Sziasztok!
Már nagyon izgulok, hogy mi lehet Lauráékkal, babázik-e már vajon?! Laura! Hajrá! Továbbra is drukkolok neked!!!
Lányok, kicsit megkönnyebbültem, mert épp most tettem át a holnapi vizsgámat 20-ra - csak azt nem tudom, hogyan fogok 20-án, 23-án és 24-én vizsgázni három szívatós tárgyból??? (Angol irodalom szigorlat- amibõl múlt félévben kivágtak, mint a pinty, megjegyzem, elõre láthatóan; Anglia története 1. - ebbõl 60 százalék bukni szokott; kormányzásfonológia - na, ezt nem is kommentálom...) 11-én is lesz egy vizsgám, amire két nap alatt fel lehetne készülni - ha lenne két napom... Plusz még egy házidolit kellene írnom.
Szóval még nem Hawaii...
Ráadásul úúútálom a nyári vizsgaidõszakot.
Rebi, te hogy állsz?
Cory???
Dzsili! Örülök, hogy jobb a kedved! vizont a lábadnak jobbulást!!!
Egyébként ha valaki, hát én rettegtem a vezetéstõl!!! És még most is félek más mellett, még a férjem mellett is, pedig õ jól vezet, egész nyugodtan.
Nekem 17 éves korom óta van jogsim, és 9 év elteltével kezdtem el vezetni! De ha tudod, hogy muszáj, és csak magadra számíthatsz, hidd el, menni fog!
Szila!
Köszönjük a megemlékezést! Valamint Laurának
, hogy megszervezte az elsõ találkozónkat (emlékeztek, május 15-én volt), és persze Mártinak, hogy beindította az osztály-topicot! Éljen!!!
Zafi! Gratulálok!!!
Nem tudjátok, miért lehet, hogy kb 16-os betûmérettel jelenik meg nekem a babanet?
Tényleg, Zsuzsi-Zsuzsa, ugye nektek volt Vodafone-os netetek? Nagyon pocsék volt? Gondolkozom egy olyan elõfizetésben, mert a mostaninál minden jobb lehet...
Képzeljétek, pénteken voltunk az új védõnéninél, tök szimpi volt! Csak mosolygott azon, hogy Barni még szopizik
, nem tartott kiselõadást sem arról, hogy perverz lesz, vagy nem bírja a szervezetem a megterhelést babásan, valamint elmondta, hogy mostmár a környékünkön esedékes a játszótér építése, ugyanis Szadán már 3 épült pályázat útján, és most van egy új...
Mennem kell,
Puszi mindenkinek,
Heniék