Új privát üzeneted érkezett!

Csipi, nekem is a jégtánc jutott eszembe, ill. a szertorna :)

Kép
mamint

Csipi :)

Nagyon belendült mindenki :lol: Megtöltöttünk egy egész oldalt az elmúlt 1 óra alatt :lol:

Mikor telik le az az 1 óra? Az én uram is kezd kibukni, hogy nem tudok leszakadni a gépemről :)

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Pogi!
Nekem nagyon hamar az volt az érzésem, h hülye vagyok, mert irányt váltott. És akkor lábat is.
A Bálintomnak csak későn "jött elő".

És még egy kérdés: az imátkozósat úgyérted, h melyik ujjam van legkívül? (ezt jól megaszondtam)

Mert akkor a válaszaink:

váltott irányba váltott irányba
egyező- bal, nem egy- jobb egyező- bal, nem egy- jobb
bal bal
jobb jobb

babszika

jujj, de hülyén írta ki a babanet.

akkor jaítanom kell:
mindkettőnk válasza ez:

váltott
egyező-bal; ellenkező - jobb
bal
jobb

babszika

Bettica...én is néztem, hogy egy kis móka és játék, és rögtön megered a nyelvünk :) :)
csipi78

Pogika!!!

Hol vagy?? Merre bujkálsz????
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
csipi78

pogi, minnyá letelik az 1óra :D 8)

hajni...
Budaörs

Pogi hol vagy? :)
Mindjárt kezdődik a DR House. :?
Na meg le kellene fektetni a gyerkőcöt is,mivel az ő szobájában van a gép,így ő is várja a végét. :D

Kép

Kép
lecso

Én is, én is :lol:

Pogi, hol vagy?

Tényleg jön lassan a dr. House...

Kép

Kép
bettica

pill.!
eredmény mingyá!!
krumplis pogácsa

Sziasztok!

1. megeggyezô
2.bal
3.bal
4. jobb

Lona :D
lona1

Pogi hol vagy???? :roll: [/quote]

Kép

Kép
lecso

Na szóval!

Még régebben, mikor egyszer szóbakerültek a jobbkezes-balkezes-jobbféltek-balféltek témák, és az ezekre jellemző tulajdonságok, akkor a Dani azt mondta nekem, hogy nem feltétlenül az a mérvadó, hogy ki melyik kézzel ír, illetve melyik kézzel csinál dolgokat (itt a válaszod Kavicska), mert az lehet nagyrészt szokás/szoktatás kérdése. Én pölö mintapéldánya vagyok a balkezességnek, eddig akárhányszor ezt vizsgálták nekem, totálisan balkezesség jött ki, és nagyon is jellemzőek rám a túlnyomórészt balkezesekre jellemző tulajdonságok, de vasalni például jobb kézzel vasalok, mert a jobbkezes anyukám nem tudott balkézzel megtanítani, hát csináltam ahogy tőle láttam. Sok balkezes gyereket viszont átszoktattak jobbkezes írásra, vagy rejtetten balkezes.
Sok féle vizsgálat van rá, de elég árnyalt lesz minden eredmény, és csak érdekességképpen az egyik prof mondta, hogy a leggyorsabb módja eldönteni, az ha valaki összekulcsolja, egymásba fonja az ujjait, és amelyik hüvelykujja van fölül, az a keze a domináns, és így értelemszerűen az ellenkező félteke. Persze másképp is össze tudja kulcsolni az ember a kezét, de úgy egy kicsit kényelmetlen, csak próbáljátok ki.

Tehát ebből egyszerűen az jönne ki, hogy aki jobb kézzel ír ugyan, de a bal van felül az rejtett balkezes, és ha megnézitek a tábliban, akkor Mr. Monee-t, aki különleges és érthetetlen kivétel (lehet hogy ő jobbkezes, csak balkezes írásra szoktatta a mamája? ;-)), a balkezeseknek a bal van felül. Viszont ha a jobbkézzel írok csoportját nézzük, akkor 6:8 az arány. Egyébként ilyesféle arány jött ki náluk az előadáson is, a balkezesek mindegyikének a bal ujja volt fölül, a jobbkezeseké viszont fele-fele. Ez vajon mit jelent?

Aztán ma találtam az indexen ezt a csajos cikket
http://index.hu/tech/hoax/2007/10/10/jo ... s_az_agya/
És röhögtem egy nagyot, mikor azt olvastam, hogy lehet ellenkező irányban is látni, mert nekem teljesen egyértelműen jobbra forog, ls nem is tudom elképzelni sem hogy másmerre is tud. Aztán hazajött az uram, és felszólítottam, hogy igaz lelkére mondja meg, neki melyik irányba forog. Eredmény: pont úgy ahogy nekem, és el sem tudja képzelni, hogy másmerre is tud. Ő jobbkezes és balkezes vagyok, az ujjunkat viszont ugyanugy tartjuk. Hát ez érdekes.
Aztán elolvastam a kommenteket, és elképedtem, hogy mennyien mennyiféleképpen látják a forgást, és gondoltam, hogy lehetséges, hogy valami vicc van ezzel a képpel, nyilván valami optikai csalódás, és úgy kapunk tiszta képet, ha összevetjük azzal a hüvelykujjas kísérlettel, és ezért kérdeztelek meg titeket,

Íme az eredmények:
Kép

Kép

Kép

Mit lehet belőlük megtudni? Hát azt, hogy nem lehet semmitse megtudni! 21 emberből csak 3-an produkáltuk a "szabályos" eredményt (Mamint, Lara és én) és ez elég kevés :-) Még jó hogy nem vagyunk szabályszerűek, mi?
A poén egyébként az, hogy ha darabjaira kapjuk a képet, mármint filmkockákra, akkor az úgy van eleve "felvéve", hogy az óramutató járásával megegyező legyen, és szerintem ezért tudjátok sokan mindkét irányba látni. Tehát van a csajszisban valami, de ez sem mérvadó!

A belinkelt oldalon le vannak írva tulajdonságok a jobb és bal féltekésekre is, rátok melyik jellemzőbb leginkább?

És még egy utolsó tanulság:
Egy topic nem csak azért létezhet, hogy állandóan a betegségünkön tépelődjünk! Éppen eléggé összatartozunk, összetart minket a PCOS, meg a feneketlen babavágyás, vigazstaljuk egymást, miközben magunkat is mar a bánat, vagy éppen szétvet az öröm, éppen ezért muszáj néha lazítani, viccelődni, és másról is beszélni, különben hamar belefásulunk a témába, és elmerülünk a végtelen önsajnálatban. Szóval szórakozásra fel, Drága Lánkáim!!!
krumplis pogácsa

bocsánat Lona, nem vettelek észre :oops: :cry:
krumplis pogácsa

Köszönjük Pogi!

:)

Kép

Kép
bettica

Jaj Pogi!

Semmi gond :D
Késôn írtam, de látom, hogy a második csoportba tartozom!

Puszi neked ezért a játékért!!

Lona
lona1

Köszi Pogi!
Milyen sokat törödsz velünk :) :)
csipi78

Hát, én ehhez csak azt tudom hozzátenni, h kislányként én mindenért bal kézzel nyúltam (és bal-lal rúgtam a labdát). Boldog is volt anyukám, h a nagyapám után én is balos leszek.... de vmi miatt mégis jobbal írok.... Egyébként mindkét kezem elég jó, szinte az íráson kívül mindent tudok csinálni velük (nekem nem okoz gondot a körömvágás és festés).

babszika

Pogi végre :lol:
A fürdőben időztem és a férjem percenként frissített...
most már irány az ágyikó!

Egy kacifántos kérdésem lenne, aki egyik csoportban sincs benne? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Te Pogi!

Ez kicsit zöld volt nekem így estére. :lol:
Holnap reggel megpróbálom értelmezni, hátha jobban sikerül. :D

Azt felfogtam hogy Mr. Monee nem normális, de ezt eddig is tudtam. :lol:

Most nem azé, de én melyik csoportba tartozok? Nem látom magam sehol...

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Pogim! Tényleg nagyon jó ötlet volt tőled ez az elterelő hadművelet!
Én már nem bírtam magammal, és rákerestem a google-n! :) Kavics, te hogy találtad meg?
Arra nézve is készíthetnénk statisztikát, hogy ki milyen szó alapján találja meg ;)

Kavics, tényleg annyira baromság, amit hallottam?

Egyébként rám mind két félteke jellemzői igazak. De akárhogyan is nézem, csak visszafelé forog a csajszi! Azt látom, hogy ugrik egyet, amikor szemben áll velem, fordul 135 fokot, majd a sarkával érinti a földet, és újra ugrik.

Kép
mamint

hát halljátok ez érdekes, annyira fáradt-álmos vagyok hogy nem fogom az adást. nem tudom én hova tartozom, hisz én is bal kézzel írok, de jobbal csinálok az égatta világon mindent. nah nembaj, majd holnap....

pogi, puszi a terelő hadműveletért 8)

hajni...
Budaörs

Pogika!

Ez érdekes! :) Mármint amiket kikísérleteztél... :)

Én nem azt mondtam, hogy az agyféleteke használata maximálisan attól függ, hogy melyik kezed használod, hanem azt írtam, hogy attól is! függ!

Egyébként ebből a kísérletből kijött, hogy én rejtett balkezü vagyok??? :shock:

Gyerekkoromban mindig azt mondták, hogy fogj az ügyes kezeddel!!! :lol:

Apukám balkezes, de kiverték belőle, hogy jobb kézzel írjon, egyen... Viszont bármilyen munkát csinál a balt használja... :)

Egyébként egy dolgot nem értek.

Pogika, ha a párod tudja, vagy ti lányok ha tudjátok mondjátok nekem is el, hogy tudjam!

Miért kell a gyereket rákényszeríteni a jobb kéz használatára???

Ha egyszer neki bal kézzel esik jól fogni a játékot!

Ja, még egy gondolat, aztán még mindig dolgom van.

A múltkor azt láttam a NGC műsorán, hogy nagyon sok embernek volt a méhben ikertestvére, csak felszívódott.
Szóval ha én rejtett balkezű vagyok, akkor lehet volt egy ikertestvérem??? :shock: :lol: :lol:

Nem mintha ez így utólag bármit is számítana... :lol: :lol:
Vendég

Én kiskorom óta minent jobb kézzel csinálok.....és ballal elég szerencsétlen tudolk lenni.......

Na megyek hajat mosni, zuhanyozni...és pihizni

Szp álmokat és rózsás csókokat mindenkinek!!!

Csipi
csipi78

Mamint!

Nem baromság, hanem tetszett hogy azt írtad "agymosottak" :lol: :lol: :lol: :lol:

Egyébként endokrinológiából azt tanították, hogy az agysejtek hormontengerben fürdenek...
Képzeljétek el azt a PCOS viharos hormontengert.... :shock:
Vendég

Jaj monee az jutott eszembe hogy nem lehet hogy a vonalzódnál be kell állítani valamit hogy mikor ugorjon a köv cn napra? azért kérdem mert egy párszor én is megkinlódtam a tickeren, mert be kellett állítanom az időpontot, hogy mikor váltson.
Végre nem felejtettem el ezt leírni. juhéjjjjj

Az is megnyugtat, hogy nem csak én vagyok az értelmeéssel most hadilábon. :)

hajni...
Budaörs

[quote="mamint"] írta:mamintDe akárhogyan is nézem, csak visszafelé forog a csajszi! Azt látom, hogy ugrik egyet, amikor szemben áll velem, fordul 135 fokot, majd a sarkával érinti a földet, és újra ugrik.

Még mindig fetrengek!!! :lol: :lol: :lol:

Ez a leírás nagyon jóóóó!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jesszus, Monee, ne haragudj, fogalmam sincs, hogy esett ki a neved, valahogy elkavartam, pedig emlékszem is tökre örültem, hogy betársulsz Tücsök mellé! Szánom-bánom :oops: :oops: :cry: :cry:
Monee
1. ellenkező
2. jobb
3. bal
4. jobb

Kincs, te csak a párodét írtad be, kerestem a tiedet, de nem találom! :cry:

Kavics, az átszoktatás egy régi hülye szokás, nem tudom pontosan mi volt az alapja, de ostobaság!
Azt viszont nem értem, hogy mennyiben függene össze a "kezesség" a felszívódott ikerrel :shock:
krumplis pogácsa

balettóra vagy esetleg rsg(ritmikus sport gimnasztika)????

hajni...
Budaörs

:D :P

hajni...
Budaörs

Hajni!

Holnap megy a válasz mindkét kérdésedre!
Hulla vagyok én is. :D

Monee

Monee

monee85

Pogika!

Már nem emlékszem, hogy pontosan miket mondtak a filmben! :?

De valami tükör ikrekről beszéltek (hogy szép tudományosan fejezzem ki magam, de situs inversusról nem volt szó :? )
És valahogy úgy jött ki, hogy aki esetleg balkezes annak lehetett egy iker tesója... de a bal kezesek egy bizonyos százalékának CSAK!

Jajj, de már nem emlékszem mert elég régen láttam!!!

Csajok ha látta valaki és emlékszik arra, hogy erről pontosan mit mondtak...

Szóval csak egy hülye szokás....
Vendég

oksa, menek én is tentikézni, mert holnap délelőttös leszek és korán kell kelnem brrrrrrrrrrrrr :evil:

puszi, jó éjt mindenkinek és Apára fel!!!!!!

hajni...
Budaörs

szerintem nagyon-nagyon érdekes ez a téma, sajnálom, ha nem érthetően írtam le :-(
Na mindegy, én megpróbáltam.

Az átszoktatás bizti azért volt, hogy ne lógjon ki a rendszerből, a kis renitens kisdiák, a másik ok pedig szerintem azért lehetett, mert amikor régen még nem volt golyóstoll, csak tintamártogatós, akkor a balkezesek írása olvashatatlan lehetett, mert elkenték, miközben írtak. Gondolom ezért szoktatták át, de mostmár tök felesleges.

A kétkezeseknek a jó! A Dani egyik anatómiaprofja egyszerre két kézzel rajzolta a metszeteket a táblára :shock: Na annak lehet érdekes vizsgálgatni az agyát!
krumplis pogácsa

[quote="krumplis pogácsa"]
írta:
krumplis pogácsa
A kétkezeseknek a jó! A Dani egyik anatómiaprofja egyszerre két kézzel rajzolta a metszeteket a táblára :shock: Na annak lehet érdekes vizsgálgatni az agyát!

Anyukám is mesélte, hogy nekik is volt egy anatómia profjuk és ugyanígy rajzolt! :shock:
Azt mesélte, hogy döbbenten álltak és nézték, hogy mire képes! :shock:

Ami az átszoktatást illeti...
Teljesen logikus amit írsz!

Persze ez csak ott volt gond, hol tudtak írni! :lol: :lol: :lol:
Parasztgyereknek mindegy volt, hogy jobb kézzel vagy balkézzel emeli meg a petrencés rudat! :lol:
Vagy melyik ostorral csattintgatja a lovak hátsóját! :lol: :lol:
Vagy Juliska szoknyája alá melyik kézzel nyúl.. :oops:

Fog a hülyeség, mindig este jön rám...
Állandóan röhöghetnékem van és az uram nincs itthon. Teljesen egyedül vagyok. :roll:

Így jobb híján magam szórakoztatom. A gyerekem a pocakomban lehet hogy hallja a dolgokat , csek még nem elég erős ahhoz, hogy érezhetően lereagálja.

Tehát maradtok tik, akik olvashatjátok egy lökött kavics hsz-it!
Vendég

Sikerült! Láttam megfordulni!!!!
Tehát változott:
mindkettő
mindkettő
jobb
jobb
betársulok Lecsóék csapatába. :)

Kavicska, örülök, hogy jókedvre derítettelek!

Pogi, teljesen érthető volt!!!

Ja, és vannak dolgok, amiket bal kézzel is csinálok, sőt olyan is, amit csak bal kézzel tudok.

Lányok, melyik oldalatokon hordjátok a válltáskát?

Kép
mamint

Mamint!
Amióta tudom az eszem és válltáskát hordok mindig a bal felemen! :?
De a sok évi bal váll amortizáció már most érezteti kellemetlen hatásait! :shock:
Pl. rendszeresen fáj!

Időnként kimaszíroztatom, a nyáron UH kezelést is kértem rá. Azóta jobb! :shock: (eddig nem hittem az UH áldásos fájdalomcsillapító hatásában, de tényleg használ).

Jobb oldalamon nem is tudom hordani, mert lecsúszik... olyan béna a jobb vállam! :shock:

Minden kabátom kikopik bal oldalon a táska miatt! :shock: (jut eszembe)

No, kedves Mamint, milyen következtetésre jutottál??? :lol: :lol:
Vendég

ÚÚ Pogi már lekéstem, de én :

ellenkező
jobb
jobb
jobb

én vagyok a jobbkezesek abszolút mintapéldánya.

Viszont mamint drága! Táskát csak bal oldalamon tudok hordani én is. biztos azért, mert így szabad a jobb kezem jobban?

Én akárhogyan feszülök, nem tudom máshogy látni a csajszit, pedig már hasaltam az asztalon, jobbról hunyorítottam, aztán balról, hogy más szögből nézzem, de nem megy. pedig még mamintnak is ment.

akkor nekem tuti nem volt ikertestvérem a méhben. én is néztem a filmet kavics. én sem emlékszem a pontos tudományos magyarázatra.

pogi neked lassan már írni fogok mélt, de az elmúlt hónapban valaki mindig beteg volt a családban, én mindig, tüszősmandula, aztán hányós-fosós, de vannak újabb szépségeim, úgyhogy fényképpel tervezek írni neked!

Kép

Kép
rejo

Én bal oldalon hormon a táskát. Én sem tudom a másik oldalon hordani.

Kavics :D
Ez az ikertesós gondolatmenet nem hülyeség. Én hallottam egyszer, hogy akinek volt ikertestvére, csak időközben felszívódik, előfordul, hogy két különböző egyéniséggel rendelkezik. Olyan mint a kettős egyéniség, csak itt a két egyéniség tud egymás létezéséről. Ezt az érzés én is ismerem, de nem tudtam sokáig mit kezdeni vele.

Szó szerint tönkre mentem saját magamtól idegileg.
Volt időszak, amikor két teljesen két különböző ember "élt" bennem, mintha a saját ikertesóm lettem volna. :shock:
Egy ideig az egyik volt domináns, aztán a másik. :? :D

De már évek óta kijövök magammal. :lol:

Ha van valami véleményetek erről, érdekelne. Csak azt ne mondjátok, hogy utaltassam be magam a pszichiátriára. :lol:

"az élet utat tör magának"
dera

Rejo, megtöröm a 3mas sorodat, mind 3 pcos topikban te voltál az utolsó hozzászóló! Eddig! ;)

Kavics, csak azért kérdeztem, mert a jobb kezes ismerőseim mind jobb oldalon hordják, és ámulnak, hogy hordhatom a baloldalamon.
Pedig nekem is lecsúszik a jobbról. ;)

Rejo, nekem se ment, csak vissza felé forgást láttam, ugyanúgy, mint neked, csupa jobb volt a válaszom, aztán egyszercsak megláttam visszafelé is. ;)

Kép
mamint

És olyankor mi van, ha a kép mindig egyirányba mozog. De ha a kép alatti szöveget olvasom (közben a szemem sarkából látom a képet) és akkor pedig a másik irányba mozog vagy össze-vissza forog?

De hát ez olyan hülyeség, hát ha valami egyirányba mozog, akkor az csak egy irányba tud mozogni.
Ez már túl sok!

Hát Pogi feladtad a leckét rendesen!

Holnap beviszem megmutatom a kollégáknak! :D

Én eddig mindennel úgy voltam, hogy: - elhiszem, ha a saját szememmel látom. De ezek után....

dera

Most pedig már csak ellentétesen mozog. :shock:

Azt hiszem megyek aludni!

Jó éjt mindenkinek.

dera

[quote="dera"]O írta:deralyan mint a kettős egyéniség, csak itt a két egyéniség tud egymás létezéséről. Ezt az érzés én is ismerem, de nem tudtam sokáig mit kezdeni vele.

Szó szerint tönkre mentem saját magamtól idegileg.
Volt időszak, amikor két teljesen két különböző ember "élt" bennem, mintha a saját ikertesóm lettem volna. :shock:
Egy ideig az egyik volt domináns, aztán a másik. :? :D

De már évek óta kijövök magammal. :lol:

Dera drága!
Ezt a mai modern orvostudomány szkizofréniának nevezi! :lol:
És mi ez a két személyiség??
Az egyik azt mondja, hogy TE vagy Isten? A másik hogy mégsem te vagy?? :lol: :lol:

Ne haragudj, nem rajtad nevetek, de ez nagyon érdekes! És mókás! :lol: :lol:

Figyelj én Halak csillagjegyű vagyok, ez önmagában egy összetett jegy és személyiség, érzem is magamon :? , de ráadásul az aszcendensem Ikrek, az is összetett jegy! :shock: Na szóval én egy testben vagyok négyen!
De most a gyerek itt a pocakomban, aki előreláthatóan Halak lesz! Ne is számoljuk. Ok? :lol:

A férjem ikrek, Ikrek aszcendenssel! :shock: Bonyolult egy család vagyunk. Csoda hogy két személyre fizetjük a közösköltséget! :lol: :lol:

[quote="rejo"]
írta:
rejoÉn akárhogyan feszülök, nem tudom máshogy látni a csajszit, pedig már hasaltam az asztalon, jobbról hunyorítottam, aztán balról, hogy más szögből nézzem, de nem megy. pedig még mamintnak is ment.

Na, ma ettől is fetrengek!! :lol: :lol: Nagyon mókás vagy!

Mamint!
Poénilag ma te is csúcsformában vagy! :lol: :lol:

Pogika feldobta a hangulatot! :)
Vendég

Kavics :D

Nem vagyok skizofrén.
Bár ha jobban belegondolok, tudomásom szerint pcos sem voltam. :shock: :? :lol: :lol:

dera

[quote="dera"]
írta:
deraNem vagyok skizofrén.
Bár ha jobban belegondolok, tudomásom szerint pcos sem voltam. :shock: :? :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dera, annyira röhögök!!!

Megyek inkább lefekszem, mert már fájnak a röhögőizmaim a sok röhögéstől.
Alacsony a nevetési ingerküszöböm.

Szerintem ha a kisujjam felemelem azon is tudok nevetni! :lol:
Vendég

Jó éjt nektek!

dera

Jó reggelt!

Sokáig nevetgéltetek még az este. :D

Mamint én csak a jobb oldalamon tudok táskázni, még kézben is..és jobb kezes vagyok...ballal szinte semmit sem tudok..

Pogi 19.45-kor küldtem az én nézetem :) de nem azért írtam!

Rejo én is nagyon koncentráltam a képre, a férjem kioktatott mokor mit nézzek, mikor mennyit pislogjak..de nekem nem fordult :? pedig a 3D képeslapokat én látom Ő nem

Ma a szülésről álmondtam, rendes időben születtett a baba, szinte nem is vettem észre csak kicsussszant, se doki se senki..persze kórházban voltam ágyban takaró alatt és mikor felemeltem a takarót egy vaskos kisfiú feküdt a lábamnál :D hamar szopizott.
Vendég

Szép jó reggelt!

Én is jobb oldalamon hordom a táskát...és ugyanugy vagyok mindennel minfót kincsecske :) :wink: :wink:
Jokat nevettetek még este...na meg én is:) :lol: :lol:
Kicsit visszaolvasgattam, és már most jó kedvem van:)
Remélem drága kolléganőm nem rontja el!

Pusza
Csipi
csipi78

mamint nem szeretm ha én vagyok a 3 utolsó hozzászoló, olyan tolakodónak érzem...dehát mit csináljak, írni kell... :lol:

kincs ez nagyon szép álom volt! Amúgy mit szeretnétek, fiút vagy kislányt?m h b fdddddddddd g r fffffffffffffffffffedcccccc ezt most johanna írtta zneked :lol:

d

Kép

Kép
rejo

Sziasztok!

Pogi!

Tegnap azért megerőltettem magam és fel bírtam fogni ezt a jobb kéz bal kéz dolgot. :)

Egyébként van valami ebben a látens balkezességben, én elég ügyes vagyok a bal kezemmel is. Sokszor gondoltam rá hogy fejleszteni kéne, gyakorolni, de sosem volt rá elég idő, pedig talán még írni is meg tudnék tanulni azzal. Jah és én is bal oldalon tudom csak hordani a táskát. :D

Mr. Monee meg születetten balkezes, sosem próbálták meg leszoktatni róla. :) Viszont ő meg, ha jól értem, látens jobb kezes. :D Igen, a szoknya alá jobb kézzel nyúlkál. :lol: :lol: (Nemtom ki írta ezt, de baromi jó volt! :lol:)

Arra viszont még nem sikerült rájönni hogy ez hogy jön össze a forgós képpel, de asszem ehhez el kéne olvasnom a cikket is. :D

Hajni!

A hőt azért kérdeztem mertha tegnapra felment volna, akkor PÉ közelben vagytok. De az sem rossz hogy tegnap még lentebb volt. Mára lett változás?

A vonalzón meg rájöttem én is hogy itt valami hülyéskedés van az idő zónával. Nem tetszik neki ez a CET, pedig hát mi abbban az időzónában vagyunk. :? Tegnap este váltott valamikor 2. napra, de ez így nem jó mert napközben nem a jó napot mutatja. Az meg már csak egy gyenge plusz hozzá hogy nem az 1. napról számol, hanem a 0.-ról, uh most konkrétan így 2 nap mínuszban vagyunk a rendeshez képest.

Kincs!

Nekem is kalandos éjszakám volt. :D
Szerencsére most nem kommandóztam ("Édesanyám, kommandósat álmodtam...") csak egyszerűen folyamatos volt a fimvetítés a fejemben. Pocakos is voltam asszem, szülés előtti állapotban, de ez valamikor még éjjel lehetett, mert nem emlékszem a részletekre. :D

Rejo!

Elképzeltem a fetrengést. Akkorát röhögtem! :lol: :lol:

Nálam annyi változott ez ügyben hogy régen még láttam a 3D képeket (tudjátok, amikor bambulni kell egy képet és ha elég sokáig nézed, kijön belőle valami más) de mmost egy ideje már nem. Hiába koncentrálok, bandzsítok, nem megy. :shock: Ez is érdekes.

Erről az ikres sztoriról én is hallottam, de a részleteket nem tudom. :) Kíváncsi vagyok ez ügyben is.
Lehet benne egyébként valami, pláne ha abból indulunk ki, hogy nagyon sok terhesség végződik felszívódással mielőtt még az anya tudná. Ugyanígy biztos sok terhesség iker terhességnek indul, csak az egyik bébi felszívódik mielőtt az Uhuzásra sor kerülne. (Az egyik pocakos ismerősöméknél biztosan így volt!)

Jah és POGI, KÖSZI!
Jó volt egy kicsit másról is beszélni. :D:D:D:D

Monee

Monee

monee85

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?