Sziasztok!
Végre kaptam fürdőbugyikát a ruhavásáron! Viszont ma reggel azt vettem észre, hogy a 71-es bodykat könyörtelenül kinőtte a lányom...
Van még egy-két 74-es, de be kell ruházni, mert szerintem a 80-as még nagyon nagy (pedig már elvileg ugye azt kéne hordanunk, 9-12 hósat...). Mondjuk nadrágból, pulcsiból még van 68-as is, a 74-es cuccok bőven jók... csak a body az, amit mindig kinő hamar...
Giga: én is nagyon büszke vagyok mindig a csajszira, hogy nagyon jól viselkedik orvosnál, védőnőnél - egyedül az ultrahangot nem szerette, de szerencsére nem lesz több, mert már nem tudnak bekukucskálni a kutacsán. Tegnap mi is egy 8 hós babával egyszerre érkeztünk a védőnőhöz, Lolot gyorsan rádobtam a mérlegre, szépen megült 2 mp-ig, amíg megmérték (mert őt már fekve nem lehet mérni), aztán már mentünk is. Aztán amíg öltöztettem, a 8 hós baba nagymamája kérdezgetett, hogy mennyi idős Lolo, meg hogyhogy már így ül, mert az ő babájuk még nem ül (nem akartam mondani, hogy Lolo 8 hónaposan már javában felállt). Jó, ez tényleg mindenkinél más, de utána a 8 hós kiscsaj sírt is a dokinál, Lolo meg jó szokása szerint kiröhögte (mindig röhög, ha sírni hall egy babát...)
Giga, amúgy nem érzed, milyen nemű lesz?!
Én Lolot teljes bizonyossággal éreztem, egészen korán, a nemét is, meg azt is tudtam, hogy ilyen kis mediterrán szépség lesz, az apja után.
Én megmondom őszintén, nem bánnám, ha most lenne pár egér a padláson, mert legalább kiirtanák a darazsakat - nyáron a nagy hőségben nagyon elszaporodtak, én meg őket utálom, szegénykéket.
Csak sajnos esélytelen, mert a környék összes macskája bejáratos a padlásunkra...