Sziasztok!
Jól indul ez a nap is! Pedig oan sován idő van kinnt!
[quote="rejo"]
írta:rejoén a (tágabb)családom tagjait kivétel nélkül be tudom sorolni valahova. van aki naponta 5X fürdik, és olyan alaposággal mos kezet, hogy...de van enyhén paranoiás, neurotikus és szadista is, szerény véleményem szerint, pedig amúgy normális család vagyunk, hidd el!
Itt röhögök!
Ez nálunk is hasonló!
Csak még magam nem tudom hova tenni, mert szándékosan nem is gondolkodm rajta!
Mert igen, igen meglepődnék!!!
Köszönöm lányok Mindenkinek a pocak dícséretet!!
Nem is gondoltam, hogy növekedő pocaknak ennyire lehet örülni!
Rejoka!
Ami a félelmeid illeti, elég érdekes!
Én nem gondoltam volna, hogy te ennyire félős vagy!
Kiskorom óta megszoktam az egyedüllétet. Hogy külön szobában a sötétben egyedül kell elaludni!
Kb 7-8 éves lehetettem amikor elég brutális horror filmeket néztem!
A szüleim nagyon ellenezték, de csak azzal a feltétellel nézhettem, ha nem rinyálok este, hogy be szeretnék menni aludni a szobájukba (mi ez ha nem szadizmus a szülők részéről
)
Nagyon megszoktam. Én nagyon sokat laktam falun. Este bulik, no lámpa az utcákon, sokszor olyan sötét volt, hogy csak saccra tudtam az utat. A kutyák ugattak, sőt jöttek utánnam, de haza kellett érni!
Falun tudtam, hogy nincs mitől félni. Mostmár óvatosabb vagyok, főleg városon este. Nem félelem, csak óvatosság. Mert viszont az elmebeteg emberek (akik másokat leütnek, kirabolnak stb.) az nagyon is reális jelenség manapság.
Szellemektől sosem féltem, bár volt egy nagyon meghatározó időszak az életemben.
Akkoriban nagyon vallásos voltam, talán akkoriban volt a legerősebb a hitem. És nagyon sokszor éreztem a Sátán jelenlétét. Még most is beleborzongok, pedig eltelt néhány év azóta. Csak az ima segített. De egy idő után megszünt ez az érzés.
Kincsecske!
Mára temérdek drukk!!!
Anyoka!
Ma te voltál az első gondolatom!
Csurig drukkolok neked!
Akkor szerintem olyan nagyon okosan nem is magyarázták el ezt az ikres dumát, mert szinte senki nem emlékszik a pontos magyarázatra.
Részünkről ez már a fogyatékosság határát súrolja!
Cupp Mindenkinek a mai napra!
Holnap PÉNTEK!!!
Kavics
17+2