Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Olgo: Nagyon sajnálom! Nem is tudok mit írni! Borzasztó lett volna a hétvégét is úgy töltsd. Kitartást, és mielőbbi egészséges Pocaklakót kívánunk Nektek!

Mamacka: Kistesó miatt ne idegeskedj már! (és ne írj olyan kisbetűkkel, mert már majdnem lefejeltem a monitort hogy mi is van oda írrva) Na viccet félretéve: NYUGI!!!!! Szerintem szupi a blogod!

Ildi: Hogy milyen édes Nasacica! :lol: Hát nagyon tetszett a kosaras kép!!!! :lol: Az automataváltó előnyeit én is élvezem mostanság! Igaz nagyon ritkán vezetek,de szupi találmány az biztos! :lol:

Esztipeszti: Frankó helyeken jártatok! Jók a képek, és ami a lényeg, hogy kipihentétek magatokat!!!

Cory: Mikor fog már elapadni a tejem? Vagy szedni kell rá valamit hogy elapadjon? Már 1,5 hónapja nem szoptatok, és még mindig tele vagyok tejjel! :lol: :shock: Én a tejcsarnok :lol: Már tényleg jó lenne ha nem lenne benne tejcsi! :wink: :wink: :wink:
Vendég

Boscó: mennyi tejed van? Én nem hagytam ki még hosszasabban szopik között, szóval saját tapasztalatom nincs, de olyat tudok, akinek még 1 év múlva is volt néhány csepp, ha megnyomta a mellét.
Ha sok van, akkor jegelés, szoros melltartó, urtica urens ch15 esetleg apaszthat.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Most csak gyorsan néhány szó, aztán megyünk vissza apóshoz :evil: :evil: :evil: .

Olgo!
Nagyon sajnálom, ami a babátokkal történt! Én nem hiszem, hogy az emelgetéstől volt, hiszen akkor nem születnének kis korkülönbséggel testvérek. Drukkolok, hogy három hónap múlva minden rendben legyen, addig is próbáljatok testileg-lelkileg megerősödni, készülni!

Mamacka!
Te se agyalj ilyesmiken!!!

Talira én is jönnék, majd kedden benézek, hogy időpont-ügyileg mire jutottatok.

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Jó reggelt!

Ma nagyon friss vagyok már sül az almás pite és a leves is mindjárt kész. :lol: Levi még alszik, így van pár percem írni..

Olgo
Nagyon sajnálom. :cry:

Vali
Ne keseredj el, ezt én is átéltem, sőt néha most is előjön. :oops: T betűre nem gondoltál, nekem sokat segített, mert nem dudáltak le, ha bénáztam. :oops: :lol: :lol: :lol:

Eszti
Szupi helyen voltatok! :D Még néztem volna képeket. :shock: :lol:

Tünde
Én akkor 17-re készülök, aki jön-jön, aki nem az majd legközelebb. :wink: Akkor már csak azt kell kitalálni, hogy hol legyen. :?: :?: :?:

Boscó
4 hónap után még nekem is jön a tej. Én azt hiszem az 1 éves kategóriába, fogok tartozni. :wink:

Évi
Végre veled is találkoznánk a talin. :D Remélem jó az időpont!

Na ennyi jutott az eszembe, megyek készülődni, mert mindjárt indulunk zene-bölcsibe.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Olgo, nagyon sajnálom. Kitartás, és tovább előre! :)
Vendég

Anna
Találtam egy oldalt a méhen bellüli babafejlődésről valami zseniális!
Ajánlom megtekintésre!
http://209.85.135.104/search?q=cache:i2 ... cd=6&gl=hu

Kép
Kép
Kép
mamacka

Olgo: küldtem pü-t

Kép

Kép
pgyöngyi

Ma kaptam ezt a levelet attól a házaspártól akik pár éve elvesztették a gyermekeiket és az akkor készült filmet a múlt héten többször is leadta a Hír tv. (Írtam is nektek, hogyha tudjátok nézzétek)
Bemásolom nektek is... hátha valakinek még így is erőt adhatnak...

Kedves Testvérek!
Talán többen tudjátok, hogy 2001. augusztus 5-én a viharos Balatonban elvesztettük Balázs fiunkat és Panni lányunkat (Kinga nővért), valamint Vilma nővéremet. Félév múlva Téglásy Ferenc beszélgetett velünk, és ezt az öszeállítást "Ajándék voltak" címmel be is mutatta az M1.
Tulajdonképpen véletlenül tudtuk meg, hogy Téglásy Ferencnek a családunkat ért tragédiával kapcsolatban készített háromrészes dokumentumfilmjének rövidített változatát a Hír TV bemutatja szeptember 30-án. Első pillanatban nem tudtuk, hogy örülnünk kell-e a bemutatásnak, mivel ez azt is jelentette, hogy újra fel kellett idéznünk a tragédiát, másrészről szembesülnünk kell a saját tökéletlenségünkkel, dadogásunkkal, és azzal is, hogy jóllehet, mi azért vállaltuk el Téglásy Ferenc felkérését, mert biztatni akartunk másokat, és nem a saját szomorúságunkat hirdetni, ez talán nem sikerült úgy, ahogyan szerettük volna. Amikor megnéztük vasárnap este a filmet, kiderült, hogy ma is csak ugyanezt mondanánk el, de azt először nem értettük miért kell háromszor levetíteni. Aztán később kiderült minden: Szeptember 30-án, vasárnap este, alighogy végetért a vetítés, felhívott egy ismeretlen - a telefonkönyvben nézte ki a számunkat - és elmondta, hogy ez a történet éppen neki szólt. A tavasszal tudták meg, hogy húszéves fiúk súlyosan rákos, a kétségbeejtő és reménytelen helyzetben, most úgy érzik erőt kaptak Október 4-én, csütörtökön az ismétlés után ismét rögtön megszólalt a telefon. Aki hívott, hétéves gyermekét vesztette el egy közúti balesetben, és most segítséget kapott ahhoz, hogy ezt a veszteséget feldolgozza, és közben még azt is fölfedezte, hogy távoli rokonságban állunk egymással. Ma, október 7-én, a harmadik ismétlés után, megint csörgött a telefon. Kazincbarcikáról hívott egy hölgy, aki 14 éves kora óta él kerekes székben. Mozgássérült férjével együtt próbálják elviselni a nehézségeiket, pl. azt, hogy semmilyen közösségbe, még templomba sem tud eljutni, mert férje nem képes a kerekes széket átemelni a lépcsőkön. Azt mondta, hogy a mai adás pontosan neki szólt, biztosan az ő kedvéért tűzték műsorra, hogy ismét erőt kapjon a mindennapi nehézségek, kétségbeesések leküzdésére. Reméljük, hogy mások is voltak, akiknek segített ez a nagyon szépen megrendezett, művészien összeállított film, számunkra viszont fantasztikus jel volt az, hogy mindegyik vetítés után volt egyvalaki, akit annyira szíven ütött a mondanivaló, hogy - fáradságot nem kímélve - azonnal kinyomozta a telefonszámunkat és felhívott, hogy ezt elmondja. Ha csak csak azt a segítséget nézzük, amit ez a három ember kapott, akkor már megérte a fáradság. Köszönjük szépen, Isten áldja meg mindnyájukat
Az öt évvel ezelőtti megrendülés, amit a film készítésekor átéreztünk, bizony kezdett egy kicsit elszürkülni bennünk. Nem lehet véletlen, hogy éppen a Városmisszió utáni héten Balázs, Panni és Vilma is megszólaltak. Sokunknak határozott lelki programot kínálva, és figyelmeztetve a kötelességünkre, hogy az ÖRÖMHÍRT (Evangéliumot) igenis tovább kell adnunk az elfáradt, reménytvesztett embereknek.

Szeretettel és imával Sztrilich Ákos és Mária

u.i.: 2002 augusztus 5-én, az évforduló estéjén, három pici mécsest tettünk egy-egy kis falapra a Balaton vizére. Az egész napi élénk északi szél elállt, és most már a part felől fújt egy kis szelíd esti szél. A három kis mécsest lassan vitte befelé, és ca. négy órán keresztül láttuk a három kis imbolygó fényt. Nagyon messzire lehettek már, de az éjszakában még mindig pontosan láttuk őket. Nagy jelnek érezzük, hogy nekünk is így kell világitanunk mások számára - akármilyen picike a fényünk."

Kép
Kép
Kép
mamacka

Olgo nagyon sajnálom, ami történt veletek.Sok kitartást, és reméljük minél előbb újra kisbébi lakik majd a pocidban :)

okkkééé!!!
17.-e szerda belőve :!: :!: :!:
hol és hánykor????
Köszi, hogy tovább toltuk miattam :roll:

Barti , megtaláltad a cuccot?
A második bejárat ajtón nem jutottam be, de kerten át megtaláltam a tujás, motoros részt, és az asztal tetejére raktam.
Köszi mégegyszer.
nem is használtuk, mert soká értünk vissza a szállásra, és már nem volt kedvünk borozni tovább(egész nap azt csináltuk)

Tokajban voltunk hétvégén borfesztiválon.

na, puszi
vas

Rendben, akkor 17-én , szerdán találkozunk!!! :D

Mamacka: láttam az adást, jó, hogy így könnyebben fel tudták dolgozni...

Boscó: Nagyon szép lett a lakás!!! :) Leszigetelték végül, hogy ne jöjjön elő a penész vagy hogy oldották meg?

Nem gondoltam volna magamról, de beiratkoztam egy esti suliba.
Én vagyok a legidősebb az osztályban... :) :roll:
2 éves, heti kétszer kell menni 17-21ig.
Rájöttem, hogy elhalt az agyam egy része, úgyhogy fel kell kötnöm a gatyám... :lol:

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

HELLO CSAJOK!

Olgo, sajnálva olvasom mi történt! Én is végig ezzel nyugtatgattam magam annak idején, hogy ha valami történne okkal történik! Kívánom, hogy mihamarabb újra pocakos légy és őszi babásokkal fórumozhass!!! :)

Ildi, megjött, köszi! Nem is kellett beljebb jutnod. A teraszra mondtam hogy tedd le. :D Ha nem vitted volna el tutti kellett volna. :wink: Hmmmmm, tokaji borok. :lol:

Eszti, azta micsoda képek... csorog a nyálam.

És a végén hol lesz a tali? Vagy írtátok csak béna vagyok?

Mamacka, a lúdbőr rohangált rajtam olvasás közben. Sajnos a műsort nem láttam. Mi történt a gyerekekkel? És mi érintette meg ennyire az embereket? Le tudod írni pár szóban?

Évi! HOgy vagytok? Ma nem voltatok Kovácsúrunknál? :)

Rólunk: Mi jól, Pötyike minden nap új szavakat produkál, zabálnivaló. Minden hétvégén kihasználjuk a szép időt és kirándulunk. Most Várgesztes jön, az összes nagymamával és nagypapával, tesóm és a sógornőmékkel együtt. Jó idő lesz remélem. :roll:

Puszi:
Mi

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Mamik!
Vannak új kismamik a régi csapatból
Zsuzsófi és Csilla is pocakosak! :)

Bartika
A gyerekek ha jól tudom nyolcan voltak testvérek...az egyik harminc éves volt a másik 28... a harmadik a nagynéni már idős...
Két lány labdázott a Balatonban, amikor elindultak kifelé azt vették észre, hogy befelé sodorja őket a víz és nagyon nehezen tudnak haladni Pannának begörcsölt a lába és a mélyvízbe sodródott, Kata próbált segítséget kérni.. olyan jó idő volt, hogy senki nem vette őket komolyan... a bátyjukon kívül aki a huga segítségére sietett... Panna elmerült... Balázs rendületlenül igyekezett lebukni visszahozni a víz alól... Kata látta, hogy reménytelen, de hiába kérte a bátyját, hogy inkább ússzon ki... a nagynéni is észrevette, hogy baj van ő is befelé úszott, hogy segítsen, Kata pedig kifelé, hogy valami hajóval tudjanak visszamenni... de senki nem vette komolyan a segítségkérést... mire jött a segítség már késő volt, aznap este sodorta ki őket a víz a partra...
(a történethez hozzátartozik, hogy mindanyian a Balatonparton nőttek fel, a nagypapa vízbőlmentésből írt könyvet)
A film azt meséli el, hogy a család miként tudta ezt a tragédiát a jó Istennel feldolgozni, hogy élték meg-túl, min mentek keresztül... Ez az ami megérintette az embereket... van akiket talán meg is rémített, hogy emberek ennyire bíznak az Istenben, hogy ekkora hittel bírnak.

Az anyuka mondata..." amikor néztem a vizet ami elnyelte a gyermekeimet arra gondoltam, hogy milyen ajándékok voltak, milyen jó, hogy voltak és nem azt, hogy mi lessz most hogy nincsenek..."
Mikor megtalálták a fiút, azt mondta a mamája, hogy olyan szép volt mint azon a fényképen ahol nyolc éves korában alszik és az a mosoly ült az arcán mintha azt mondta volna ugye anyu jól csináltam?...

Nemtudom így visszadni, de ha legközelebb leadják nézd meg, érdemes...

Balázzsal egynapon volt a születésnapunk... az utolsót együtt ünnepeltük a közösségben...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Jól eltűntem.., de most itt vagyok!!! :wink:

Olgo!
Sajnálom!!!
3 hónap rövid idő, aztán hajrá újra pocakosan!!!!
Én is emelgetem Martin 15 kilóját!

Mamacka!
Pont egyidősek a pocaklakóink?

Magunkról és a fiús anyukák figyelmébe!!!!!

1+1/2 hete megjártuk a Heim Pál kórházat az alábbi, gyermekkori betegséggel: Bél öszzsecsúszás, bélbetüremkedés
A főorvos szerint, ez jellemző a 1,5 - 5 éves fiúknál. Bármikor kialakulhat!!!! Én életemben nem hallottam róla, sőt a környezetünk sem senki, de a kórház szerint ez mindennapos eset!
A történet amennyire lehet röviden:
Martin, reggel 9-kor kelt. Megitta reggelire a 3 dl tejet, majd csipegetett mellé némi kekszet. Majd kaka, játék, móka kacagás. 11 óra felé, megevett egy szelet vajas kenyeret, ivott némi ásványvizet, felöltöztünk, majd elindultunk vásárolni. Ahogy kiértünk a kapun, Martin elkezdett üvölteni és mutatta a hasát, hogy fáj neki. Arra gondoltam, hogy biztos a pelenka vagy a gázok, stb.... Elmentünk a 3 km -re lévő kisközértbe, úgy, hogy én vezetés közben, a nadrágját elhúztam a hasától. Így már nem sírt. A közértben ismét kezdődött az ordítás, kijöttünk, a kocsiban pucérra vetkőztettem, némi szünet, majd újra. Úgy vetettem haza, mint egy félbolond, én is sírtam a Martinnal együtt, mivel ekkor már fal fehér volt, a száját nem is lehetett látni.
Gondoltam, hogy nagy gáz van, hívtam páromat, azonnal jöjjön haza. Telefonáltam a gyerekorvosnak, azt mondta vigyem rögtön a Heim Pálba, mert ő csak fájdalomcsillapítót tud adni. Közben Martin, ha nem üvöltött és esett össze a fájdalomtól (mintha hasbarúgnák) elaludt, bár én azt hittem elájult....
Egyszer csak felébredt és vagy 1 litert hányt. Jó kedve lett, dumált égy pár percet, aztán újra hasgörcs, kb 5-10 percenként. Megékezett párom, elindultunk, az utat végighányta és végiggörcsölte. Már a sürgősségin egyből látták, hogy nagy gond van, ezért szinte, azonnal bemehettünk.
A doki már felkészített minket, hogy ez a periodikus fájdalom tipikus tünete annak, amikor a vékonybél belecsúszik a vastagbélbe és még ma meg kell műteni.
Irány az ultrahang... Kb 15 perc után be is jutottunk, ahol megállapították, hogy beigazolódott amit a doki mondott. Most rögtön összehívják az orvosi team-ot, és altatásban elvégzik a következőt:
- Ultrahangon figyelik a beavatkozást, ami egy beöntésből áll. Az esetek 90%-ában sikerül így visszaugrasztani a beleket a helyére, ha nem akkor műtét. Altatják, intubálják, gyomorszondát kap.

Az orvos próbált minket nyugtatni, hogy ez rutin beavatkozás és mivel nagyon hamar jöttünk, sikerülni fog a beöntéses módszer.
Rákérdezett, hogy nem volt -e beteg a Martin, orrfolyás, köhögés stb, mert valami vírus biztos, hogy lappangott benne, hogy ezt az egész betegséget, a belei mellett lévő nyirokcsomó duzzanat okozta. Ahogy a belek, megállás nélkül, folyamatosan mozgásban vannak, igy a megnagyobbodott, 1 db 13mm-es nyirokcsomó duzzanat pont olyan helyen volt, hogy összeakadtak a belei. Állítólag, ez egy olyan általános betegség, mint az allergia, krupp, stb., örülhetünk, hogy"ezt a lapot" húztuk.
Szóval, Martin már "félhalott" volt a fájdalomtól..., bevitték a műtőbe, kint hallottuk, hogy még így is osztotta az orvosokat: ELÉG, ENNYI, ANYAAAA. Aztán végre elaludt... Az a fél óra, eddigi életem legborzalmasabb percei voltak. Füleltem, az EKG gép hangját, hogy ver -e a szíve.
Aztán, kijött a műtős pasi, hogy sikerült a beavatkozás, nem kell vágni, már ébresztgetik.
Kitolták a műtőből, és átmentünk a sebészeti kórterembe, és végre visszatért a színe. Elég hamar felébredt. Arra kellett vigyáznunk, hogy ne tépje ki az orrából a gyomorszondát illetve a lábfején keresztül folyt neki az infúzió. Párom hazament ruhákért, plenkáért stb. Martin nem ehetett, nem ihatott semmit. Hajnali 2 körül felkelt, aztán már nagyon jó kedve volt. Végre láttam, hogy minden rendben, csak nagyon éhes!!! A gyomorszodát kiszedték, de a kanül(nem tudom, hogy kell írni) bentmaradt.
Rendesek voltak a nővérek is, mivel tudták, hogy kismama vagyok, a mellettünk lévő ágyra én is lefekhettem.
Rohadt fáradt voltam, mivel előző éjszaka dolgoztam és hajnali 4-re értem haza,de nem tudtam aludni. Én maradtam bent vele, mivel két hete, hihetetlenül anyás, gondolom, a kistesó miatt.
Másnap reggel 9-től vártuk, hogy mehessünk az ultrahangra. Du. 1 után jutottunk be. Szerencsére minden rendben volt. De Martin nem ehetett és inni is csak 1-2 kortyot. Szegénykémből kiszedték a kanült???, és végre ráadtam a cipőjét és szaladgálhatott. Mivel nem evett, ment a szomszéd ágyon lévő kisfiúhoz kaját kunyerálni.
Amíg vártuk az eredményeket az orvossal, megszánták a nővérkék és ehetett egy kis szűrt leveskét.
Megérkezett 3 óra felé a doki. Egy hét szigorú diéta, jövő héten kontroll. Ha hasonló görcsei vannak, azonnal menjünk vissza mivel 1 hét alatt bármikor visszacsúszhat.

Martin, ma már teljesen jól van. A környezetemben mindenkinek elmeséltem az esetet! A főorvos szerint, sokan későn érkeznek, 1-2 nap múlva, mivel nem tulajdonítanak nagy jelentőséget a fájdalomnak és teletömik a kicsiket fájdalomcsillapítóval, görcsoldóval. Ez elnyomja a tüneteket és mire bekerülnek a kicsik már tuti vágni kell és ráadásul az érintett bélszakasz is elhalhat, ami meg még nagyobb műtét.

Kép

Hú, jó hosszúra sikerült, bocsi...

Magamról:
A kínzó, egész napos hányingerem múlóban van végre....
Uh-s kép még nincs, két het volt a pocaklakónk 17 mm.
Fogytam 4 kg-ot, de a hasam már akkora, mintha 5 hónapban járnék.
A szopizást abbahagytuk 3 hete, már nem bírtam Martin fogait. Elég jól viseli. Igaz, A cicimet simogatja, hozzábújik, puszilgatja, szóval imádja!

Jó éjt!
ERA

KépKép

KépKép
lingelera

Csajok!

Tud valaki segíteni?

Ilyenkor, ha a Gyed-t áprilisig kapom csak , de májusban szülök, hogy számolják a második gyerekre a tgyás-t illetve a gyed-et?
Mi lesz az alap?

Köszi

ERA

KépKép

KépKép
lingelera

Jesszus, Era, ez azért akkor is durva, ha "csak" megúsztátok a kevesebbel. Jajjjjjj.
Hajrá gyógyulás! :)
Vendég

Sziasztok!

Olgo, sajnálom! Hajrá következő pocakbébi, nagyon drukkolok!

Era, Uram Atyám, borzasztó volt még olvasni is :( Életemben nem hallottam még ilyesmiről :shock: Szegény Martin a képen azért még olyan kis tehetetlen, nagyon drága! Gyors és teljes gyógyulást!

Eszti, szuperek a képek! Látom, lazulással nem volt gond :wink:

Cory, szuper Négyeske gondolata!

Mamac, sajnálom,h nem láttam, remélem, vmikor elcsípem!
Akkor Csilluséknak is összejött a pocaklakó?

Lehet, egy kis segítségre lenne szükségem (délutánra derül ki). Van vki, akinek közel van (esetleg séta keretében vagy ilyesmi) Budakalász???

Anita
Kép
Kép
_anita_

Era: ez borzasztóan hangzik :( Én még sosem hallottam ilyen betegségről, pedig jónéhány korosztályos topicot olvasok. Remélem, most már minden rendben lesz!

Minket utolért egy fosós vírus. Kedd-szerdán Laci volt szarul, csütörtök óta megy a fiúk hasa, tegnap pedig Liza is elkezdte. Éjjel 3-szor kellett tisztábatenni.

cory
Budapest

Era
Ez nagyon durva! Jaj Istenem nem is tudom én mit csináltam volna a helyedben...
Örülök, hogy túl vagytok rajta... és, hogy nem kellett vágni...

Igen úgy nézem nagyon hasonló a korunk! :) :) :)
A hányinger már nálam is jobb... nekem is elég nagy a hasam, de azért öt hónaposnak még nem nézném! :) kb olyan mint Áronnal 15-16 hetesen, állítólag második babánál ez normális... én ultrahang előtt meg voltam győződve, hogy vagy ketten vannak, vagy nagyobb már egy hónappal... :lol: :lol: :lol: :lol:

Anita
Mire lenne szükséged? Én most anyuméknál vagyok Óbudán, ha nem is egy séta, de hévvel talán el tudunk menni... este már nem jó mert megyek kiállításmegnyitóra.
a számomat elküldöm priviben.

Cory
Jobbulást!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!
ERA!
Mikor még a Bethesda gyereksebészetén nővérként dolgoztam gyakran hoztak be invaginatioval gyerekeket,sokszor csecsemőket is. Volt akin a beöntés segített,volt akit műteni kellett de szerencsére senkinek nem csúszott vissza újra!
Nehéz lehetett nektek is és szegény kis Martinnak is. De már túl vagytok rajta!!
Mi utána jártunk a Gyed dolognak egyből,hiszen nálunk is ez volt a helyzet. Dolgoztam az egyetem mellett és így magasabb gyedet kapok. Mivel Heninél egy hónappal hamarabb kértem a Tgyást így febr-20 án jár le nekünk a gyed és ápr-ban lett volna a szülés. Ha megint a szülés várható időpontja előtt egy hónappal márc 26-án megigényeltem volna a tgyást akkor is lett volna ugyebár egy GYESES hónapom. És emiatt már a minimalbért veszik alapnak!!!
De ha te egy hónappal hamarabbra kéred a pici baba után a Tgyást akkor nem lesz Gyeses hónapod és kapod tovább a magas összeget. Remélem úgyahogy érthető voltam..

Köszönjük a kedves szavakat mindenkinek. Vasárnap még szomi voltam mostmár minden nappal egy kicsit jobb.

GYÖNGYI
Válaszolok ma.

Cory
Jobbulást Nektek.

Olgo

Kép
olgo

Én Úgy tudom, hogy ugyanaz lesz a gyeded, de beszélj a családineten a Szakbarbárral. Nagyon sok maminak segített már... lehet nekünk ismagasabb gyedet lehet kihozni kistesónál mint a minimál..

Kép
Kép
Kép
mamacka

Azt hiszem még nem mutattam, de végre sikerült összehoznom egy új portált a munkáimmal:
http://www.gportal.hu/portal/babooo/
Belefogtam babahordozó gyártásba a szobafestés mellett, és igény szerint babzsákfotelt is készítek... még kevés kép van, de folyamatosan töltöm.
Pár napja eladtam az első hordozót! ...és ma is jön egy anyuka próbálni...

Ma este nyílik egy kiállításom vagyis ez egy csoportos kiállítás ahol szerepelnek a munkáim szeretettel várlak benneteket!

M E G H Í V Ó

A 25 éve alapított Fiatal Iparművészek Stúdiója Egyesület
és a Design Terminal Kht. szeretettel meghívja Önt és barátait,
a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumba,

a h u s z o n ö t ö d i k é v
című jubileumi FISE kiállítására.

A kiállítást 2007. Október 9.-én kedden este 20 órakor

Dr. Bendzsel Miklós
a Magyar Szabadalmi Hivatal és a Magyar Formatervezési Tanács elnöke nyitja meg.

Köszöntőt mond:
Dr. Schneider Márta
szakállamtitkár, Oktatási és Kulturális Minisztérium

Tündértilinkón játszik:
Laár András

Megtekinthető: 2007. október 10-27-ig, kedd kivételével minden nap 11-től 19-óráig
Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum, 1051 Budapest, Szent István tér 15. (a Bazilika
mellett) Tel.: 375-6249

A verseskönyv még sajnos nem jelent meg... szeptember végére ígérték de a tördelő elhagyta a rajzokat, most kérték el újból... jobban jártunk volna ha én tördelem....
Majd szólok ha megjelenik!

A Karácsonyi vásárban lehet majd kapni!
Idén a Karácsonyi vásár december első hétvégéjén lesz! Szeretettel várlak benneteket! Szerintem érdemes ellátogatni ha másért nem a hangulat kedvéért... no meg, hogy velem találkozzatok... hi-hi... Iparművészek árulják a saját munkáikat a galériáknál jóval olcsóbb áron... nagyon szép igényes személyes ajándékokra lehet így lelni! Ha sikerül összehozni lehet, hogy lesz egy Kaláka koncert is!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka, lehet, férjem el tudja intézni, mert Veresegyházon van ma. (azt sem tudom, mennyire van tőle Budakalász :oops:) Annyira nem életbe vágó, hogy hévezz, de nagyon kedves vagy, köszönöm! (Boti ágyához leesésgátlót félreraktak, de nem küldik el, míg személyesen!!! :x ki nem fizeti vki. Miért nem lehet utalni?????????? :evil: :evil: :evil: )

Boscó Ági, Neked akartam még, hogy nekem is jön még némi tejecske, főleg, ha megnyomom (múltkor dokim rákszűrésen elkapott egy mirigyet, vicces volt :D), pedig lassan Boti már 4 hónapja nem cicizik. És nekem is nagyon nehezen apadt.

Cory, jobbulást!

Olgo, örülök,h jobban érzed magad! Hajrá előre! :wink:

Anita
Kép
Kép
_anita_

Szólj ha mégis segíthetek....

Egy nyolc hetes pocakkép:
Kép
ezen már akkora mint Áronnal a15. héten... csak éppen mostanra egy kicsit márványos lett...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Eladtam még egy hordozót! :) :) :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok

Era
Hát ezt tényleg szörnyű volt olvasni. :cry: Hamar gyógyuljatok meg.

Mamacka
Nagyon ügyes vagy. :) Mennyiért árulod őket?
A történet nagyon szomorú, én semmilyen segítséggel nem tudnám feldolgozni szerintem. :cry:

Anita
Valit megkéred, biztos kifizeti neked. Ő arra jár mostanság, ha minden igaz.
Ja tegnap megkaptam, nagyon köszönjük. :lol: Majd mondj egy árat és kifizetem.
Az ajánlat még mindig áll. :wink:

Hú akkor tényleg sok tesó lesz 2008-ba. :D
Gratula a lányoknak!! :D

Na lépnem kell.
Sziasztok :)

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Era: Hú ez nagyon komoly volt! Ügyesen észrevetted hogy nagy a gond! Kitartás, és jobbulást a kis Martinnak!

Mamacka: Hogy Te milyen sokoldalú és ügyes vagy! (de ezt mondtam már egy párszor!) És jók a pocakosképek!

Zsuzsófi és Csilla!!! Gratulálunk a Pocaklakókhoz!!!!

Cory: Köszi az infót! És jobbulást a csipetcsapatnak!!!!!

Tünde: 100% hypoval kenték át a kérót, aztán gombaölős festékkel mentek rá, 3 sorral! :roll: De nincs rá garancia hogy nem jön elő néhány év múlva! Le vagyunk szigetelve, épp ez a gond! Mindegy, most a lényeg hogy néhány évig reméljük rendben leszünk!!!! Sulihoz sok erőt és kitartást!

Mennem kell! Pedig még annyi mindent akartam!
Vendég

Bosco
Köszi! :)
Nekünk a régi lakásunk minden évben koromfekete lett a penésztől... még jó, hogy apukám szobafestő volt...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Era,
sajnálom... :( Teljesen a történet hatása alatt vagyok. Jó, hogy a "kisebb" baj történt. Szegény Martin.
Olgo,
pihengess sokat és okt. végén várom jelentkezésed. Heni biztos sok erőt ad Nektek!
Tünde,
mit tanulsz? Nekem jó a jövő szeda.
Mamacka,
nem láttam a tv-ben. De tényleg példaértékű a család. Szép a pocid. :)
Faby,
gratula!!!
Anita,
Ti már átalakítottátok a kiságyat? Lidi az előbb mutatta be, hogy ki tudna esni belőle és így erősen filózom, hogy mi legyen...
Cory,
jobbulást a családnak!
Vas,
hogy van Oli? Nati nagyon kis helyes a fürtjeivel. :) Tokaj? :D
Bartika,
jó programotok lesz a hétvégén. Tök jó ötlet, hogy az egész család megy. Majd gyere és mesélj, hozz képeket is!!!

Na lépek. Szép őszi napot mindenkinek!
angi79

Angi
Áron már kifejelt belőle, így kivettem a kókuszmatracot és fapadosan alszik.... én sem tudom mit csináljak ugyanis kinyitja a szobaajtót és közvetlen mellette van egy tök meredek lépcső lefelé... éjszaka kikóvályog és lezuhan... ezért még nem mertem kiságyba tenni...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Lizi már ki-be mászik a rácsoságyból, úgyhogy nálunk már 3 hónapja hiányzik belőle 3 rács, mert kivettük. Persze így is időnként mászik, mert az úgy izgalmasabb.

cory
Budapest

Kisfiam ma újjított új szava az alma
olyan cukin mondja

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamac, köszi szépen mégegyszer, h felajánlottad a segítséged, nagyon drága vagy. Szombaton hozzánk kerül. Vagy családilag megyünk érte, megejtve közben egy kis shoppingot a legénykémnek, vagy csak apája.

Angi, Botinak kiságyfóbiája van :shock: Most levettük az egyik oldalsó rácsot, csak mindig legurul az ágy előtt lévő szivacsra. Hajnalban csak ennyit hallok nyöszörgések közepette: "Annnnnya, Bobbó hoppá" :D
Amúgy hanyagoltam volna még két éves kora utánig a "nagyágyba" költözést, de már áldatlan állapotok uralkodnak nálunk alvás tekintetében (IS)....
Mesélj már Te is a 20 hónapos nagycsajról! :)

Edit, ne hülyéskedj már! :D Nincs mit igazán, már ideje volt, h odakerüljön...

Nem tudom, szégyen ide-oda, ez még csak a dackorszak előzöngéje, de igencsak próbára teszi az idegrendszeremet a fiatalúr..... pedig nagyon sokat nyelek, számolok, már robbanék úgy egyébként, és ráadásul nem hagyja, h szeretgessem, simogassam....mindenért ellenkezik. És sajnos verekedős is :cry: Na, lesz ez még rosszabb is!

Szép estét!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Köszönjük az együttérzést! Martin már szuperül van és pörög ezerrel.

Olgo!
Köszi, igen érthető volt! Én is utánanézek pontosan!
Végre valaki hallott már erről a betegségről. Már kezdtem azt hinni, hogy csak a doki akart minket nyugtatni.

Mamacka!
A szakbarbárral most újra folyamatos levlezésben vagyok. Nagyon jó tanácsokat ad, de most az én helyzetemet igen költséges "befektetésnek" vázolta fel. Azt akarja, hogy vállalkozó legyek és fizessek egy csomó járulékot a magas gyed miatt. Ezáltal megszünne a mostani. Szóval egy csomó lóvét kellene megforgatni, de ez nem tudom hogy fog menni.
Amit Ologo írt, az humánusabb számunkra a sok-sok hitel mellett.

Nagyon szép a pocid! Én nem merem megmutatni, mert elájulnátok :wink:

Anita!
2 hete Martin is verekedős. Akkora sallerokat kapunk..., ő csak röhög rajta és + vígasztalásként hozzánkvágja a hozzá legközelebb eső tárgyat. Majd ordít, hogy "anya beütötte". Szóval, én sem tudom, hogy sírjak vagy nevessek, de azért mindig bünti van a verekedés után. Ja, ma a harapást próbálta ki. :shock:
Az ellenkezés az nálunk is mindenperces küzdelem....
De, van néhány perces szeretet rohama is, ilyenkor agyonpuszilgat :P

Képzeljétek, felkiált hogy BABA, és szalad a pocakomhoz puszilgatni.

Jó éjt
ERA

KépKép

KépKép
lingelera

Anita, Benyó is "verekedős" lett.... :roll: Iszonyú izmos, bár még csak 10 kg, de a 13-14 kg-osokkal simán "elbír". És akaratos. Nálunk a harapás van, ha valami nem úgy megy, ahogy akarja (pl. valaki szeretné a motorját használni), a csuszdán szimplán "lesegíti", meglöki, aki előtte van. Mérgében saját kezébe szokott harapni. :shock: Én is néha a kiborulás szélén vagyok, és úgy fekszem le, hogy holnaptól nem megyünk játszóra, de persze ez sem megoldás. És mindemelett meg marha gyengéd is tud lenni, és úgy szereti a pajtásait, de nála a szeretet is az, hogy teljes erejéből átöleli a kisbarátokat, és eldőlnek...

Cory, itt is nyugtass meg, hogy nem lesz azért verekedős nagyfiam, és nem szúrok el semmit.... :?
Most rendszeresen a játszón a nyomában vagyok a fiatalúrnak, és próbálom megakadályozni, hogy taroljon, és mindig, mindig elmondom, hogy nem jó, nem szabad, csak simogatni szabad, türelmesnek kell lenni, várjuk meg, míg lecsúszik előtted, add oda a motorodat, te is mész az övével, stb. stb. Hjajjjjj............
Vendég

Eszti, szinte szó szerint.... Én sem merek elindulni, se játszóházba, se játszóra, se ahol van egy gyerek is. Ő is szeretetből (két simi után) elkezdi ráncigálni a gyerekeket. Persze, ha mondom,h hova megyünk, extázisban van, hogy bababababababa.... Csak annyira kellemetlen a többi szülővel szemben az állandó elnézést kérés. Múltkor jól kiborultam, mikor ilyen topicokat olvasgattam,h szülők fel vannak háborodva, h "anyuci csak egy ejnyebejnyével intézi el", mit tudok csinálni egy 20 hós gyerekkel, aki még nincs igazán tisztában a tetteinek súlyosságával, következményeivel, minthogy száznyolvanhetedszer is szépen elmondom az általad is felsoroltakat.

Era, örülök,h jól van a nagyfiú. Ja, és én voltam szinte az egyetlen, akit nem bántott eddig. De pl. tegnap ez is közrejátszott,h nem nagyon bírtam már cérnával, hogy úgy osztott, mart,h csillagokat láttam. Mi a büntitek??? És ő is nagyon tud szeretgetni is, cuppanós puszi az új sláger, és mondja, h szesze (szeret) :D

Tapasztaltabb anyucik, én is nagyon vágyok megnyugtatásra, h nem szúrom el a dolgokat, és nem lesz verekedős fiam. Hogy segíthetnék még neki????

Szép napot!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita, Eszti: ez tök normális, korosztályos jelenség a fiúknál ebben a korban :) Persze, kölcsön adtam azt a könyvem, amiben erről van szó, de mintha ilyentájt lenne egy tesztoszteron ugrás náluk, de erre nem esküszöm meg. A lényeg az, hogy az én fiaimnak is volt 1,5-2 éves koruk között egy ilyen időszakuk, mikor mindenkinek nekimentek a játszón stb, persze mindig elmondtam, hogy nem szabad stb, aztán egyszercsak elmúlt.

A játékokhoz ragaszkodás még jó darabig harc lesz. Zsoma képes volt ülni a homokozó közepén úgy, hogy fogta az összes homokozó cuccát, ölelgette a motorját, nehogy valaki elvigye. Így persze ő sem tudott játszani, de nem adta volna semmi pénzért. Egy idő után, ha valaki el akarta venni a cuccait, inkább finoman megkértem, hogy ne tegye, mert tudtam, abból botrány lesz, és mégiscsak azért megyünk le, hogy ő jól érezze magát.

cory
Budapest

Cory, köszi. :)
Vendég

Cory, köszi. :) Megnyugodni sztem csak akkor fogok, mikor hetek előrehaladtával úgy fogjuk elhagyni a babás területeket, hogy a fiam nem rángatott meg, nem pofozott le senkit :roll:
Suttogó szerint ezt nem növi ki, hanem nekem kell rá megtanítani :?, szuper, de hiába suttogok, hiába állítom ki, hiába viszem el onnan, ha legközelebb újra kezdi!!!

Tesztoszteron-ugrás, jó :lol:

Anita
Kép
Kép
_anita_

Megint elfelejtettem: Marcsi, szép a pocid! :)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Eszti, Anita: sajnos ezeket szinte mindenki átéli a gyermekével. Szerintem jó szülőként mindent megtesztek Ti is hogy ne legyenek ilyenek, és sajna ennek ellenére mégis úgy érezzük hogy HIÁBA. Mindent ugyanúgy csinálnak mint azelőtt! Büntire én is kíváncsi vagyok! Harapósdi Fanninál is menő dolog, de szerencsére ő "csak" tárgyakat harap, és nem embereket! De amúgy ő is verte már magát földhöz hisztiből. Ha elveszem tőle amit nem szabad hogy fogjon, hangosan mondja hogy "add ide" !!!Amit még megemlítenék az az, hogy teljesen normális dolog ha egy gyerek ebben a korban még irigy,félti a játékait! Még oviban is meddig elő fog ez fordulni! De szerintem kinövik! És az meg hogy mennyi gyengédséget és kedvességet is tudnak adni, az meg egyszerűen fantasztikus!Anita köszi a tejcsis infót is! :lol:

Mamacka:hú az durva lehetett, minden évben kenegetni a falat! Gratula az új szóhoz! Fanninak most az Elmo a menő,de ezt úgy figurázza, hogy amikor az L betűt mondja, akkor a szája bal részére húzza teljesen a nyelvét! :lol:

Era. Jó hogy Martin már jól van!

Bartika: nagyon irigy vagyok ám, nekem úgy fáj hogy nincs ilyen nagy családom! :cry: :cry: :cry: És nem is magam miatt, hanem hogy Fannika nem tudja milyen az amikor nagyapó meg nagyanyó vigyáz rá! Borzasztó dolog ezt mondjam, de jobban fáj így, mintha már meghaltak volna a szüleim. Akkor tudnám hogy nincsenek és kész. De így, hogy vannak, és nem érdeklődnek az unokájuk után, ezt míg megleszek nem fogom nekik megbocsátani! ( és nem lehetne mentség hogy elváltak)Mindegy, ez hosszú! Dobj majd képeket légyszi magatokról!
Vendég

Era:
sajnálom én is, hogy ilyen történt Veletek :( Mindenestre jó, hogy már túl vagytok rajta és most már minden rendben!!!

Mamacka:
ügyes vagy!!! Látod, így legalább anyagilag is jobb lesz, ha ennyi minden szép és jó dolgot alkotsz!!!! :)

Fiús anyukák:
én a környezetemben is ezt tapasztalom, hogy minden hasonló korú kisfiú ilyen!!! Következetesnek kell lenni és iszonyú sok türelem kell, de el fog múlni ez (és jön más... ) :P
Nem direkt rosszak, csak még nem tudják máshogy kezelni a "férfiasságukat"
kitartás!!!!

Szuper, hogy sokan ráérünk 17-én, a hely a Belvárosban legyen???
Az jó mindenkinek???

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Bosco
Sajnálom, hogy ilyenek a nagyszülők! :( azért ez elég szomorú... én is kiakadtam anyósomra... bemásolom a másik topikból ahol már panaszkodtam... :( ... remélem nem jut vissza hozzájuk...:

Nekem is van ám anyós sztorim rendesen....
Nemtudom emlékeztek-e, hogy beidéztette a gyerekeit a vállóperes tárgyalásra ahova is nem mentek el csak írtak egy levelet, hogy nem szeretnének senki pártján állni... Azóta még annyit sem hajlandó nekünk segíteni... párnapja kikelt magából a férjemet elmondta mindennek, és kérdezte, hogy ,hogy akarja jóvátenni a csorbát, hogy nem ment el a tárgyalásra, és ki kell őt engesztelni azért is, hogy amikor meghívta őket a hapsijához egyik sem ment el... Nem normális! mindezt úgy kívánt aintézni, hogy még csak tizenx év alatt szóba sem került, hogy van egy pasija( aki mellesleg dettó úgy néz ki mint apósom még a keresztneve is ugyanaz... össze szokták őket keverni) nem állt soha a gyerekei elé, hogy hát ez van... úgy látta megoldani a dolgot, hogy egyszerűen vendégséget szervez a hapihoz ráadásul akkor amikor a gyerekek az apjuknál nyralnak unokástól... és még ő van megsértve... felhánytorgatta, hogy mennyit segített nekünk és hogy tartozunk neki még 280ezer ft-al... ő hajszolt bele minket ebbe az egész lakásvásárlásba mert aper szempontjából az volt az érdeke, hogy mi ne lakjunk a közös ingatlanban amit épp szétfűrűszelni készülnek... ezért azt ígérte, hogy besegít a törlesztésbe, meg eladjaz örökölt nyaralót és szét osztja gyerekei között... no persze ezt már elfelejtette... azt is, hogy pár hete azt ígérte, hogy ad 50ezer forintot, hogy haladjunk a lakással... de még azt is felhántorgatja, hogy lejött nekem segíteni Kecskemétre és még be is vásárolt....
Ebben a nőben minimális önzetlenség, anyai önfeláldozás sincs... vígan elkölt fél millát nyaralásra, hogy távoli szigeteken vitorlázgathasson a hapival... Nem fogja fel, hogy már nem tinilány... a pocaklakónk a hetedik unokája lesz... az unokák is számára kipipálandó kötelesség semmi több... Nem érti, hogy az ember életét nem a smink fogja meghosszabítani hanem az életének a folytatása az unokáiban rejlik... Számomra ez olyan fura én biztos mindent megadnék a gyerekeimnek unokáimnak, hiszen ők a jövő, bennük van az élet... ez a nő meg csak magával foglalkozik...
Annyira kivagyok rá... amikor a férjem elkezdte neki magyarázni, hogy mégis ezt hogy godolja miféle jóvátétel??? Tegye ő jóvá, hogy elhagyta a férjét a gyerekeit... még nemvolt Ádám tizennyolc otthonhagyta egyedül, eltűnt napokra pasizni... férjemnek fogalma sem volt, hogy hol van apja külföldön dolgozott, nővére nem lakott már otthon, bátyja kollégiumban... vagy legalább számoljon be az elmúlt évekről és hazugságokról... ekkor kikelt magából és agymosottnak nevezte a fiát....

Bocs, hogy hosszú voltam, de kiakasztott ez a nő... szerintem beteg... nem normális amit művel... azt sem értem, ha ez a pasi annyira ász akkor miért nem költözik hozzá, él vele... miért lakik apósom pincéjében... a pasas szégyenli???
Ráadásul szerintem abban apósomnak igaza van, hogy az ő szülei meghaltak amikor még együtt voltak sőt még előtte... anyósom szülei meg a vállóper után (az sem véletlen, hogy akkor adta be hirtelen amikor az apja rosszul lett) anyósom mindenre rá akarja tenni a kezét... még a festményekre is amiken apósom szülei vannak , de hogy mit akar velük... ki teszi a falra és nézegeti volt anyósát?????
Tulajdonképpen zsarol minket, hogy nem fog támogatni ha nem támogatjuk... rosszul vagyok tőle... minden szava hazugság....

Anita
Köszi tegnap a kiállításmegnyitón mindenki kiszúrta... lehet kellene már egy újabb fotó

Era
légyszi-légyszi én nagyon kíváncsi vagyok a hatalmas pocakodra! :)

a fiús harc nálunk is kezdődik igaz még nem ennyire durva könnyebben le tudom szerelni...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!!!

Era, nagyon sajnálom Martint, átérzem, ami történt veletek, további gyors gyógyulást :wink: :wink:

Mamacka, csini poci :wink:
Jó a honlapod, babzsák, hordozó...stb
ügyes vagy :wink:

Hú, nekem szerencsére nem voltak verekedősek a fiúk(nem hiába lányt akartam mindig is, kicsit lánylelkűek lettek--főleg Levente :wink: )

Eszti, Anita, csak kitartást tudok kívánni :wink:

Tünde, aha valmi belvárosi hely kéne, könnyen megközelítehő, kocsival is, bkv-val is. :wink:
És hánykor talizunk??
18 -19-20 órakor???????????????

pusza

(mindjárt keresek helyeket, aztán szavazzuk :wink: )
vas

http://www.dzsungelcafe.hu/

http://www.fresco.hu/cafe/

http://www.sirlancelot.hu/

http://www.soholondoncafe.hu/

http://sunnydiner.hu/

http://www.trofeagrill.hu/

egyenlőre ezeket találtam, csemegézztetek, azt megjegyzem, hogy némelyiket én se ismerem, csak szimpinek találtam.
Attól függ, mit akarunk csinálni?? :wink:

(esetleg night club??? fiú chippendale show????? :wink: :wink: :oops: :lol: :lol: )

keressetek akkor még ti is :wink: :wink: :wink: :wink:
vas

felébredt a Pippikém, sziasztok!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:
vas

Boscó: ismerem az érzést, én sem számíthatok a szüleimre semmiben, ami a gyerekekkel kapcsolatos. Sokáig nagyon fájt, meg bántott, de mostanra sikerült túllépnem rajta.

Talira én is szívesen mennék, ha megúszom ezt a vírust.

cory
Budapest

Húú, akkor már sokan leszünk a talin. Cory, jó, hogy te is jössz. Ja, én is megyek. :)
Nekem mindegy hova, de tényleg.

Boscó, nagyon sajnálom a nagyszülőket, tudom, ez nem vígasztal, de ők vesztenek sokkal többet. :(

Húú, mindenkinek köszi a hozzászólásokat. :) Így már kicsit könnyebb. Türelem az tényleg kell, néha nagyon nehéz, egyszerűbb lenne rácsapni a kezére, vagy rákiabálni, de tudom, hogy ez nem megoldás. Csak megerősítem, hogy ez eszköz. De nem.
Boscó, igen, iszonyú sok gyengédség van Bencében is, pl. a nála kisebbeket soha nem üti meg, érdekes, talán érzi, hogy nem fair, nem tudom. A kisbabákat kifejezetten szereti, simizi őket. Bezzeg a nála nagyobbakat.....az a szerencsém, hogy a játszón a társaság jó, és nem néznek ki, meg hát azért tényleg nem csak az én gyerekem ilyen. :oops:
Vendég

Tudtátok?

12. hét. A nemtől függő fejlődési különbségek ekkor jelennek meg először. A lány magzatok például gyakrabban végeznek állkapocsmozgást, mint a fiúk.

A nők már kicsinek is nők... be nem áll a szájuk! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Hello Csajok!

Hát igen... mi is szoktuk elemezgetni, hogy a baráti körünkben sincs SENKI aki ilyen jó (vagy simán jó) viszonyban lenne a szülőkkel, anyóssal, apóssal. Ez elég szomorú, nem? :oops:

Era, nem semmi ami Martinnal történt. A szívbaj jön rám mindig, amiket itt olvasok a babákról. Mi még szerencsére azt sem tudjuk hol a gyerekkórház. Remélem így is marad... :?

Mamacka! Küld el lécci mégeccer a honlapod, kíváncsi lennék a hordozóra.

CSAJOK! Én is mennék a talira. És a Trófeára szavazok, itt az Erzsébet királynén, vállalom is a foglalást, elkocogunk Pötyivel szívesen. :) Persze van telefon is a világon, de akkor már benéznék milyen a hely. Jó lenne már egy létszámot is tudni... :D

Ami a pasis viselkedést illeti, a mi "szerelmünk" Barna is rendesen osztja Pötyit. Eddig Ő meg csak nézett szomorú boci szemekkel. Rendesen meglátja ujjabban Pötyit, akkor kiabál azonnal: "Pötyi NEEEEM!", jelezvén ezzel, hogy nem kíván osztozkodni semmin. Se játékon, se anyukán. :lol: De én nem bánom, Pötyi tanul egy kis tökösséget, meg hogy hogyan kell érvényesülni. Aztűn pár hete fordult a kocka és Pötyi a főnök. Nem tudom mi történt, meg mikor. Pedig Barna 9 hónappal idősebb. De most Pötyi megy elől, mutatja a sok értelmes okosságot, Barna meg rohan utána. És már nem hagyja magát, néha szét kell őket ültetni. :) De nem durva azért. Viszont Pötyi tök sokszor megy oda puszilgatni Barnát, ő meg lerázza, hogy Pötyi hagyjáááál! Szerintem előbb utóbb úgyis meg kéne tanulni mi a dörgés... szóval én nem haragszom Barna anyukájára. :D

Na mentem House-t nézni. :)
Kép
Puszi:

Barti
UI: Itt egy kép a szerelemről...

KépKép KépKép
Kép
bartika31

A trófeába 4000ft csak a kaja és 1órát maradhatsz, én ennyit tudok róla. De azért meg kell kérdezni.

A Sohoba most voltam ,ott lehet táncolni is, kaja ügyben nem tudom hogy mi van.

A többit egyáltalán nem ismerem.
Nekem mindegy ,hová megyünk ,csak ne este 8-kor kezdjük.

Boscó,Cory
Sose fogom megérteni, hogy jutnak el emberek idáig. :cry:

Hát én azért lányról is tudok ilyet mondani, nem csak a fiúk rosszak. :lol:

Én is rakok szerelmes képet :lol: :lol:

Kép

Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X