Új privát üzeneted érkezett!

anyoooka: Én is drukkolok a hsg-hez. Én megkérdeztem a dokit a metről - mert én is azt olvastam, hogy aznap már ne vegyek be -, de ő azt mondta, hogy szerinte mindegy, ahogy én érzem. Már a vacsisat bevettem. Ha minden rendben és átjárhatóak a vezetékeid, akkor szerintem hamar túl leszel rajta. Nekem is volt kis vérzés kb. két napig. Nem szólt előre a dokim, ezért felhívtam és azt mondta, hogy ez természetes. Ne felejts el valami betétet vinni, mert jódos leszel, meg a kontrasztanyag is még fog szivárogni visszafelé. Nálunk (Mávban csináltattam) ugyan adtak volna vattát, de én vittem és ez kényelmesebb volt. Nekem nagyon jól esett, hogy amikor kész voltam és vártam, ittam egy kicsit (természetesen üdítőre gondolok :D ). Eléggé leizzadtam. Ne félj, gyorsan túl leszel rajta. A várakozás rosszabb.

monyo: Én is eléggé türelmetlen vagyok, itt szoktam nyafizni nektek. Te annyival vagy jobb helyzetben, hogy legalább peteérésed van. Nekem tuti nincs. Hőmérőzök, meg mikroszkópozok néha, de én még sosem láttam rajta semmit. Januárban lesz 2 éve, hogy abbahagytam a dianét. Nem tudom, mikor fog hatni a met, már ennek is 1 éve, hogy szedem. Mindegy...HAJRÁ BABÁK!!

Bocsi, ha hosszú voltam.
vicky79
Budapest III. kerület

Anyooka!
Egy kalappal, :wink: gondolok rád!!!

Fandi!
Gratulálok a met-hez!! Jó úton vagy! Milyen rég írtál erre????

Monee kincsem!
Nem mondom, hogy légy türelmes, mert tudom, hogy nem egyszerű....mindenki más ( Pl én az vagyok -csak a gödöllői szakrendelő tud kikészíteni :lol: :twisted: )...ami fontos, hogy légy erős és kitartó!!! Nálunk az idő kicsit kinyúlik, de meghozza gyümölcsét :wink:
És mi mindig itt leszünk, hogy a szomorú percekben/órákban lelket és erőnt öntsünk beléd, hogy másnap mosolyogva megújult erővel tudd tovább küzdeni!!!
Remélem ezek a szavak mindenkit megtalálnak, mert tiszta szívemből írom őket!!!

csipi
csipi78

Sziasztok!

Lányok a véleményeteket szeretném kérni, hogy ez most szerintetek micsoda????????
Amúgy az előző ciklusomban a 37.napon volt pé-m. Kép

hajni...
Budaörs

Ja és fájdogál a pocóm is alul, de néha nyilal bal oldalon. :)

hajni...
Budaörs

Aranyosak vagytok, köszönöm a drukkokat, remélem, hatásosak lesznek! :wink:

Vicky, én is a MÁV-ba megyek! Mit vigyek? Papucs, esetleg hálóing vagy egy hosszú póló kell? Görcsoldót adnak utána? (hallottam olyan helyről ahol "jár" utána)

Fandi, gratula a methez!

Hajni, pocifájás, nyilallás jelezhet pét! Hőd is szépen leesett! Kapd el Apát ma este, biztos ami biztos! :wink: :P :lol:

Kép

Kép
anyoooka

SZIASZTOK,

LEHET, H MARAD MÉG 5 DB HCG.
A MEGRENDELŐ NEM JELENTKEZETT EDDIG. DÉLIG VÁROK.
HA ESETLEG VKIT ÉRDEKEL ÍRJON PRIVIT.

EBÉDIDŐBEN FELADOM A CSOMIKAT! HA MEGKAPTÁTOK, LÉGYSZI DOBJATOK EGY MAILT.
azért izgulok, h minden rendben legyen a postán! és mindenki számolja át légyszi!
tegnap este megünnepeltük a kis unokaöcsi születését, és 2 pohár pezsgő után osztattam a teszteket :lol: de reggel is átszámoltam a biztonság kedvéért!! :wink:

a kis unokaöcsi gyönyörű, formás kisbaba. tökéletes! 53 cm és 3,5kg, és elég simán ,,kicsusszant,,. és hosszú fekete haja van!!! én még ilyet nem láttam!! :shock: imádnivaló! hétvégén megyünk majd még látogatóba, akkor már otthon lesznek. remélem kézbe is vehetem a kis Matykót (Mátyás)! :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Sziasztok!

Hajni!

Lehet hogy most van úton a PÉ. :D
Mi lett a mai hő?

Csipi!

Köszi! :)
Nem vagyok ám elkettyenve szinte semennyire sem, a múlt havi volt rossz hónap. Most egyszerűen csak megyek tovább és kész.
Új hónap, új ciklus, 14-16. nap között várhatjuk a PÉt és remélem jönni fog. Pont versenyen leszünk, meg hétvége is lesz, uh lesz lehetőség a huncutkodásra. :D Utána meg lesz majd ami akar. A hormon labort mindenesetre nem fogom most kihagyni.
Nálatok apával tudtatok előrelépni? Változott valami?

Czinkeb.!

De jó, hogy tudsz örülni a kis hapinak! :lol:

Mi tegnap voltunk babázni este. Kamilla kisasszony nem volt kegyes hozzánk és a hasfájós sírásától nem kímélt meg minket. :) Szegénykém úgy oázott, meg sikított hogy még ilyet nem hallottam. :? De nem ment ám el a kedvem tőle, inkább elkértem egy kis segg rázogatásra. Úgy tűnik jó volt a technikám, mert a popsi paskolás-rázogatás kombináció egy idő után megnyugtatta és el is alukált pár percre. :D

Fandi!

Gratula!
Csak óvatosan az adagolással! :wink:

A vonalzóm meg megint nem működik! :evil:
Kavics! Ha jól emlékszem Neked van ilyen?! Van valami tipped hogy mi lehet a gond?!

Pogika!

Cn. 3.

Üdv:
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Kavics!
Te olyan csini vagy.............. :) És remekül látszik, hogy ott biza baba növekszik. Nálam még mindig az látszik, hogy van rajtam háááááááááááj..... :x

Kép
Vendég

Monácska, ne mondd már! Ez egy csini kismami poci!!! :wink:

Kép

Kép
anyoooka

Lányok, 12. cn és ömlik a tojásfehérje... :shock:

Kép

Kép
anyoooka

Monácska!

Ne szórakozz! A szakértő szemek meglátják hogy itt nem hájasodás, hanem babásodás van. :D Szépen kerekedik a pocak! :lol:
A pénteken általunk látott menyasszony is enyhén babás volt, pedig jól próbálta titkolni. Ügyes megoldású menyasszonyi ruhája volt, de mi -a nem rég szült barátnőmmel- megláttuk így is. :lol: :lol:

Anyoo!

Nekem kb. 2-3 nappal PÉ előtt szokott lenni így... Nekem nem az aznapi PÉt jelzni, ez biztos.
Azért ha gondolod kapd el apát, ha ma még lehet. :wink:

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Jajjj, aranyosak vagytok.... Tényleg!

Tegnap megnéztük ŐBorsóságát! Nagggyon fain, megint integetett nekem. Annyira fura még, mert én még nem nagyon érzem a mozgolódását, de pedig tutira ott van, láttam, ahogy ficánkolt! A kis mocorgó! :lol:
Vendég

Anyó!
Hajrá!! Innetől még jobban tessenek aktívkodni odahaza!
Vendég

Monee, lehetne de holnap úgyis "kimossák" belőlem a kontrasztanyaggal :?

Kép

Kép
anyoooka

Monácska Drága, pedig hidd el, ott lakik! Képet nem kaptatok Róla?
Nem aktívkodunk mert holnap megyek hsg-re, felesleges... :roll:

Kép

Kép
anyoooka

Jóvannna! Olvastam ám pedig, csak el küldtem, mire rögzítettem a tényt.... Pfffffffffffff :oops:
Terhességi-butaság! Az agyamat is elszipkázza Borsóka!

Nem kaptunk képet, mert genetikai tanácsadás volt és csak kutyafuttában leellenőrizték, hogy az Istenhegyin jól nézték-e a dolgokat! Van dvd-m róla már kettő, de nem játsza le a számítógép.... Állítólag majd a párom keres hozzá programot, hogy jó legyen. Állítólag.............. :roll: :roll:
Hozok majd fotót valamikor!
Vendég

Sziasztok!

Anyooo: Hát csak nem... Ez most nagy igazságtalanság lenne. Én drukkolok, h átjárható légy és azért is, hogy egy kicsit később legyen az a pé!

Monácska: Képet Borsókáról légyszííííííí, ha van. A pocak pedig igenis kismami pocak, szakavatott szemnek úgy is kiderül ;) Én is csak most kezdem felfogni, hogy van bent valaki. Ez az émelygés, hányinger igencsak valóssá teszi :D

Lafi? Képet kérünk majd tőled is ;)

Fandi: Hihetetlen jó érzés, hogy végre elkezdhetted szedni, ugye? Emlékszem én mekkora örömöt éreztem, rohantam a gyógyszertárba kiváltani a receptet, mintha bármi múlna azon az egy napon :D

Monee: Ennyire előre kiszámoltad a pét? Hihi, tök jó! Nagyon aranyos és praktikus is :)

Tegnap sikerült a házidokitól szereznem egy beutalót a haematológiára, bár nekem kellett megmondanom, hogy most éppen hol van a rendelő (Szabolcs utcából átköltöztek a Honvéd Kórház új épületébe), szóval holnap megyek Nemes dokihoz reggel a véralvadásgátló szurik miatt. Remélem nem kell már most elkezdenem, bár a babóért mindent... Aztán pénteken meg a nődokihoz, az asszisztens szerint menjünk most, legalább megbeszéljük a továbbiakat. Jobb is így, mert szeretem tudni, hogy mi vár rám és mikor.

Majd még jövök. Legyűrök vmi kajcsit, hátha sikerül.

Cupp

Kép

Kép
bettica

KISMAMI POCIHOZ ZEBRÁS FELSŐ!!!
TETSZIK!!!!!!JÓÓÓÓÓÓÓÓ! :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Czinke!
Télleg! Fel sem tűnt!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Itt a nagyfiam! Mindjárt 14 éves leszen.......

Kép

Kép
Vendég

Sziasztok csajok!!!

Itt egy kis játék/kísérlet, hogy ne mindig csak a PCOS-val legyünk elfoglalva :D Lécci minél többen válaszoljatok, mert úgy poénos igazán!

Tehát, beteszek alulra egy képet, és válaszoljatok az alábbi kérdésekre:

1. A képen látható nő az óra járásával megegyező irányban, vagy azzal ellentétesen forog? Netán ide-oda?

2. Melyik lábán áll a földön? bal vagy jobb vagy netán váltogatja a lábait?

3. Kulcsold össze a kezedet, mintha imádkoznál, lazán, kényelmesen, és írd le, hogy a jobb vagy a bal hüvelykujjad van-e fölül.

4. Bal vagy jobb kézzel írsz?

Kép
krumplis pogácsa

Sziasztok lányok!

Nagyon arik vagytok, köszönöm a gratulációkat. Sokat lobbiztam az ügy érdekében. Már majdnem úgy volt, hogy egy kolleganőm rokon háziorvosa fű alatt felirja a Metet. De hála, legálisan felírta Iványi dokii. Bár teljes árat kell fizetnem érte így sem bánom. Kérdezte is a gyógyszerész, hogy rossza a TAJ számom, erre én azt válaszoltam, hogy PCOS vagyok és "még" nem cukorbeteg és a PCO-ra nincs törskönyvezve.

Csipi kérdésedre a válasz, 2005. márciusában írtam először, mert előtte tudtam meg, hogy PCOS vagyok. :?: Hát mit ne mondjak teljesen ki voltam akadva. Ráadásul az előző dokim a Dianét írta fel, amit 7 évig szedtem, természetesen orvosi felügyelet mellett /hát nem kellett volna/, de ő nem a pco miatt írta fel csak úgy, mint egy mezei fogamzásgátlót. Aztán jöttek a huzavonák, de erről majd írok.

A "pocaklakós" lányoknak gratula!

fandi
fandi

Sziasztok!

Játék:
1. órajárásával megegyező irányba mozog
2. bal
3. jobb
4. jobb

"az élet utat tör magának"
dera

Sziasztok!

Játék:
1. óra járásával megegyező irányban forog
2. bal
3. bal
4. bal

Kép
lara26

Sziasztok, csak bekukk!

Játék:
1. ellenkező irányban forog
2. jobb
3. bal
4. jobb
Vendég

1. óra járásával ellentkező irányba forog
2., jobb
3., bal
4., jobb

Na és mi sül ki ebből???

Ma írd le lefekvés elött, mert különben nem alszom az éjszaka.

Most elmegyek vacsorázni.

Már megint enni kell!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nagyonjó-nagyonjó!!! :D :D :D

Csak akkor teszem közé a poént, ha már sokan válaszoltak, hogy legyen elég összehasonlítási alap :D :D Ti vagytok a rögtönzött tesztcsoportom :D
krumplis pogácsa

Azért én is leírom az én válaszaimat:

1. Az óra járásával megegyező irányban forog
2. bal lábon áll
3. bal ujjam fölül
4. bal kézzel írok

Ja és itt nincsenek ám helyes válaszok, csak nézőpontok, ez benne az érdekes :-)
krumplis pogácsa

Sziasztok!

Játék:
1. az óra járásával megegyező irányba forog
2. bal
3. bal
4. bal

Monee:Helyzetjelentés: mai hőm: 36,1, szal megint csökkent 0,1el. A pocóm fájdogál még mindig, hol zsibbadósan középen, hol csak bal oldalon.

hajni...
Budaörs

1 megegyező
2 bal
3 jobb
4 jobb
Vendég

És baromi fáradékony és hihetetlen álmos vagyok, szó szerint ásítozok állandóan, mint aki nem alszik. :shock: Ma is azt hittem délután, hogy állva elalszom kint az ovi udvarán, mit egy ló. :P Most is csíkon nézek ki a fejemből. :) Valaki tipp??????

hajni...
Budaörs

Pogi: várjuk a poént!!! :lol: :idea:

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

1:megegyező
2:bal
3:jobb
4:jobb

Kép

Kép
lecso

Igen!!!!

Pogika!!!

Látom mindkét irányba forogni!!!

Hurááá!!! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Játék:
1. megegyező
2. jobb
3. jobb
4. jobb

Pussz

Kép

Kép
bettica

Nah, pont ezt akartam kérdezni Kavicska, hogy tudjátok-e úgy nézni, hogy mindkét irányba forogjon?
Ha igen, akkor azt külön említsétek meg légyszi, mert fontos!

Gondolatolvasó vagy :-)
krumplis pogácsa

Mert időnként megfordul!!!
Vendég

Most meg ellenkező... No fene :) Váltogatja az irányt vagy sak szimplán nézőpont kérdése?

Kép

Kép
bettica

Anyooka!
Drukk ++++ ! És puszi!

Monácska!
Szép pocid van....légy rá büszke :) Én LÁTOM hogy ebben baba nő :)

Kavicska!
De szépen növögettek :) Jó megnézni. Csini kismami vagy te is :wink:

1. megegyező (pedig esk előbb forditva láttam :lol: )
2. bal
3.bal
4.jobb
Vendég

Én speciel képtelen vagyok két irányba is látni, de nem is kell, nem ez a cél, de fontos ha valaki tudja, és az is ha valaki nem tudja
krumplis pogácsa

Hihi, Kavics nekem is az jutott eszembe, hogy időnként megfordul... :D

Kép

Kép
bettica

És igeeeeeeeeeeeeen én is látooooooooom, megfordult, tehát:
ellenkező irányba is forog, és jobb lábon is áll, de a 3. és a 4. kérdésre még mindig bal-bal a válaszom. :)

hajni...
Budaörs

Hajni!

Én azóta vagyok álmi, és napi 10 -12 órát is alszom, mióta terhes vagyok :) Ha jól emléxem másoknál is ez volt a jel.....remélem bejön a TIPPem :wink:

Lafi Pocakfotó?

Pussz!

Gina
Vendég

Na jó, akkor ezentúl az első pontban háromból lehet választani:
vagy óramutató járásával megegyező, vagy ellenkező vagy mindkettő!
krumplis pogácsa

sztem mindkettő

Ari vagy Gina, de tuti nem vagyok sajna babás, hisz a hőm ezt jelezné, sőőt még pé-m sem volt, de lehet hogy az közeledik. :)

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

Monácska!
Nagyon szép, igazi kismamis pocid van!!
És a nagyfiad!!! Hmmm, ha vagy 15 évvel fiatalabb lennék :)

Játék:
1. ígyis meg úgyis....
2.jobb
3.bal
4.jobb

csipi
csipi78

Csipi, Kavics, amikor irányt vált a lányka, akkor lábat is vált ugye? Vagy nem? Fontos!
krumplis pogácsa

Halihóóóó!

Ez a teszt idecsalogatott :lol:

1. megeggyező (nem kétirány nekem)
2. bal
3.bal
4.jobb

várom az eredményt!

A pocifotók tetszenek!!! :D
Vendég

1. megegyező alapból, de mindkét irányba látom
2. bal
3. bal
4. jobb
vicky79
Budapest III. kerület

Ginuskám, rakok fel komolyan előbb-utöóbb biztosan lesz...........komolyan..........csak lusta dög vagyok megcsináltatni a képet meg kész elefánt vagyok már...........
holnap a 7. hónap!!!!!!!!!! :shock:
Vendég

Szia Pogika!

Amikor ellentétes irányba forog, akkor a jobb lábán, amikor megeggyező irányba akkor meg a bal lábán forog.....
De az is lehet, hogy a szoba forpg.. :) :) -velem :)
csipi78

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?