Sziasztok!
Nők
Köszi a névdicséretet
Nem csodálom, hogy nem nagyon láttál még itt engem, még nagyon új vagyok (ami az írást illeti), olvasó üzemmódban voltam idáig. Most novemberben lesz az első lombikunk, elkezdtem szedni ebben a ciklusban a fogigátlót. Kiskatona probléma miatt kell a lombik.
Fanni
Éljen a kipukkadt ciszta, ügyesek voltatok!
Angel
Mennek a babaragacsok! +++++++++++++++++++++++++++++
Igen, elkezdtük, szedem a fogigátlót. Remélem szépen leáll a peteérésem, újrabootoljuk a rendszert.
Lenne is ezzel kapcsolatban egy kérdésem. Okt 31-én megyek uh-ra, hogy megnézzük hatásos volt-e a fogigátló. Ha igen, akkor aznap már nem kell bevennem a bogyót. Utána kb. hány nap múlva jön meg? A szurikat pedig hányadik ciklus naptól kell szúrni? Azért kérdezem, mert 31-e után pont jön egy 4 napos hétvége, lehetséges, hogy már a hétvégén el kell kezdeni a szúrkálást? Mennyire körülményes beszerezni a szuris gyógyszereket?
Kisfóka
Vigyázz Picifókára
Jövő hét csütörtökön már 6 hetesek lesztek, ugye?
Cocamami
Növesztgesd szépen a kisröfit
Véda
Drukkolok, hogy sok szép érett tüsződ legyen! Hajrá a fiúknak is, sikeres egymásra találást kívánok nekik! Most pungálnak! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nyuszipuncs
Gratulálok a kis fütyishez
Pihenjetek sokat!
Baba +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Drukk csütörtökre, hogy jobb legyen a vérvétel eredménye! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Sannah
Drukk, hogy a nagy rakás sz...-t már ne neked kelljen ellapátolni! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ebba
Mennek a drukkok, hogy sok szép tüszőt növeszgess! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Tobi
Drukkolok hogy előkelő helyet kapjatok Krizsa dokitól. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Egy szép koratavaszi időpontot pl.
Sziasztok
B.Ági