Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk. Ugye múlt héten egész héten otthon voltam = 1 hét lemaradás! :evil: Ezen a héten az összes kolléganőm kint van a Promotion kiállításon, egész héten egyedül tartom a frontot az irodában. :twisted: Nem gáz, néha csörög mind a 4 telefon és betoppan 1-2 ügyfél is. Persze mindezt egyszerre. :evil: = 2 hét elmaradás.
De hétvégén próbálok képbe kerülni, és már alig várom a jövő heti talinkat. :lol:

Pusza!

Csak a gyors beleolvsásból:

Andy!
Nagyon szép a konyhátok! Ügyi vagy!

Panka!
Majd hétvégén megírom kik lesznek a talin. :lol: Gratula a mászáshoz!

Évi!
doki :evil: Tényleg más nem tud UH-t csinálni?? Ja és persze gratula a párod eredményeihez!!! :lol:

Heni!
Gyönyörű vagy!! :lol:

Unique!
Én szívesen átvállalom a rókákat! :twisted:

Syry!
Boldog hófordulót!!!

rohanok,mert vár a munka.. :twisted:
Vendég

Pupy
Kitartást a sok melóhoz!
Anyukád?
Vendég

Sziasztok!

Na, végre végeztem a nagytakarítással, kicsit bele is fáradtam a végére.... De megvan! :D

Évi!
Kihez jártok a Kaáliban? Kovács Tímea doktornénihez? Én hozzá jártam annó! Nagyon jó! Meg voltam vele elégedve!
Kitartás! Még lehet, hogy egyszerre szurkolnak itt a csajok jövő szeptemberben neked és nekem! :wink: :D

Jaj, futok, mert odaég az ebédem!
Majd jövök még!
Andy

Kép
oriandy

Andy
Ügyi vagy, hogy ilyen gyorsan végeztél a nagytakarítással.

Lassanként olajra lépek. Már nagyon mennék a dokibácsihoz!!!
Holnap délután jelentkezem, remélem, csupa jó hírrel. :D
Szép délutánt!
Vendég

Sziasztok!
Reméljük jönnek új tagok és akkor lesznek új babásodni vágyók, akik miatt fölélénkül a topik. De valóban a tali után is szokott lenni pörgés.

Évi
sajnálom a tolódást :twisted: de most már egy hónap ide -vagy oda nem számít, hisz most már célegyenesben vagytok, de akkor is bosszantó, mert lelkiekben már rá voltatok hangolódva, amúgy a szeptember valóban szép hónap. lsd. Fleur szép lánykáját. :lol:

Oriandy
nem is tudtam, hogy ti is voltatok Kaálisok! végül spontán jött Dani, vagy kellett rásegítés???

Maci
most mész először a Fehérvári dokihoz? Nagyon várom már mit mond és a képet is!!!!!!!!!

köszi mindenkinek a hófordulós gratulációkat! :lol:

Ma voltunk baba-mama tornán. Nagyon közel van, öt perc gyalog a kultúrház. (az ár is barátságos 6000 Ft negyedévre. igaz, hogy csak heti 1 alkalom).csak sajna egyedül mi voltunk. :cry: :? de ez volt az első alkalom, azért remélem jönnek többen. :D egy fiatal gyógytornász csajszi tartja. (neki még nincs gyerkőce, de itt nem is ez a lényeg.) Máténak is tetszett. bár először sírt, amikor a nagy szőnyegre letettem. de aztán el volt. tetszett neki, hogy ő is foglalkoztatva volt.

Máté legújabb találmánya, hogy nyujtogatja a nyelvét. meg a szájában "keresgél" a nyelvével. nagyon vicces grimaszokat tud csinálni. :wink:

Kép

Kép
syrynx

Syry!
Dani spontán baba!
A Kaális múltam az ex-el volt! Abból a kapcsiból nem maradt más, mint +20 kg felesleg és egy endometriózisos ciszta a túlstimu miatt!
De nem bánom már, hogy így alakult!
Az első lombiknál 2 embriónk volt, de nem tapadtak meg. A másodiknál lett 7 embrió, de a túlstimu és a hasvizesedés miatt fagyibabák lettek, majd a köv. ciklusban a felolvasztást egy sem élte túl.... Ennyi rövidke történetünk.
Szerencse ebben a kapcsolatomban nincs semmi probléma, így reméljük tesóbaba sem várat majd sokat magára! :D

Andy

Kép
oriandy

Halihó!

Vagyunk mi is picit!

Timcsa is elkezdett mostmár minden irányba forgolódni, úgyhogy 2 perc alatt 2 m-rel odébb találok rá, mint előtte. Az előbb épp a dohányzóasztal alól szedtem össze, már épp kezdte megcsócsálni Apja jó kis olmos Nemzeti Sportjait! Most itt van az ölemben és tömi a szájába a kezem, amivel fogom. Olyan, mint egy ragadozó! Amint meglát egy kezet, azt máris meg kell kaparintania és rögtön meg is kóstolni.

Pupy-nak igértem még a múltkor függönyös szoba fotót. Bár sokiminden nem láccik a f-ből

Kép

Nyálcsorgatós Tökfej:

Kép

Kézevő ragadozó:

Kép

Na, megyek, mert Timi nem akar türelem által rózsát termelni. Épp most hajította le a szemcsimet a fejemről.

kacsa14

Kacsa!
Szupi Timcsa szobája! Igazi kis csajos!!!!

Ilyen Danié:

Kép
Kép

Andy

Kép
oriandy

Hali!

Mi most elutazunk a szüleimhez és végre láthatom a kis maszat fiamat!!!!!!

Jó hétvégét mindenkinek!
Hétfőn jövök!
Pusz!
Andy

Kép
oriandy

Maci
Én kitaláltam, hogy innen a név :)
Köszi a dicsit. Hát kívánok nektek is ilyen szépet.
Jó volt a macis story.

Pankaa
Télleg én még csak apát fedeztem fel benne, magamat nem :)

Andy
Tök jó a pohárköszöntő. Boldog évfordulót.
Tök jó a konyhád. Látom ti is tetőtérben laktok :) mi is :) én imádom.
Na ez szuper és még a tesó projekt is indul!
Fúú akkor nem volt egy gyümölcsöző kapcsolat az előző. És a baba miatt mentetek szét? Ha szabad ilyet kérdeznem..a +20 a stimu miatt? Csak azért
kérdem, mert én is szedtem fel akkor.
Dani szobája is nagyon klassz.

Lilia
Hát véletlenül :) apa éppen fényképezgette és pont ásított. Mi sem tudtuk akkor még, hogy ennyire vicces lesz :)
Nem azért de anno én is azt hittem, hogy elrontottam a hasam, vagy elkaptam valami vírust :) aztán közbe Pindúr Pandúr éppen bevackolta magát. :)
Szorítok!!!

Syry
Aztaa az már szép kor. Máté babának is boldog hófordulót.

Heni
Nagyon csini a pocid. Férjednek boldog 30. szülinapot. Az enyémnek tavaly volt, jó kis meglepi murit szerveztem neki :) Ti hogy ünneplitek e jeles napot??

Évi
Köszi. :) Tök szuper az eredmény, hajrá tesó baba!!
ÁÁÁ..ez biztos rosszul esett, de sose bánd nektek is jöhet karácsonykor, mint nekünk :) jó a szeptemberi gyerek :)

Pankaa
Fúú de jóó. Kérünk mászós képet. Hehe lehet pakolni :)

Unique
Szuper, hogy minden rendben a picivel, neked meg kitartás.

Pupy
Hát akkor kitartás. Jövő héten meg talizunk és helyre teszünk :)

Kacsa
Tök jó a babaszoba :) klassz a nyálcsorgatós is :)

Na most nincs időm írni mert jönnek a szülők és készülődünk, meg gyereket istápolunk.

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Hű, de kihalt most itt minden....

Syry
Igen, most voltam elsőnek fehérvári orvosnál, úgy minden szempontból.

Hírek:
Képet sajnos nem kaptam, elég picurka még. :( Titababa 13 mm-es, dobog a kis szíve. Dokibácsi megmutatta a kis buksiját, a szívét, mondta, hogy minden rendben van vele. Legközelebb 5 hét múlva kell mennem UHra.
Vendég

Maci!
Gratula a dibidobihoz!!! És miért nem kaptál képet, mert túl pici??? Anno Csipetről mint petezsákról kaptam... Na mindegy, a lényeg, hogy minden okés, megnéztem, a mamanetes mérettáblázat szerint tökéletes!!! :wink: :D

Kép
Kép
norwell

Norwell
Majd következőnek kiharcolom a képet. :) Meg majd apa is jönni szeretne lesekedni. :D
A doki is azt mondta, hogy 7 hetesnek tökéletesen megfelel. :)
Vendég

Sziasztok!

Jó sok minden történt, amióta nem jártam erre. Tegnap raktuk össze a gépet, mert költöztünk, hulla fáradt is vagyok. Van bőven pakolni való, még zsákokból élünk.
Ja, meg tegnap összeházasodtunk :lol:

Igyekszem visszaolvasni, és képbe kerülni!

Szisz

szisszka

Sziasztok!

Sziszka!
Húha, gartulálok!!! Kép
Sok boldogságpt kívánok!Esetleg kép???
Pihenj sokat, amíg megteheted!! :wink:
Zsákokból élni én is útálok.
Ez már saját lakás?Kép? :wink: :D
Jössz a talira?
És már 31. hét!!!Mindjárt rajtad a sor! :D

Maci!
Gratulálok!Jó volt az uh, mi?Képet azért adhatott volna az az irígy doki :twisted:

Fleur!
Mászás igazából élőben látványos, de majd teszek egy pucsítós képet. :wink:

M avoltunk étteremben ebédelni, megünnepeltük Apa előreléptetését. :wink:
Emili igazán jól viselkedett, ő is ott uzsizott(3kor), és nagyon ügyi volt, sok volt a néznivaló.

Hát ez a mászás dolog nem piskóta, már 2x belemászott a virágcserépbe, és persze mindig az kell, ami nem játék. :twisted:

Kép matrioska baba :-) Kép megnyaltam a csokit, és fincsiiiii! :-) Kép forgószél :-D Kép Kacsa:ezt csak neked ;-) :-) Kép fel akarok állni!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Szép vasárnap estét!

Szisszka
De jó, akkor tudsz sűrűbben is jönni? :D
Gratulálok az esküvőhöz és a költözéshez is. Képet kapunk? :)

Panka
Örültem volna a képnek, de még kihangosítani se tudta, hogy halljam a dorombolást. :D De majd a következőnél. :)
Gratulálok apa előléptetéséhez!
A pucsitós kép nagyon bejön. :)
Vendég

Szisztok!

Csak pillanatra jöttem. Voltunk ma egy gasztromókusnál. T. éppen betojt, úgyhogy kakimintát is tudtunk adni és mutatni. A bőre, a kakiállag és a bukások alapján van esély a tejallergiára. De igazán kimutatni nem lehet. Kaptunk tejmentes tápit (Peptin Junior) és Sinlacot. Kedden megyünk majd vérvételre. Addig teszteljük, hogy megeszi-e a tápit. Aztán, ha etttől javul, akkor tejall., ha nem akkor meg vmi. más ...

Szisszka!

Grat! És csak így mellesleg, megjegyezve?!

Panka!

Köszi! :lol:

kacsa14

Panka!

Hol ettetek az Acqua étteremben vagy a Vigadóban?

kacsa14

Kacsa!
Krúdyba, nagyon fini volt!
Na erre én is kíváncsi vagyok, hogy mi lesz az új táppal, remélem javul abőre, de akkor talán tejallergia? :(

Kép
pankaa

Panka!

Megette, pedig a doki nagyon mondta, hogy meglássuk, hogy megeszi a kisasszony, de megette. Elsőre 190 ml szerintem nem rossz. Tudom, hogy nem jó a tejall. sem, de most annak örülnék, ha "csak" az lenne. Könnyebb a tehén ellen küzdeni, mint egy fantom szellem ellen.

Most, hogy filóztunk, kb. amíg szopott, addig csak a hajlatai voltak pirosak, aztán amint 2-3 hét után csak tápizott (max. pár tíz ml tej volt), akkot durvult rá a hátára és mostmár a hasa is tiszta petty. A doki amint meglátta a hasát, már mondta is, hogy csúnya, nagyon csúnya.

Lehet, vasat is kapunk majd, mert hókának látta, majd a véreredmény megmutizza.

Nézegettem gyereküléseket, beszéltünk róla a minap és megvan, mai tecc:

http://bebibolt.hu/bababolt/index.php?m ... ts_id=1390

Concord Trimax, 6 éves korig ülés, utána meg magasító. Első körben, majd ha eccer elérjük a 9 kg-t + megtanulunk ülni, akkor szerintem ezt kukkoljuk meg.

---

Nem is dicsekedtem, hogy tegnap óta négykéztérdre tudunk állni! Érdekes, mert hétfőn a tornanéni mondta, hogy pár hét és mászni kezd, de akkor este, még ha a feneke alá toltam a lábait, még orrabukott, aztán pénteken már ha alátoltam, megtartotta pár mp-ig, tegnap meg már magaalá ügyeskedte egyedül is!

kacsa14

Jó reggelt!

Maci: gratulálok a bébikéhez és dobogó szívhangjához! Kár, hogy nem kaptál képet...

Kacsa: drukkolok, hogy "csak" tejallergia legyen!

Mindenkinek szép napot!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni!

Köszi!

Lassan a finishbe érsz! Én a 36. hét betöltése után úgy felaszabadultam! A "csak semmi baj ne legyen, maradj bent baba" felszólításról átváltottam a "húzz mostmár ki baba" felszólításra! Bár valszeg túl sokáig marasztaltam, ezért hagyta el olyan sokára a jó kis meleg vackát! :wink:

kacsa14

Sziasztok!

Köszönjük szépen a gratulációkat!
Kép majd lesz, én is szeretném már látni őket rendesen, mert eddig csak a fényképező kis kijelzőjén láttam őket!
Meg kellene keresni a nyomtatót, meg beüzemelni, mert csak abban van kártyaolvasónk.
Egyébként nem volt nagy felhajtás, csak össze adott minket az anyakönyv vezető, és két tanu volt még, de igy is nagyon szép volt az egész :) Majd pár év múlva szeretnénk egy templomi esküvőt fehér ruhával, násznéppel, meg lagzival, meg mindennel, ami kell :)))

Panka
Hihetetlen milyen nagy csaj már Emili, és micsoda akrobata mutatványokra képes! :D
Sajna ez még nem saját lakás. Ha minden igaz, jövőre lejár az autóhitel, és akkor viszont
belevágunk a lakásvásárlásba. A két hitel együtt sok lenne...
A talit még nem tudom, hogy tudok e menni, ugyanis anyuval úgy terveztük, hogy
megyünk kiságyat nézni Marcinak, de ha meg tudom oldani, akkor megyek, legalábbis nagyon szeretnék!
Apának gratula az előléptetéshez!!!

Maci
Gratulálok a kismanóhoz!
Sajnálom, hogy nem kaptál képet, na de majd legközelebb! :)
Igen, úgy néz ki, most már nyugi lesz, és sűrűbben tudok jönni netre...
Már "csak" a lakást kéne rendbe pakolni... ha igy folytatjuk, szerintem még karácsonykor is ilyen rumli lesz :D

Kacsa
Gratula nektek a négykéztérdreálláshoz!!! :) Nagyon ügyesek vagytok!!!
Remélem tényleg "csak" tejallergia!!!!

Heni
Úristen, ti is közeledtek már a finishez szép lassan!
Hogy viseled? Én már néha néha parázok ám egy picit...

Szisz

szisszka

Ja, nem is mondtam, hgoy beállok én is a galambgyűlölők sorába!
Tegnap sétából jötünk haza, mikor a ház előtt lexarta T-t egy k. dög! Még jó, hogy be volt takarva, mert így csak a plédje lett xaros, de az ellég, bizti ment a hasa a g-nak. Belegondoltam, hogy mi lett volna, ha nyár van és a puci gyereken landol a xar. Hát tuti utána szálltam volna és puszta kézzel tekerem ki a nyakát!!! :evil:

kacsa14

Sziasztok!

Halljátok ezt a pittyegést? Ez a beszarásjezőm, az csipog :twisted: Olyan nagy pofám volt mindig, hogy nem is olyan vészes az a hsg, meg hogy viszonylag sokan túlélték már, de most hogy itt állok előtte, hát... Na jó, nem félek olyan nagyon, de szívesen lennék túl rajta :)

Szezso!

Az uh-t meg tudná csinálni más is, meg talán a szurikat is felírná másik doki, de nem ajánlották fel, én meg nem kértem. Ez a doki egyszer már szerencsét hozott, inkább akkor megvárom :)
Jobban vagy már?

Málna!

Ez az lh teszt=jósteszt szerintem másra nem jó, csak hogy megint legyen min agyalni. Inkább bírd ki azt a pár napot, és csinálj rendes terhességi tesztet. Én nem hiszek benne, én nem is fogok csinálni, de attól persze még működhet.
Ja, és most gyorsan-gyarsan dugdosd be azt az Utrot, mert összeveszünk :twisted: :twisted: :twisted:

Nellike!

Ha megnézed a táblát, akkor látod, hogy bizony többen is vagyunk, akik nem az első inszemre készülünk. Úgyhogy maradj! És állatira szorítok ma!

Boni!

Hogy döntöttél? Megvárjátok a dokinkat, vagy mentek máshoz?

Nemone!

Szerintem ennyi "veszteség" még belefér, biztos nem befolyásolja stimu sikerét.

Mami!

Fenébe... :cry: És még ráadásul ez a várakozás is :(

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Hehe, ezt nem ide akartam :twisted: :oops: :wink: Akkor ezért kerestem hiába a másikon a hozzászólásomat :twisted: :wink: :oops: :oops: :oops: Lényeg az, hogy megkerült :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Na most akkor bénázás nélkül megpróbálok ide is írni :)

Pupy!

Kitartást a sok melóhoz! Úgy várom már a talit, majd jól kidumáljuk magunkat. Remélem hagy majd beszélgetni is a csipetem :)

Andy!

Kovács Péterhez járunk. A doktornőt is ismerem, akit írtál, ő csinálta a 9 hetes uh-t. Tündér egy dokinő, az tuti!

Syry!

Jó lehetett a torna! Ügyes vagy :)

Kacsa!

Nagyon szép Timcsa birodalma :) Grat a mutatványhoz :)

Maci!

Gratulálok! Kár, hogy képet nem kaptál, na majd legközelebb!

Sziszka!

Nagyon sok boldogságot kívánok!

Panka

Édi Emili a kufferban :) Látom a kacsahusit is szereti :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Ti ettetek már savanyú káposztás bablevest? Én egyszer régen ettem egy kis kajáldában, és valami isteni volt. Most találtam egy hasonló receptet, azt főzöm éppen. Kíváncsi leszek, hogy sikerül. :twisted: Azért készülök "B" tervvel is :wink:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Ma voltunk Emilivel a gyógytornán(nem tudom,hogy írtam -e már róla Embarassed ), és hát végig üvöltötte az egyx órás kezelést.Viszont már van látszatja is, már nem teszi ki a jobb lábát mászáskor.Remélem rögzült az agyában, és holnap nem fog viszaesni Very Happy Még 2 hétig fogunk járni, remélem sikeres lesz.

Évi!
Én már ettem, de elég volt, nem jött be annyira. :?
Nemsoká túlleszel a hsg-n, nyugi!

Kép
pankaa

Sziasztok!
Csatlakoznék hozzátok, mi is baba project előtt állunk. Mi november végétől fogunk próbálkozni, addig csak készülgetünk. :)
Vendég

Szép estét!

Heni
Majd legközelebb kierőszakolok egy Titababa-sztárképet. :D

Szisszka
És majd Marci baba lesz a koszorúsfiú. :)
Mikor a párom is felköltözött fehérvárra, a kisszobába még hónapok múltán is ősrobbanás utáni állapot volt. Aztán vettünk egy ágyat és rendetvágtam. :)

Kacsa
Fúj, jó kis kalandotok volt. :( A galambokat én is rühellem!

Picuranyu
Üdv köztünk. :) November mindjárt ittvan. :)

Évi
Mikor lesz a hsg?
Hogy sikerült a leves?
Vendég

Jó reggelt!!!

Évi!
Köszönjük szépen!
A hsg-n simán túl leszel, drukkolunk!!! :)
Na, hogy sikerült a káposztás bableves?

Maci
Az igen! :) Hát mi sem vagyunk nagy rendrakók!
Nálunk a bútorokat is a helyére kellene rakni, de a párom mindig fáradt, amikor hazaér a munkából, főleg, hogy már 2 órával többet dolgozik. Viszont olyan sokáig nem halogathatjuk, mert lassan Marcinak is be kellene rendeznünk a kuckóját.

Panka
Jajj, szegény Emili :( Olyan rossz lehetett, ahogy sírt! :(((
De biztosan hasznos, tuti tanul belőle, hiszen okos nagylány!!!

Kacsa
Nagyon felháborítóak ezek a galambok!!!! :(

Picuranyu
Üdv itt! :)
Mielőbbi babásodást kívánok!!! :)

Szisz

szisszka

Sziasztok!

Szisz!

Remélem, nem érted félre, de ahogy ránézek az UH fotóara, mindig egy majomfej ugrik elém! Látom a babát is és nem ő a majom, hanem a méhed + az egész fotó kiad egy majom fejet. Fent a Méhlepény a homloka, Marci feje a füle, Marci hasa pedig a majom orra. :) Másnak is feltűnt már vagy csak én vagyok ennyire elmajmosodva?

---

Voltunk reggel vérvételen. Szerencsére már hallottam, hogy ilyen törpiknél a fejből jó venni és akkor ha sír a baba, mert akkor jól kidomborodik a véna. Úgyhogy én ajánlottam az asszisztensnek, hgoy ne a kezét szurkálja össze, hanem bökjön a fejére nyugodtan, ott úgyis szépen látszik. Főleg miután Apa (gyáva AnyaKacsa csak a kezét merte lefogni) lefogta a fejét volt ordítás, úgyhogy azt a kidagat vénát még én is eltaláltam volna!
Majd 10 nap múlva kell érdeklüdni az eredmény miatt.
Addig meg teszteljük tovább, hogy hogy változik az álapota a tejmentesség mellett.

kacsa14

Sziasztok!

Jeges Macika!

Gratulálok a dobogó szívecskéhez :D !
Köszi, majd teszek fel képeket ha kész lesz, ost még csak a pusztításról vannak fotók :twisted:

Tündi!
Szomorúan olvastam, hogy Rolinak és Nektek miken kell keresztül mennie. Szívből kívánom, hogy a javulás folytatódjon, és minnél hamarabb, csak hétköznapi apró-cseprő dolgokkal keljen csak foglalkoznotok!
És tetszik az új mottód!

Évi!
Nagyon drukkolok Neked mára!!!!!!
Gratulálok a Párod eredményéhez, 40 millió az nagyon-nagyon jó :D
Dorci még mindig csodaszép Kislány, sőt egyre szebb, és már igazi kész kishölgy lett belőle :D
Egyébént köszönöm szépen, nagyon jól esett, hogy ilyen kedevesen fogadsz, ilyen hosszú idő után is :) . Jól vagyunk, bár most itthon, azaz az albiban vagyok betegen, a szokásos őszi takonykór, amin majd túl leszek. De egyébként jól vagyunk, nagyon pörög az életünk, sok munkánk van mostanáben szerencsére, mert különben a felújításba hamar belebuktunk volna, és szerintem így is 2 ütemben fog csak elkészülni a szép új lakásunk.
A gólya még mindig elkerül minket, bár az igazság az, hogy most csakis spontán van esélye a gólyáknak, mert a dokihoz járást szüneteltejük a dobozból élés és sitt hordás idejére.

Angie!
Köszi aranyos vagy :D Ti is hiányoztok ám! Nagyon bízom benne, hogy ha beköltözünk, újra több időm lesz közétek járni és dumcsizni Veletek.

Virág!
Gyönyörű Kislányod van :D , olyan kis édes pofija van. Nagyon szépek vagytok :D !
A Ligethez költözünk majd a Damjanich utcánál. Most jelenleg albiban vagyunk a Mester utcában a felújítás végéig, ugyanis jelenleg teljesen lakhatatlanná tettük az új lakásunkat, szétvertük az egészet, csak a tartófalak állnak :twisted:
A vizsgálatokat majd a felfordulás utánra, az új lakás nyugalmából, mindenféle fizikai megterheléstől mentes időszakra szeretnénk időzíteni, ami reményeink szerint janur körül lesz.

Judit!
Örülök, hogy minden rendben Veletek :D Nagyon gyorsan telik az idő, jó olvasni, hogy már itt tartotok :D
Látom, Nálatok is nagy a felfordulás :D , nálunk az iparos munkák még csak ezután jönnek.

Andy!
Nagyon helyesek vagytok a Pároddal, és nagyon szép kisfiatok van :D

CsHeni!
Jó olvasni, hogy minden rendben Veletek, és hogy már itt tartotok. Nagyon szép nagy pocid van már, csini kismami vagy nagyon :D

Sziszka!
GRATULÁLOK :D !!! Sok boldogságot Nektek!
Most mi is zsákokból élünk. Már 3 hónapja, és még decemberig minimum így lesz :?

Panka, Kacsa!
Nagyon édesek a csajócák, és nagyot nőttek amióta nem "láttam" Őket! :D

dido
dido

Még valami, egy kis offtopik:

tud esetleg valaki ajánlani jó szakiparost? (kőműves, csőszerelő, villanyszerelő)
jöhet priviben is vagy emilen

köszi, és bocsi az off-ért

dido
dido

Sziasztok lányok!

Ne haragudjatok, hogy így hanyagoltam ezt a topikot
Olvasgatlak titeket folyamatosan, csak most a jobban húzok el lejebb lévő topikba, ahol lombikról van szó
Remélem azért még jöhetek majd közétek

Évi:
Te nem ma voltál a Kaáliban? én ma voltam és figyeltelek téged, de lehet, hogy rosszul emlékeztem

A talira sajnos megint nem tudok menni, mert ahogy már régebben írtam a hugom szombaton tartja a névnapját, akkor jön össze a család, mert 11-én van neki, még azzal nem is lenn baj, de anyumék délután dolgoznak (ami azt jelent, hogy 14-22-ig), így maradt a szombat.

Még egyszer nagyon sokszor bocsánatot kérek tőletek

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Sziasztok!

Köszi a drukkokat lányok, jól fel is használtam őket :) Minden simán ment, és mindkét oldalam átjárható. Még annyira se volt kellemetlen, mint a múltkor. A legjobban az "fájt", mikor a dokinéni leszedte a ragasztószalagot, amivel a combomra ragasztotta a katéter végét. Viszont akkora görcsoldó szurit kaptam a végén, amekkorát még sose láttam :roll: Még mindig nyögi szegény senekem :) De nem is görcsöl a pocim, olyan izomlaza vagyok, hogy csak na :)

Kacsa!

Elég szörnyű lehet látni, ahogy a gyerek fejét döfködik :( Szegény Timcsa :(

Dido!

Dorci is köszöni a bókot :) Gyógyulj meg hamar! Ugye jöttök a talira? Nemleges választ nem fogadunk el :)
Most két hónapig mi is spontán babára gyúrunk ismét :) Nagy drukkok nektek, de most már nem ér eltűnni!
Én sajnos max csak asztalost tudok ajánlani, más iparost nem.

SzHeni!

Nem a Kaáliban voltunk, az Istvánban csinálták a hsg-t. Ti mit intéztetek?

Na tűzök, megyünk teszkózni :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Dido!

Vizes kell? Azt tudunk ajánlani jót.

tjuca

Évi!

Nem vót vészes! Főleg Jgy, hogy tudtam, hogy ordító gyerek, feji vénájával hamar végzünk. Na jó, azért majdnem kicsordult a könnyem a közepén, ahogy hallottam, hogy szegény hogy ordít, de nem is a szúrás fájt, hanem azt rühellte, hogy le van fogva a feje!

Örülök, hogy Neked sem fájt és hogy minden OK a vezetékeiddel!

kacsa14

Évi!
Szupi hírek!!!

Lányok!
Nem panaszkodom, nagyon örülök, hogy mászik emili, na de a mellékhatások... :evil: Csak a virág, a cd-k, a zsinórok, vezetékek, cipők, babakocsikerék kell neki! :( 5 percenként mososm a kezét, mert vagy földes, vagy cipőtalpas.Mindig rászólok, hogy nem szabad, ha ezekkel akar játszani, de sokszor gyorsabb nálam. :? :x
Ha járni fog az jobb lesz? :roll: :lol:
vagy legyek mindig a nyomában? :roll: De szerintem az meg feszélyezné, vagy mit tom én. :? :roll:

Kép
pankaa

Évi:
készülünk a 2. lombikra, vagyis a 3. beültire
jövöhét pénteken kezdjük a szurikat és november 2.-ára várható a leszívás és 5.-ére pedig a beültetés
most a fogigátló szedése alatt vizsgálat volt + rákszűrés
ja a rákszűrésért még a "törzsvedégeknek" is fizetni kell, de így olcsóbb volt mintha a nőgyógyászomhoz mentünk volna megcsináltatni, mert ő magánzó, plusz legalább a helyben lesz az eredmény

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Jaj, ne haragudj, de el is felejtettem,
gratulálok, hogy minden rendben volt és, hogy nem volt olyan szörnyű, annak nagyon örülök

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Évi
tök jó, hogy probléma mentes volt a hsg. Ha csak a ragasztószalag, meg a szuri nyoma fájt, az nem olyan vészes. :wink: Leves? kellett a B terv? Amúgy a káposzta meg a bab is külön-külön elég nehéz kaja, hát még együtt. 8)

SzHeni
már csak tíz nap!!!!!! de gyorsan elment ez a hónap. Második lombik, harmadik beülti?!!! én azt hittem ez az első :oops: úgy látszik le vagyok maradva. :oops: :?

Pankaa
mellékhatások tekintetében kérdezze meg orvosát... csak hogy ez most nem járható út. szerintem mikor járni kezd, már jobb lesz, de csak egy ici-picit, mert addigra már egy csomó mindent felfedez, de még akkor is marad újdonság bőven. (meg akkor már kisebbet kell hajolni, még ha csak kicsivel is.) Mátét ma láttuk először, hogy kapaszkodás nélkül ül, nagyon édi, ahogy egyensúlyoz. ÉS MINDKÉT KEZE SZABAD. :lol: (Majd holnap küldök pár képet neked, ha magam nem boldogulok a felrakással. írtam a szerkesztőnek ez ügyben, de füle botját se mozgatta). :oops: Amúgy a fenti fogacska is jelentkezik Máténál. baromira meg van duzzadva, többet sír mint máskor. :cry: és egy pici fehérség is mintha látszana. Nálatok fogacska jelentkezik már. A legutóbbi képek ismét szuperek Emiliről.

dido
asztalost tudok ajánlani nyugodt szívvel. képet is tudok küldeni a konyhabútorunkról. :D

Kép

Kép
syrynx

Bocsi csajok, sajna most nincs időm írni sokat vagy reagálni.

Kérdés: a tali akkor hogy is lesz? Hánykor találkozunk? Brendon a szokásos helyen?

Amúgy hihetetlen nyüszi a csajszi a napokban, nem sokmindenre van időm most mellette.

Pusza nektek!

KépKép
KépKép
fleur

Szép jó estét!

Így utoljára éccakás műszakból. :D
Tegnap éjjel megmondtam a fiúknak a Titababát, kishíján hazazavartak pihenni. :D

Szisszka
Szerencsére nálunk rögtön a helyére tették a bútorokat, mikor felköltöztünk. :)
De jó, rendezheted a babakuckót... Már úgy szeretnék ott tartani... :D

Dido
Köszi! :)
Majd teszel fel olyat, hogy ilyenből ilyen lett. :D
Mielőbbi gyógyulást!

Évi
Gratula a jó eredményhez!

Heni
Drukk a beültihez!!!
Vendég

sziasztok Lányok!

Látom, én már nagyon lemaradtam a történésekről! :(

Esélytelennek érzem, hogy visszaolvassak, úgyhogy megpróbálom újra felvenni a fonalat a talitól!

Szombaton személyesen csak bepótolom a lemaradásomat, és akkor onnan már majd menni fog a visszarázódás a topik életbe.

Elvileg ebben a hónapban bekötik a netet, már megrendeltem, de a csaj azt mondta, hogy 30 napon belül üzemelik be.
Remélem, annál azért egy kicsit gyorsabban!!! :lol:

A képeket természetesen végig futottam, és csak azt mondhatom rá, hogy : NAGYON SZUPIK, ÉS GYÖNYÖRŰEK A BABÁK, ÉS ÉN IS ÉN IS ÉN IS AKAROK MÁR.... :D :lol:

Várom már a szombatot!

Puszi mindenkinek: Eszter :D

eszter82
Budapest

Sziasztok!

SzHeni!
Akkor már csak 1 hét! Gyorsan el fog menni.

Évi!
Örülök, hogy minden rendben ment, és még jobban, hogy minden OK.
Ha szombatra elmúlik rólam ez a nyavaja, akkor szívesen elmegyek a talira. Hol lesz és mikor?
Köszi a drukkot a spontán gólyához :D

Évi, Syry!
Asztalos is nagyon jó lenne majd a konyhához :D , csak majd egy kicsit később, szerintem ez majd csak január körül lesz aktuális.

Juca!
Ti hogy vagytok? Kinga is biztos nagyon nagy lány már :D .
A vízes is jól jönne ha gázt is tud szerelni, meg fűtést is, elküldenéd a számát?

Macika!
Köszi.

dido
dido

Sziasztok!

Most kicsit önző leszek! Ugyanis ma vagyunk fél évesek! :)

Fél év számokban és gondolatokban:

- hízott kb. 3.370 gr-ot
- nőtt kb. 20 cm-t
- vigyorog minden mennyiségben
- négykézlábra áll és mint a kukac popóemeléssel, majd ebből előrevetődéssel néha-néha már előre is halad
- eszik kanállal (bár még lekötözött kézzel) viszonylag ügyesen
- adott rengeteg örömet, boldogságot, sok-sok aggodalmat és hatalmas felelősséget

6 hónap alatt így változott a pofikája hónapról hónapra:

Kép

Kép

Kép

kacsa14

Sziasztok!

Panka!

Szerintem is jobb lesz a helyzet később, lassan megtanulja, hogy mit szabad, és mit nem. Nem tudsz esetleg kicsit feljebb pakolni, hogy ne érje el? A fiókrámolós korszakban kiürítettem a Dórinak egy fiókot, amit kedvére pakolászhatott ki-be, azt szerette. Ilyenkor hasznos valami olyat is bedugni a fiókba, ami kilóg belőle, és megakadályozza, hogy az ujjára csukja a fiókot a kölök.

SzHeni!

Ha már elkezdődnek a szurik, akkor gyorsabban telik az idő, ugye? Nagyon drukkolok nektek!

Syry!

Köszi, nem kellett a B terv, jó lett a leves, de nem olyan jó, mint amilyenre emlékeztem :) Nagy gratula Máténak! Nagyon ügyes!

Fleur! Dido!

Szokott helyen lesz a tali, Brendon játszóház, szombat délelőtt, asszem 10 órától. Gyertek!

Eszter!

Jó lesz, ha tudsz majd sűrűbben jönni :)

Kacsa!

Boldog feledik szülinapot Timcsának! Ez a montázs csúcs, nagyon ügyes vagy!

Juca!

Megvolt már a vérvétel? Tudsz már valamit?

Velünk semmi különös, ma játszóházban voltunk a csibével. Megyünk máskor is, mert nagyon tetszett mindkettőnknek.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Na pont most ébredt fel a csemete, nem aludt sokat :evil:

Évi!
Köszi a tippeket.Fiókunk nincs, legalábbis amerre Őnagysága jár :wink:
Felpakolni se tudunk, hely hiján.

Syry!
Máté nagyon ügyi, küldjed a képeket, ha nem boldogulsz.
Fog még a kanyarban sincs :wink:

Talit már nagyon várom, de i csak kb. 12-13 óra felé tudunk odaérni.

Kacsa!
Isten éltesse a kis féléves Timcsát!!!Sok puszit küld neki Emili is! Kép

Kép
pankaa

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?