. Csak azért írom, hogy tudj kalkulálni ha rászánod magad. Kb 2-2,5 hetet kell kalkulálni mire 100-as lesz az ember.

Jajj csajok, most már úgy szertném ha tavasz lenne. Szeretnék már próbálkozni. Remélem gyorsan el telik már ez a pár hónap és követhetlek titeket. Annyira jó olvasni amiket írtok és nézni a sok édesnél édesebb kis babyt.

Azért már készülök ezerrel! Olvasom a suttogó könyvet. :D

Pussz Mindenkinek (babák, Mamák, cicák, kutyik és madarak etc.)
Timi
toti77

Marietta: amint tudsz gyere és mesélj! Sokat gondolok ma rád!!! ++++++++++++++

Nán-dorka: klasszak az őszi képek! Annyira jó képeket csinálsz, mindig gyönyörködöm...

Adri: hogy vagytok? Remélem már jobb az éjszakátok? bevált ez az új gél? egyébként látszik, hogy jön Gabi baba foga?

Vicky: szerintem se temesd még a hónapot, még minden megtörténhet... és nem győzöm hangsúlyozni, hogy a terhesség is ugyanolyan tüneteket produkál, mint egy megjövés... :wink:

Fioona: hogy sikerült az összeköltözés? :wink:

Esztora: az elején még lehet, hogy össze-vissza jöjjön meg én úgy tudom, de lehet,hogy inkább csörögj rá a dokidra, hogy mi van ilyenkor...
Nekem most van meg 4. alkalommal a szülés óta és szépen beállt.

Hajni: jobbulást nektek!!!

A Lenkei vitamint én kérdeztem és köszi az infókat vele kapcsoaltban.

Toti: jó hogy jöttél, tavasszal majd érted izgulunk! Gyorsan eltelik ez a pár hónap... csak úgy repül az idő! :D
szerika

Sziasztok! Toti, miért is kell tavaszig várni. Bocsi, de nem emlékszem...... :oops: :roll:

Az anyajeggyel kapcsolatban, a Szeri által írtak miatt, nem lépek most. Én is ettől féltem, de ugyanakkor gondoltam,m hátha kisebb beavatkozás, esetleg helyi érzéstelenítéssel. :oops: Naív voltam, belátom. Szóval amig szopi van, nem lesz levetetés, az meg remélem még pár év. :lol:

Azért köszi az infókat mndenkinek!

[quote]F írta:ioona: hogy sikerült az összeköltözés?

Mikor? Öt évvel ezelőtt???? :twisted:

Maritta drukkok! Gondolom, már nagyon ideges vagy!

Dorka, ovit nem tudom. Az fix, hogy idén nem. Pár napja egy ismerős kérdezte ugyanezt, és a párom kapásból rávágta, hogy csak nagycsoportba megy. :D Szóval nem tudom. Még ráérünk dönteni. Én nem vagyok híve, az általános oktatási rendszernek. :twisted: Waldorf sulira meg nincs pénzünk...... :(

KépKép
KépKép
fioona

Ja, holnap jön a sógorom pár napra. 1 éve nem volt nálunk, így még nem is látta Oliot. Szóval lehet, hogy egy kis időre nem leszek. De azért olvasni befogok ugorni, már csak Orsi, és Marietta miatt is!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
KépKép
fioona

Fio: nem összeköltözést akartam írni :oops: hanem ünneplést... :oops: bocsi... :oops: A két gyerekből ítélve az összeköltözés jól sikerült annak idején! :P
szerika

Sejtettem, hogy valami félreírás!!!!!!!! :mrgreen:

Köszi szépen, nagyon jól, pedig semmi extra nem volt, és elég rosszul indult. Be akartunk menni csavizni apával, meg srácokkal a városba, de Lillát 15-kor nem lehetett kiverni az ágyból és nagy hisztit rendezett. Így maradt az, hogy helyben sétáltunk, aztán rendeltünk extra szuper finom pizzát, üdcsit, és itthon "buliztunk".
Nagyon jól éreztem magam! :mrgreen: (ezt csak ti, hasonló korú kismamák értitek meg, mitől tud ilyen kevés dolog is, ilyen nagynak tűnni. :twisted: )

KépKép
KépKép
fioona

:lol: Jók vagytok, csajok! (Fioona és Szeri)

Kép

Kép
nán-dorka

Fio: én teljesen megértelek, klassz ez a kisgyermekes ünneplés és ti még extrán ünnepeltetek! :mrgreen:
A mi házassági évfordulónk úgy zajlott, hogy a férjem persze pont aznap dolgozott jó sokáig, aztán elmentünk a Corába bevásárolni (mert üres volt a hűtő) :evil: majd Balit rendeztük le, de ő is fönt volt sokáig és addigra kábé már tiszta hullák voltunk. :roll: Na de legalább együtt voltunk és ez a lényeg!!! Megbeszéltük, hogy ha egyszer leadjuk Balázst megőrzésre nagyszülőknek, akkor bepótoljuk ezt a napot! :D
szerika

Sziasztok!

Köszi a drukkokat remélem használni fognak!!!

Jelentem ma dután 15 órától már kismami vagyok!!!!! :D
Elég stresszes voltam de sikeresen túllvagyok rajta. Nem fájt csak nagyon feszített a pocim mikor csinálta a doki. De azt mondták hogy az a jó mert így akkor tuti jó helyre kerültek a kisfickók!!!!! :lol:
Hát elvoltak hülve a műtöbe hogy 9 tüszőm van és hogy a párom eredményei is nagyon jók!!!!! 22milliót kaptam vissza!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lett volna több is de azt mondják ez elég sőt ez nagyon jó és hogy nagyon esélyes vagyok egy ikerterhességre pláne a 9 tüsző miatt. Állítólag inszemet nem is csinálhatnak ennyivel olyan 3 tüsző ami szokott lenni de azt mondták ez a doki felelőssége!!!! Hát most ezen nem agyalok majd elég lesz akkor ha pozitívat tesztelek. Azért a párom bepánikolt hogy esetleg több bébi lesz és hogy majd mennyit kell dolgoznia hogy eltartson minket!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát nem édes????

Na most ennyi megyek is mert eléggé feszít a pocim,megyek pihengetni!!!!!

Puszi.
csipcsab

Marietta,
nagyon gondoltam Rad ma!Es most mennek csak igazan a drukkjaim!+++++++++++++++++++++++++
:wink: :wink: :wink:

Sajnos most sem tudok bovebben jonni...tok faradt vagyok..nalunk sem jok az ejszakak mostansag...fogzik Atti is...na meg ez "keveset gyarapszik" problema azert bearnyekol rendesen...amikor tudom cicire teszem...
na megyek.pusz

Kép

Kép
arwen07

Marietta extra drukk neketek!

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Azt hiszem szülünk!!!!:shock:
Drukkoljatok!!! :D

Pussz mindenkinek!

Nán-Dorka!
Írok sms-t ha van valami...

KépKépKépKép
*orsi*

Orsi!!!!!!!!!!!! DRUKKKKKKKKKKKKK!!!! :D
Nándorka, várjuk a hírt!!!

Marietta, nagyon sokat gondoltam Rátok tegnap! Mostantól 2 hétig keresztben kezem-lábam!! 9 tüsző, 21 millió kiskatona szerintem nagyon-nagyon biztatóan hangzik!!!! :D :D Biztos sikerülni fog!!! :D Ami nekem is nagy reményt adna a novemberhez...
vickybabe

Orsi!

Húúúú de izgi!!!!!!!!!!!!

NAGYON NAGYON DRUKKOLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ügyik legyetek!!!!!!!!!!!
csipcsab

Vicky!

Remélem igazad lesz!!!! Köszönöm hogy így drukkolsz Te is! Olyan jó lenne ha sikerülne és hát miért is ne???? Tuti hamarosan együtt babásodunk meglásd!!!!!!!!!!!!!!!
csipcsab

Marietta!
Nagyon sokszor eszembe jutottál tegnap! Mennek a drukkjaim! +++++++++++++++++++++++++ :wink: :D

Orsi! Hű de izgi! Neked is nagyon drukkolok, hogy könnyű szülésed legyen! Nándorka várjuk a hírt! :D :D :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Sziasztok Drgáim!

Marietta:D
Ez szupi!!! Nagyon-nagyon drukkolok!

Orsikám:D
Nektek is millió drukk! Talán már meg is van Samu-baba...:D

Fioo, Szeri:D
Nagyon ismerős a jelenség, amit leírtatok! És az a vicc, hogy bár néha én is mondom, hogy csak nőljön meg kicsit ez a Gyerek, lepasszintom egy napra Anyunak és "apázom, de tudom, hogy úgy 10 percenként telefonálnék, hogy mi van vele...:D:D:D:D

Merikém:D
Bizti csudiszép lesz a házatok! Ha lesz időd, gyere és mesélj!
a

aRWEN:d
sZEGÉNYKÉM...Atti jó korán kezdte ezt a fogzás-dolgot! Remélem mihamarabb tóllesztek rajta. Nálatok sem hasznél semmi csodabogyó?

Millió puszi mindnekinek

porsika

Sziasztok!

Aztaaaaaaaa micsoda hírek!!!

Orsi: nagyon-nagyon szorítok, már kékül a kezem annyira! Várjuk a híreket!!! Lehet, hogy már meg is van Samu baba? :lol:

Marietta: nagyon sokat gondoltam rád tegnap és annyira örülök, hogy ilyen jók az eredmények, ebből tutira babának kell lennie!!!!!!!! :D Kell a topicba ikres anyuka is :wink: Jaj már úgy izgulok, mikor derül ki leghamarabb, hogy van-e vagy vannak-e babák???

Meri: raksz fel képeket a házatokról? Vagy majd ha készen lesz?

Esztora: NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!! :D :D :D

Porsi: teljesen igazad van. Én volt, hogy leadtam egy napra anyukámnak és egész nap ott járt az agyam náluk, hogy mi lehet vajon... az ember nem tud teljesen kikapcsolni. De nekem már az jó lenne, ha a férjemmel kettecskén elmennénk egy étterembe, aztán egy kis séta... ez tökéletes bepótlása lenne az elmaradt házassági évf. ünneplésnek. :D Egy szép napon be is pótoljuk, ha már nagyon éhesek leszünk! :D

Arwen: valóban korán elkezdett Atti fogzani... Jó kis időszak következik ismét minden Anyuka életében... szerencsére nálunk Balázs csak kicsit nyügi és rág-rág és rág, de éjszaka még mindig alszik rendesen. Hát szerencsés vagyok azt kell mondjam.
No, csajok fel a fejjel, majdcsak kibújnak azok a fogacskák!

PUszi mindenkinek!
szerika

Orsi kedvéért gyorsan bekapcsoltam a mobilt, de még nem írt. Majd sűrűn nézem, ígérem!

Most megyek dokihoz, íratok fel vasat, és azt is megkérdezem, mit gondol az immunrendszeremről. :? Unom, h elég gyakran elkapok vmit, most is náthás vagyok, fájt a torkom meg miegymás. És ha elkapok, akkor az elég hosszan elhúzódik, gyakorlatilag hetekig. Így aztán ha havonta van vmi, az azt jelenti, h egy-két hét szünet mindössze.
Lehet, h a tavalyi év nem használt a szervezetemnek (a várandósság normál terhelésén túl a 6 hetes alultápláltság, aztán meg egy-két hónap idegeskedés). De szeretném tudni, mit tud nyújtani nekem az orvostudomány ez ügyben, mielőtt az alternatív orvoslás útvesztőiben elvesznék. (Annyi mindent mondanak, h már nehezen igazodok ki.)

Kép

Kép
nán-dorka

Még ezt gyorsan feldobom:D Egy nagyon kedves barátom készítette, szerintem olyan Áki, mint a kiseszkimó voltaz Iglo-reklámban:D:D:D
Kép
Kép
Kép

porsika

Marietta, juj de izgi! Tudod, drukkhegységek!!!
:wink:
És most tudnak nézni vmi eredményt hamarosan vagy most az a program, h nagyon nem várjuk a mensit?

Kép

Kép
nán-dorka

Mennyi minden történik itt.. :)

Orsi
,
gyors és könnyű szülést kívánok, gondolok rád nagyon. :D

Marietta,
ez csúcs :lol: Simán ikrek. Ne izgulj, majd csak lesz valahogy. Lehet, hogy a sors, most igy, duplán jutalmaz a kitartásodért. Nagyon szoritok neked!!!

Vicky,
azt hiszem egy ikerterhesség neked sem lenne rossz ;) Na jó, ha egy babád lenne annak is nagyon örülnék! Szerintem apait anyait bele kelle adni, hiszen... de erről Bodzi tudna mesélni 8)

Apropó hol van Bodzi?

Szeri,
a mi házassági évfordulónk azzal telt, hogy festettük a gyerekszobát, ahova még mindig nem költöztettük be Gabi babát. Valahogy nem tudom elengedni magam mellöl, pedig tudom, hogy ezt kell tenni az ő érdekében, mert mindig felébred ránk. Lehet, hogy simán megoldódik az éjszakánk ha külön megy. :roll:
Fogacska fájdogál hol jobban hol kevésbé. Sajna az éjszakák nem változnak. Az is hol jó hol rosszabb. Most pl éjjel 1-től óránként keltem. :roll: Most bezzeg kiterülve alszik a kis husi :?

Képzeljétek, hogy a répa-krumplit eszi mint kacsa a nokedlit :lol: :lol: :lol: Úgy örülök. A gyümit továbbra is köpködi, de nem adom fel. Gyümiből a bébiétel jobban izlik neki, már ha ki lehet ilyet jelenteni 5 kanál gyümievésre. :roll: Jövőhéten céklát próbálunk. Annyira boldog vagyok, hogy szereti a répa-krumplit.

Annyira arik a babák ám. Már nagyon növünk mindannyian :D

Fio,
megértelek, nálunk is igy megy a bulizás, de nekem nagyon bejön ;)

Arwen
,
szegényke, próbálj napközben pihenni kicsit. Sajna a fogacska éjjel jobban fáj.
Mostanában Gabi baba is kevesebbet eszik a foga miatt. Van, hogy egyáltalán nem kell a kaja neki. Eszik 40-et, aztán kiköpi. Mi cumisüvegből eszünk, szóval rögtön látom a csökkenést. Azt mondta a védőnő, hogy amig a bébi boldog, mosolyog és megvan a havi 40 deka gyarapodás, addig ne aggódjak.

Hopp most megyek, mert a fiatalúr reklamál.

Kép
Kép
adrienna

Porsi, csuda édes Áki!!!!!
Téynleg olyan!!

Kép

Kép
nán-dorka

Fio, sok Waldorf-intézményben úgy van, h figyleembe veszik, mennyit tud fizetni a család. Persze nyilván nehéz ügy ez. De esetleg ha van Nálatok, érdeems lenne utánakérdezni.

Kép

Kép
nán-dorka

babaúszásképek:

Kép

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Porsi,
annyira aranyos Áki, olyan tényleg mint egy kis eszkimó.Pinkiné fotóin is olyan szépek vagytok :lol:

Mensi: nekem azóta is nagyon erős görcseim voltak minden alkalommal, igy most fogigátlót irt fel a doki. Azt mondta, fél évig kell szednem. Most kezdtem el, erre 10 napja megvan :shock: :evil:

Nán-dorka,
vigyázz magadra!!! Most amúgy is jön a szutyok idő...

Fogzás: mi vettünk Gabi babának a DM-ben kezdő fogmosószettet (Babylove termék) ebben van egy icipici fogkefe, egy tüskés gumi valami és egy buzogány forma gumi izé. Na ez a gumi buzogány teli találat. Ügyesen megfogja és sokáig elvan vele, ahogy masszirozza a kis inyét. Ha meg nagyon nyafi, akkor én szoktam neki csinálni és azt is nagyon hagyja.

Na tényleg mennem kell

Kép
Kép
adrienna

Nán-dorka,
mennyire tündéri Doró a vízben :lol: :lol: Kár hogy Gabi baba nem szereti a vizet :(

Kép
Kép
adrienna

Jó, h ilyen sokan itt vagyunk!

SZia, Adri!
Ugye mondtam, h lehet, h épp a zöldésg fog neki jobban ízleni? nagyon örülök! Látod, nálunk is a krumpli volt a nyerő. Az 5 kanál nekik nem is oylan kevés, me gtuddo, sok kicsi sokra megy. A lényeg, h emiatt már nem kell izgulnod!

Viki, reméljük, nem kell novemberig várnod, ha mégis, mi Veled izgulunk akkor is majd!

Kép

Kép
nán-dorka

Adri, majd biztos Neked is a lányod fogja szeretni. :wink: tudod, a fiamnál nekünk sem jött be a dolog... Doró bezzeg sosem sír, fantasztikus, pedig merülni is szoktunk.
köszönjük a dícséretet.

nagyon jó, h írod ezt a gumicuccot, kösz. a fiam szerette 7-8 hónaposan a felnőtt fogkefét rágcsálni, de ez meg direkt nekik készült.

Kép

Kép
nán-dorka

Szeri köszönöm!

Nándorka én megyek vérvételre lassan mert dokibácsi mondta hogy 3 hónapos korukra lurkók teljesen leharcolják a szervezetünket.
továbbra is szedem a gravidát,cvitamint.így a nátha is lényegében 3-4 nap alatt elmúlt.
jártok úszni de jó!mi hétfőn megyünk baba-mama jógára!nagyon kiváncsi vagyok milyen lesz Nyunyinak mondjuk imád pukitornázni.

Bridzsi

Kép
esztora

Esztóra,
boldog névnapod!!!

Nán-dorka,
igen a következő terv egy lányka lenne :mrgreen:

Kép
Kép
adrienna

Fú csajok mennyit írtatok! Nem győzlek követni benneteket! :lol:

Nán-dorka: elképzelhető, hogy immunrendszer problémád van, szedjél valami vitamint. Én is most kezdtem el szedni. De ne centrumot, vagy supradint!!! Már rájöttem, hogy a dokik is sokszor csak találgatnak és fogalmuk sincs, az embernek saját magától kell rájönnie dolgokra!!!
Doró írtó édes. A képekből ítélve, bejön neki :D

Porsi: eszkimóbébi is aranyos!!! Nekünk is ilyen világoskék overállunk van. Amilyen hideg van mostmár fel is kell adjam rá sétánál!

Bodzi valóban jól eltűnt, valaki tud róla valamit? Remélem nincs gond... :shock:

Adri: milyen érdekes, mert Balázsnak bejönnek a gyümik, de a krumpli-répára akkorákat öklendezett és fújjogott, hogy azóta sem adtam neki. De ma délben meg akarom próbálni a krumpli-alma párosítást, hátha úgy jobb lesz. Gabi babánál meg pont ez jött be!!! Tápit adtál hozzá neki, azzal turmixoltad?
Balitól én hat hetes korában váltam el. Addig vele aludtam, de azóta ő egyedül alszik a saját ágyában a saját szobájában. Akkor az első éjszaka elég nehéz volt, sokszor fent voltam és idegeskedtem, hogy vajon meghallom-e ha sír... de azóta már megszoktuk ezt az állapotot.
A házassági évfordulók úgy látszik már csak ilyenek babás-gyermekeseknél :lol:
Jó, hogy írtad ezt a fogkefe szettet, ilyet én is veszek.
10 napja megvan? nem sok ez egy kicsit? :shock:
szerika

Adri, majd beavatlak lányügyben. :wink: mondjuk, lehet, h tök véletlen, h lány lett...

Esztora, boldog névnapot!
hát, tényleg kissé le vagyok harcolva...
majd mesélj a jógáról!

baba-mama torna kazettákat ismeri vki? talán mozognom is kéne :roll:

Kép

Kép
nán-dorka

Ja még nem is írtam, hogy mi meg járunk babamasszázsra! Nagyon jó, ajánlom mindenkinek! Bár Balit inkább a szomszéd kiscsaj kötötte le, nagyon szemeztek egymással :lol: :D
szerika

Nán-dorka: a lánykészítés művészete engem is érdekelne :oops:
szerika

Esztora, igaza lehet dokibácsinak (nahááát! mégis tudnak valamit néha ezek a dokik :) ), mert én is annyira le vagyok amortizálódva, lefáradva, hogy az már fáj. SZóval érzem, hogy valami hiányzik a szervezetből és ilyenkor muszáj szedni valami vitaminpótlást!!!
Ezért kérdeztem a Lenkei féle vitamint is.
szerika

masszázs is tök jó, mi itthon próbáljuk. ti naponta csináljátok, amit ott?

összeszedem majd, amit tudok! szóljatok még rám, mots el kell indulnom.

eddig semmi hír Orsiról, addig csak nagy drukkokat küldök én is neki!

Kép

Kép
nán-dorka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?