Új privát üzeneted érkezett!

na johanna az előbb még el is küldte.

Dera ne aggódj. a pszcihomókusok (Rambóka után szabadon)szerint mindenkiben kivétel nélkül van gyengén valami pszichiátriai betegség. de amúgy egészséges, csak erre van hajlama, ez bújkál benne. van is erre tesztjük, hogy megnézzék. hogy enyhén szadista, vagy mazochista, vagy kényszeres, vagy neurotikus, vagy skizofrén vagy paranoiás vagy mi bújkál benned. én a (tágabb)családom tagjait kivétel nélkül be tudom sorolni valahova. van aki naponta 5X fürdik, és olyan alaposággal mos kezet, hogy...de van enyhén paranoiás, neurotikus és szadista is, szerény véleményem szerint, pedig amúgy normális család vagyunk, hidd el! :lol:

én is tervezek elmenni valahova már, mert az van velem is, amit pogi írt egyszer. félek a sötétben, szellemeket meg alakokat képzelek, félek a betörőktől, szóval ha zsolti nem alszik itthon mert külföldön van, és egyedül vagyok a gyerekekkel, akkor bizony aznap éjjel nem alszom. ha este kijövünk a nappaliból zsoltival, neki kell utoljára, és ő kapcslja le a villanyokat. röhög is rajtam rendesen. :lol: lehet megrekedtem valami gyermeki szinten.

alice nagyon rég írt. pedig egy pocakfotó nagyon dukálna tőle is. biztos csini a pocija. meg nagyon édesek lehetnek a francia kismamaruhák...

Kavics nagyon helyes a pocid. már egyértelműen látszik. és Monánál is!

lafi tőled is!!!!

Kép

Kép
rejo

A legfontosabbat kifelejtettem :(

Anyooka!!!
Minden jót kívánok mára!! Nuku fájdalom átjárható vezetékek!!!!!++++++++++++++++++
:wink:

Rejo nagyon köszönöm Johanna sorait!
A múlt héten Bogitól kaptam SMS-t! roppant boldog vagyok! :D
Nem tudom ki lapul a pocakban, nem akarom megsérteni...de vhogy réges-rég úgy gondoltam hogy első terhesség= kislány...lány neveink vannak inkább és a fárjem is elég lányos...de az a lényeg hogy minden rendben legyen mindkettőnkkel.
Olvastam odaát a fogyásod,gratulálok! bár a betegség úúútálatos hesss!

Szép napot!! Kép
Mi ma megyunk babalesre :P
Vendég

Úú Kincs beszámolót és képet kérünk majd!!!

Kép

Kép
rejo

Sziasztok!

Jókat nevettem :lol: :lol:
Ne nem rajtatok, inkább csak veletek :wink:

Mamint!
Én is baloldalon hordom a táskát.... én mondtam, h jobbal írok, de a legtöbb dolgot ballal csinálom. :)
ahogy Kavics írta, nekem is fáj már a bal vállam elég sűrűn, de ajobbról meg lecsúszik. :?

Kincs!
mesélj majd!!!!!!!!!!!

az ikres filmet én is láttam, de nekem is kb. annyi ragadt meg mint Kavicsnak.

babszika

Sziasztok!

Jól indul ez a nap is! Pedig oan sován idő van kinnt!

[quote="rejo"]
írta:
rejoén a (tágabb)családom tagjait kivétel nélkül be tudom sorolni valahova. van aki naponta 5X fürdik, és olyan alaposággal mos kezet, hogy...de van enyhén paranoiás, neurotikus és szadista is, szerény véleményem szerint, pedig amúgy normális család vagyunk, hidd el! :lol:

Itt röhögök!
Ez nálunk is hasonló! :shock:
Csak még magam nem tudom hova tenni, mert szándékosan nem is gondolkodm rajta! KépMert igen, igen meglepődnék!!! :shock:

Köszönöm lányok Mindenkinek a pocak dícséretet!! :D
Nem is gondoltam, hogy növekedő pocaknak ennyire lehet örülni! :D

Rejoka!
Ami a félelmeid illeti, elég érdekes! :? Én nem gondoltam volna, hogy te ennyire félős vagy! :shock:
Kiskorom óta megszoktam az egyedüllétet. Hogy külön szobában a sötétben egyedül kell elaludni! :shock:
Kb 7-8 éves lehetettem amikor elég brutális horror filmeket néztem! :shock: A szüleim nagyon ellenezték, de csak azzal a feltétellel nézhettem, ha nem rinyálok este, hogy be szeretnék menni aludni a szobájukba (mi ez ha nem szadizmus a szülők részéről :shock: ) :lol: :lol:
Nagyon megszoktam. Én nagyon sokat laktam falun. Este bulik, no lámpa az utcákon, sokszor olyan sötét volt, hogy csak saccra tudtam az utat. A kutyák ugattak, sőt jöttek utánnam, de haza kellett érni!
Falun tudtam, hogy nincs mitől félni. Mostmár óvatosabb vagyok, főleg városon este. Nem félelem, csak óvatosság. Mert viszont az elmebeteg emberek (akik másokat leütnek, kirabolnak stb.) az nagyon is reális jelenség manapság.
Szellemektől sosem féltem, bár volt egy nagyon meghatározó időszak az életemben.
Akkoriban nagyon vallásos voltam, talán akkoriban volt a legerősebb a hitem. És nagyon sokszor éreztem a Sátán jelenlétét. Még most is beleborzongok, pedig eltelt néhány év azóta. Csak az ima segített. De egy idő után megszünt ez az érzés.

Kincsecske!
Mára temérdek drukk!!!

Anyoka!
Ma te voltál az első gondolatom!
Csurig drukkolok neked! :)

Akkor szerintem olyan nagyon okosan nem is magyarázták el ezt az ikres dumát, mert szinte senki nem emlékszik a pontos magyarázatra.
Részünkről ez már a fogyatékosság határát súrolja!
:lol: :lol:

Cupp Mindenkinek a mai napra!
Holnap PÉNTEK!!!

Kavics
17+2
Vendég

Kincs, ez döbbenet! Én nem látok 19:45-ös bejegyzést! Látok egy 19:42-est, az az enyém, és egy 19:47-est, az meg Monee-é, akinek különben még mindig csak 2.ciklusnapot ír ki a vonalzója az én képernyőmön, úgyhogy nálam lehet a hiba

Ez az ikres dolog nekem kicsit sántít, bár nem tudom mi lehetett a műsorban. Elvileg tehát arról lenne szó, hogy volt egy jobbkezes ikertesóm csak felszívódott? Én balkezes vagyok. Azért talán mert a természet szimmetriára törekedne?
Nem értem. Hiszen, ha egypetéjű iker valaki, annak éppenhogy 100%-ban megegyezik a génállománya, tehát ugyanolyan kezeseknek kellene lenniük. Az két tökugyanolyan ember.
A másik meg az, hogy ha a természet szimmetriára törekedne, akkor miért csak az agyat cserélné meg, akkor logikus lenne, hogy a szervek is felcserélődnek, nem? Előfordul olyan is, de elég ritka.

Én a jobb vállamon hordom a táskát, nem is tudom a balon.

Jaj, Rejo ne is mondd, holnap elutazik az uram két egész napra!! Még jó hogy utána szabin lesz két hétig, ki tudok pihenni két átvirrasztott éjszakát :-)
Nálunk egyébként a nagybátyám a félősebb, és a felesége jár utána lekapcsolni a lámpát, és este a nagybátyám előbb bemászik az ágyba, betakarózik, hogy ne haraphassa le semmi a lábát a sötétben, és a felesége csak akkor kapcsolhatja le az utolsó lámpát is! Marha férfias, mi? :-)))))
krumplis pogácsa

Pogika!

Ezért írtam tegnap, hogy tükör ikrekről beszéltek (vajon a situs inversusra gondoltak???), passz!!
Tényleg nem tudom!!! Egyszerűen nem emlékszem. Akkor sem értettem igazán, hogy hogy is mondták...
Ha mégegyszer látni fogom a filmet, jobban figyelek! :shock:
Vendég

Kavics, ment pü!!!!!!!!!!

Hajrá Anyóka!!!!!!!!
Vendég

Pogi :lol: :lol: :lol: a nagybácsid érdekes...én amikor kicsi voltam,akkor voltam így (még nyáron is, úgy izzadtam mint egy ló) hogy se láb se kéz se fül ne lógjon ki a takaró alól...a falnál bedugtam a takarót,hogy ne másszon fel semmi a hátamnál, elől meg figyeltem
Vendég

Sziasztok!
Hu, de sokat írtatok!

Ma reggel izgatottan mesélte a fétjem, hogy a tegnap esti filmben ahol túszul ejtettek egy nőt, kérte a gyógyszerét: ha nem veszibe elvetél, a gyogyi Metformin volt! :D

A jobb vállamon hordom a táskát, próbáltam egyszer a balon, de lecsúszot, meg nem tudtam úgy kinyitni sem...

Szép napot mindenkinek!
Vendég

Az előbb elfelejtettem! Kavicska, szeretném újra megköszönni az összefoglalót, és főleg, hogy leírtad mikor kell gyors és mikor kell lassú felszívódású ch-t enni: tegnap sikerült tartanom a 3 óránkénti étkezést és nem voltam rosszul (eddig mindig nasiztam két étkezés között)!
Vendég

Sziasztok!

Pogi! :D
Nekem megfordult a táncoló hölgy!! Ez esetben a jobb lábán táncolt.
Férjemmel egyszerre néztük a képet és mondta,h szóljak akkor amikor nekem megfordult.
Nem minden esetben de látta ő is fordított irányban működni.
Érdekes!
Ő is összekulcsolta a kezét és a bal ujja volt felül, amúgy ő jobb kezes.
Emlékszek amikor iskolás voltam és táblára kellett írni valamit, akkor ha elfáradt a bal kezem, váltottam. Utánna a füzetembe akartam írni jobb kézzel, hát az iszonyú ronda volt. Pedig csak 90-fok os eltérés volt a különbség az írható felületek között. :lol:

Kép
lara26

Házitücsök!

Erősen kíváncsi lennék, h milyen film volt ez? Nem tudjátok véletlenül a címét vagy valami ismertetpjegyét?
Soem nézek filmet, de most rámjött. :D Hülye vagyokk, mi???

Kép
k.ir

Tücsök!
Az a Szökésben volt.

Kép
lara26

A táskát a jobb vállamon hordom, így tudok benne kotorászni bal kézzel kényelmesen. :lol:
Viszont jobb kézzel egerészek a monitor előtt. :lol: :lol: :lol:

Kép
lara26

Én meg mindent jobb kézzel csinálok, kivéve a főzésnél a keverést :shock: és jobb oldalon van a tasek, balon lecsúszik és a jobb kézzel keresek mindent a táskából!Amúgy meg a balkezem erősebb!!!Azzal cipekedek!És táblán tudok ballal is írni....
Na akkor látens vagyok???
vagy csak hülye....mondaná a férjem.
Vendég

Anyóka üzeni:
Minden rendben van, mindkét oldal átökéletesen átjárható!!!!!!!!!És köszönöm szépen a szurkokat!

Anyóm, örülök és pihizz egyet!!!!!!!
Vendég

Igen a Szökésben volt! :lol: Úgy meghatódtam egyébként a páromtól, hogy tudja a gyogyi nevét és olyan izgatottan mesélte! :D

Anyoooka, szuper, gratulálok!! Pihizzél!
Vendég

sziasztok!
Tegnap mi is néztük a Szökés c. sorozatot, elájultam ,mikor meghallottam a metformin szót!!! :D
Anyóka, ez jó hír! most pihenj!
nani72

Anyóka!!!
Ez szupi!!!! Hipp-hipp-hurrá!!! :lol: Hipp-hipp-hurrá!!! :lol: Hipp-hipp-hurrá!!! :lol: :lol: :lol:
csipi78

sziasztok,
csak gyorsan jelentkezem.
sajnálom, de csak ma de tudtam postázni a csomagokat! bocsi! :oops:

ma voltam nődokinál! uh-zott , mint mindig.
ciszták vannak rendesen uúgy, de szerinte ebből csináljuk a gyereket. :shock: én ezt tényleg nem értem . :oops:
a metformint mondtam neki. :arrow: válasz: nagyon helyes, nagyon jó :!: :lol: kell, de ne várjak tőle csodát :!:
csak azt nem értem , miért nem mondta ezt már ápr-ban ? :? lehet, h azóta neki is változott a véleménye? :wink:

most csak ennyi!
pusz mindenkinek
nem tudtam sajna visszolvasni, de a pörgő lányt én is néztem. nekem : 1 ell, 2 jobb, 3 ball, 4 jobb majd megnézem a mo holnap!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Sziasztok!

Anyooo: Hamarabb akartam jönni, hogy küldjek on-line drukkot, de a Haematológiáról 1 órakor!!! jöttem el. Ettől függetlenül ment a drukk és látom hatott is ;) Pihenj most, az a legfontosabb. Gratulálok a jó eredményhez!

Házitücsök: Neked is gratulálok, hogy sikerült megtartani a 3 óránkénti evést. Nagy előrelépés. Remélem sikerült rászoknod :)

No, hát voltam ma az egyik dokimnál. Az öröklött trombózishajlamom miatt minél hamarabb el kellett mennem hozzá. Tegnap felhívtam őket, mondta az asszisztens, hogy nyugodtan menjek időpont nélkül. Hát oda mentem fél 8-ra éhgyomorra. Fél 11-11 körül kiadta egy asszisztens a laborkérő papíromat, amivel sikerült fél 1-kor bejutnom vérvételre. Éhgyomorra, szédelegve, úgy hogy mögöttem még volt 2 idősebb nénike, akik szintén éhgyomorra voltak. Felháborító! Mi van, ha pl. cukros vki? Vagy tényleg 3 óránként kell ennie? És tudjátok mi volt a csúcs? Beszólítottak vérvételre, kikészítették nekem a csöveket, majd közölték, hogy írjam rájuk a nevem és születési időm, majd fogták magukat és elmentek valahova. Ott ültem korgó gyomorral, szédelegve, kettesben egy idős bácsikával a szobában, akinek infuzió volt bekötve! Mikor elmeséltem ezt a páromnak, mondta, hogy ő azt csinálta volna, hogy kiszól a többieknek: Szabad a rablás! :lol: Hihi, na mondom még az kellett volna nekem.
Persze kiderült, hogy tök feleslegesen voltam ott, mert nem kell semmilyen gyógyszer, csak ha vmi egyéb komplikáció lép fel. Az eredményekért majd vissza kell mennem 2 hét múlva. Először novemberre akart időpontot adni, de mondtam neki, hogy ha minden vizsgálat elkészül, akkor had ne csináltassam már meg azokat mégegyszer, amiket esetleg a nőgyógyász is meg akarna csináltatni.

Szóval szörnyű volt ez a nap, teljesen kész vagyok lelkileg, idegileg és persze fizikailag is. A többi szemmel láthatóan kismama beteget iszonyatosan sajnáltam. Az tuti, hogy én nem megyek ehhez a dokihoz mégegyszer, hacsak nem nagyon muszáj. Ez rémálom volt...

Bocsi, ego voltam, de momentán teljesen kivagyok.

Higgadok, aztán jövök még ;)

Kép

Kép
bettica

Czinkeb! mekkorák azok a ciszták (tüszők?)? Úgy látszik minden nődokinak ez a kedvenc mondata a Met-el kapcsolatban az enyém is ezt mondta: ne várjon tőle csodát! Ami azt illeti már a nődokimtól se várok semmit: kérte, hogy referáljak majd mit mondott az endokrinológus, írtam neki egy e-mailt még hétfőn, még annyira sem vette a fáradságot, hogy vissza írja: "megkaptam a levelet, de nem válaszolok mert így nem tudom elkérni a 6 ezer forintos vizitdíjjamat! ":evil:

Lányok, szeretném megkérdezni, hogy ha mégis a MM-ben szeretném megcsináltatni a 3-ik havi kontrolra a vérvizsgálatokat akkor oda is be kell már most jelentkezni, vagy elég pár nappal előtte? Igazából most még nem is tudom mikorra esik majd a 3-ik napom így eléggé kivitelezhetetlen lenne! :?
Tényleg, hogy működik ez a laboros dolog?

Bettica, köszi! :) Alakul a dolog, tényleg sokkal jobb így a közérzetem, és éjszakára sem puffadok fel most már! :oops:
Én biztos, hogy elájultam volna az éhségtől a helyedben, ez iszonyat, mi megy az egészségügyben!! Most már pihizzél!!
Vendég

Lányok: Fáj a fejem, ami ugye nem csoda, de tenni kellene ellene valamit. mit lehet szedni, ami nem árt a babónak? Úgy hallottam, hogy a vény nélküli bogyókat nem szabad terheseknek szedniük... Ötlet?

Kép

Kép
bettica

Sziasztok Lányok!

Tegnap óta nem olvastalak benneteket, most sikerült elolvanom a "termést", potyognak a könnyeim! Felvidítottatok!

Anyoo! Örülök, hogy minden rendben van!

Bettica! Hasonlóan jártam kedden, mint te (csak én másfajta dokinál ültem), nekem fejfájásra a legjobb, ha szunyókálok egyet! Nekem mindig elmúlik az alvástól. (Persze ez csak akkor megoldható, ha otthon vagy - nem biztos, hogy a mh-en örülnek neki :D ).
lyutka

lyutka: Aludni azt tudnék mostanában. Persze ráfogom a babára, mert az mégis csak jobban hangzik, de azelőtt sem volt kicsi az alvásigényem :lol: Sajna most még nem alhatok, remélem kibírom hazáig és akkor talán nem kell bevennem semmit. A fene tudja, mert sajna én nem az a fajta emberke vagyok, aki sikeresen kialussza a fejfájásokat. Bezzeg a párom... Ő nagyon minimális mennyiségű fájdalomcsillapított vett be életében, mert neki viszont tényleg segít az alvás. Irigylem is őt emiatt ;)

Szóval most még kutakodom a házipatikán, hátha találok valamit, persze eddig nem sok jóra bukkantam.

Kép

Kép
bettica

csak, hogy mindenki nyugodt lelkiismerettel ehessen napi 1-2 kocka fekete csokit:)))))

.................................................................

Csak a fekete csoki csökkenti

Napi 30 kalóriának megfelelő (1-2 kocka) étcsokoládé elfogyasztása súlygyarapodás és egyéb káros mellékhatások nélkül csökkenti a magas vérnyomást - olvasható egy nemrégiben megjelent tanulmányban a The Journal of the American Medical Association lapjain.

Már a korábbi kutatások is arra az eredményre jutottak, hogy a kakaótartalmú élelmiszerek nagy mennyiségben fogyasztva csökkenthetik a magas vérnyomást, feltételezések szerint a kakaóban található polifenoloknak köszönhetően. "Csak az jelent gondot, hogy a lehetséges vérnyomás-csökkentő hatás előnyeivel nem arányosak azok a hátrányok, amelyeket a kakaóval együtt a szervezetbe jutó jelentős mennyiségű cukor, zsír és kalória jelent" - vélték a szerzők, akik a kis mennyiségű kakaóbevitel hatását nem vizsgálták.

A kölni klinika kutatója, Dr. Dirk Taubert és kollégái éppen arra voltak kíváncsiak, milyen hatással van a magas vérnyomásra a kis mennyiségben rendszeresen fogyasztott kakaó. Kétéves vizsgálatukba 44 felnőttet vontak be. Az 56 és 73 év közötti férfiak és nők vérnyomása 130/85 és 139/89 Hgmm, illetve 140/90 és 160/100 Hgmm közé esett. Előbbi a magasvérnyomás-betegség megelőző állapota, utóbbi pedig annak 1. fokozata. Gyógyszeres kezelésben egyikük sem részesült. A résztvevőket két csoportra osztották: az egyik csoport tagjai 18 héten keresztül napi 6,3 g (1-2 kocka) étcsokoládét, a másik csoport tagjai pedig ugyanilyen mennyiségű fehér csokoládét kaptak. Míg az elfogyasztott fekete csokoládé napi adagja 30 mg polifenolt tartalmaz, a fehér csokoládéban egyáltalán nem található ilyen anyag.

A kutatók meglepő eredményre jutottak: a vizsgálat 18 hete alatt az étcsokoládét fogyasztók szisztolés vérnyomása átlagosan 2,9 Hgmm-rel, míg a diasztolés vérnyomásuk 1,9 Hgmm-rel lett alacsonyabb, ugyanakkor nem változott sem a testsúlyuk, sem a lipid-, sem a vércukorszintjük. A magas vérnyomás előfordulása ebben a csoportban 86%-ról 68%-ra mérséklődött. A kakaóban található fenolok rövid idő elteltével kimutathatóak voltak a résztvevők vérében.

A fehér csokoládét fogyasztók csoportjában ugyanakkor a vizsgálat teljes ideje alatt változatlan maradt valamennyi résztvevő szisztolés és diasztolés vérnyomása. "Jóllehet a vérnyomás-csökkenés mértéke nem tekinthető jelentősnek, klinikai értelemben mégis számottevő a jótékony hatás. Becslések szerint a népességre vonatkoztatva a szisztolés vérnyomásérték 3 Hgmm-es csökkenése a stroke okozta halálozás relatív kockázatát 8%-kal, a szívkoszorúér-betegségek okozta halálozásét 5%-kal, az össz-halálozásét pedig 4%-kal csökkentené" - írják a szerzők.

Forrás: O&P Business News 9/15/2007, Vol. 16 Issue 18, p86 1/2p.
Vendég

Bettica! Remélem, találtál megfelelő megoldást!
lyutka

Tücsi: hát nem tudom, h mennyi, meg mekkorák a ciszták. de laikus szemmel nézve az uh-t, volt már ennél több és nagyobb ciszta is.
de kaptam egy kis lecseszést tőle, h májusban voltam utoljára és mi volt ,,fontosabb,, mint a baba. :shock: mondtam, h a párom többet volt külfön , mint itthon....bla-bla...egyedül elég nehéz lett volna összehozni a gyerkőcöt. :roll:
engem a nődokim lelkiismeretesn uh-z legalább, de nem kecsegtet sok jóval . ok szedjem a metet, az kell, de nem elégséges!
puregont írt fel. tudom, h még csak nemrég szedem a metet, de már olyan türelmetlen vagyok. :oops: ne vessetek meg érte. :oops:

ma bent volt egy gyesen lévő munkatárs. hozta a szőke kékszemű Erikjét. olyan drága volt!!!!!!megpuszilgattam, megdobálgattam, megcsikiztem.....zabálni való volt!!!!!! :lol:

ma még bemegyünk a sógornőmhöz is , megkuksizzuk a 2 napos Matykót is ! jó lenne kézbe venni!!!!!!!

én már úgy vágyok egy babára!!!!!
tudom mindenki, bocsi :(

megcsináltam még1* én is a táncos lányt. és tényleg forog. kár , h kimaradtam ebből a mókából és kacagásból!!!!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinkeb, akkor nem is mondta, hogy mikorra várható tüszőrepi vagy most nem is értem az egészet, ha nem volt domináns tüsző akkor miből lesz baba, mert ugye cisztából nem lehet?! Bocsi, ha téged is még jobban összezavarlak, csak nem értem, hogy azt mondta van sok ciszta és abból lesz baba! :roll: A puregont mikor kell elkezdened?
Vendég

Hali!

Czinkeb.!

A puregon mire jó?
Csak a kezdők kedvéért (én) leírhatnád mit mondott a doki...

És ez a TE UTAD. Ha így a jó, akkor meg kell próbálni. (Remélhetőleg nagyobb bajt nem csináltok vele.)

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Bettica lehet fejfájásra quarelin, algopirin!!!
Én quarelint szoktam napi 2-t is ha előjön a szokásos migrénem, de ha nem annyira fáj, akkor felet!Amúgy sajnálom, ami volt..........
Vendég

sziasztok!

Most jöttem a gégészetről.Arcüreggyulladásom van.De mivel penicilin érzékeny vagyok és terheseknek csak azt az antibiotikumot írhatják fel aspirint kell szednem+nasivin orrspray.
Mi a véleményetek a gyógyszerekről?Hallodtatok valamit terhesség közbeni szedéséről?

Előre is köszike a választ!

Kép

Kép
lecso

én már anno (márc, ápr-ban) kaptam clostit, de nem segített. csak sok nagy tüszőm volt.
a puregon-nak ua a funkciója mint a clostinak. pé-t csinál. ua a 3. cn kell kezdeni. de ezt nem bekapom, hanem a pociba szúrom 6 napig hasonló tollal, amivel a cukrosok is szúrják magukat (így tudom én is használni, és nem kell dokihoz mennem). (ja, és sokkal drágább, mint a closti. ) majd uh , h volt -e pé és utána megmondja a doki, h mikor kell a repesztő szuri.

egyébként nem értem , számomra is keverednek a fogalmak.
ciszta v tüsző? úgy van nem , h nő a tüsző, és nem reped meg, betokosodik, és lesz belőle a ciszta. hülyeséget mondok? :shock: :cry:
de hogy lehet, h ezek jönnek mennek és hogy lehet, h a számuk és a méretük is változik? :shock:
képzeljétek mostanában már többször is éreztem, h mintha a petefészkeim olyan melegek lennének. olyan fura. nem görcsöl, nem fáj, nem olyan mint az izomláz, csak érzem őket, és mintha forróság lenne ott. érzett már vki ilyet? olyan fura. :shock:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok!

Közben migrén lett a fejfájásból :evil:

Köszi Lafi, akkor az egyiket benyomom ;)

Pussza

Kép

Kép
bettica

HA VKINEK VANNAK TAPASZTALATAI PUREGONNAL KAPCSOLATBAN , KÉREM LÉGYSZI ÍRJON PÜ-T !!!
NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Mingyá részletesen visszaolvasok!

Remélem a net nem hal be!

Most megyek és rendbeteszem az odunkat!

Mert brutális rendetlenséget bírok csinálni, ha a párom nincs itthon! :?

Anyokám drága!

Fogadd szívből jövő gratulációmat!!!
Bíztam benne, hogy jó lesz az eredmény és úgy tűnik jó minden!
:D Kép Kép
Vendég

Huhh, kissé diszkrétebbre akartam! :?

De így is nagyon jó!!!
Vendég

Sziasztok!

Most csak egy mondat, még visszaolvasni sem volt időm - anyuéknál vagyunk, majd este jövök még.

Mindenkinek köszönöm szépen a drukkokat, nagyon drágák vagytok és nagyon-nagyon jól esett hogy gondoltatok rám!
Egyáltalán nem fájt, átjárható vagyok és orvosi utastásba kaptam hogy "holnap rántsam magamra az uramat" :lol: :lol: :lol: Rajtam nem fog múlni :oops: :P

Lefektetem a gyereket, visszaolvasok és jövök még! Addig is pusszancs mindenkinek!

Kép

Kép
anyoooka

Anyoka!

Ez az orvos aranyat ér, hogy ilyenekre utasít!!!

Dorkát nagyiéknál hagyni!

Piros melltartó, tangabugyi, parfüm...
Kellemes zene, gyertyafény.

De mehet az ostoros, lakk csizma változat is!Kép

Lényeg a vége! Kép
Vendég

lecso!
A nasivinnal vigyázz mert én is azt kaptam arcüreggyulladásra és még jobban tönkrement a nyálkahártya jobban begyulladt az arcom, nekem akkor csak a szteroidos orrspray segítettDe! Ha ságrás vagy zöldes (bocsánat) :oops: váladék jön amikor orrot fújsz akkor jó lesz, ebben az esetben nem szóltam!:-) Jobbulást!!

czinkeb!
A Puregont én is használtam (mit nem?;-)) a Closty-nál és a Serophennél egy fokkal jobb volt, nem cisztásodtam annyira tőle!
Vendég

ANYOOOKA GRATULÁLOK AZ EREDMÉNYHEZ!!!!!
Akkor ugorj holnap apára!Még lehet a tesó is összejön a hónapban!Szurkolok!

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!

Anyóka ez naon szui hír! GRATULA!

Hát csajok, itt ülök az ágyon és úgy röhögtem a tegnap esti szövegeken hogy a könnyeim úgy potyogtak, mint a záporeső! Nézett is rám hülyén a férjem meg az anyósom. :)

Moneenak üzizem, hogy a tegnapi 36,1 ből ma 36,4 lett. :roll: :wink:Talán volt pé.
A kedvedért a görbém íme:
Kép

hajni...
Budaörs

Tücsök!

Igen olyan színű!Már múlthét kedd óta szenvedek a taknyommal.M a reggelre meg megfájdult az arcom jobb fele.
Eddig nem mertem semmit sem használni,de orvosi utasításra merészkedem!Remélem hamar meggyógyulok!

Kép

Kép
lecso

Lecso: én az inhalálásra eszküszöm még!!!! nekem az mindig bejött. még ha nincs is otthon semmi mentolos, csak egy kis kamillás vízgőz fölött jó nagyokat szívsz, az is jó tud lenni.
meg állítólag az infralámpa is jó , de nem tudom,h mamiknak lehet -e azt, de szerintem igen.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Lecso: én nem venném be az aszpirint, egyszer azt olvastam, hogy magzatkárosító lehet... terhesen én csak homeós szereket szedtem, hozzá propoliszos mézet, sós vízzel inhaláltam (salvus víz!!!!!!!) és salvust fújogattam az orromba... (ja, és infralámpa éjjel-nappal). Aszongyák, ha belázasodsz akkor meg azonnal algopiryn mert a láz jobban árt a babának mint az algo...

Hajrá:)
Vendég

Lecso, akkor megnyugodtam az jó lesz (bocsánat, hogy okoskodom, de nagyon sokszor szenvedek arcüreggyulladástól, a körzetim is mindig inhaláltat, most is ezt tettem, de jobban begörcsölt az arcom : kiderült, hogy "odasült" az arcomhoz aminek ki kellett volna jönni, de nálad nem lesz gond mert már ürül!)

Czinkeb válaszoltam a prividre, remélem nem bántottalak meg, mert tényleg azt szeretném, hogy minden rendben legyen nálad!
Vendég

Tücsi: nem bántottál meg egyáltalán!!!!!!
azért kérdeztem, mert bizonytalan vagyok, vagy talán mégsem..... :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

ANYOOO, itt is gratulálok! Tudtam! Ugye van otthon teszted? Ha nem, vegyél 1 db-t! (Többre nem lesz szükséged! ;))

Mutizok valamit:

Kép

Az első cn valójában az 55. Nem tudom miért kezdett új ciklust a ferti! :shock:

Tényleg megszokható a mérés, bár hétvégén nem tudom mi lesz. Egy biztos, 6kor nem fogok kelni!

Kép
mamint

mamint nem akarod meghozatni? ez már túl sok.

mikor is mész dokihoz? elfelejtettem.

Kép

Kép
rejo

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?