sziasztok!
Monee, figyu, tudom, hogy könnyű mondani, de TÜRELEM! Ne haragudj, ha megbántalak vele, de úgy érzem le kell írnom: Egyrészről Monácskának igaza van, egy "egészséges" házaspárnak se jön össze rögtön! Láttam egyszer egy doku filmet a fogantatásról, és a méhen belüli életről. Amennyi akadályon keresztül át kell vergődnie a megtermékenyült petének! Hát nem semmi! Szóval 1 évet adj mindenképpen magatoknak és a metnek, mielőtt azon agyalnál, hogy valami más se stimmel!
Másrészt, lehet, hogy jobb lenne, ha nem babás elfoglaltságot keresnél magadnak, mert tudatalatt az is stresszelhet. Járj el futni a férjeddel, menjetek moziba, vagy rendezzetek otthon maratoni film nézést, lehetőleg buta amcsi vígjátékokból és nem nyálas romantikus babás filmekből. Próbálj meg függetlenedni a babatémától. Bizonyos órákat leszámítva ne erről szóljon a napod!
Cici fájás! Úgy tudom, hogy a progi miatt kezd el fájni. Ez logikus is, hiszen nálam kb pé után kezdődik, és egyre jobban érékeny. A terheseknek, meg ugye extra magas lesz a progi, és eltart egy jó ideig.
Nálam egyébként változó. Van, hogy 1 héttel pé után, de van, hogy rögtön utána.
Most fogalmam sincs, mert a maratoni ciklus miatt fogalmam sincs mikor sikerült végre a pé, de ezek szerint mégis csak volt.
Próbálok majd egy csonka görbét felrakni, de leírom, mikor mennyi vot, és hőmérős lányok, elemezhettek!
Szóval 2 hete csütörtökön volt 36,3
szombaton 36,9
vasárnap 36,7
ma 36,5
Mensi előtt hány napig esik? Mert nekem már 2. napja 2 tizedeket.
(fertynek is sok már az 58 nap! 54-ig bírta, és új ciklust indított szombattól, görbét(?) ezért nem tudok felrakni, de nem sok képzelő erő kell ehhez a pár értékhez
)
Tücsök, nem semmi, amin keresztül mentetek. Meg kérdezhetem, hogy hány éves vagy? Mert a MM-ben kb 22-25-re tippeltelek, tényleg nagyon filigrán vagy!
Rejo, nálam a 2000mg okozott étvágynövekedést! Mióta újra 1500-t szedek, teljesen kezelhető az éhségem.
Közben rájöttem, hogy a legideálisabb diéta tényleg a baba kor volt. 3 óránként etünk!
Valakinek még akartam írni!
Ja, Nani! Próbáld meg, hogy először napi 7X, majd ha ezt megszoktad, napi 6X eszel.