Sziasztok lányok!
Már elég régóta olvasgatlak benneteket, de eddig még nem szóltam hozzá, de most azt gondoltam, úgyis csak ti értitek a problémát és tudtok megnyugvást hozni
Szóval én is nagyon régen benne vagyok a témában , de nyugtassatok meg, hogy ami velem történik az tök normális.
Röviden a történetem: 6 inszemen vagyunk túl a drágámmal, ebből kettőt a SOTE-n csináltak, 4-et a Schöpfiben. Tavaly novemberben volt az utolsó. Aztán ugye dokiváltás, szintén a Schöpfiben, aki januárban júniusra tudott várólistára felvenni.Persze áprilisban megszüntették a kórházat, úgyhogy átjöttünk a Kááliba, ahol Szmatona doki fogadott, és újabb fél év várólistán vagyunk.
Az időpontot megpróbáltuk előrehozni, mert Apukám volt olyan jó és kifizette volna, de a doki NEM ÉRT RÁ egész júliusban. Mondjuk ezt furcsálottam.
Persze szeptemberben késett, és mire eljutottam dokihoz, Szmatona már megint szabin volt, úgyhogy Kovács Tímeához kerültem, viszont nem használt a fogigátló, úgyhogy újabb 1 hónap csusziban vagyunk.
Szóval kérlek benneteket, hogy nyugtassatok meg, nem ver az Isten, ez teljesen normális dolog, bár néha úgy érzem, mintha mindig elhúznánk előttünk a mézesmadzagot, de nem sikerülne elkapnom. Ti is voltatok ilyen hülye helyzetben? Ha valaki volna olyan jó és írna pár biztató szót, az most nagyon jól esne, kicsit kezdek kiborulni ettől az egésztől.
Előre is köszönöm és mindenkinek minden jót kívánok!
Pat