Új privát üzeneted érkezett!

Nani, azért inkább a 6x étkezést tartsd be.........bár nem tudom

Gina ment pü!
Vendég

Nani ez érdekes, hogy egy doki azt mondja, a met sokaknak étvégynövekedést okoz az elején...most nem érzem magam olyan idiótán. úgy látszik csak itt a topikon volt mindenki étvágytalan a mettől rajtam kívül.

holnap reggel nézetek egy éhomit, kiderítettem itt szembe a gyógyitárban megmérik 195 pénzért. és csak 2 perc séta, ha akarom kaja előtt és után is nézegethetem pár napig. tök jó.

Kép

Kép
rejo

Rejokám drága!

Micsoda örömök! :lol: :lol:
A fent leírt soraid igazolják, hogy vannak a mindennapi életünkben nagyon kis apró örömök! :lol: :lol: :lol:

Vígan megyünk tönkre és büdösen a hagymától... :lol: :lol:
Vendég

sziasztok!

Monee, figyu, tudom, hogy könnyű mondani, de TÜRELEM! Ne haragudj, ha megbántalak vele, de úgy érzem le kell írnom: Egyrészről Monácskának igaza van, egy "egészséges" házaspárnak se jön össze rögtön! Láttam egyszer egy doku filmet a fogantatásról, és a méhen belüli életről. Amennyi akadályon keresztül át kell vergődnie a megtermékenyült petének! Hát nem semmi! Szóval 1 évet adj mindenképpen magatoknak és a metnek, mielőtt azon agyalnál, hogy valami más se stimmel!
Másrészt, lehet, hogy jobb lenne, ha nem babás elfoglaltságot keresnél magadnak, mert tudatalatt az is stresszelhet. Járj el futni a férjeddel, menjetek moziba, vagy rendezzetek otthon maratoni film nézést, lehetőleg buta amcsi vígjátékokból és nem nyálas romantikus babás filmekből. Próbálj meg függetlenedni a babatémától. Bizonyos órákat leszámítva ne erről szóljon a napod!

Cici fájás! Úgy tudom, hogy a progi miatt kezd el fájni. Ez logikus is, hiszen nálam kb pé után kezdődik, és egyre jobban érékeny. A terheseknek, meg ugye extra magas lesz a progi, és eltart egy jó ideig.
Nálam egyébként változó. Van, hogy 1 héttel pé után, de van, hogy rögtön utána.
Most fogalmam sincs, mert a maratoni ciklus miatt fogalmam sincs mikor sikerült végre a pé, de ezek szerint mégis csak volt. :D
Próbálok majd egy csonka görbét felrakni, de leírom, mikor mennyi vot, és hőmérős lányok, elemezhettek!

Szóval 2 hete csütörtökön volt 36,3
szombaton 36,9
vasárnap 36,7
ma 36,5

Mensi előtt hány napig esik? Mert nekem már 2. napja 2 tizedeket.

(fertynek is sok már az 58 nap! 54-ig bírta, és új ciklust indított szombattól, görbét(?) ezért nem tudok felrakni, de nem sok képzelő erő kell ehhez a pár értékhez ;))

Tücsök, nem semmi, amin keresztül mentetek. Meg kérdezhetem, hogy hány éves vagy? Mert a MM-ben kb 22-25-re tippeltelek, tényleg nagyon filigrán vagy!

Rejo, nálam a 2000mg okozott étvágynövekedést! Mióta újra 1500-t szedek, teljesen kezelhető az éhségem.

Közben rájöttem, hogy a legideálisabb diéta tényleg a baba kor volt. 3 óránként etünk! ;)

Valakinek még akartam írni!

Ja, Nani! Próbáld meg, hogy először napi 7X, majd ha ezt megszoktad, napi 6X eszel.

Kép
mamint

Egyre terebélyesedik a kismami-részleg :D Gratulálok :D :D

Monee, te most a 2.cn-on vagy ugye? Tudom, hogy tegnap szóltál, hogy új ciklus (sajnálom :( ) de én a tickereden csak azt látom, hogy 0.cn, 28 nap mulva teszt.

Kép
krumplis pogácsa

mamint!
Aranyos vagy! :lol: Karácsonykor leszek 34!;-) A párommal Gimnázium óta együtt vagyunk, ő a másik felem, még mindig így gondolom, és nekem ez a legfontosabb, és szerencsére neki is! Egyébként szerintem is jobb nem babás témával foglalkozni, én pl. totál rákattantam a depis időszakomban a női magazinokra addig még fodrásznál sem vettem kezembe, most szintén így van, de az alatt a fél év alatt míg külön voltunk a párommal tök jól kikapcsolt!;-)
Vendég

Pogika! ha legközelebb készíted a táblát beletennél engem is? A korom fentebb elárultam, ma vagyok 23cn, Pest megyében tartózkodom a Met 2007.10.02-től (3*500mg a cél)

Köszönöm! :)
Vendég

MEGVANNAK A TESZTEK, HOLNAP POSTÁZOM!!!!!!!
A NÉNI A BOLTBAN MINDENKINEK SOK SZERENCSÉT KÍVÁNT!
:wink:
nem utánvéttel küldöm, bankszlaszámot rakok a borcsiba.

MONEE: MARADT 10 LH TESZT, NEM TUDNÁD AZT IS ELPASSZOLNI V KELL ESETLEG MÉG VKINEK? ÉS MÉG VÁROM KATIEE, SZISZA CÍMÉT!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

MEGSZŰLT A SÓGORNŐM, DU MEGYÜNK BABALÁTOGATÓBA. MÁR ALIG VÁROM!!!! :lol: :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinkeb, gratulálok neki!És szép és egészséges életet kívánok!
Vendég

czinkeb! Gratulálok! Jó babázást neked is!;-)
Vendég

ELKELT A MARADÉK 10 LH!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Köszönjük a gratulációt!
:lol:
Ők is 1 évet próbálkoztak, pedig mindketten egészségesek!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinkeb: Gratula Nekik! Sok örömöt a picihez!
Mehetsz majd babázni ;)

Hú, jut eszembe: Nem rég hétvégén (szept. utsó hétvégéjén) unatkoztam és képzeljétek el, akkor éreztem először, hogy babázni akarok a rokonoknál. Eddig kerültem a gondolatot is, de akkor nem tudom, miért hirtelen ez megváltozott, pedig akkor még nem is tudtam, hogy másállapotban vagyok... Nagyon fura volt...

Kép

Kép
bettica

bárcsak nálam is ez lenne! :wink:
csüt megyek dokihoz, mert még mindig nem jött meg. bár a teszt is negatív. kiváncsi vagyok mit lát az uh-val majd (mindig uh-zik). :shock:
bár majd ma este kipróbálom a vadi új extra érzékeny hcg tesztet. :wink: bár szerintem nincs baba. :cry:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinkeb: Ne légy pesszimista ;) Próbálj úgy tesztelni, hogy előtte pár óráig ne nagyon igyál, hogy kicsit töményebb legyen a vizeleted... Nagyon drukkolok ;) Hanyadik dpo-n is vagy?

Kép

Kép
bettica

én nem hőmérőzök. majd a mostani ciklustól akarok 1-2 hónapot hőzni :roll:
most már figyelem a tojcsit. talán a múlt héten volt is , de nem biztos. de hát ugye ez se mérvadó. azért elcsábítottam az én Piczinkémet, csak nem kötöttem az orrára, h miért! :wink:
szóval azt sem tudom ,h volt- e pé :roll: most vagyok a 37. cn-on :cry:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinkeb: Majd reggel mérj egyet, ha akarsz és akkor kiderülhet, hogy volt-e pé. Ha 36,6-36,7 felett lesz akkor jó eséllyel volt...

Kép

Kép
bettica

Lányok, megkaptam e-mailben az immunológiai labortól az eredményeimet, ahol van referenciatartomány írva ott mindenhol határértéken belül vagyok, és a lelt végén is az van, hogy normális...szóval, asszem ez jó hír! :lol:
Vendég

Pogika! Tiszta lütyő vagyok, most számoltam ki a 25cn vagyok! (gyanus volt, hogy ma reggel már barnáztam, de így stimmel) :oops:
Vendég

Tücsi: Ez tényleg jó hír! Bár azért gondolom, reménykedtetek benne, hogy találnak vmit, ami miatt nem sikerült eddig összehozni az utódot. Persze "csak" egy könnyen, gyorsan kezelhető bajocskát...

Kép

Kép
bettica

Bettica! nem! :lol: Mi abban reménykedtünk, hogy az lesz a probléma amit Tűű doki leírt, reméljük több probléma már nem lesz!;-) Még hátra van a genetikai vizsgálat, remélem ott sem lesz gond!
Vendég

Sziasztok!

Tücsi!

Gratula az eredményhez!

Czinkeb.!

Köszi az ügyintézést! :wink:
Írtam mailt!

Mamint!

Nem bántottál meg. :)
Esküszöm, végig gondoltam amit írtál. Tényleg.
De nem látom máshogy a dolgokat.
A napom kismillió teendői közül csak töredéknyi időm marad arra hogy a baba témával tudjak extrán foglalkozni. Vagy hogy szomorkodjak minden nap hogy nekünk miért nem sikerül. Korán kelünk, jövünk dolgozni, délután ezer felé megyünk, van amikor késő éjjel érünk csak haza. Van egy lányunk (aki ugyan nem az én lányom, de annak tekintem), egy félig kész épülő házunk amin még baromi sok teendő van, ott a háztartás, az autóversenyek nyáron. Nem tudom megmondani Neked mikor volt olyan utoljára amikor volt szombaton volt két órám leülni délután. Egy éve biztos nem volt. Ennyi program mellett nehéz lenne megoldani még plusz programokat, meg nincs is szükség rá, van bőven olyan ami el tudja terelni a figyelmem.
Én most azt gondolom hogy talán az áttörést az fogja majd hozni ha belenyugszok hogy hiába csinálunk akármit, majd csak akkor lesz baba ha ő akarja. Ez még sajna nem jött el... még tenni szeretnék érte hogy legyen.
Szerintem az igazi stressz nem most van, hanem akkor lenne ha még LH teszteznék is. Akkor lenne miért végig idegeskedni a 28 napot. :D De tudom hogy abból baromi görcsölés lenne uh inkább nem csinálom. Ilyenekre gondoltam amikor azt írtam előzőleg hogy vannak dolgok amire tudatosan figyelek. :)
Köszi hogy írtál nekem!

Pogi!

Igen, cn. 2. Nem tudom miért nem megy a számolás a vonalzón. :evil:

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Monee: én is állandóan emésztem magam és agyalok dolgokon, h miért pont velünk történik ez. sokszor vagyok depis.
a párom ilyenkor azt szokta mondani, h a baba akkor fog jönni, ha a mamája nyugodt és nem idegeskedik. :roll:
uh azóta igyekszem nem emészteni magam . ez kb 50 %-ban sikerül is, és a munkán abszolút nem idegesítem magam. :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok!

Vagyok, olvaslak is Benneteket, de annyira nem történik velem semmi...

A diétás dolgok nagyon jók, rengeteg hasznosat írtatok! És kiderült, hogy csomó dolgot nem jól csináltam... Tetszenek a minta-étrendek, adtatok egy kis támpontot!

Monee, most én sem megbántani akarlak, remélem nem is fogsz megharagudni azért, amit írni akarok. Egyetértek Maminttal abban, amit leírt. Lehet, hogy úgy érzed, hogy nem foglalkozol túl sokat a babatémával. De pl. a kismamanaci vásárlása nem ezt mutatja! Én úgy gondolom, hogy ilyen dolgokkal felesleges még inkább fájdítani a szívedet, stresszelni magadat! Ráérnek a kismamás és a babás dolgok majd akkor, ha itt lesz az ideje!
Egészséges párnál is egy évet mondanak! Türelem, bár tudom, hogy nehéz!
Nekünk Dorka spontán, simán összejött a fogigátló abbahagyása után, azt hittük, hogy pikk-pakk lesz kistesója is. Nos, mióta megvan, igazából nem védekezünk, január óta eszem a metet és semmi. Kicsit magamat is látom Benned, elején én is ennyire türelmetlenül akartam a babát, ennyire magam alá zuhantam minden hónapban amikor megjött. És aztán szépen lassan megtanultam örülni a normális, barnázás nélküli mensinek is, mert tudom, hogy javulok és hogy minden hónappal közelebb vagyok a babához!
Hidd el, lesz Neked is babád, de nem szabad, hogy minden hónapot ekkora tragédiaként élj meg! Magadnak teszel rosszat vele! Nézd meg a topikot, mindenki babásodik előbb-utóbb! Türelem! Jó úton jársz!!!

Mamint, mi újság, kopogtatott már Piri Nénje? Hőd ma milyen? Nekem amikor még mértem és szép pé-m volt, 2-3 napig is esett mensi előtt, pont úgy mint most Neked! Remélem, tényleg új ciklus kezdődik Nálad! :wink:

Czinkeb, köszi a teszteket! Én holnap elutazom anyukámhoz és vasárnap jövök haza, így majd hétfőn fogom utalni az árát!

Én csütörtökön megyek hsg-re, már most parázok tőle :? És azt mondták, hogy ebben a hónapban nagyobb az esélye a terhességnek - már ha átjárható vagyok persze. És elgondolkodtunk Apával, hogy ott az a majdnem teljesen érett petesejt, ami kap azért a röntgensugárból elég rendesen... Biztos hogy jó az, ha ilyenkor próbálkozunk?! Nem károsítja a röntgensugár? Vagy ilyenkor a mindent vagy semmit-elv alapján, ha baj van akkor nem lesz baba?! Tudom, hülye para ez is, de nem akarunk kockáztatni! Jövő hónapban úgyis Mágus!

Akinek nem írtam, mindenkinek pussz!

Kép

Kép
anyoooka

Anyóm, ha a sugár árt neki, nem marad meg, ha megmarad, akkor makkegészséges!!!!!!!!!Nagyon drukkolok!!!!!!!!Bacijaitok???Kikúráltad őket????????
Vendég

anyoooka!
A röntgesugár miatt ne aggódj, tényleg nagyon sokan lettek babásak a hsg-s hónapban (én természetesen kivétel vagyok, mert egy különleges kacsatojás vagyok! :P ) és mind egészséges baba lett! Szerintem ha a petesejt károsodna akkor már eleve nem tudna megtermékenyülni, vagy rosszul gondolom?! :roll:

Nyah, most meghallgattam a tegnapi rádióműsort (fent van a klub rádió honlapján), tetszett!
Vendég

Lafim, köszi! :lol: Tegnap még kúpoztam - lenne még 2 db, de nem akarom, mert akkor csütörtökön kész "csatatér" lesz ott bent :lol: Tünetmentes vagyok, Apa is beszedte a gyógyszert, remélem sikerült kiirtani a dögöt!
Túlzottan nem görcsölünk rá erre a hónapra, csak szegény Apjukom nehezen viseli a tilalmat, alig várja hogy péntek este legyen :oops: :P (tilalom a gombairtás miatt volt idáig)
Hunor baba hogy van? Vérnyomid? Cukrod?

Kép

Kép
anyoooka

Anyoo!

Ezek a dolgok nem fájnak. Nem csinálnám ha így lennének.
Ezen már réges régen túl vagyok. 2005 óta volt időm. :)
Nekem többet ártana ha tabut csinálnék a dologból. Láttam ilyenre is példát az ismerőseim közül, az sem volt jó.

Tudom hogy én kezdtem, de ez annyira felesleges hogy itt győzködjük egymást hogy: "deigen" - "denem". :lol: Úgyis mindenkinek igaza lesz. :lol: :lol:
De köszönöm Neked is hogy írtál! :D

Ma megyünk baba nézőbe.
Meglátogatjuk Kamilla királylányt, aki kb. 3 hetes. :D
Vettem neki egy tök ari babakönyvet, Lola a békával a főszerepben. Remélem tetszeni fog neki! :D

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Hi!

Anyooka!
Amikor nekem volt (februárban) átjárhatóságim (laparos), akkor mi egy ciklust az után kihagytunk. Most meg itt tartok... persze ez nem szentírás, h mindenkinek így sikerül!!!

Kép
lara26

Tücsi, Neked is köszi! Hülye parás tyúk vagyok... :? :roll:

Kép

Kép
anyoooka

Anyoka!
Nektek most a legfontosabb a HSG!
Azon egy percig se aggódj, hogy mi lesz a petesejt sorsa!
Egyszer filmeznek rövid ideig! Annyi sugár pedig nem árt!
Jobb lesz a kisugárzásod! :wink:
A másik dolog pedig, hogy HSG után egy párnapig célszerű nem szexualizálni!
Két napig vérezgetni fogsz! Vagy intenzívebben barnázni. Nekem 3 napig tartott a HSG napját is beleszámítva!

Ha pedig valami csoda fogytán mégis pont most foganna meg... :) Akkor az Isten is úgy akarta!
Tutti egészséges lesz!

Gondold el azt a sok nőt, akik a RTGben dolgoznak. Persze védik őket, de mégiscsak egész nap ott vannak.
És mindenki teherbe esik. Sőt! Egészséges babákat szülnek!

Egy szó, mint száz! Ezen ne parázz!! (még rímel is) :lol:
A következő hónap pedig Kaáli!

Viszont arra figyelj, hogy HSG előtt célszerű 48 órával elhagyni a metet, tehát ma már többet ne vegyél be, és legközelebb vagy szombat este, vagy vasárnap reggel vedd be!
Csak az óvatosság kedvéért!
OK?

Csütörtökön gondolni fogok rád!
És tutti átjárható vagy! :)
Pikk-pakk túl leszel rajta! :)
Vendég

Jaj, hol vagy te a parától, tudnék mesélni hosszú pályafutásom alatt milyen paragyárosokba futottam!;-)
Vendég

Monee!:D
Én 2005 februárban vettem egy nagy kódexet, Kismamák nagy könyve címmel, mivel sikerült a jogsim elsőre és lassan jöhet a baba.
Szerintem nem gáz, h megvetted a nacit.

Kép
lara26

Csatlakozom Larához!!!
December lapar, január met, február hsg, március 30. utolsó mensi, április baba....

Szegény Apód.... :oops:

Cukor tökéletes, T. doki agyondícsért és nem kell hetente vérvételre mennem csak havonta egyszer, a vérnyomim 135/80 a legmagasabb, de T. szerint ez is tök normális, de azért szedjem a bogyóim tovább (met, vérnyomi csökkentő...) és nincs ellene a metnek, mert látja, mennyire használ!!!!Ennek tök örültem na meg az agyondícsérésnek.....3 kiló pluszban vagyunk, de ez még nulla, hisz 3 még korábban lement, ez jött vissza.
Vendég

Kavicska fetrengek a röhögéstől: "Jobb lesz a kisugárzásod!" ez nagyon cool! :lol: :lol:
Vendég

Köszönöm, lányok, megnyugtattatok! :wink:

Kavicska, azon a mondaton én is nagyon jót röhögtem! :mrgreen:
A metes tanácsodat pedig megfogadom! (valami olyat ettem amit nem kéne és most ánuszon át pisilek, legalább kicsit megnyugszik ez is...) És a próféta szóljon Belőled! Köszi a drukkokat!

Lafim, örülök neki, hogy minden rendben van! A 3 kiló pedig semmi! Azért csak nő Hunor is ott bent + magzatvíz, méhlepény, stb. Pocidra annyira kíváncsi vagyok! Kérek kééépet!!!! :wink: :lol:

Kép

Kép
anyoooka

Jajjjj, már annyian kértek, én meg lusta vagyok fotózni.........nem merem megígérni........ :oops:
Vendég

Naaaaaaaaaaaaaa..... Légyszilégyszilégyszi!!!!!! :wink: :lol: Kérd meg TeApát hogy csináljon a fiáról egy sztárfotót!

Kép

Kép
anyoooka

jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó meg próbálom megígérni............
Vendég

Monee!
Ezt te érzed!

Én kb az elmúlt másfél évben összegyűjtöttem néhány kismama ruhát, hogy milyen jó is lesz az, ha majd nyáron nagy hassal tolatok! :shock: Csak azt nem értem, honnan vettem a nagy hasat pont nyáron! :lol:
Naná, hogy semmi téli göncöm nincs!

Tavaly októberben vettem egy Szóptatós könyvet is!
Egyszerűen éreztem, hogy meg kell vegyem. Éreztem, hogy jót tesz a lelkemnek ha megveszem! Rejoka egyet is értett velem. :)
Aztán utána már semmit...

Cuppp!

Lafika!
Csinágassatok a pocakodról képeket, mert később nagyon fogod hiányolni, hogy nem csináltatok!
Én a 4+4 óta minden héten csinálok fotót. Reggel éhgyomorral! (akkor kisebb). (De ennek csak most van még jelentősége, mert ha már nagy nagy lesz a pocak, nem fog osztani és szorozni a kaja a gyomromban! )
Kivétel a három hét szabi volt! :)
Vendég

Kavicska, akkor kérünk is belőle! Kíváncsi vagyok, mekkora a pocid! :wink:

Kép

Kép
anyoooka

Anyoka!
Csak neked! :wink:

4+4 Kép16+4 Kép

kavics
17+0
Vendég

Kavicska, szééép! Növöget ám! :lol: :lol: :lol: És mindjárt félidős vagy! Iszonyúan rohan az idő!

Kép

Kép
anyoooka

váááááááááooooooooo! micsoda poci!
izgi a fotókat összehasonlítani, h nő a kis pocaklakó! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Köszönöm a pocakdicséretet kisbabánk nevében is! :D

Igazából nem is venném észre, de a fényképek önmagukért beszélnek.

A párom a hétvégén már Kispocakosnak hívott! :roll: :lol: :lol:
Vendég

Kavics, miből gondolod, hogy a nyári kismama ruhákra nem lesz (egyszer) szükséged?! ;)

Anyoo, drukkok mennek csütörtökre!!! És aztán mindent bele! Ez a hónap a Ti hónapotok!

Hőm érdekesen alakul, ma ismét emelkedett! 36,8!!! :shock:
Én ezt nem értem! Egyedüli magyarázat, hogy most is hőemelkedésem van. Így viszont fabatkt sem ért a hőmérőzésem. :(
De én arra tippelek, hogy vagy most pénteken, vagy jövő pénteken jön meg.
Ugye mensi közben nem UH-znak?

Ha sikerül az UH, akkor 3,5 év után lesz megint vélemény a pf-imről. Kíváncsi vagyok változott e valami.

MM-ben lehet normál vérképet nézetni, vagy csak hormonokat?

Kép
mamint

Mamint még pisit is lehet!!!!!!!!!Bármit.
Vendég

Köszi Csajok a válaszokat!
Megpróbálom úgy, hogy napi 7x eszem, aztán csökkentek napi 6-ra. :? Ha délelőtt dolgozom, muszáj a tízórai mellé mégegyszer ennem, mert kótyagosnak érzem magam.A délutánt jobban bírom.
Kavics, jó a pocika!! :)
Lafi, de szívesen leutánoznám a "bebabásodásod" ! :)
nani72

Sziasztok lányok!

Már egyszer ezer éve írtam ide, de azóta mindig csak olvasgatok. PCOS vagyok én is és Metformin tulajdonos 2007.10..06.-tól. :lol:
Nagyon boldog vagyok, hogy végre szedhetem, már annyira vártam, hogy felírja az endokrinológusom. Nagy nehezen, de megtörtént. A mellékhatások azért vannak, de ezt sem bánom annyira.
Csak ezt a tényt szerettem volna Veletek közölni.
Üdv Mindenkinek! fandi
fandi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?