Sziasztok,
Zsófi én is pont ilyen voltam. Mikor teherbe estem, teljesen odavoltam, hogy mi lesz. De mintha elfújták volna, tök szupi volt. Most már szerencsére nem nagyon van, egy fél qvarlein pedig orvoslja, azelõtt én is fõ fogyasztójuk voltam.
Lányok,
úgy látszik délelõtt elkiabáltam az öt perc után alszik is, vagy Cumika hallotta, és gondolta, legalább lesz mit írni
Most aludt csak el nyuszifül, bár ebben szvsz szerepük volt a kakimanóknak is, mert ahogy meglátogatták a pelust, utána télleg 5 perc volt, és az igazak álmát alussza.
No, egyébként a család másik férfitagja is..., persze ma nem jött haza ebédelni, majd jól elkapom a grabancát.
Nagyon örülök, hgoy itt voltatok, tök jó volt. Kicsit zsufi volt az udvaron, de szerintem õk sem sejtették, hogy épp összeszervezzük...
De úgy gondolom, nem zavartuk egymást, a gyerkõcök jól elvoltak.
BAnita, aranyos volt Beni, hogy felélénkült, ahogy kiürült a terep. Tök édi volt, hogy ült a motoron és hajtogatta, mehetek még pár kört. Meg kell zabálni..)
Egyébként meg az összes bébi annyira helyes. Én nem is tudok betelni az ilyen csöppökkel.
Jázmin is, hogy tette-vette a dógát...
Lara,
milyen a könyv?
Ha jó nektek jövõ héten bármelyik nap jó egyelõre, csak írjátok meg, melyik nap.
Enikõ,
hol vagy? H-sz-ig hívtalak, de gondolom a suli miatt mindig ki volt kapcsolva, sms-t is küldtem. Vagy már nem az a telcsiszámod?
Azt nem is mondta, megjött a felvételimrõl a papír, 27-én megyek.
Azon gondolkoztam, ha nem tudok elmenni dolgozni, mert nem jön össze, akkor is elvinném Cumikát a nyílt bölcsibe, tudjátok ott 15 napot lehet menni egy hónapban. A fõiskolára akkor tudnék rendesen készülni, és még egy nyelvet is be tudnék vállalni, amire azért nagy szükség lenne. Szerintetek szívtelen vagyok, mert hát ugye 3 éves korig gondoltam elõtte itthon maradnia kicsivel. Kíáncsi lennék a véleményetekre. ???
Gigi,
csak azért kérdeztem, mert nekem is így indult a terhességem, de engem a doki rögtön kiírt táppénzre. Mondjuk ki kellett járnom Bordányba, meg iskolába, lehet azért is látta jobbnak. Mondjuk így megúsztam egy bárányhimlõ járványt.
Petra,
a doki nem egy középkorú, szemüveges, vékony volt, olyan 175-180 cm, aki a kórházban volt a dokid?
Ágci