Új privát üzeneted érkezett!

joban-jobban :oops:
gabicsibe

Sziasztok,

NAPCSI HÍREK:

Ezt írta Napcsi sms-ben:

"Megszületett Nóri, de még az arcát sem láthattam, inkubátorba tették, mert nem jól alkalmazkodott a kintléthez. Azzal bíztatnak, hogy minden rendben lesz"

Drága Napcsi,
Először is gratulálok Nóri babához! És BIZTOS, hogy minden rendben lesz!!!!! Nagyon drukkolok Nektek!!! ++++++++++++++++++++++

Később még jövök.

Kép

Kép
zsókuci

Hurrá Napcsikám!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratulálok Kicsikém!!!!Minden rendben lesz a tündérkével!!!!!!Pusszilak és nagy ölelés neked!!!!! :P

Zsókucim!

Gyere majd mi volt dokinál!!!!Pusszilak drágaságom!!! :wink:

Jucikám Kicsikém!!!!

Remélem teljesül a vágyatok és a kis tündérek kedden otthon alszanak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Én drukkolok!!!! :wink: pusza

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Végre vmi hír Napcsiékról.Biztos szomorú most hogy nem láthatta Nórit,de minden rendben lesz.Nagyon szeretett bennt lenni ez a kicsi lány,biztos azért fura most neki kinnt lenni.Drága kicsi. :P

Zsókuci,tényleg,mi volt W-nál? :roll:

Kép
lukrécia

Sziasztok,

Jaj lányok, nem is tudom, hol kezdjem :D Annyira de annyira jó élmény volt a mai Wiegandt dokis látogatás, hogy el sem tudom mondani!!! Hogy fogalmazzak… szóval kicsit azt hittem, hogy Őt én ruházom fel azokkal a jó tulajdonságokkal, amelyeket szeretném, ha lennének, de szerencsére nem így van, sőt. Ma 100%-osan bebizonyította, hogy létezik még olyan orvos, aki elhivatottságból végzi a szakmáját, és nem másért. Mikor meghallotta, hogy mi történt Velünk, akkor teljesen le volt sújtva, és nagyon-nagyon bebizonyította, hogy milyen nagyszerű ember és orvos. Megvizsgált, minden rendben van odabent, a méhem is oké, a vágás alig látszik rajta (alig találta meg UH-val a helyét), a petefészkeim rendben, tele vannak tüszőkkel, melyek nem érnek meg :? Mindegy, szóval gyulladásra utaló jel nincs. Kérdezte, hogy ugye megyünk még lombikra, és amikor mondtam, hogy igen, látszott rajta, hogy őszintén örül. Kb. fél órát beszélgettünk. Teljesen a buksimban vannak azok a mondatok, amiket mondott, és iszonyatosan jó érzéssel jöttem el. :D Hát, „röviden” ennyi :D

Na, és most megpróbálok visszaolvasni :wink:

Kép

Kép
zsókuci

Sharon,
Mi is sokat gondolunk Rád, kitartás! :D Ja, és kikapsz, ha rémsztorikat olvasol :?

Chesti,
Puszillak! :D

Estrella,
Szép poci :)

Mamm,
Javítottalak! Mikor volt a szülinapod? :D

Ballagyo,
Gratulálok a jó hírekhez! :wink: A pocakmérettel meg ne törődj, a lényeg, hogy a kiskrapek jól érzi ott magát :D

Benszikém,
Ezek szerint akkor mostantól fekvés és fekvés… Nem baj, kitartás :wink: Ne feledd, hogy kikért csinálod, és máris könnyebb :D
A vizsgálatok még hátra vannak, nemtom mitől lehet ilyen rossz :?

Réka,
Javítottalak! Nagyon szép nevet választottatok! :D

Bibar,
Drukkolok, hogy jó legyen az eredményed! :D

Lippa,
Harapós Lilla :D:D Annyit mosolyogtam rajta :lol: Puszild meg a tündérkéidet helyettem is :wink:

Judit drága,
HURRRÁÁÁÁ!! Szívből kívánom, hogy kedden már otthon legyetek, és gyereksírásoktól legyen hangos a ház :lol: :lol:

Lukikám,
Milliószor puszillak!!!! Recept? :oops: Csak, hogy ne felejtsd el :D

Ja, és amit még elfelejtettem… Rákérdeztem, és a következő terhességem az előzmények + a császár miatt 100%, hogy veszélyeztetett lesz… ahogy sejtettem. :roll: De nem baj, csak legyen majd :oops: :oops:

Puszi, megyek, mert leragad a szemem!
Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Napcsi:
Gratulálok nektek! :D
Vendég

Jó reggelt Kismamik!!!! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok,

Írt Napcsi:

"Jól vagyunk, vesznek vért Nóritól, utána okosabbak leszünk. Este még megsimogathattam a lábát."

Reméljük minden rendben lesz a kiscsajszival, nagyon drukkolok Nekik!

Kép

Kép
zsókuci

Napcsi!

Gratulálok Nórihoz!!!! Ne aggódj, biztosan nem lesz baj! Egy kis inkubátor után, ma már biztosan a kezedben lesz! És biztosan olyan szép kislány, mint az anyukája!

Zsókuci!

Olyan jó hallani azt, hogy még vannak rendes orvosok. Én néha már azt hittem, hogy "kihalófélben" vannak. Nagyon örülök, hogy ismét belevágtok, de a gyulladást ne felejtsd el! Előbb kezeltesd ki magad és aztán HAJRÁ! Ezzel nem szabad szórakozni! És ha sikerül, akkor Te is csatlakozhatsz közénk, a fekvős, veszélyeztetettek társaságába! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabicsibe!

Hogy érzed magad? Egy kis hányinger...? Már biztosan nagyon várod az Uh-t, neked most legalább olyan lassan megy az idő, mint nekem, igaz? Én, amikor először láttam dobogni a szivecskét, hát, potyogtak a könnyeim rendesen... nagyon jó lesz!

Lippa!

Harapnak még a lánykáid?

Kép

Kép
sharon

Napcsika!
Hatalmas gratula Nórikához!Sajnálom,hogy még nem láthattad,de minden rendben lesz vele!

Lippa!
Szülésfelkészítőn a vajúdásról,légzéstechnikáról volt szó és levetítettek a császárról meg a sima szülésről filmet!Hát még jó,hogy leoltották a villanyt,mert a sötétben ott sírtam úgy beszartam!Pedig láttam már pár szülést tv-ben ilyet is meg olyat is!Kijöttünk és moindtam az uramnak ezt valahogy máshogy kéne megoldani és nem ezen két módban!Erre ő:Akkor nem gondolkodtál ezen,mikor gyereket akartál?Mondom de,de az más volt!Szóval paragép van,de ez állítólag normális!Ja és nincs megmagyarázható és kézzelfogható félelmem!Csak az ismeretlen,ami most fog következni!Egy tök új életszakasz!
Nagyon jó,hogy ilyen jól viselik a csajok az ovit!

Juci!
Minden rendben lesz a csajokkal és hazajöttök kedden!

Zsókuci!
Örülök,hogy minden jól sikerült W.-nél!Mikor kezditek?

Bibarka!
Eredmény?
Vendég

Kicsi Napcsim!!!

Bíztos minden rendben lesz Nórikával,drukkolok nagyon!!!!!Megy a nagy nagy ölelés feléd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Kicsi Benszim!

Drukkolok,hogy Mikúlás hozza a Törpöket!!!!!Az lenne a 38 heted!!hajrááá Kicsikém!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok,

Csak tavasszal fogunk kezdeni, olyan március környékén, és csak akkor, ha minden teljesen rendben lesz a vérképemmel.

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Napcsika,
szívből gratulálok a kis Nórikához! A méreteit is üzend meg Zsókucinak, olyan kiváncsi vagyok! :D

Sajnos én nem túl jó hírekkel jövök. Nagyon szar estém volt tegnap, még most is fáj a fejem a sírástól... Voltam a dokimnál, és sajnos nem nyugtatott meg azzal a bizonyos izommal kapcsolatban. Azt mondta, hogy Down kórra utalhat. Azt is mondta, hogy igazából nem is érti ezt az egészet, hiszen a tarkóredőnk rendben volt (két kórház is nézte), az Istenhegyis vizsgálaton sem volt gond, az AFP is és a genetikai uh is jó lett. Ezek után tényleg értehetetlen, hogy a 21. héten miért jelentkezett egy ilyen probléma. A magzatvíz vizsgálat lehetőségét eleve elvetette, mert már 23 hetes vagyok, mire eredménye lenne, már úgysem lehetne tenni semmit. És azt hiszem nem is akarnám. Most az a következő lépés, hogy megyek az I-es női kliniára magzati szív uh-ra. Az előbb hívtam őket, de még nem sikerült időpontot kapni. Talán a ma esti 4D-s uh is mutat majd valami javulást, ebben bízom. Azt olvastam, hogy előfordul, hogy magától eltűnik ez az izom, kinövi a baba. A dokimnál az ő kis uh-s gépével azért megnéztük az én kis Ficánkámat, szépen és egyenletesen dobogott a kicsi szíve. Apát is nagyon megijesztettem. Ő nem tudott eljönni velem a vizsgálatra, de eljött elém. Persze nem juottam szóhoz, csak sírtam neki. Mire hazaértünk kicsit megnyugodtam, akkor tudtam csak elmondani, hogy mit mondott a doki. Láttam a döbbenetet az arcán. Azt mondta, ha beteg lesz, akkor is miénk lesz. Imádom ezért! Este szerintem a baba is érezhette, hogy szomorúak vagyunk, mert folyamatosan mocorgott, és jó nagyokat rúgott... Az én kis drágám! Szorítsatok nekünk légyszi!

Kép

Kép
mamm

Kicsi Mamm!!!!!!

Nagyon szórítok nektek,hogy minden rendben legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jaj Kicsikém,értem mért nem tudtunk tegnap beszélni!!!!A cd-t hétvégére megcsinálják és postázom,neked ahogy megvan!!!!Drukkolok a mai uh-hoz és szívből kívánom ,hogy jót mondjanak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nagy nagy Ölelést küldök nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Mamm

jaj,remélem minden rendben lesz.Nagyon szorítok nektek,Írj a 4D után :!:

Zsókuci

ne félj,én is rögtön veszélyeztetett vagyok az előzményeim miatt és a 22-ik hétig úgy élhettem,mint bárki más,nem jelent ez még tuti fekvést,csak nagyobb odafigyelést.W.remélem elvállal majd.
Hú,recept...ég a fejem....küldöm még ma vagy holnap priviben... :oops:

Napcsira annyit gondolok,remélem már együtt van Nórival.

Kép
lukrécia

Mamm drága,
Próbálj megnyugodni, én biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz!!! Meglátod, este a 4D-n is meg fognak nyugtatni!!!
Utána feltétlenül jelentkezz! Drukkolok nagyon! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :)

Lukikám,
Mondjuk amúgy sem tervezek dolgozni, ha legközelebb sikerül terhesnek lennem, de azért megnyugtattál, hogy ez nem aktív fekvést jelent. Bár természetesen azt is bevállalnám. :D
Nem annyira sürgős ám a reci, csak néha írom, hogy ha van kedved (és időd :lol: :lol: ), akkor pötyögd be :D:D

Kép

Kép
zsókuci

Napcsi, gratulálok a lányzó születéséhez!!! Minden rendben lesz!

Mamm, szegénykém. Remélem, nagyobb az ijedelem, mint a baj! Szorítok nagyon értetek!
süni76

Zsókuci, örülök, hogy ilyen pozitív élményekkel jöttél el W dokitól!!!!!
süni76

Sziasztok!
Isten hozott kicsi Nóri!!!REmélem mihamarabb megszereted e kinti világot,és remélem már anyuddal együtt pihensz!!

MAmm:szívből kívánom, hogy a mai 4D-n megnyugtatóakat mondjon a doki!!Nem lehet semmi baj!!!!

Zsókuci:hajrá március!És a veszélyeztetett terhesség csak annyit jelent, hogy táppénzen vagy...nem feltétlen fektetés

Az én éjjelem se volt a legjobb... :evil: hajnalban felébbredtem, hogy úgy ég a hasam...mint amikor valami fertőzést kap az ember lánya...persze egyből para a köbön (sajnos ezt még mindig nem bírtam kinevelni magamból),hogy biztos akkor most megindul a szülés és hogy baja lehet Kiskakukknak...hajnal3-fél6ig ezen rágtam magam...persze párom pont ma nem aludt itthon...és persze reggelre kutya bajom se volt...nincs semmi folyás vagy bármilyen fertőésre utaló jel, ráadásul a dokim 2 hete vett kenetre mintát és minden ok...de mégis az ember agya miken tud parázni!!Sose leszek már nyugodt?? :cry: ráadásul jól hallottam, hogy hidegfront jön??? :shock: :shock:

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Sziasztok!

Isten hozta a kis Nórit, biztos vagyok benne, hogy ma már jobban lesz!! Napcsika, kitartást!!! Remélem simán ment a szülés!!

Mamm, hát ilyenről én még nem hallottam! Nyugi-nyugi, elötte minden eredményed tuti lett!! Nagyon várom én is a híreket!!

Zsókuci, nagyon sokat jelent, ha megbízol a dokidban és bármivel nyugodtan fordulhatsz hozzá. Én is így vagyok Zekével.

Nálunk volt a gyerekorvos, nagyon lazának találta Ramika csípőjét, így beutalt a 2.sz. gyermek klinikára. Nov.08-án megyünk. Lányok, vol másnak is ilyen problémája?
vicuska2007

Sziasztok!

Napcsi!
Gratulálok, ne aggódj minden rendben lezs a kis tündérrel, csak nehéz neki megszokni idekint hiszen odabent úgy szeretett lenni :)

Zsókuci!

Örülök hogy jó hírekkel jöttél

Vica!

Nem tudom nálatok mi a csípővel a probléma nálunk kötött volt 6 hóig hordtuk a rugit, Bár nálatok gondolom más lehet ha laza, de úgy tudom lányoknál általában ven v.mi a csípővel. Ne aggódj biztos kell majd egy kis torna

Mamm!

Könybe lábadt a szemem annyira együtt érzek veletek :( De hidd el nem lesz semmi baja csak ilyen kis huncut hogy ijesztgeti a szüleit.
Imátkozom hogy minden jól menjen. :(

Bocs ha valakit kihagytam de nincs időm rendesen visszaolvasni. Nálunk is magy mostanába a kinlódás Anna nem akarja enni a tejet ha meglátja a cumis üveget üvölt tisztára kész vagyok hogy nem kell neki a tejem
:( :( :(

Puszi mindenkinek
Vendég

Mindenkinek szép Kép -ot!

Napcsi
Gratulálok Nórihoz és nagyon sok boldogságot,egészséget kívánok!Remélem mielöbb a karjaidban tarthatod!

Mamm
Kitartás és kívánom ne legyen semmi baj!!

Sharon
Hát igen az idő persze ilyenkor vánszorog,kicsit parázok hogy tényleg ott is legyen a picur.Én az uh-on is biztos elfogom pityeregni magam :D
gabicsibe

Mamm:
Ne izgulj, nem lesz semmi baj. A SOTE I-n tudják a dolgukat, és biztosan alaposan megnéznek.
Mindenképp jelentkezz este, hogy mi volt!
Szia
Estrella
Vendég

Napcsika gratulálok a kis Nóri születéséhez,remélem hamar rendeződnek a dolgok és együtt lehettek a Kislányoddal!

Zsókuci drága örülök,hogy minden rendben volt a vizsgálaton :D .Én is ezért imádom W.doktort,soha nem felejtem el amikor az eredmény hirdetésen őszintén velünk örült.
Ja és Petra volt a kiskutyus nem a Lilla :wink: .

Mamm nagyon -nagyon drukkolok Nektek,hogy a 4d-n jó híreket kapjatok.Biztos nem lesz semmi baj!

Bibar milyen lett a cukor eredményed?

Gabi örülök,hogy rókakoma máshol kommandózik.Egyél csak amennyi jólesik :wink: .

Benszike teljesen normális,hogy félsz az ismeretlentől,de ne aggódj amikor már ott tartasz,hogy szülni mentek nem fogsz ilyesmin gondolkodni csak sodródsz az eseményekkel.Az biztos,hogy új életszakasz következik,teljesen megváltoznak majd az értékrendek,de ez így normális :wink: .

Sharon örülök,hogy jössz sűrűbben :D .Szerencsére azóta nem volt harapás,remélem nem is lesz :roll: .

Ma a Petra sírt egy kicsit,mondjuk pont észrevette amikor kislisszoltam a kapun :cry: .Lilla nagyon jól viselte,képzeljétek az egyik lefekvéshez készülődő kislányhoz odament és adott egy puszit az orrára :) .

Mindenkinek puszi!

Lippa

lippa

Sziasztok Lányok!

Napcsi,nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánunk nektek Nórihoz!Remélem hamarosan magadhoz ölelheted!

Sensi,még nem is üdvözöltelek,üdv. itten,nagyon szép lánykád van! :lol:

Estrella,nagyon csini pocód van! :lol:

Mamm,remélem csak ijesztgetnek és nincs semmi komoly baj!Szorítok ,hogy minden rendben legyen.Én is voltam magzati szív uh-n az 1-es klinikán,a Hajdú doktornőnél,nagyon profi és nagyon aranyos!

Gabi,hát tényleg rossz ez a várakozás,izgalom,de most már ez így is lesz,mindig parázhatunk valamin, várunk valami kitűzött célt,valami vizsgálatot,eredményt,uh-t ,ctg-t,aztán a születést,és aztán aggódunk életünk végéig a gyerekeinkért.De ez a szülők sorsa! :lol: :wink: Milyen furcsa,hogy erre vágytunk,vágyunk mindannyian!De olyan jó ez a "parázás",mert olyan jó anyának lenni!

Zsókuci,annyira örülök,hogy ilyen pozitív élményekkel tértél haza
este!Puszi neked!

Bibar,neked milyen vizsgálatod lesz most?

Sharon,Lukrécia kitartás a fekvéshez!

Benszi,hát nem semmi lehet,amit gyerkőceid művelnek már a pocódban.Mi lesz ,ha már kint lesznek! :shock: Egyébként ,szerintem mindenki így van ezzel a szülés előtti félelemmel.Már a finishez közeledve,én is paráztam rendesen,nem tudtam aludni,apát se hagytam,a hülye kérdéseimmel!Milyen lesz a szülés?Jó anyukája leszek,tudni fogom mikor mit csináljak?
De ez mind az ismeretlentől való félelem.Én sem hittem el,addig,amíg nem éltem át,hogy tényleg végtelenül nyugodt lesz az emberlánya,mire odakerülünk,hogy szülünk.Biztos a homonok,meg ilyesmi,vagy nem is tudom,mert igazából megfogalmazni sem lehet,hogy milyen érzés ez,de nem fogsz félni,és nyugodt leszel!Hihetetlen csoda!
Húúúú,most úgy vágyom újra a pocakosodásra.Olyan jó volt kismamának lenni! :oops: :oops:

Sünike,neked nagyon sok-sok babaragacsot küldök!

Vicuska,sajnos nem tudok segíteni ebben a kérdésben! :oops:

Réka,bizony ,már sose leszel nyugodt!!! :lol: :lol:

Juci,nagyon örülök a jó híreknek és remélem kedden már hazamehettek! :lol:

Nyunyi,olyan jó,hogy itt vagy te is ,mindig van egy -két jó szavad mindenkihez!Tartod mindenkiben a lelket!Remélem sikeres lesz a novembered! :lol: :lol:
Mi is terveztük a jövő év elejére a bmc-s kezdést (tesó projekt),de úgy néz ki anyagi akadálya lesz!Mindenesetre addig próbálkozunk,hátha spontán sikerrel járunk,végül is itt vannak az élő példák előttünk! :wink:

Lippa,gratula a csajoknak,hogy ilyen ügyesen veszik az akadályokat a bölcsiben!Puszi nektek!És bocsi,de utólag,boldog szülinapot nekik! :oops: :lol:

Chesti,mindjárt itt az első szülinap,de fura!Puszi

Hú csajok,jó sokat írtam,ezt is már legalább 1 órája írom,mert megint sz@r@kszik a billentyű és minden második betűnél kihagy,bocsi,ha lesz benne hiba! :oops:És bocsi,akinek nem írtam!

Puszi mindenkinek!

Andi

Kép
taptau

Lippa,most olvasom milyen aranyos volt Lilla!Puszi ezeknek a Tündérkéknek!

Kép
taptau

Taptau!

Köszönöm amit írtála,nagyon jól esik!!! :cry: :lol: :lol: :lol: Hajrááá spontán tesó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pusz :P

Kicsi mamm!!!!

Nagyon várlak ám az est hírekkel!!!!!!Remélem jó híreket mondanak!!!!!!!!!!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Taptau,de jó hogy jelentkeztél :D !Köszi a szülinapi jókívánságokat!Ti jól Vagytok?Magatokról nem írtál semmit :( .Millió puszi Nektek is,huncut kis Máténak külön küldünk egy nagyot!

Lippa

lippa

Édes vagy Nyunyika, és nagyon köszönöm az sms-t is! Csak este 7-re megyek... Soká lesz még... Azért utána mindenképp jelentkezem!

Kép

Kép
mamm

Kicsi Mamm!!!

Nagyon Drukkolok,és várlak akkor este!!!! :roll: Puszika Drága

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Napcsi
GRATULÁLOK :P :P remélem már megszokta a kinti világot a picurka :P

Mamm
drukkolok neked nagyon hogy ne legyen semmi probléma :oops: :oops: de biztos nem lesz! :oops:

nekem sem túl jó a hirem,egy kicsit magas lett a cukor eredményem :cry: annyira éreztem hogy ez lesz,na mindegy holnap kell mennem belgyógyászhoz aztán meglátjuk mi lesz :oops: :oops: nem lehet ugy minden tökéletes :oops:

Zsókuci
örülök hogy ilyen drága volt a dokikád,tényleg egy szuper ember,nálam is bebizonyitotta annó :wink:

Benszi
én nem is nézek ilyen filmet,mert én is nagyon be tudok parázni :oops: :oops: hát látod már nem tolhatom be az édességet az arcomba :oops: ma gyorsan meg kell ennem ami itthon van hogy ne legyen kisértés :shock: :shock:

Lukikám
BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNOK AZ ÉN DRÁGA BARINŐMNEK :P :P :P :P :P :P :P :P :P milyen érzés 40-nek lenni??? :P :P :P :P :P

bibar

Sziasztok,

Extra gyors bejelentkezés (este még jövök):

Napcsi írta, hogy megsimogatta Nóri lábát, és hogy nagyon szép kisbaba :) (de ez szerintem nem is volt kérdéses, látva az anyuciját :wink: ), lehet, hogy a férje tesz fel fotót Róla :D

Fel is hívtam, még nincs a vérvizsgáltnak eredménye, talán estére többet tudnak. Amúgy 3000 grammal, és 51 centivel született a kisasszony :D

Puszil mindenkit, én pedig mondtam, hogy sokat gondolunk Rájuk, és hogy mi is pusziljuk, és drukkolunk, hogy minél hamarabb túl legyenek ezen az időszakon. :)

Most rohanok... Pussz!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci

köszi a híreket Napcsiékról.Remélem mielőbb kiveszik az inkuból a kicsit.Annyit gondolok rájuk.....

Mamm

mega-drukkok mennek este 7-kor.Írj utána.

Bibarkám

Öhöm-böhöm.... :roll: ....próbáltam elsunnyogni de tudtam hogy Rád számíthatok.... :lol: :lol: :lol:
Nagyon köszönöm :D A 32-es számgyertyát fordítva raktuk fel a tortára és így még az íze is jobb volt.... :D
puszika :P :P :P

Kép
lukrécia

Lukikám
ez csak természetes :P :P :P ilyen idősen már én sem dicsekednék :P :P

Zsókuci
köszi a Napcsis hireket,szuper :P :P persze hogy szép,a szülei is helyesek,remélem okés lesz a véreredmény,de hát miért ne lenne :lol:

bibar

Drága Lukrécia
Tudom milyen érzés ez a 32-es gyertya. Valóban ijesztő. Nem akarok kamuzni, hogy az még nem sok, meg blablabla, mert valóban én is qva soknak érzem, de hogy rajtad nem látszik, az biztos, úgyhogy nyugi. Különben is egy kisbaba mindig fiatalít. Hmmm, azért én 50 évesen érdekes leszek. Talán addigra sikerül, ha mindig picit tovább bírom. Már ha találok egy donort, a petrirandihoz. :) Sok boldogságot kívánok Neked Kép

Napcsi
Gratulálok Nórihoz! Várom a fényképeket, olyan jókat sírok rajtuk. :lol:
Vendég

Bibar

Te nem vásárolni vagy????

Kép
lukrécia

Luki, ha igazak nászasszonyod hírei, én is kívánok Neked BOLDOGSÁGOS SZÜLETÉSNAPOT!!!!! :D :D
süni76

Lexi

egyszerre írtunk....
Nagyon köszönöm a jókívánságokat,hát,azért kamuzhattál volna..... :wink: :lol:

Kép
lukrécia

Süncike

köszönöm :oops: aranyos vagy.Egyél az egészségemre egy kis túrót vacsira :wink: ...egy korty vöriborral.... :wink:
puszillak :P

Kép
lukrécia

Akkor koccintsunk virtuálisan!!!! :D Egészségedre!
süni76

bekukk!!!

Zsókucim!

Köszike az infót Napcsikáékról!!! :wink: Remélem minden rendben lesz velük!!! :wink:

Lukinéni!!!!!!!!!

Sok bóódog 23 születésnapot Kicsikém!!! Kép

Kicsi Mamm!

Remélem minden rendben lesz ,már nagyon várlak!!!!!!! :roll: :roll: :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Luki
Átgondoltam. Tulajdonképpen a 32, az olyan bűvös szám, hiszen lehetne 23 is és mivel Te annyinak érzed magad, (nem is nézel ki többnek) így annyi is vagy, hiszen mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát. Én már szép kort megértem, remélem meglesz a 121. is. Szőke haj, kék szem, bombázó test, közepes dinnyével a pocaknál. Ez sem lehet több 23-nál. Irigyellek!
Így már jó lesz?? :lol: És még csak kamuznom se kellett. :lol:
Vendég

Jaj lányok,nagyon aranyosak vagytok,köszönöm szépen. :)

Kép
lukrécia

Lukrécia

Kép
gabicsibe

Sziasztok!

Megjöttünk a 4D-ről. Most már sokkal több mindent mutatott magából a kis Ficánka, és olyan jó érzés volt, amikor láttam, és éreztem is egyben a rúgásait! :D
Sajnos az az izom továbbra is megvan... De az uh-s néni megnyugtatott, hogy nem lesz vele gond, és az ilyen dolgokat is csak azóta (néhány éve) veszik észre, mióta vannak ezek a hiperszuper uh gépek. Nem tudom mit gondoljak. Az I-es nőin azt mondta Hajdú doktornő, hogy ő szívesen megcsinálja nekem a szív uh-t, de szerinte igazából genetikussal kellene egyeztetnem. Holnap felhívom a dokimat, és megkérdezem mi a véleménye erről. Én úgy gondolom, hogy egy genetikus sem tudna többet mondani, vagyis tenni, mert minden ilyen jellegű vizsgálat a 20. hét előtt van.

Apával megbeszéltük, hogy nem lesz, egyszerűen nem lehet gond! :D

Köszönöm, hogy szorítottatok nekem, jó hogy vagytok!!! :D

Kép

Kép

Kép
mamm

Luki néni,
én nem tudok olyan szép képeket feltenni mint a többiek, de NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT, minden elképzelhető szépet és jót kívánok neked!!!

Kép

Kép
mamm

Mamm:
Nagyon örülök, hogy minden rendben, és szuper a fotó is, én is én is én is akarok ilyet, de mi csak a 28. héten megyünk 4D-re....hol van az még? :? :cry:
Vendég

Lukrécia:
Boldog szülinapot!
Kép
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?