Új privát üzeneted érkezett!

Mi a baj, Pilla? Írd, le hátha jobb lesz!!! :wink:

thenus

Nircee tényleg kocka hasad volt :wink: én sajna nem tudom feltenni a képet a pocakomról, mert még rendes géppel lett készítve, de hatalmas volt és abban is fiúcska lapult :wink:
Sikerült regisztrálnom, de azt nem tudom, hogy lehet kiírni, hogy ennyi lement már az annyiból ( ezt aztán jól megfogalmaztam :oops: )

Giga a te pocid nagyon kis formás :) és várjuk minden hónapban az újakat róla, mert egyenlőre te vagy az egyetlen várandósunk :wink: jelenleg, az avatar képed is aranyos lett

Pilla remélem senkivel semmi baj nincsen, csak ma ilyen napod van :(

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Tele van a hócipőm... Már költöznék innen a fenébe, erre ez a bank is szórakozik velünk.
Tudjátok mi tetőtérbe lakunk és a falak gipszkartonból vannak. Ahogy van a ferde rész vége ott van egy "szerelőjárat" az eredeti fal és a gipszkartonfal között. Ott megy az összes cső, vezeték. Oda be szoktak költözni az egerek, olyankor kinyitjuk a kamrában a szerelőfalat és beszalad a macska egeret fogni. De már kétszer felfázott és véreset pisilt, így nem engedjük be.
Amióta lezárták a tetőt azóta nem jöttek be, hiába másztak fel a ház falán futó vadszőlőn. De most valószínűleg rágtak egy lyukat és újra beköltöztek.
Ma hajnal 1/2 6-kor arra keltem, hogy a macska a játékosdobozban szöszmötöl. Persze egy egér volt... Futott végig a játékokon, nappalin, habtapin. Persze rögtön mindent mostam el mosószeres vízzel, habtapit is felszedtem, lemostam egyenként. Jó hypós vízzel mindent felmostam. Az egér meg eltűnt a kanapé alatt. Eltelt egy pár óra és egy újabb egér ugyanezt eljátszotta. Én meg újra mindent lemostam, felmostam. Ez is bement a kanapé alá.

Szóval én már csak bőgni tudtam elkeseredésemben hajnal óta. Apát kértem, hogy csináljon valamit, de mintha a falnak beszélnék. Elment dolgozni azt oldjam meg. Laura egész nap a járókában, ki sem veszem onnan. Szerencsére jól eljátszik.
Estére berakok pár ragacsot a fal mögé, talán megfogja egy részüket.
Holnap meg mindent újra lemosok, elmosok, felmosok... Mintha nem lenne enélkül is elég dolgom...

Az előbb sikerült egy befőttes üveggel megfognunk az egyiket, mert ez a macska néha olyan béna tud lenni...
Vendég

Pilla, nagyon sajnálom, hogy így összejött minden. Teljesen megértelek, hogy el vagy keseredve, de remélhetőleg a bank mihamarabb zöld utat ad nektek és akkor örökre búcsút mondhattok a kis mocsok egereknek :evil: Kitartás! Addig is nyugodtan önsd ki a szíved nekünk, attól egészen biztos jobb lesz! :)

Piroska, gratulálunk a kislányotokhoz! Jó egészséget, sok örömet és sok-sok tejcsit kívánunk Nektek! Majd ha lélegzethez jutsz, várjuk a történetet és a képeket a kis hercegnőről :lol:

Jutta?

Lányok, vettem Sambucus Nigrát a Manónak, meg is kapta az első adagot, de a gyógyszertáros nő nem mondta mennyi időközönként kell megismételni az adagot.. Meg tudnátok írni? És még annyit, hogy ti miben oldjátok fel a golyókat, mert én kb. 10 percig vártam, kiskanállal a kezemben, hogy végre odaadhassam Márknak. Esetleg meleg vízbe vagy tejcsibe tegyem?

A hófordulósoknak pedig sok puszit!

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Pilla: ez nem semmi! Megértelek, én is nagyon el tudok keseredni ilyeneken, ha valamit nem tudok megoldani, és a férjem nekem se nagyon törődik ilyesmikkel... (pl. amikor a szomszéd kutyái átjártak és évekig nem csinálták meg a kerítést... és még sorolhatnám... :( )

Na, más: Lolo 7710 gramm, ma beugrottam a védőnőhöz. Gizike volt (Pillának, Nircee-nek mondom), kérdezte, hogy nem eszik-e Lolo túl sok sütőtököt, meg répát. Már röhögtem magamban, mert tudtam, miért kérdezi: mondtam, hogy nem, az apja miatt ilyen kreolos a bőre, nem sárga. :)
Vendég

Pilla megtudlak érteni, nálunk tavaly a kamrában voltak egerek és mindent megrágtak, rizs, cukor, stb. :evil: raktam ki én is ragacsot és reggelre egy egész család volt rajta :shock: csak néztem, aztán kipakoltunk apával mindent és meglett a luk :) a pince felől rágták fel magukat :evil: azóta hála nincsen

Szantre a homeos kisfüzet 3x5 golyócskát ír

Jutta ????????

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Szantre" Csecsemőknek a golyócskákat kevés vízben feloldva adjuk " ennyit írnak csak, én mikor ilyesmit adok akkor langyos vízbe teszem bele, de akkor is kell 15-20 perc mire felolvad, próbáld meg összetörni és úgy beletenni a vízbe, hamarabb feloldódik :wink:

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Sziasztok!

Piroska: nagyon-nagy gratula a csöppséghez! Remélem jól vagytok és hamarosan olvashatjuk a történetet!

Pilla. elhiszem, hogy kész vagy! Én nem is tudom mit csinálnék a helyedben. Jó lenne minél előbb összejönne az a költözés.

Szülinaposoknak és hófordulósoknak sok boldogságot, bocsánat h csak így és nem egyenként, de amilyen sűrűn én gép elé kerülök képtelenség követni a dolgokat :oops:

Mi jól vagyunk, Lilitől képtelenség bármit is csinálni, követ mindenhova mint egy kiskutya és pakol ezerrel, esik nagyokat mert azt gondolja, hogy egyedül is tud állni.
Felújítás megy ezerrel, a belső résszel tavaszig kész vagyunk, most kívülről csinálják a hőszigetelést. Már nagyon várom, hogy legyen végre egy kis nyugalmunk.

Hm, nagyon kíváncsi vagyok már mi lehet Juttával!

murphyke

Kép
murphyke

Sziasztok!
PIROSKA!
VÉGRE!HATALMAS NAGY GRATULA NEKTEK!SOK-SOK EGÉSZSÉGET ÉS MINDEN JÓT KÍVÁNOK!VÁRUNK VISSZA!
Kép
aNDIBABÉS PIMPOKA!
BOLDOG SZÜLETÉS NAPOT NEKTEK!
Kép

HÓFORDULÓS BABÁKNAK GRATULA!

mOST MEGYEK,MERT KIHÚZTÁK MA A FOGAM ÉS TISZTA KÓMA VAGYOK!hOLNAP JELENTKEZEM,ÉS ÍROK MINDENKINEK!
SZIASZTOK!JÓ ÉJT MINDENKINEK!

Kép
Kép
Kép
tiop

Basszus, Pilla, nem semmi, ez az egér sztori. De legalább nem visongtok tőlük. Az még tetézné az egészet.
Ősszel nálunk is voltak régebben, mert mögöttünk már nem volt utca, csak a határ. Mostmár nincsenek, beépült a környék.

Verna, mikor Szonját tavasszal megfogta az első nap, mindenki megkérdezte, hogy sok Kubut iszik?? :shock: Nem is értettem... Egyesek szerint csak a répától lehet barnulni??? :roll: :lol:

thenus

Pilla!
Részvétem az egerek miatt. Hűű én nem is tudom mit csinálnék dühömben.. Mindenesetre a ragacs jó ötletnek tűnik.

Tiop!
Jó pihenést a foghúzás után! Az is elég rémes lehet!

Andibab + Pimpoka!
Boldog születésnapot nektek! Még benne vagyok a 8 napban ugyi? :oops:

Lányok mi lehet Juttával?????? Azt mondta hétfőn megindítják neki mindenképp, legalábbis így emlékszem. Talán holnapra már lesz hírünk róla(uk) is..

KépKép
tüccs

Köszi lányok az együttérzést!

Sikoltozni nem sikoltoztunk, viszont olyan gyorsan ugrottam fel a kanapé tetejére, Laurával a karomban, mint a huzat. Tartok tőle ugyanis, hogy az egér ilyedtében felszalad a nadrágom szárán. :lol: Laura viszont hangosan kacagott és baromi jó mókának tartotta, hogy a macska üldözi az egeret. :shock: :lol:

Kiraktam a ragacsokat...

Jó éjszakát!
Vendég

* ijedtében

Fáradok...
Vendég

sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek!

Pilla!
Őszine részvétem az egerek miadt!Nem könnyű őket kiírtani az biztos,és amin most te keresztűl mész az még tetőzi is!Nagyon nehéz lehet most neked,főleg,hogy ott van a pici lány is!Mikor mi elkeztünk építkezni nállunk a tetőtérben(régen padlás volt)nem hazudok vagy 40-50 egér volt!alig győzték a férjemék írtani őket!szörnyű volt,amikor egy-egy elszökött és leszaladtak az alsó szintre be a szobába!Én addig még aludni sem bírtam amíg az összeset meg nem fogták!Szerintem akkor a ragacsosok belőlünk éltek itt Mogyin! :lol: :lol: :evil: :evil: :cry: :cry: Sok sikert az egerészéshez! :evil: :? :oops:

Tüccs!
Köszi szépen!!!!!!!!Jól esett! :wink: :P A HELYE MÉG NÉHA FÁJ-GONDOPLOM HÚZODIK ÖSSZE-!

Ma viszem Zsanit a 15 hónapos óltásra!Remélem nem lessz nagy sírás,de kétlem,hogy megússzuk sírás nélkűl,szegénykémet már annyi helyen kínozták,hogy meglátja a fehér köppenyt és sírva fakad! :cry: :cry: :evil: aztán Anettet is viszem dokihoz,mert csúnyán köhög!KEZDŐDIK!!!! :twisted: :twisted: :cry: :cry: :cry:

sZÉP NAPOT MINDENKINEK!
jUTTA????????????????

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Óóó! Pedig már azt hittem, hogy a második picuri hírére érkezem. :(
Sebaj! Ami késik nem múlik... :wink:

Pilla!
Hát ez tényleg nem semmi. Rohadék egerek! Csinálják itt a melót neked! :evil: No meg rohadék bank, hogy szívózik. Csak fogd el az egereket, és vidd át a bankba. Biztosan el lennének velük egy darabig... :twisted:

Köszi a dícséreteket a pocakommal kapcsolatban. Oksi, majd havonta jön a helyzetjelentős fénykép. Durván egy hónap múlva azt is megtudjuk majd, hogy kukis, vagy puncis.

Szantre!
A homeos bogyókat én is 3x5-ösével adtam Lilinek. És hát igen, sajna várni kell, hogy felolvadjon a kanál vízben... kb 15-20 perc.

Tegnap voltunk méreckedni. Lili már 8700 gramm (legutóbb 8300 volt :shock: ) és 70 centi. Olyan büszke voltam rá a váróban, hogy csak na. Amikor bementünk éppen egy pici babát öltöztettek fel, és nagyon sírt szegénykém. Plusz egy másik kislányt is eléggé vígasztalni kellett, mert a babasírástól neki is kedve szottyant. Lili eközben tök jól eljátszadozott, gügyörészett. Aztán elment a sírós baba. Jött egy védőnéni, hogy lemérje az egyik kisfiút aki még ott volt. Na a kiskrapek (1 éves forma) úgy rázendített, hogy csak na, pedig csak a mérlegre kellett ülnie. Nagyon nem bírta megnyugtatni szegény anyukája sem. Aztán mondta a védőnéni, hogy akkor addig mérjük le Lilit. Ő meg tök csöndben tűrte az egészet. A kisfiú anyukája meg mondogatta, hogy milyen ügyes kislány, hogy nem sír, meg hogy nem kell ettől félni, stb. Na a kissrácot ez sem nyugtatta meg. Aztán mi bementünk a dokinénihez. Ott is egy szó nélkül hagyta, hogy megnézze őt. Aztán mikor kijöttünk, bement a sírós kissrác, de volt még kint egy szintén 1 év körüli kisfiú, és őt is mérni készültek. Ő is ugyanúgy rákezdett, mint a másik. Úgy sajnáltam szegénykéket, de közben meg olyan büszke voltam a lányomra, hogy kisebb, meg lány és mégis milyen nyugodt volt. :wink: :lol: Meg is dícsértem a végén. :D

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

Végre kaptam fürdőbugyikát a ruhavásáron! Viszont ma reggel azt vettem észre, hogy a 71-es bodykat könyörtelenül kinőtte a lányom... :( Van még egy-két 74-es, de be kell ruházni, mert szerintem a 80-as még nagyon nagy (pedig már elvileg ugye azt kéne hordanunk, 9-12 hósat...). Mondjuk nadrágból, pulcsiból még van 68-as is, a 74-es cuccok bőven jók... csak a body az, amit mindig kinő hamar...

Giga: én is nagyon büszke vagyok mindig a csajszira, hogy nagyon jól viselkedik orvosnál, védőnőnél - egyedül az ultrahangot nem szerette, de szerencsére nem lesz több, mert már nem tudnak bekukucskálni a kutacsán. Tegnap mi is egy 8 hós babával egyszerre érkeztünk a védőnőhöz, Lolot gyorsan rádobtam a mérlegre, szépen megült 2 mp-ig, amíg megmérték (mert őt már fekve nem lehet mérni), aztán már mentünk is. Aztán amíg öltöztettem, a 8 hós baba nagymamája kérdezgetett, hogy mennyi idős Lolo, meg hogyhogy már így ül, mert az ő babájuk még nem ül (nem akartam mondani, hogy Lolo 8 hónaposan már javában felállt). Jó, ez tényleg mindenkinél más, de utána a 8 hós kiscsaj sírt is a dokinál, Lolo meg jó szokása szerint kiröhögte (mindig röhög, ha sírni hall egy babát...)

Giga, amúgy nem érzed, milyen nemű lesz?! ;) Én Lolot teljes bizonyossággal éreztem, egészen korán, a nemét is, meg azt is tudtam, hogy ilyen kis mediterrán szépség lesz, az apja után. :)

Én megmondom őszintén, nem bánnám, ha most lenne pár egér a padláson, mert legalább kiirtanák a darazsakat - nyáron a nagy hőségben nagyon elszaporodtak, én meg őket utálom, szegénykéket. :( Csak sajnos esélytelen, mert a környék összes macskája bejáratos a padlásunkra...
Vendég

Verna!
Én Lilinél sem éreztem rá erre a dologra. Először fiúnak gondoltam. Aztán kiderült, hogy lány. Most már nem merek belemenni ilyenekbe. :oops:
Majd kiderül... :wink:

Kép
Kép
giga1

Juttával vajon mi van?
Pilla, remélem sikerül az egérírtás.
Giga, nagyon szép a pocakod! mindig ilyenre vágytam, de nekem más formájú lett, rohannak a hetek már túl vagy a félidőn is!

Kép
Kép
kispraga77

Tiop, pihenj, hogy gyógyuljon a fogad (helye), én nagoyn félek a fogorvostól, még a gondolattól is.

Kép
Kép
kispraga77

sZIASZTOK!
nA MEGVOLT A SZURI!Nem sírt annyira,mint amire számítottam!Nagyon ügyes volt!Csak akkor sírt amikor beszúrta a tűt neki!De ez Zsaninál azért van mert ő már nagyon sok szörnyűséget átélt 15 hónapos korára!Fél évesen korház,ott nagyon megkínozták szegénykémet!Nem találták el a vénát egyből,csak 3-ra! :twisted: :twisted: Na mindegy,meg a szemőlcs leszedés!Nem csodálom,hogy sír már akkor amikor a vizsgálló asztalra teszem! :cry: :cry: :cry: Rolinál és Anettnál semmi gondom nem volt sose -e téren!Meg is mérték Zsanit,kereken 10Kg és 75cm! :D
Anettnek sajnos hörghurutja van,kaptunk Spirupentet+Rinathiolt! :cry: Csak azért adta be az oltást Zsaninak mert nem ragájos a hörghurut és nem piros a torka se Anettnek sem Zsaninak ja és lázas sem volt Anett!Először tanakodott,mert látta,hogy Anett beteg,de ahogy megvizsgálta egyből mondta,hogy ettől belehet adni Zsaninak a szurit!Remélem nem lessz gond! :roll:

Kispraga!
Köszi szépen,de pihenni nem nagyon tudok!Tegnap apa ithon volt velem(haza hívtam)!Nem tudtam volna ellátni a gyerekeket!Annyira rosszúl voltam utánna,hogy én még ilyet nem is láttam!a vérzés is alig akart elálni stb......! :twisted: :twisted: :oops: :oops: :cry: :cry: egyépként én mindég azt mondom,hogy 100x szülök mint ,hogy 1x fogdokihoz menjek! :oops: :oops: :cry: :cry: :twisted: :twisted:

Giga!
Mit szeretnétek,fiút vagy kiscsajt?????? :roll: :P :?: Mutatok egy képet az én pocimról,ha érdekel!Ez már az utolsó hetekben volt! :D
Kép
Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!!!!!

Hát Tiop együtt érzek én is veled!!! :lol: Nekem is kéne már menni fogdokihoz, kb. két húzás lesz nálam is, meg legalább 2 tömés! :cry: Fúj, fúj! Én is mindig elhatározom, hogy nem fogom elhanyagolni a fogaimat, de mikor rendbe teszik, örülök, hogy egy darabig nem kell menni, utána meg elmaradok, ezt nem kéne :roll:

Hát csajok, én is mutatok egy képet a pocakomról, nagyon régi kép 95-ös, még a csajom volt a pocakban. Rolcsinál nem készítettünk képet, nem tom, hogy miért nem :oops: :shock: Kép

Kép
Kép
lédi

Ez meg az én pocim 2006. november elején...

Kép
Vendég

Húúú, Pilla, hogy lent volt a pocakod!!!! :shock: nekem sosem ment le. :( A többieknek is szép pocójuk volt! :wink: nem is tudom, hogy nekem van e ilyen képem :roll: szerintem nincs, de megnézem.

Hát az a helyzet, hogy a dokinál a babák minnél nagyobbak, és minnél okosabbak annál inkább tudni fogják, hogy ott mi szokott történni. Még Szonja pici volt sosem sírt, merthát 4 hós korban kapta az uccsó oltást egy éves koráig, és nem emlékezett már rá. Egy évesen kapta a meningitec ellenit, és utána ahányszor mentünk, már sírt ha letettem. Asszociáció. :wink:
Meghát attól is függ, ahogy Tiop mondja, hogy kit milyen attrocitások értek eddig. :(

thenus

Henus írtam privit.
Vendég

Ha már a pocakokról van szó, itt az enyém, aznap készült (aug.24.), amikor Roninak meg kellett volna születnie. Az a ronda barnás csík a köldököm felett egy ifjúkori köldökpiercing-fellángolás maradványa, miután kissé kinyúlt... baromi ronda...

Kép

Hú, tudom, hogy dög vagyok, de nem bírtam ki röhögés nélkül, tegnap esett le a kétforintos, hogy milyen nevet kapott a szomszédék házivérebe, aki egy yorkshire terrier (férjem szerint elemes törpeegér), és kábé 20 centi hosszú és 10 centi magas. A MAXIMUS nevet kapta szegénykém... Végülis, ambíció kérdése az életben való boldogulás, még egy kutyának is. :lol: :lol: :lol:
andibab

Halihó!
Gyönyörűek ezek a pocakok! :lol:
Tiop! Jól látszódnak az erek. Szép kis térkép. :wink:
Lédi! 8. hónap? Milyen picinek tűnik nekem... :D
Pilla! Gyönyörű. Nekem is nagyon hamar leköltözött Lili. Így lógtunk mi is. :lol:
Andibab! Te magadnak csináltál piercinget? Hűha! :shock:

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!
Húúúú de szép pocik vannak itt kérem!Tök jó így visszanézni őket!ilyenkor mindég vágyok egy törpére,de ha jól belegondolok máris elmegy a kedvem !Szeretnék állapotos lenni,de most mégegyszer előlről kezdeni nem szeretném!Értitek!? :roll: 8)

Pilla!
Tényleg szépen lent volt a pocid!Nekem sem ment le ennyire!A képen a dátum meg nem volt jó beállítva!

Lédi!
Ne halogazsd a fogdokit!Minnél hamarabb mész el annál jobb a kezelés!Nekem is megmentette volna,de nem tudom a gyerkőcöket elhelyezni,állandóan minden eggyes kezelésnél!Ráadásúl Gödöllőre kellett volna elmennem röngenre! :evil: Választottam inkább a huzást!
Három gyerkőc 3-om fog! :oops: :? azt mondta,hogy nincsen elhanyagólva odabent a dolog! 8)
Hajrá!!!!!!!!!!

Andibab!
MAXIMUS!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Nem mondod észre sem lehet venni a piercing helyét!Olyan mintha narancsbőrös lenne a köldököd körűl!Neked is szép nagy pocid volt!Hasonló mint az enyém! :)

Szép napot!Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
tiop

Giga!
Egyszerre küldtük el a hozzászólásunkat! :D :wink:
Direkt fényképeztük az erek miadt! :wink:

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!
Akkor ki jön csütörtökön zeneházba?! Jó lenne holnap lefixálni...
Vendég

Sziasztok!

Szép kis pocakok jöttek itt össze :wink: ha egyszer sikerül beszkenneltetnem én is megmutatom :wink:

Jutta vajon megszült már?

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Verna, mi biztos nem megyünk. Végre aláírunk a bankban...

De jó ezt a sok pocakot nézegetni. Mondtam is az előbb apának, hogy jó lenne még egy bébi. Konkrétan égnek állt a haja hirtelen. :lol:
Vendég

Tényleg... Juttának nem tegnap indították meg a szülést? Mi lehet vele?
Vendég

hello Lányok!

Ezek a pocakok!! :shock: Az enyém a fele se volt a végén, mégis 3640g lett Dóri. Hogy tud elférni ilyen kis helyen egy kisember?? :shock:

Jutta elmentette a számom, de az övét nem adta meg. Hát reméljük túl vannak már rajta. Piroskát én nem merem ezzel zavarni. :?

Pilla, mizu az egerekkel?? Ma láttam a dm-ben jópár féle irtószert, én vettem is molylepkeírtót, de egyse szállt belé dél óta.. :evil: Szemetek ezek a kis dögök, bezzeg a lisztet megtalálták..

Tényleg, Giga egyedül vagy pocakos most közülünk, hajjaj, jöhetne pár kispocakos. :wink:

KépKép
tüccs

Egyik ragacsban sincs egy szem egér sem. Olyan ez, mint amikor előveszem a légycsapót és rögtön eltűnik az összes légy. :lol:
Vendég

Sziasztok!

Sajnos nekünk sem jó a csütörtök.
Verna említette, hogy a XVI. kerületben is tartanak órát, az jobb lenne nekünk. Tüccs, te kérdezted, hogy ki érdeklődik? Mi benne lennénk.

Pilla! Szorítok csütörtökön, remélem ez már tényleg a finis. De szerintem, ha behívnak aláírni, akkor már nem lehet gond.

Jót nevettem a "KIS" pocak megnevezéseken. De tényleg szépek.

Tiop! Remélem, már jobban vagy! A Spiropent-től nem lesz túlzottan izgatott Anett? Nálunk Daninak nem adhatok, mert tiszta dilis lesz tőle.

Üdv Mali

Mali
Kép
Kép
mali

Juttának tegnap este 8.40-kor megszületett a kislánya, 3300 gr és 54 cm! :D :D :wink:
Gratula nekik! Sok tejcsit és boldogságot kívánok!

A másik fórumról tudom, ahova írogatott még Jutta.

Piroska neked is gratulálok! Neked is sok tejcsit! :D :D

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Giga igen, szerintem a 8. hónap, bár már nem nagyon emlékszem, de kb. akkor már felállítottuk a kiságyat. Mondjuk nem is volt nagy a leányzó mert 2.60 dkg-mal és 47 cm-vel született :D
De Rolcsival is kb. ekkora hasam volt, Ő már nagyobb lett 3.20 dkg és 53 cm :lol:
Tiop igazad van, én is mindig megfogadom, hogy megyek, megyek, majd ekkor, majd akkor és mégsem...... :cry: utálom ezért magam.Rakok fel képet annó a törpökről: előn Detti, másodikon Roli
Kép Kép Kép

Kép
Kép
lédi

Kedves Jutta!!!

Fogad Nagy Gratulációnkat kislányod érkezéséhez...

és kívánok hozzá sok egészséget és boldogságot!!!

Majd írd meg a történeted ha lesz egy kisidőd....

Kép

Üdv Mindenkinek
Linda+Nati
linda25

JUTTA! ÓRIÁSI GRATULA A KISCSAJHOZ!!!!!!

Giga,
nyugi, nem magamnak csináltam a köldökpiercinget, az egy tetoválószalonban készült a bokatetkómmal párhuzamosan. Magamnak csak tinikoromban csináltam pár plusz lyukat a füleimbe (asszem összesen 6-7 darabot) :roll: , aztán fősuli alatt észheztértem és hagytam őket szépen beforrni... :wink:

Pilla,
ha még párszor megemlíted a párodnak, szerintem bele fog menni újra a babázásba... Aztán majd írhatod, hogy atyaisten megint kezdődik... :roll: :lol: Jómúltkor valami olyasmit írtál, hogy több gyereket nem akarsz, most változott a véleményed? Csak nem kedvet kaptál? :wink: :D
andibab

Jutta!
Hatalmas gratulációt küldünk neked!
Boldogságot, egészséget kívánunk az egész családnak!

Kép
Kép
giga1

Olyan jó, hogy már megvan ez a két picuri csajszi! Már nagyon várta őket mindenki a fórumról, szerintem. :wink:
Hát igen, most én jövök, de szerintem addig még biztosan fog csatlakozni hozzánk 1-2 kismama. Jó, hogy ilyen szuper ez a fórum! :D

Kép
Kép
giga1

Ja!
Még azt akartam írni, hogy voltunk ma dokinéninél, és Roni teljesen ledöbbentette a védőnőt, mert 4760 gr a súlya! Vagyis két hét alatt röpke fél kilót hízott. :shock: Mondjuk eszik is rendesen. Bogi meg már 90 cm magas, és végre átlépte a "bűvös" 11 kilós határt 24 dekával. Egyszerűen akármennyit eszik, nem hízik mert állandóan lerohanja magáról. Bár a dokinéni mondta, hogy egy 2 éves kislánynál teljesen rendben van a 11,24 kg súly, csak Bogi magassága extrém, azért látszik olyan vékonykának, neki bőven elég lenne kábé 84 cm-nek lennie. Kíváncsi vagyok, hogy majd Roni mekkora lesz kétévesen...

Na, megyek, mert áztatni kéne a kölyköket, utána meg van egy "kis" fordítanivalóm, csupán 50 oldal, aminek a héten kész kéne lennie. Olyan hülye vagyok, hogy bevállalom, de nem gondolkodom előre, és jól esik, hogy megkeresnek, meg gyakorolhatok is így, csak a két csaj mellett nehéz... Bár fősulin vizsgaidőszakban az a mondás keringett, hogy egy nap 24 órából és egy éjszakából áll... :roll: :roll: :wink: :lol:

Sziasztok!
andibab

Sziasztok!

Jutta!

Gratulálok és sok boldogságot Dorkához!!!

Ahhoz képest, hogy 2 hete 3500 majd 3800-at jósolt a Szabó nem lett óriás bébi, pont jó :lol:

Mi vagyunk, csak mindig találok elfoglaltságot...ja és a lányom rájött, hogy simán ki lehet mászni a járókából :twisted: , így napi 2*1 órám a " nyugis", mikor alszik...

jaaaaj....Dorka köhög álmában :twisted: :twisted: :twisted:
Szuper........ :cry: :cry: :cry:

Jó éjt :(
becsi
Iklad

JUTTA GRATULÁLUNK!

Kép

Andibab, az első szülésem után nem akartam több gyereket, mert olyan "jó" élmény volt, hogy 13 évig ki sem tudtam törölni magamból. Laura születése csodálatos volt, így elgondolkoztam rajta, hogy esetleg bevállalnék még egy törpit, hogy ne legyen a kicsi is egyke. Mert Sára már kamasz és nem igazán egy az érdeklődési körük. :lol:
De ez csak ilyen kis kósza gondolat, mert 3 lányt azért nem igazán szeretnék, meg az éjszakai nem alvással is hadilábon állok, ráadásul már nagyon hiányzik a felnőtt társaság, úgyhogy picit visszahúz a szívem a munkába is...
Vendég

Jutta, gratulálok!

thenus

JUTTA, GRATULÁLUNK!!!

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Jutta, hatalmas gratula Dorka babához, várunk vissza nagyon téged is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Sziasztok!
jó reggelt mindenkinek!

Jutta!
SZÍVBŐL GRATULÁLOK AZ ÚJ KIS JÖVEVÉNYHEZ!KÍVÁNOM,HOGY MINDEN RENDBEN LEGYEN ÉS SOK-SOK ÖRÖME LEGYEN EBBEN AZ ÉLETBEN A KIS BABÓNAK!
Kép
vÁRUNK VISSZA TÉGED IS,ÉS NAGYON KÍVÁNCSI VAGYOK(GYUNK)A KÉPEKRE ÉS A SZÜLÉS BESZÁMOLÓRA!(PIROSKA EZ RÁD IS VONATKOZIK!) :wink: :D

Nagyon jó.hoghy megvannak a babók!Gigamostmár csak tényleg érted izgulunk!Hacsak Pilla addig teherbe nem esik! :lol: :wink: :lol:

Lédi!
Nagyon édesek a csöpségek!!!!! :D :wink: A fogászattal én is így vagyok,deszerintem nagyon sokan!szégyen,de ez van!Főleg,hogy három gyerek van nem nagyon tudok így sem ugrálni.........! :roll: :oops: :? :evil: :cry: :cry:

Mali!
Köszi szépen már jobban vagyok,a helye még érzékeny,de ilyenkor ez normális!Észrevettem,hogy Anett is kicsit izgágább lett tőlle,főleg,hogy most mondod is!Majd az utolsó adagot megpróbálom 2 felé adni neki!Ugyis csak 2x kell adni 1 nap! :wink: :?

Pilla!
Örülök,hogy látjátok az alagút végét!Remélem mostmár sinen lessz minden!Tudom milyen rossz a bizonytalanság mi is benne voltunk!Addig a bank nem utalta az utolsó részletet amíg a tanács alá nem írta a Lakhatási engedélyt!ez volt Novemberben,és elhúzta az a tetű Tanács az aláírást(pedig kint voltak,látták,hogy lakható stb.)Így nem tudtunk beköltözni karácsonyra csak Január közepén költözhettünk be!Mivel az utolsó részletből akartunk butorokat venni,így ezért kellett várni!A Tanácsnak egy ro.....aláírása miadt nem tudtunk költözni! :twisted: :twisted: :twisted: Tetű helyzetek vannak! :oops: :oops: :twisted: :twisted: :cry: :cry: Bocsi!

Becsi!
Remélem Dorkának nem lessz komolyabb baja!Már én is rettegek,hogy Zsani mikor kezd el köhögni! :evil: :cry: :cry: :cry: :cry: :oops:

Csajok én még Roliról és Anettról nem is mutattam újszülött képet!Ha valakit érdekel!akit nem az csak görgesse át! :wink: :oops:
Roli 1 naposan!3850Gr/57cm
Kép
Anett 2 naposan!3850Gr/52cm

Kép
Zsani 2-3 naposan!3300Gr 52cm
Kép
Rolinál,és Anettnál nem volt még digi gépünk! :oops: :cry:
Sziasztok!Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Most hívott Jutta, de látom a hír már megelőzött.
Szóval jól vannak, hétfőn reggel indították a szülést és este 8 körül lett meg a baba. Könnyű volt Jutta szerint. Szerinte pénteken már jöhetnek haza. A többit majd ő elmeséli!!!!

GRATULÁLUNK !!!!

KépKép
tüccs

Jutta, gratulálok Dorkához, és minden jót kívánok Nektek!

Lányok, szépek a pocik! Hú Andi, nekem is megnyúlt kissé a köldökpiercingem helye.. akkor ne is számítsak rá, hogy valaha eltűnik..? :? Pedig már arra gondoltam, csináltatok egy újat, az majd eltakarja a kis heget ami maradt az előzőből..

Linda, mi van veletek? Jól vagytok? Hogy állsz a szakdogával?

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?