Sziasztok!
Zsuzsi
Köszi a tippet még nem is hallottam róla!
Mindenki azzal vigasztal, orvosok is hogy ha már egyszer megtörtént tényleg sérülékenyebb lesz, hát....
Heni
Mocorog a babókád,/ illetve már érzed is/ de jó!
Éppen írni akartam, hogy ma Napsugár is legurított egy jó pofa kakaót, elkuncsizta az apjától, eztán persze szopizott is egy jót! Laci éppen mondta hogy na mostantól már nem fog szopizni az biztos, mondtam neki hogy figyeljen csak, szóltam Napsinak hogy szopimire már rohant is a kispárnájáért úgy hogy, nálunk meg fér a kettõ együt .....
A költözés csak húzódik, meg nyúlok mint a rétes.....
Persze nem bántom ebbõl a szempontból a párommert csak jót akr, hogy minnél szebb és komfortosabb stb. legyen, de hát minden idõ meg pénz kérdés, ha minden igaz hónap végén.
Jõvõ héten felteszik végre a redõnyöket, most éppen a külsõ fa ajtót szerelik /ez potom három hétig készült/, aztán ha minden jól megy jövõ héten megyünk szõnyegpadlót lámpákat és bútort venni,/ de hát ez pénzügyi dolog ha Lacit kifizetik/a festõ és burkoló végzett, még a konyha bútor ami két hét ez húzza a dolgot. Köszi hogy érdeklõdtél jól esett, ti már belaktátok a házacskát,udvar is rendezõdött?
A gyümi Napocsnál is most indult be fõleg az alma és a banán no meg a cseresznye. Epret nem merek adni neki mert állítólag allergizál, pedig nagyon sok van a kertben.Errõl mit gondoltok?
Tényleg valamiféle kiütések jöttek ki rajta /mint a meleg kiütés olyan, de a lába szárán a melegtõl?/ és már véresre vakarta a lábát hiába lenem bármivel
, hétfõn elviszem az orvoshoz, tutira allergia de nem tudom mire???
Paradicsomot is eszik meg paprikát de ha arra lenne már régen ki jött volna nem? Annyi paradicsomos kaját evett már... Nem tudom. Mostanában én sem metem epret enni, mert olvastam, hogy kiválasztódik az anyatejbe és így is allergizálhat, de hát létezik hogy még nem múlt el......
Romi apuja!
Reméltem hogy írsz és lám..
Örülök, hogy jól alakulnak a dolgok otthon is, mondom én mindig hogy ha apuval maradnak a gyerkõcök is jól érzik magukat, nem lesz semmi gond és ténylegbe vált!
Valószínüleg kicsit apásabb is lesz ha az anyuja haza jön is és hozza a kicsit hiszen kevesebb idõ lesz rá, viszont most jól össze kovácsolódtok, és mivel az újszülött most inkább anyázik /szopi miatt ugye/, Te lehetsz továbbra is Romi támasza, ha csak idõd engedi, legalább is nálunk így volt!
A kicsi még biztos tanuló a szopiban de azt akkor tudja mégis csak elsajátítani ha minnél többet gyakorolja, idõre mehet Laura szoptatni vagy hogy oldják ezt meg, hiszen ha több ingert kap a mell hamarabb is lövel be a tej, szerintem.
További drukkok babának és anyukájának!
Romi meg ügye nagytesó hogy ilyen ügyesen búcsúzik el az anyujától haza felé menet!
Zafi
Köszi én is bízom benne, hogy most jobb korszak következik!
Hát jó vezetést az utóhoz és persze drukkok a zebrásodáshoz!
Kicseréltem a profil képemet!
Pussz: Dzsili