Sziasztok Lányok!
Napcsi,nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánunk nektek Nórihoz!Remélem hamarosan magadhoz ölelheted!
Sensi,még nem is üdvözöltelek,üdv. itten,nagyon szép lánykád van!
Estrella,nagyon csini pocód van!
Mamm,remélem csak ijesztgetnek és nincs semmi komoly baj!Szorítok ,hogy minden rendben legyen.Én is voltam magzati szív uh-n az 1-es klinikán,a Hajdú doktornőnél,nagyon profi és nagyon aranyos!
Gabi,hát tényleg rossz ez a várakozás,izgalom,de most már ez így is lesz,mindig parázhatunk valamin, várunk valami kitűzött célt,valami vizsgálatot,eredményt,uh-t ,ctg-t,aztán a születést,és aztán aggódunk életünk végéig a gyerekeinkért.De ez a szülők sorsa!
Milyen furcsa,hogy erre vágytunk,vágyunk mindannyian!De olyan jó ez a "parázás",mert olyan jó anyának lenni!
Zsókuci,annyira örülök,hogy ilyen pozitív élményekkel tértél haza
este!Puszi neked!
Bibar,neked milyen vizsgálatod lesz most?
Sharon,Lukrécia kitartás a fekvéshez!
Benszi,hát nem semmi lehet,amit gyerkőceid művelnek már a pocódban.Mi lesz ,ha már kint lesznek!
Egyébként ,szerintem mindenki így van ezzel a szülés előtti félelemmel.Már a finishez közeledve,én is paráztam rendesen,nem tudtam aludni,apát se hagytam,a hülye kérdéseimmel!Milyen lesz a szülés?Jó anyukája leszek,tudni fogom mikor mit csináljak?
De ez mind az ismeretlentől való félelem.Én sem hittem el,addig,amíg nem éltem át,hogy tényleg végtelenül nyugodt lesz az emberlánya,mire odakerülünk,hogy szülünk.Biztos a homonok,meg ilyesmi,vagy nem is tudom,mert igazából megfogalmazni sem lehet,hogy milyen érzés ez,de nem fogsz félni,és nyugodt leszel!Hihetetlen csoda!
Húúúú,most úgy vágyom újra a pocakosodásra.Olyan jó volt kismamának lenni!
Sünike,neked nagyon sok-sok babaragacsot küldök!
Vicuska,sajnos nem tudok segíteni ebben a kérdésben!
Réka,bizony ,már sose leszel nyugodt!!!
Juci,nagyon örülök a jó híreknek és remélem kedden már hazamehettek!
Nyunyi,olyan jó,hogy itt vagy te is ,mindig van egy -két jó szavad mindenkihez!Tartod mindenkiben a lelket!Remélem sikeres lesz a novembered!
Mi is terveztük a jövő év elejére a bmc-s kezdést (tesó projekt),de úgy néz ki anyagi akadálya lesz!Mindenesetre addig próbálkozunk,hátha spontán sikerrel járunk,végül is itt vannak az élő példák előttünk!
Lippa,gratula a csajoknak,hogy ilyen ügyesen veszik az akadályokat a bölcsiben!Puszi nektek!És bocsi,de utólag,boldog szülinapot nekik!
Chesti,mindjárt itt az első szülinap,de fura!Puszi
Hú csajok,jó sokat írtam,ezt is már legalább 1 órája írom,mert megint sz@r@kszik a billentyű és minden második betűnél kihagy,bocsi,ha lesz benne hiba!
És bocsi,akinek nem írtam!
Puszi mindenkinek!
Andi