Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Laura,
angyon szorítunk Nektek maKépKépKépKépKépKépKép!!!

Zsuzsi,
szerintem nem vagy rossz anya, hogy hagytad sírni Dórit. Hanga is szereti nyugtatónak használni a cicit, de hisztire én már nem adom neki. Hajnalban cicizik egyet (kb. 6 óra körül), aztán visszaalszik. Ébredéskor nem forszírozom a dolgot, van, hogy nem is kér. Esetleg a du-i alvás közben is van egy....meg este lefekvéskor. Ja, és Hanga is vetkõztetKép, és kiabál, hogy cici-cici-ciciKép. Az utcán isKép.

Most mennem kell.

Szila
szila

Sziasztok!

Laura!
Nagyon szorítok Nektek, hogy minden rendben legyen!Kép
DRUKK!Kép Kép Kép

Szila!
Látom, Te is koránkelõ vagy!Kép Nálunk kb. 1 hete Zsani 7-kor kipattan az ágyából és kezdõdik is a napunk.Kép

Pussz
Szilvi + Zsani + Kép
sztigris

SZilvi! Én még nem is gratuláltam ZSani kistesójához! Úgyhogy most megtezsem: gratula és KépKépKép Mikorra várható?

Laura! Drukkok!!!KépKépKép

Én is koránkelõ Kép, már mostam, mosogattam, fõztem, szoptattam, fürödtem - és még hajnal van mindig KépKépKép

Márti+Ármin+Vilka
márti

Sziasztok!

Most csak a lényeg, majd jövök délután:

Laura! Kép Kép Kép Kép Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Márti!
Hát nem semmi, mennyi mindent csináltál már ilyen korán reggel! Hogy bírod? Vagyis inkább ezt csinálni kell és kész.
Köszi a gratulációt! Épp aznap VilkáztálKép, amikor szint vallottam.Kép Az orvosom korongja szerint január 23, de majd jövõhéten az UH után biztosabbat tudok mondani.

Pussz
Szilvi + Zsani + Kép
sztigris

Laura,

én is sokat gondolok RÁTOK! És szorítok ezerrel! KépKépKépKépKépKépKép

Márti,
én irigykedek a maratoni szopikért. Olyan jó lett volna, ha Sára is szopizik még, mikor Máté megszületett! Kép

Solya
solya

Laura!

Akkor most már idõben drukkolok nektek!KépKép

puszi

Tikk
tikk

Sziasztok!

Danimama!
Megneztem a profilodban levo kepet, nagyon aranyos nagy fiu mar Dani Kép

Bogancsi!
A profilodban a montazsod is nagyon jo. Mennyire hasonlitanak a lanyaid egymasra Kép Buszke lehetsz a csaladodra Kép
Munkahelyedhez a drukkok mennek! KépKépKép

Szila!
Nem csodalom, hogy imadod. Biztos nagyon edes volt ahogy mondta hogy szeretlek neked. Ezek a legszebb dolgok a vilagon

Marti!
Nagyon ugyi Armin, igazi nagy teso, es Vilka is gyonyoru.

Dzsili!
Sajnos nem tudom mit mondjak. Kép Kivanom, hogy minnel elobb talalj valami megoldast.

Zafi!
Gratula a vizsgadhoz!

Laura!
Sok-sok Drukkkkkkk!

Minden gyerkocot megneztem, akit lehetett a profilokban. Kép Mindenki nagyon szep, es hogy rohan az ido.... Milyen nagyok mar mind!!!!

Madike is rajott a felmaszosdira. Van a Fatusnak egy kisebb szekecskeje es ha veletlenul nyitva hagyja a szobajanak az ajtajat, a Madi rogton kihozza a szekecsket es mar nincs elotte akadaly. Mindenre felmaszik. Tehat figyelni kell, hogy ne keruljon a kis szekecske kozelebe Kép Es alma maniaban szenved Kép Imadja az almat, de csak egeszben, nem szereti ha megpucolom es feldarabolom neki. Igy csak jol megmosom es o mar harapdalja is. Naponta akar ket almat megeszik Kép

Andysj
andysj

Laura!
Egész nap rád gondolok!!!!!! DRUKKDRUKKDRUKK!!!!!!!!!!!!!!!!

Szila!
Szombaton elkezdtem ám a keresztszemes hímzést, eszméletlenül élvezem, és elég jól haladok. Bár elég bonyolult a kép (tulipános csendéletKép) Te most mit hímzel?

Tényleg, emlékszem SZilán kívül még valaki hímez, Zsuzsa?? Vagy Szilvi?

Doncinak jön az elsõ rágófogaKép már az egyik csücske kint van. Mindent rág, töm a szájába, és a keze szinte mindig ott van bent. SzegénykémKép De az éjszakáink így is szuperek még mindigKép Általában 8-kor kelKép 11 órás alvás után, ugye elhiszitek?Kép

Puszi, megyek teregetni.
Nyuszimanó (24.)
nyuszimano

Ja még annyit, hogy:

Márti!
Hogy bírod? Nagyon fárasztó? Csak hogy lelkiekben mire készüljek?? Kérlek mesélj, meg adjál tippet, mit hogyan tudsz megszervezni, összeegyeztetni, hogy szeptemberig el tudjam valamennyire sajátítani! LégysziKép

Puszi: NYuszimanó
nyuszimano

Sziasztok!

Tudtok valamit Lauráékról??? Nagyon drukkolok neki, hogy minden simán menjen és rendben legyenek!!!

Köszönöm mindenkinek a drukkokat: a melóhelyemen nagyon rendesek voltak. A nagyfõnök csak pénteken lesz és utána kapok majd választ a bejelentésemre, azaz a jövõ héten. De mindenki nagyon nagy lelkesedéssel vár vissza. Tomi pedig angyali volt: jó, szófogadó, kedves, mosolygós és vidám. Mindenkit levett a lábáról Kép Az osztrák jogász közölte, hogy bármikor eljön hozzánk bébiszitternek Kép
Zsófinak sikerült ma délelõtt a rutinvizsgája!!!

Apa viszont egész éjjel nagyon rosszul volt Kép Belázasodott, fájt minden része. Ma fél 9-ig aludt, aztán bement melózni, merthogy tárgyalása van. Grrr... A titkárnõjét felbéreltem, hogy legalább az üzemorvosukhoz küldje már el, ha nekem nem hajlandó. Na, remélem, "csak" vírus. Viszont Tomit próbálom elzárni apjától, na, ez már nehezebb...

Márti: annyira szép Vilka!!!!!!!!!!

Sok puszi: bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Kedves Osztálytársak és Anyukák!

Június 3-án volt az Osztály 1 éves.Kép Úgyhogy ebbõl az alkalom köszöntünk mindenkit és kívánjuk, hogy még sok idõt töltsünk el együttKépKépKépKépKép.

És akkor ide betenném a tablóképünket isKép:
Kép

Legyen szép napotok!Kép

Laura: hajrááááááááááááááááááááááá!KépKépKépKépKépKép drukkKépKépKépKép

Szila és Hanga
szila

Sziasztok!

Laura és családja!
Nagy-nagy drukkok mennek a picihez, biztosan minden rendben lesz, most ez a legfontosabb! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Írjatok hogy mi a helyzet!

Norci
Már múltkor is akartam írni nekd, de kimaradt, hogy nagyon kedves volt tõled hogy megemlítetted a Kelenföldes talit, de értünk azért ne szervezzetek át mindent mert tudom, hogy hol itt hol ott vagytok, pont azért hogy mindenkinek elérhetõ legyen valamelyik helyszín. Azt viszont megköszöném ha felhívjátok a figyelmem arra, hogy mi hol van mert nekem a "Bikás" nem sokat mond. Mindenesetre jól esett!

Andysj
Képzeld Napoocska is almázik. Eddig nem volt hajlandó megenni, de motanában már szabályosan zabálja, mondjuk õ hámozva és szeletelve.

Márti
Köszi Kép
Úgy látom, bár nagyon fárasztó a két kicsi, de szerencsére élvezed a babázást ennek nagyon örülök!KépKép
Jó hogy van segítséged, a gyerkõcök édesek de ezt már írtam amikor megnéztem Vilkát a topicotokba!

Zsuzsi
Már beszéltem anyuval, csak az a gond, hogy õ úgy van vele, hogy apu is nehéz esett/ ez biztos totál Laci csak idõsebb/ mégis kibírta...
De.. tegnap vigyázott a lánykámra amíg locsoltam a háznál!

Napsiról:
Mostanában az egyik kedvence a gurulós székemet tologatni, hátra is elõre.
Õ most is formabontó nem ki mászott a kis ágyába hanem be!
Az ágya mellett van az ülõgarnitúra, fel mászott megkapaszkodott a kiságy végében átrakta a lábiját így ült az ágy tetején majd belehuppant!tetszett neki csak az nem hogy nem tudott ki jönni.Pont láttam az egészet majd szívbajt kaptam, olyan kis maki mint a Mátém!

Ma meg ki ment a bokám!
Most itt ülök befáslizott lábbal fáj rendesen,de ha a Laci nem fáslizza be mozogni sem tudnék!
Kivételesen együtt mentünk be a faluba vásárolni még ez a szerencse mert rosszul léptem, aztán akkorát visítottam hogy még a boltból is kijöttek, ha ketten vagyunk Napoccsal nem tudom hogyan jövünk haza.

Persze én csinálok ebédet meg teregetek alig tudok rá állni a lábamra, de lagalább kedvesebb hozzám!

Mégegyszer köszi mindenkinek aki írt nekem kedves sorokat nem tudok mindenkinek válaszolni mert Napocs fel kelt!

Pussz: Dzsili
dzsili

Márti!

Lesz Vilkának is osztálya? Vagy friss baba lesz? Kép

bogancsi,
gratulálok a fiadhoz (jelen esetben Tomi) a lányodhoz (jelen esetben Zsófi) jobbulást a párodnak (nincs jelen esetben, ill. csak ez van! Kép) És szurkolok a pozitív válaszhoz!

Mondd, Juli lányod mindig ilyen kófic, mint a képeken? Tündéri, ahogy kihúzza magát! Kép Szép kis csajszik! Vigyázz rájuk! Kép

Nyuszimanó!
Elhiszem, hogy ilyen jól alszik Donci! Kép Ugyanis szerencsére nálunk is van egy hétalvó! Kép

Laura, még mindig sokat gondolok rád! Vajon hogy vagytok? Mit küldjünk, fájást vagy pihit? Mindegy, konvertálj, én küldök: KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Solya
solya

Sziasztok!

Szila! de jó! Kép Nekem már mindenképpen szép a napom, hivatalosan is meg van az eredmény: SIKERÜLT A NYELVVIZSGÁM!!!KépKépKép Köszi a drukkokat és a megelõlegezett gratukat!Kép

Laura! Ugye Nektek is szép napotok van!!!KépKépKépKépKépKép

Bogancsi! Férjnek gyógyok!KépKépKép

KÉpzeljétek, berendeltek a melóhelyemre! El nem tudtam képzelni, mit akarnak, erre kiderült, hogy prémiumot kaptam!Kép Azt nem tudom, mire, mert ugye tavaly egy percet sem dolgoztam, de szívesen elfogadtam a money-tKépKépKép!!!

Zafi
zafi

Nyuszimanó!

Én is hímzek, bár még csak most vetettem bele magam, a tanulás miatt eddig nem volt idõm!

Zafi
zafi

Zafi,
gratula a vizsgádhoz!!!Kép Tudtuk mi, hogy sikerülni fog!Kép
Én is ilyen munkahelyet akarok!!!!!!!!!!Kép Most meg a hímzésre fogsz rákattanni esténkéntKép. Én tiszta lázban vagyok, hogy megvegyem a fonalakat a mintához. Anyáéknál veszem a piacon, eddig ott a legolcsóbb: 45 forint.

Nyuszimanó,
én most egy méhecskés-vakondos párnába fogtam bele, a Modern Keresztöltés c. újságban van benne, megpróbálom majd beszkennelni és elküldeni neked.Kép És igen, Zsuzsa hímez mégKép. No meg Danimama isKép.

Szila
Szila

Laura!
Szorítunk! Mi lehet veletek??? jaj, úgy izgulok.Kép

Andi: lehet, hogy igazad van szopi ügyben, csak néha már olyan jó lenne, ha rendesen enne Dorka és napközben engem is hagyna békén. Bár én csak 3 hónapig szopiztam, de anyám szerint is legalább 6 éves koromig nagyon ragaszkodó voltam, legszívesebben visszabújtam volna az anyámban. Lehet, hogy Dóri is ilyet érez.
Zsófi mikor hagyta abba és hogyan?

Dzsili:lám egy szerencsétlen balesetben is lehet valami jó! pihenj, amennyire tudsz és használj ki mindenkit segítségnek!
de anyukád, azért akarhatna neked jobbat, nem ?

Szila: és lesz majd 10 éves osztálytalálkozó ?

bogancsi: szegény apa Kép olyan rossz betegen elengedni õket munkába... Zsófinak nagy gratuláció, ügyes lány! milyen autón tanul és hol? Tomira ki fog vigyázni, ha te visszamész dolgozni?

nyuszimanó: akkor a pocaklakód már régen ugrándozik? Nem is mondtad, hogy mikor kezdett mozogni! Képzeld az én férjem is el kezdett keresni munkát Finnországban, majd meglátjuk mi lesz belõle, eddig csak egy telefon volt, de akkor a finnek keresték a férjemet. Mi nyítottak vagyunk, úgy látom férjem egyre jobban újból kiszeretne menni és leginkább Északra, Németországot már ismerjük.

Andysj: jaj de jó, hogy Madike ennyire szereti az almát! Dorkával annyit szenvedek, hogy egyáltalán valami gyümit egyen. reszelve, darabosan, kompótnak, sehogy sem jó a lánynak. Te hogy nevelted rá Madit???

Szilvi, Nyuszimanó, cory, Henke: ti akarjátok tudni elõre, hogy milyen nemû lesz a kistesó??? Én egyik oldalról kiváncsi lennék, milyen egy olyan szülés, ahol nem tudom elõre, hogy ki is jön ki, de a másik oldalról, pedig nem bírnám ki és olyan jó volt már pocakosan is megnevezni a pocaklakót!

Üdv: zsuzsi
(Dóri már 2-szer aludt, igaz csak fél órákat, de ilyet nem sûrûn csinál, remélem nem beteg, nincs étvágya, egy pici hõemelkedése van)
zsu26

Zafi!

HATALMAS GRATULA! KépKépKépKépKépKép
Solya
solya

Szila: húúú valaki itt a neten felajánlotta, hogy tök olcsón tud szerezni fonalat, kb. 27 Ft,-ért, mert ez nagyker. Utána kellene nézned!
Sok sikert!

Zafikám: mondtam, hogy IQ-ból lenyomod ezt a nyelvvizsgát Kép! Most már elõjött az önbizalmad???Kép Gratulálok! Neked is a diplomához kellett?

Most tapasztalom, milyen ha a gyerek alszik napközben. Ég és Föld a különbség: nyugalom van, rend van, van ebéd, kimostam, elmosogattam, nyugodtan ehetek, jaj lányok, de irigylem azokat, akiknél ez mindig így van!!!Kép De remélem Dorka nem betegség miatt alszik, hanem csak kíméli az anyját! Inkább, akkor legyen megint nemalvó!Kép

Üdv: Zsuzsi
zsu26

Sziasztok!

Ma már annyiszor volt rám utalás, hogy meg kell, hogy szólaljak.

Zsuzsi!
Én voltam az a fonalas "néni", Szilával már beszéltünk is róla. De nem baj, ha így számontartod,sõt köszönömKépKép, ha valakinek kell szóljál nyugodtan, változatlanul fennáll az ajánlatom.KépKépKép

Nyuszimanó!
Én hímzek nagy lelkesen, meg kötögetek is, akár megrendelésre is. Épp most csinálok egy modellt, amit nagyon szeretnénk eladni külföldön. Jut eszembe, ha valakinek van ismerõse nyugat felé, aki szívesen foglalkozna minõségi kötött áruk eladásával az szóljon nekem, mert akkor küldök képet, amit lehet mutogatni.

Zafi!
Gratulálok a nyelvvizsgádhoz.KépKépKép

Dzsili!
Gyógyítgasd a bokádat.KépKépKép

LAURA!!!!
Kettõben vagytok már? Mi van veletek? Drukkok mennek még.KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Sziasztok!
Zsuzsa

beababa

Zafiiiii! KépKépKép Nagyon gratulálok a nyelvvizsgához! HUrráááá! KépKépKép

Laura(apuka)! Mi van veletek??????? Ugye, minden OK? KépKépKép

ZSuzsi! Nehogymá' megköszönd, hogy jövök Kép, olyan, mintha egy alkoholistának köszönnéd meg, hogy leült veled is egy pohárra KépKépKép Ha nem lennétek, nehezebben (sokkal!!!) bírnám a gyûrõdést!

Solya! Én is örülök, hogy szopizik Ármin, szeretném, ha Vilka is szopizna kb. 2 évig - de attól még fárasztó, hogy pihi nélkül hol az egyik, hol a másik gyerek lóg a mellemen, esetenként egy-egy Kép Mire mindketten aludtak, úgy éreztem, ha még vmi csak hozzáér a mellemhez, nem állok jót magamért Kép Szerencsére ez elmúlt Kép (egy nagy bõgés és Andrással való beszélgetés után)

Ármin azt mondja: gyagya A hangyákat nevezi így! KépKépKép És mondja azt is: kukk, szia, valamint hosszú és komoly szónoklatokat tart egy általunk ismeretlen nyelven Kép Gesztikulál is hozzá élénken. nagyon aranyos! Úgy általában is az! Kép A babának néhányszot mondta már, hogy pápápá Kép, de rögtön megérti, ha mondjuk, hogy a baba nem megy el sehová, és utána megsimizi! Kép Ma adott neki egy pelust, mikor sírt, méghozzá tényleg Vilka csomagjából Kép SZerintemn meg fogja szeretni hamarosan! KépKépKép

SZila! De jó, hogy te így számontartod az évfordulókat! KépKépKép És az is, hogy egy éve mûködünk! Kép Istenm éltessen mindnyájunkat a már létezõ és a leendõ babácskákkal együtt!

Márti+Ármin+Vilka
márti

Sziasztok!

Zafi!
Gratula a nyelvvizsgához!Kép Bocsi, ha már írtad, de milyen fokú és milyen nyelvbõl tetted le? Dejó melóhelyed van! Eddig engem csak 2x kerestek telefonon, de korántsem valami juti miatt, hanem szerették volna, ha visszamegyek dolgozni.

Szila!
Milyen figyelmes vagy, köszönjük!Kép Igaz mi ellógtuk az elsõ félévet az osztályból, de már behoztuk a lemaradást!Kép

Márti!
Iriggyelek ám a 2 szopizósért ám!Kép Biztos fárasztó lehet, de minél tovább szopiznak annál jobb. Tényleg Ármin rögtön kéri, ha meglátja a szopizós Vilkát?

Zsuzsi!
Zsaninak sincs ma étvágya, így ebédre is csak üres kenyeret volt hajlandó enni gépsonkával. Vagyis a gépsonkához idõnként benyomott egy kis kenyeret is.Kép Szerintem ez a meleg lehet az oka, én sem kívánok most sokmindent.
Zsanival minden UH-nál megkértem az orvost, hogy ha látja se mondja el a nemét. Zsaninál a mûtõben megkérdezték tõlem, hogy mire számíthatnak kisfiú vagy kislány? Nagyon megörült mindenki, amikor közöltem velük, hogy még nekünk is titok!Kép Tomival mi úgy vagyunk ezzel, hogy igazi meglepetés az, amikor csak a születéskor derül ki a pocaklakó neme. Azt nem mondom, hogy könnyû volt kibírni ezt 9 hónapig, de mindenkinek csak ajánlani tudom! A kistesónál még izgisebb lesz kivárni, de állunk elébe!Kép

Pussz
Szilvi + Zsani + Kép
sztigris

Sziasztok!

Csak annyit akartam írni, hogy mégis van remény Magyarországon, hogy a bürkoráciát meggyorsítsuk!
Képzeljétek interneten keresztül kértem a régi lakásunk telefonátírását, és már válaszoltak is Kép
Telefonon, bankoline-on keresztül kértem meg a bankomat, hogy a közüzemi számlák utalását törölje, ez is sikerült!
Az Elmûnél is telefonon rendezhetem az egész átírást és lemondást!
Annyira jó! Már elõre féltem, mennyi helyre kell majd mennünk Dórival a nagy hõségben! Erre míg a kisasszony rendkívüli módon aludt, én mindent elintéztem.
Mindenkinek ajánlom ezt a módját az ügyintézésnek!
A gázóra állását is minden hónap elején szoktam faxolni számítógéprõl, még jó, hogy írom nektek, mert most elfelejtettem. Kép

Na üdv:Zsuzsiék

Laura!!!!!! Hajrá, most már biztosan nagyon közel vagy Toncsi megszületéséhez!Kép Gondolunk Rátok!!!!
zsu26

Zafi
Gratulálunk a nyelvvizsgához!KépKépKép Most már végre egy kis kikapcsolódásra is jut idõ.Kép

Laura
Ugye már megvan a baba?

Zsuzsi
Én a szopival pont úgy vagyok mint te. Fogalmam sincs hogy csináljam a leszoktatást, drasztikus meg nem akarok lenni Petivel.

Szila
Milyen klassz, hogy már 1 éve írogatunk ide!Kép

Bevallom, kicsit rosszul esik, hogy ezen a montázson nincs rajta Petim.Kép

Üdv: Gorsi
gorsi

Laura!
Mi van már???? Tûkön ülök!!!!!!!! Ugye kibújt már Toncsi?

Puszi: NYuszimanóék
nyuszimano

Zafi: gratulálok a nyelvvizsgádhoz Kép

Laura: mi a helyzet???

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Zafi! A nyelvvizsgádhoz gratulálok! Kép Sárga vagyok az irígységtõl, nekem soha nem fog sikerülni, amilyen nyelvi-zseni vagyok. Kép

Dzsili! Hallottam valahol egy olyan elméletet, hogy tudat alatt az Apánk az elsõ szerelmünk, és mindig olyan párt választunk, aki rá hasonlít. KépKép Az én elsõ férjem is csupa Apám volt. Kép
Sokat gondoltam rátok, és még egy kérdés megfogalmazódott bennem. Azon gondolkoztál már, hogy mióta lett ilyen a férjed? Gondolom, hogy hozzá se mentél volna, ha már a kezdet kezdetén is ilyen, és 3 gyereket se valószínû, hogy szültél volna neki. Na jó, tõle. Kép Szóval talán ha azt ki tudnád bogozni, hogy mikor kezdett megromlani a kapcsolatotok, akkor könnyebb lenne azt is kitalálni, hogy mitõl.
Bokádra gyógy-hegyek KépKépKépKépKépKépKép. Még jó, hogy nem voltál egyedül Napsival! Ládod, a Lacik se reménytelenek, csakhát tõlük ritka kincsként kell örülni a legapróbb gesztusoknak is. KépKép

Laura! Drukk-drukk-drukk!!!! KépKépKép

Tegnap azt hallottam a HÉV-en, hogy ha a GYED letelik, és megkezdem a GYES-t, utána hiába születik a harmadik évben esetleg majd kistesója Lacikának, már nem lesz se TGYS, se GYED, már csak a GYES-re leszek jogosult. Tényleg így van? Tudja valaki?

Még egy kérdés: valamikor régebben olvastam itt a Babaneten, hogy van valahol egy olyan hely, ahol soron kívül is lehet útlevelet csináltatani. Nem tudtok errõl valami pontosabbat? Ennyi infó alapján képtelen vagyok visszakeresni. Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

GOrsi,
mivel nem én készítettem az osztályképet, csak bemásoltam ide az archíból. Szörnyen sajnálom, hogy lemaradtál róla, ezért most javítottam a képen.

BMárti,
szerintem ez nem így van, bár bõvebbet én sem tudok sajnos a dologról.

Laura,
még mindig drukkokKépKépKépKépKép!!!

Valaki tud Lauráékról valamit?

Szila
szila

Sziasztok!

GOrsi,
mivel nem én készítettem az osztályképet, csak bemásoltam ide az archíból. Szörnyen sajnálom, hogy lemaradtál róla, ezért most javítottam a képen.

Kép

BMárti,
szerintem ez nem így van, bár bõvebbet én sem tudok sajnos a dologról.

Laura,
még mindig drukkokKépKépKépKépKép!!!

Valaki tud Lauráékról valamit?

Szila
szila

Hogy miért ment el kétszer???
Szila

Sziasztok!

Bogancsi
Jól alakul a dolgozód további drukkok mennek azért! KépKépKépKépKép
Párodnak gyógyulást kívánok, Zsófinak gratula a vizsgájához!

BMárti
Hát lehet benne valami, de nem apukám típust kerestem direktbe! KépKép
Azt hiszem az egyik fõ gond hogy képtelenség a gyerkekre és az apjukra is egyforma idõt szakítani, fõleg ha utóbbi alig van itthon. Ha itt van meg õ szeretne a középpont lenni akárcsak a gyerekek, de ez képtelenég, ha segítene letudni a gyrekeket akkor rá is több idõm és szeretem jutna de ezt meg nem érti meg! Mindenesetre már jobb a kedvem. KépKép
Remélem igazad van és nem reménytelenek ezek a Lacik!
ma nagyon jó volt, hogy kedvesebb volt és már a Napsit is kivitte játszani mert én sajna alig tudok lábra állni,nem is hittem volna hogy ennyire tud fájni.
Napocska meg utánnozott.Sántikált és jajgatott, amikor meg rossz fát tett a tûzre, és a mutató ujammal megfenyegettem, hogy "Ejnye Napsugár!" akkor õ is felemelte a kis ujját és mozgatta, olyan aranyos volt!

Szila
Köszi az emlékezést jó érzés!

Gorsi
A sarokban lévõ foci tortás kis fiú nem a TE Petid?
Vagy rosszul emlékszem akkor ezer bocs!

Laura családja!
Mi újság????????????????????

dzsili

GORsi, szóval a képKép:

Kép

Szila
Szila

Nem igaz, hogy itt bénázok.

GOrsi, most már tényleg:

Kép

Szila
szila

Hurrááááááááááá!Kép Sikerült végre.Kép Különben rájöttem, mit szúrtam el...psd formátumban akartam a képet feltenni...biztos a meleg...

Puszi
Szila
Szila

Szila
Köszi, hogy ennyit fáradoztál.Kép Tudom, hogy Zsuzsi csinálta eredetileg és nem is haragszom amúgy, hisz sokan vagyunk, nem is olyan könnyû számon tartani, csak most hogy újra elõkerült, csak nem bírtam magammal. Szóval köszönjük.Kép

Dzsili
Sok-sok gyógyot küldök a lábadra!KépKépKép
Örülök, hogy jobb kedved van.Kép

BMárti
A gyeses dolog bennem is felmerült, mert nem tudom, hogy majd 2 év leteltével biztosítottnak számítok-e, vagy csak az az idõszak számít annak, amikor dolgoztam. Ezek a dolgok ui. ehhez vannak kötve.

Üdv
Gorsi
gorsi

Sziasztok!

Már nagyon izgulok, hogy mi lehet Lauráékkal, babázik-e már vajon?! Laura! Hajrá! Továbbra is drukkolok neked!!! Kép

Lányok, kicsit megkönnyebbültem, mert épp most tettem át a holnapi vizsgámat 20-ra - csak azt nem tudom, hogyan fogok 20-án, 23-án és 24-én vizsgázni három szívatós tárgyból??? (Angol irodalom szigorlat- amibõl múlt félévben kivágtak, mint a pinty, megjegyzem, elõre láthatóan; Anglia története 1. - ebbõl 60 százalék bukni szokott; kormányzásfonológia - na, ezt nem is kommentálom...) 11-én is lesz egy vizsgám, amire két nap alatt fel lehetne készülni - ha lenne két napom... Plusz még egy házidolit kellene írnom.
Szóval még nem Hawaii... Kép Ráadásul úúútálom a nyári vizsgaidõszakot. Kép
Rebi, te hogy állsz?
Cory???

Dzsili! Örülök, hogy jobb a kedved! vizont a lábadnak jobbulást!!!
Egyébként ha valaki, hát én rettegtem a vezetéstõl!!! És még most is félek más mellett, még a férjem mellett is, pedig õ jól vezet, egész nyugodtan.
Nekem 17 éves korom óta van jogsim, és 9 év elteltével kezdtem el vezetni! De ha tudod, hogy muszáj, és csak magadra számíthatsz, hidd el, menni fog!

Szila! Kép Köszönjük a megemlékezést! Valamint Laurának Kép, hogy megszervezte az elsõ találkozónkat (emlékeztek, május 15-én volt), és persze Mártinak, hogy beindította az osztály-topicot! Éljen!!! Kép

Zafi! Gratulálok!!! Kép

Nem tudjátok, miért lehet, hogy kb 16-os betûmérettel jelenik meg nekem a babanet?
Tényleg, Zsuzsi-Zsuzsa, ugye nektek volt Vodafone-os netetek? Nagyon pocsék volt? Gondolkozom egy olyan elõfizetésben, mert a mostaninál minden jobb lehet...

Képzeljétek, pénteken voltunk az új védõnéninél, tök szimpi volt! Csak mosolygott azon, hogy Barni még szopizik KépKépKép, nem tartott kiselõadást sem arról, hogy perverz lesz, vagy nem bírja a szervezetem a megterhelést babásan, valamint elmondta, hogy mostmár a környékünkön esedékes a játszótér építése, ugyanis Szadán már 3 épült pályázat útján, és most van egy új...

Mennem kell,
Puszi mindenkinek,
Heniék
gesztenye

SZiasztok!

Heni: nem akartalak titeket látványosan ingerelni, de nekem ebben a vizsgaidõszakban nincs vizsgám. Csak zh-m volt meg két aláírás kellett Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok!
Én Laura párja vagyok. Örömmel írom nektek, hogy ma 15,30 kor megszületett kisfiunk. Kicsike, de nagyon formás. 2120 gramm, 48 centi.
Laura és a Baba is jól vannak, bár a kicsinek egy kicsit alacsony a vércukorszintje és lehet, hogy megfigyelés alatt fogják tartani. Szegény nem lehet állandóan Laura mellett. Kép. röviden most egyenlõre ennyit.

Romi,Tonci apuka, Laura párja
Névtelen

Laura és Romi, Tonci apuka!

Gratulálunk nektek és nagyon sok boldogságot, jó egészséget kívánunk az egész családnak!

Tikk&Hanna
tikk

Tonci apuka!

Egész nap erre a jó hírre vártunk!
Gratulálok!KépKépKépKép Jó egészséget, és sok tejet kívánok a gyerkõcnek és mamájának.
Amiatt meg, hogy kicsi ne izguljatok, majd idekint szép nagyra megnõ.

Zsuzsa és Beababa

beababa

Laura és Tonci apuka!
Óriási gratula nektek KépKépKép Drukkolok, hogy minél hamarabb Laura mellett lehessen a kicsi Kép

cory

cory
Budapest

Tonci apuka!

Tudtam, hogy érdemes még egyszer benéznem! Gratulálunk! Kép

Solyáék
solya

Laura! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Sok sikert, szeretetet és egészséget kívánok a kislegényhez! Remélem nem szomorkodsz nagyon, hogy nem lehet még Veled! Mátém is csak másnap kaptam meg, azóta folyamatosan pótoljuk azt a pár órát! Lesz még idõtök egymásra! de azért szorítok én is, hogy minél hamarabb hozzád kerüljön Toncsi!

Nagyon örülök a jó hírnek!
Sok puszi:
Solya
solya

Laura! KépKépKépKépKép És persze, Toncsi KépKépKép, Apuka Kép és Romi Kép! Nagyon-nagyon sok boldogságot egymáshoz!Kép De jóóó! Kép REmélem, a vércukorszint hamar rendezõdik, Toncsi mihamarabb Laurával lehet, illetve hamarosan otthon, négyesben! Kép

Márti+Ármin+Vilka
márti

Sziasztok!

LAURÁÉK! NAGY-NAGY GRATULA ÉS SOK-SOK DRUKK, HOGY MINÉL EGYÜTT LEHESSEN A CSALÁD, BOLDOGSÁGBAN, EGÉSZSÉGBEN!KépKépKép

Ismét köszi mindenkinek a gratulációkat!Kép

Zsu!Kép Köszi!Kép Diplomához kellet és nagyon jó érzés túl lenni mindenen!Kép És képzeld, holnap hozzuk haza az Astra Caravan-unkat!!!KépKépKép
Eddig babonából nem írtam, hogy alakulóban van az autó, de most már tuti!
Igaza volt Mártinak, hogy a sok rossz után jó dolgok jönnek!
És apukámnak negatív a CT-je!KépKépKép
Mondjak még jó híreket?KépKépKép Párom elvisz ünnepelni jövõ héten! Megyünk vacsizni a Trófeába!Kép

Zsuzsa! Ha most úgy nagyon rákattanok a hímzésre, lehet, hogy jelentkezem Nálad fonal ügyben!Kép Köszi neked is a gratut!

Szilvi! Neked is köszi a gratut!Kép Angol-közép-szakmai!
A prémiumot nem értem, de el tudom költeni!Kép

Márti! Valahol olvastam mostanában, hogy minél tovább szopik egy gyerek, annál okosabb, értelmesebb lesz!KépKépKép

Zafi
zafi

Laura,
nagyon sok boldogságot kívánunk Nektek, és szorítunk, hogy mihamarabb együtt lehess a kicsivel és minél hamarabb otthon legyetek!KépKépKépKépKépKépKép

Szila és Hanga
Szila

Kedves Új Babák, Vilka és Toncsi!

Sok-sok szeretettel köszöntünk Titeket az Életben, legyetek boldogok, egészségesek, nõjetek szép nagyra!!!

Kedves újdonsült kétgyermekes Anyukák és Apukák, valamint Nagytesók!

Szeretettel gratulálunk, sok boldogságot kívánunk az egész családnak!

Beja és Bálint

UI: jajjj, mamám, de jó Nektek!!!KépKépKép
beja

Sziasztok!

Lauráék: szívbõl gratulálok nektek, jó egészséget és sok boldogságot kívánok nektek és persze sok-sok tejcit!!!! KépLaura hogy van? Nehéz volt a szülés? Kicsi fiú hamar megnõ, majd meglátjátok!Kép

Gorsi: Elõször nem feljetettelek el a montázsról, hanem nem találtam akkor egy fotót sem Petirõl és gyors akartam lenni, gondoltam majd késõbb kiegészítjük, hiszen több baba hiányzik. Lucáról is (andi3) csak úgy találtam fotót, hogy a talis képek között keresgéltem. De természetesen semmiféle diszkriminatív nem volt ebben, csak az, hogy gyors meglepit akartam csinálni és nem voltam elég alapos, ha talán jobban keresgélek találtam volna Petiról is jó fotót, de profilodban nem volt akkor. De mindenesetre sajnálom, hogy nem szóltál elõbb, mert akkor már rég kijavítottuk volna! Kép
Szóval nem akartalak megsérteni vagy kiközösíteni, ha ilyesmire gondolál volna.

Henke: most is vodafone-nal vagyok fent és azzal netezek, régebben nehezebben jött össze a net, de most már minden technikai mütyür és program jól van beállítva, így egész jól megy. most már nem panaszkodok. Azt figyeld meg, ha ilyet akarsz vásárolni, hogy mennyire erõs nálatok a vodafone-os lefedettség és ne legyen sok felhasználó, mert az gyengíti a vételt, azaz lassítja a netet. Különben nem rossz, ja és nem mindegy, hogy milyen készülékkel netezel, hiszen az a modem. Nekem infravörös kapcsolattal gyorsabban megy, mint kábellel és a kábel "csak" 10 ezer Ft!

Zafi: látod milyen szép az élet! Úgy örülök, hogy apukádnak negatív a CT-je, ez nagyon nagy dolog, gondolom az egész család fellélegzett! Na és az Opel Caravánt imádni fogjátok!!! Az egy igás ló, mindent elbír, megy szépen gyorsan és olyan mintha egy hajóban ülnél, nem is melegszik be még ilyen nagy hõségben sem. Hol vettétek? Te is fogod vezetni? Milyen diplomád lesz? Mikor veszed át? De jó neked, most ennyi öröm ér! Emlékszem, mikor megkaptam az autómat, akkor tudtam meg, hogy terhes is vagyok és ez a sok jó, teljesen elvette az eszemet, azt sem tudtam, mit csináljak örömömben, hihetetlen érzés volt és persze nagyon féltem is Kép Mi az a Trófea?

Üdv, jó éjt: zsuzsiék
zsu26

Laura és családja!
Egyszóval mindegyõtöknek nagy-nagy gratula a kicsi fiúhoz, szerintem nem sokára már mindig az anyukájával lehet drukkolunk érte! KépKépKépKépKépKép

Dzsili és Napsugár

Zafi
Elfelejtettem délután gratulálni a nyelv vizsgádhoz pedig akartam ám!
Mindig mondom, hogy ha sok a rossz akkor elõbb utóbb ki süt a nap, örülök hogy most minden sikerül és apukád leletéval is minden rendben, mulassatok jól a pároddal!

Heni
Köszi a javulást is a lábamnak rám fér tiszta lila meg kék zöld és dagadt, no meg fáj....
Drukk hegyeket küldök ennyi vizsgához, ilyen melegben! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Nem tudom merek e vezetni ez még a jövõ zenéje meg látjuk hogy alakulnak a dolgaink!

Gorsi
Köszike! KépKép

dzsili

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?