Sziasztok!
Anyooo: Hát csak nem... Ez most nagy igazságtalanság lenne. Én drukkolok, h átjárható légy és azért is, hogy egy kicsit később legyen az a pé!
Monácska: Képet Borsókáról légyszííííííí, ha van. A pocak pedig igenis kismami pocak, szakavatott szemnek úgy is kiderül
Én is csak most kezdem felfogni, hogy van bent valaki. Ez az émelygés, hányinger igencsak valóssá teszi
Lafi? Képet kérünk majd tőled is
Fandi: Hihetetlen jó érzés, hogy végre elkezdhetted szedni, ugye? Emlékszem én mekkora örömöt éreztem, rohantam a gyógyszertárba kiváltani a receptet, mintha bármi múlna azon az egy napon
Monee: Ennyire előre kiszámoltad a pét? Hihi, tök jó! Nagyon aranyos és praktikus is
Tegnap sikerült a házidokitól szereznem egy beutalót a haematológiára, bár nekem kellett megmondanom, hogy most éppen hol van a rendelő (Szabolcs utcából átköltöztek a Honvéd Kórház új épületébe), szóval holnap megyek Nemes dokihoz reggel a véralvadásgátló szurik miatt. Remélem nem kell már most elkezdenem, bár a babóért mindent... Aztán pénteken meg a nődokihoz, az asszisztens szerint menjünk most, legalább megbeszéljük a továbbiakat. Jobb is így, mert szeretem tudni, hogy mi vár rám és mikor.
Majd még jövök. Legyűrök vmi kajcsit, hátha sikerül.
Cupp