Sziasztok!
Jeges Macika!
Gratulálok a dobogó szívecskéhez
!
Köszi, majd teszek fel képeket ha kész lesz, ost még csak a pusztításról vannak fotók
Tündi!
Szomorúan olvastam, hogy Rolinak és Nektek miken kell keresztül mennie. Szívből kívánom, hogy a javulás folytatódjon, és minnél hamarabb, csak hétköznapi apró-cseprő dolgokkal keljen csak foglalkoznotok!
És tetszik az új mottód!
Évi!
Nagyon drukkolok Neked mára!!!!!!
Gratulálok a Párod eredményéhez, 40 millió az nagyon-nagyon jó
Dorci még mindig csodaszép Kislány, sőt egyre szebb, és már igazi kész kishölgy lett belőle
Egyébént köszönöm szépen, nagyon jól esett, hogy ilyen kedevesen fogadsz, ilyen hosszú idő után is
. Jól vagyunk, bár most itthon, azaz az albiban vagyok betegen, a szokásos őszi takonykór, amin majd túl leszek. De egyébként jól vagyunk, nagyon pörög az életünk, sok munkánk van mostanáben szerencsére, mert különben a felújításba hamar belebuktunk volna, és szerintem így is 2 ütemben fog csak elkészülni a szép új lakásunk.
A gólya még mindig elkerül minket, bár az igazság az, hogy most csakis spontán van esélye a gólyáknak, mert a dokihoz járást szüneteltejük a dobozból élés és sitt hordás idejére.
Angie!
Köszi aranyos vagy
Ti is hiányoztok ám! Nagyon bízom benne, hogy ha beköltözünk, újra több időm lesz közétek járni és dumcsizni Veletek.
Virág!
Gyönyörű Kislányod van
, olyan kis édes pofija van. Nagyon szépek vagytok
!
A Ligethez költözünk majd a Damjanich utcánál. Most jelenleg albiban vagyunk a Mester utcában a felújítás végéig, ugyanis jelenleg teljesen lakhatatlanná tettük az új lakásunkat, szétvertük az egészet, csak a tartófalak állnak
A vizsgálatokat majd a felfordulás utánra, az új lakás nyugalmából, mindenféle fizikai megterheléstől mentes időszakra szeretnénk időzíteni, ami reményeink szerint janur körül lesz.
Judit!
Örülök, hogy minden rendben Veletek
Nagyon gyorsan telik az idő, jó olvasni, hogy már itt tartotok
Látom, Nálatok is nagy a felfordulás
, nálunk az iparos munkák még csak ezután jönnek.
Andy!
Nagyon helyesek vagytok a Pároddal, és nagyon szép kisfiatok van
CsHeni!
Jó olvasni, hogy minden rendben Veletek, és hogy már itt tartotok. Nagyon szép nagy pocid van már, csini kismami vagy nagyon
Sziszka!
GRATULÁLOK
!!! Sok boldogságot Nektek!
Most mi is zsákokból élünk. Már 3 hónapja, és még decemberig minimum így lesz
Panka, Kacsa!
Nagyon édesek a csajócák, és nagyot nőttek amióta nem "láttam" Őket!