Új privát üzeneted érkezett!

Vicuska!Jók a tünetek,a hődről nem is beszélve! :wink: :wink:

Ani!Akkor gyerünk,tedd vissza a vonalzódat!! :wink: :wink:
Vendég

Anita, már a telefonban gratuláltam, de azért itt is megeteszem. Remélem megnyugodtál!!!!

Csajok, légyszi írjátok meg, ki jön, ki nem a talira. Le kéne foglalni egy asztalt, de csak úgy jó, ha nagyjából tudjuk, hény fős kell. +-2 fő nem probléma, de azért jó lenne tudni.

Talira:
Kata ok

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Én sajnos nem tudok menni,ahogy már előbb írtam. :cry: :cry:
Vendég

Kata!

én se tudok menni :(
Vendég

Sziasztok Csajok!

Én valószínű, hogy megyek szombaton! :wink:
Ti mennyire hasonlítotok az iwiw-es képeitekre? Nem ám beégek, és más asztalhoz ülök oda?! :oops:

Kép
tand

Sziasztok,
megjöttünk, teljesen kipurcantam.... sok volt egy kicsit ez az út, de vettünk egy poncsót az Auchanban, már rég vágytam egy ilyenre :lol:

Kata,
csinálják terhesen is, kis mennyiségű helyi érzéstelenítővel. Nekem szerencsére nem szedte ki, azt mondta még kicsi és időben elkaptuk, most ecsetelnem kell. Nem akarta a talpamat megbökni, azt mondta nem lenne kellemes...
De ha a Tied is kicsi, akkor szerintem Te is kezd el ecsetelni, kismamik is használhatják, recept nélkül kapható: Duofilm ecsetelő, este fürdés után kell használni, mikor megpuhult a bőr.

Én megyek a talira!!!!! :P Apától már el is kéreckedtem :wink:

Vicuska,
ezek szuper jelek!!!!!!! Holnap reggel teszt? Drukkolok ezerrel!!!! Persze aztán lehet, hogy csak csütörtök reggel lesz pozitív, ahogy a doki írta!!!
Azt hiszem Te kérdezted, mitől volt heges a méhszáj: 7 éve volt egy méhszájsebem, amit fagyasztottak, s olyannyira jól sikerült a beavatkozás, hogy teljesen behegesedett... De reméljük, hogy most már minden ok lesz!!!! Olyan, mintha új időszámítás kezdődött volna :P

Ani,
el se hiszed, mennyire megkönnyebbültem!!!! Gondolom, azért te jobban :wink: Bízz magadban és szeretgesd a kis pocakodat, minden rendben lesz!!! És várjuk a történetet, hallottam Katától, hogy másik dokinál voltál.

Márti,
nem nagyon járok a Tescóba, de ha igen, akkor keresni fogom a biztosítós lánykát :wink: Nagyon irigyellek a buborékaid miatt (persze csak jó értelemben :P ). Biztos mesés lehet, hogy pukkadoznak :wink:

Kata, Judy,
nálatok milyenek a mozgások? Mindennap érzitek? Apa érzi már?

Andi,
nálad mocorog már a pindurka?

Alexa,
érdekesen hangzik a foglalkozás!!!! Martinka biztos élvezni fogja!!! Majd írd meg, milyen volt!!!

Gabi,
mi volt a 4D-n? Képek?

Chrissyy,
hogy viselted a mai napot?

Na én mára megyek, fáj a pocim, elviszem pihizni egy kicsit :wink:

Vicuska,
gyere reggel, nagyon drukkolok!!!!!!
Vendég

Andi,
én egészen hasonlítok önmagamhoz :wink: . De szerintem keresd a pocakos hölgyeket, nem fogod eltéveszteni :P
Vendég

Sziasztok Csajok!

Bocs,hogy csak most jövök,eddig csavarogtam :wink:

Előszőr is Aninak szeretnék gratulálni,én gondoltam,hogy ott van az a babó és nincs semmi gond.És Ani!Ne parázz annyira,mert belefogsz bolondulni a terhesség alatt,meg csak megkeseríti a babavárás édes perceit.Úgy állj hozzá,hogy egészséges vagy és a pici se lehet más,csak egészséges,szépen fejlődő baba.Hidd el nem lesz semmi gond,de azért vigyázz magatokra!!!

Vicuska!Nagyon szorítok.Nekem csak 2 hetesen mutatta a teszt (MediLab) a babát.

4D:csak felvételem van,de mindjárt csinálok egy-két képet belőle.Amúgy végig eltakarta az arcát:(
Talán egy pár pillanatig láthattuk profilból.De a 2D-n jól látszott,legjobban azt tetszett ahogy a száját nyitogatta :D
Ja,a kukiját azért lefigyeltük :lol:
És jól éreztem,befordult a drága :D
A méretei alapján 1202 gramm,és dec. 25-re írta a szülés várható időpontját.

Noel=karácsonykor születtett (ezt jelenti)
Előszőr úgy volt,hogy Dániel vagy Roland lesz,aztán valahogy kiszúrtam a sorból ezt a nevet,igazából a jelentését.Na,mondom melyik név jelenti ezt?És tetszett a név,meg a páromnak is.Így lesz NOEL
Tesómnak,úgy néz ki Bence lesz.Ő is volt velünk 4D-n,az ő fiacskája rendesebb volt,jobban megmutatta magát.

Bornapokon nem voltunk,szombaton nem volt itthon a párom,vasárnap meg csinálták a lakást.Meg megmondom őszintén inkább kerülöm a tömeget,ha lehet.

Holnap védőnő.Remélem nem híztam sokat :?

Na puszi!Gabi
Vendég

Látom már mindenki lepihent.
Azért teszek fel néhány képet a kisfiamról.

Legtöbbször ezt láttuk:
Kép Szép füle van ugye?

Hát,igen a férfiúi büszkeség:
Kép A kis pöcsös

Egy kis ízelítő:
Kép
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, hogy eddig nem jöttem, de nagyon izgultam Anitáékért, most végre megnyugodtam, fellélegeztem :D . Tudtam én, hogy van ott baba, NAGYON BÍZTATTAM! Ma sem hagytam szegénykémet békén, hívogattam, hogy van e már valami újság. A lényeg, hogy én is NAGYON NAGYON ÖRÜLÖK és nyugalmas, csodás babavárást kívánok drága barátnőm :D !!!!

Alexa, nem találtam hol írtad le, hogy miért nem jöttök a talira :( , pedig már úgy örültem, hogy Martinkával összehaverkodik Levikém.
Mi is voltunk vasárnap a bórnapokon, nagyon jó volt, Levi is jól éreztem magát, nem volt nyügös. Ő is kapott lufit, Némósat :D , meg egy puha plüss macikát, volt egér is, de Levi babám a macira vigyorgott a legjobban :D . Ti mikor mentetek és meddig voltatok, láttátok a felvonulást?

Gabi, nagyon szép a kis pöcsös lurkótok :D , megtaláltam a fütyijét :oops: . Tök szupi lehet, hogy a tesóddal egyszerre vártok babát, lehet, hogy egy kórteremben lesztek majd szülés után :roll: ?

Judy, sok sikert a lakásvásárláshoz, Barbi sokat mocorog? Jó nagy már a pocakod, majd szombaton élőben biztos még nagyobbnak fog tűnni.

Nati ennyire durva volt már a szemölcsöd, hogy kenőcs sem távolította el? Régen nekem is többször kijött, de szerencsére azóta sem. Van a térdemen két heg, a szemöcsök helye, olyan hülye voltam, hogy lekapirgáltam és azóta is meglátszik, de nem vészes. Aztán mikor kijött mégegy akkor már kenőcsöt vettem rá és az szépen elmúlasztotta.
Poncsóra már én is régóta áhítozom, mennyiért vetted ha szabad kérdeznem és sok volt még belőle?

Vicuska eddig nagyon jó hírekkel jöttél :D , a tüneteid is nagyon bíztatóak, csak így tovább!!! Tudom rajtad nem múlik. Aztán gyere minél hamarabb pozitív teszttel hátha Natiék babája is ihletet kap a pocakban lakáshoz :D .
Sajnálom, hogy nem tudsz jönni a talira :( .

Kata neked is nagyot nőtt már a pocid, csini vagy a képeken. Sokat mocorog nálad is Gergő baba? Nemsokára nem hagy majd pihenni akkorákat fog rúgni :shock: .
Éppen én is akartam javasolni, hogy foglaljunk asztalt, de te fürgébb voltál :roll: .

A többieknek is sok pusszantás, ne haragudjon akinek most nem írtam :oops: . Jó éjszakát és szép babás álmokat!

Kép

Október 13. 16.30: topic tali :D , MI IS MEGYÜNK LEVIVEL :D !
vikike_

Macika visszajelöltelek iwiwen :D , köszi a bejelölést. Puszit küldök Titababának :D .
Jó éjt!

Kép
vikike_

Szép estét!

Kata
Köszi a telcsiszámot, majd csütörtökön rájukcsörgök.
Gratula a félidőhöz!
Szombaton én is megyek! :)

Márti
Tudom, az alvásért is fizetnek. :D
Ma van az utolsó előtti éccaka...

Judy
Emlékeim szerint valami áthidaló hiteles dologgal lehet kisebb házat nagyobbra cserélni... De azért kérdezz meg egy nálam okosabbat. :)
Lehet, hogy csúnya vagyok, de a házra szavaznék. Az nagyon tetszik. :)

Andi
Örülök, hogy minden okés a babóddal. De jó lenne már ismét látni a kis Titababát.... :)
Engem nem lehet eltéveszteni. :) Derékig érő hosszú, szőke búra egy szemüveggel. :D

Nati
Értettem! Kedd után nincs több éccakázás. :)

Chrissyy
Gratula a jó eredményekhez! Nem haragudnék, ha el tudnál jönni a talira... Ha mégse jön össze, mert már babázol, azért se lesz harag. :D

Alexa
Bármi előfordulhat, elég kicsi ez a város. :D

Ani
TUDTAM, TUDTAM, TUDTAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Hatalmas gratula a kis 5 mm-eshez!!!!!!

Vicuska
Nagyon igéretesek a jelek. :) Ne foglalkozz a lüke teszttel. A lényeg, hogy Piri anyó semmerre sincs. :)

Gabi
Nagyon jók a képek!
Vendég

vikike
Köszi. :D Majd átadom a puszit. :D
Vendég

megyek a talira, de most sietek, pá mindenkinek, majd leszek!
Vendég

Jó reggelt!

Csak gyors jelentés, du jövök és mindenkinek írok (bár úszik a lakás :), de ti fontosabbak vagytok).
Mai naptól fogva hőmér a fiók mélyére súlyesztve :)
Ma meg kell mondjam a melóhelyemen hogy állapotos vagyok, ugyanis kaptam egy levelet amely szerint felvettek az munkahely által térített képzésre. Na ez ok is, de nem tudnám befejezni, hát nem tudom mi lesz a reakció, de leszarom. Kis maszatka (így hívta a doki) babócink a legfontosabb most. Ne hari hogy nem írok mindenkinek majd du. bepótolom.

Vicuska? Neked ma kéne nem meg jönnie. Teszt? Ha még negatív ne keseredj, amíg piri nincs él a remény, láttam már, csak 21. dpo-n pozitív tesztet. :)
Többiek bocsi tényleg reagállok du. pusza rohanok melózni.

madiani

Jó reggelt Mindenkinek!

Én mint már írtam sajnos nem tudok elmenni a talira :( .Bocsi

Ja és Vicuska!Tegnap rosszul írtam,két hetesen nem mutatta a teszt,csak három hetesen.(beágyazódástól számítva)
Úgyhogy DRUKK!!!!

Puszi:Gabi
Vendég

Jó reggelt.

Akkor gyors összefoglalás a taliról:

Jön :lol:
Tand
Tnati
Maci
Shellcat
Ani
gondolom Judy
Kata

Aki nem jön :cry:
Alexa
Vicuska
Gabi

Többiek??????? :roll:

Kép

Kép

hoppá

Vicuska, teszteltél???? :roll:

Kép

Kép

hoppá

Jó reggelt,

Kata,

Rám számíthatsz mindenképpen. :lol: :lol: :lol:

Ani,

Én is gratulálok mégegyszer, látod mondtuk, hogy csak bujkál a kicsike, ahogy az enyém is tette, persze jól rámhozta a frászt ő is.
most már nyugodj meg, és boldogan várd a kisbabádat :lol: :lol:

Gabi,

Nagyon édes kis pofikája van a fiadnak, és le sem tudná tagadni a férfiasságát. :wink: :wink: Sajnálom, hogy nem tudsz jönni a talira, de majd legközeebb. :lol: :lol:

Vikike,

Még nem biztos, hogy most veszünk új lakást. Ma délután bemegyek az ingatlanoshoz, akiken keresztül vettük ezt a lakást is, ő felvázolja nekem, hogy miként tudnánk nagyobbra cserélni. Utána döntünk. Ha most anyagilag nagyon megterhelő lesz, akkor váruk addig amíg visszamegyek dolgozni, ez kb 2010 lesz, és akkor viszont mindenképpen csere. Ez egyértelműen kicsi lesz nekünk. :lol: :lol:
Amugy én is a házra szavazok, álmomban már be is rendeztem. :wink: :wink:

Nati,

Most már egyre erősebbek a mozgások, és már akkor is érzem, ha megyek az utcán, de persze legjoban ha lepihenek. Lehet látni szabad szemmel, ahogy megugrik a hasam. Akkor lesz majd látványos, ha majd elhagyjuk a 30. hete, mert akkor már lehet azt is látni, ahogy elmászik az egyik oldalról a másikra, a has meg elég fura formákat vesz fel. :lol: :lol:

Vicuska,

Teszt???????????????????????????????????Hol vagy???????????????

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Kata,

Vikike is jön.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Köszi, Judy, Vikikét kifelejtettem. :oops:

Ja, ha valakit majd haza kell vinni (Fehérváron), szívesen hazaviszem!

Lányok, most pakoltam be a mosogatógépbe, de megéreztem a szagát..... és (szépen nőiesen szólva :wink: ) hatalmasat rókáztam... Hurrá... Mostmár békén hagyhatna a róka család. Lányok, valaki vigye már el!! Ani, Maci, Vicuska, Nati átadom szívesen!! Pedig már kb. 5 hete békén hagyott...

Kép

Kép

hoppá

Vikike, Gergő mocorog, de teljesen változóan. Tegnap és ma is amikor felkeltem, szinte azonnal jelzett: Szia anya, ne izgulj, itt vagyok!! :lol: Nagyon örültem neki! Főleg akkor érzem, amikor fekszem, meg néha üléskor.

ja, az asztalfoglalás Judy ötlete volt, én csak véghezvittem! :wink:

Kép

Kép

hoppá

Csajok,

A talihoz még annyit, hogy nem lehetne előbbre rakni, mert a hugom szülinapját ünnepeljük és 6 körül jó lenne odaérnünk hozzájuk.
Mit szóltok???

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Nekem jó előbb is, sőt, ha valakinek jobb, akár holnap is... Szerintem amikor megbeszéltük, mikor tslálkozzunk, Macihoz igazítottuk, hogy ne dolgozzon. JÓl gondolom?? Szóval nekem bármikor jó, akár előbb is!!

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok,
csak gyorsan jövök, nekem bármikor jó, péntek kivételével, akkor vendégeink vannak napközben. Egyébként itthon árválkodom betegácsiba....
De ha szombat, akkor a korábban nekem is jobb lenne, mert akkor Apa sincs itthon, este meg igen....
majd még jövök, most dolgoznom kell :cry:
Vendég

Hali Csajok!

A tali nekem is jó szombaton előbb is, de mindenképpen délután! Ha esetleg hétlözben, akkor viszont én csak 1/2 5 után érek rá, addig sajnos dolgozom. Bár a péntek nekem sem a legjobb.

Vicuska, mi van már azzal a teszttel? Bár én csak miután már egy hetet késett a mensim, csak akkor csináltam teszet. És akkor is még elég halovány volt! De már kíváncsi vagyok.

Gabi, a képek láttán csak irigykedni tudok! A második kép a legtutibb :wink: , minden látszik, aminek kell!

Majd jövök még, de dolgoznom is kellene egy kicsit! :?

Kép
tand

Halihó!

NEGATIV :(
14.dpo,15 nappal inszem után.ma kéne megjönnie,még nincs itt. :lol:
akkor most mi a fene van??? :roll:
hasam szúrkál,de nem görcsöl,hányinger,nyál van :oops:

Gabi!nagyon jó képek,és látom én is a kukiját :D
Vendég

Vicuska,
kitartás, csütörtökön pozitív lesz, emlékszel a doki is azt mondta, hogy akkor tesztelj először!!!! Meglátod, lesz ott babó!!!!!!!!!! utrót kell még használnod???

Vikike,
poncsót az Auchanban vettem budaörsön, és a magasba feltett próbabáról halásztam le :P ez volt az utolsó, de ezen kívül volt még 3-5 féle másmilyen, csak ez volt a legnagyobb és nekem ez tetszett (zöld rolytos). 3000 pénzbe került, nem volt drága. Szeritnem nézd meg fehérváron, ott is biztos van!!!
A skálában múlt héten láttam egyet, annyira nem is tetszett, de gondoltam, végre - eddig még látni se láttam őket. Megnéztem az árát, gondoltam, itt valamit elírtak, de a másikon is az volt 33.900 Ft. Igaz, Mona Lisa márka volt, de hát az kit hat meg????????

Gabi,
édes a kép, bár megmondom őszintén én a másodikon csak a kukacát látom, a többi dolgot nem tudom beazonosítani :oops:

Judy,
drukkolok az ingatlansohoz és hogy még most meg tudjátok oldani. Gondolj bele, lenne ám dolgod rendesen Barbi születése előtt :wink:

Kata,
kezed jobban van már? Jegeled, pihenteted? Nem is értem, mitől durrant be... Volt már ilyen korábban is? Gergő baba ficánkol? Nagyon édes lehet!!!!!

Maci,
Te már megint dolgozol??????? Mindennap éjszaka? Holnap van az utolsó, igaz???? Mit szóltak a mhelyen? Gondolom meg kellett mondanod.

Ani,
NAGYON NAGYON ÖRÜLÖK NEKED, és már most megfogadtam, hogy ha terhes leszek csak a 7. héten megyek uh-ra!!!!!! Nem szeretném azt átélni, amit Te megy Judy!!! (Majd figyelmeztessetek :wink: ).
Milyen sulit támogat a cég? Egy másikat, vagy azt, amit most csinálsz??? Már nagyon várom a storyt, gyere hamar!!!!!! ÉS HIDD EL, HOGY ÉLŐ BABÓCA VAN A POCIDBAN!!!!!!

Csajok, akkor most mikor legyen a tali???? Szombaton mondjuk 14.30-kor vagy szerdán/ csütörtökön 16.30-kor? (Nekem mindegy, de ha voksolni kell akkor 1. szombat, 2. szerda, 3. csütörtök :P )
Vendég

Halihó!

Nati köszi a poncsó információt, hát 33ezerért én sem vennék :shock: , engem sem hat meg a márkája egyébként meg nem is ismerem :roll: .

Vicuska az a szuper ha nem jött meg, még korán teszteltél, bár tudom nem lehet kibírni, kíváncsi az ember lánya. A hasszurkálás is nagyon jó, nekem is szúrkált mikor babás lettem, állítólag az a bágyazódás jele :D . Nagyon szorítok továbbra is, hogy hamarosan pozitív hírekkel gyere :D .

Judy köszi a figyelmességet, erősen gondolkodom, hogy Levit elvigyem e a talira, főleg ha elöbb lesz mert ebéd után általában 2órát alszik, megaztán szeretnék nyugodtam beszélgetni és lehet, hogy a kis lurkóm nem hagyná, múltkorin is egy kicsit nyüszkölt. Az viszont igaz, hogy leszünk egy páran és akkor lehet egy kicsit babusgatni, szerencsére nem fél az idegenektől :D .

Jaj mennem kell, felébredt, ebédeltetem aztán du. még lehet jövök. Puszi mindenkinek!

Kép
vikike_

Most akkor mikor lesz a tali?

Kép
tand

Vikike,
hozd légyszi Levit is!!!!! Én nagyon kíváncsi vagyok rá!!!! Mosogép úgyse lesz a közelben, nem lesz hová eltűnjön :wink:

TALI MIKOR LEGYEN?????

Lányok, írjátok meg kinek mi lenne a legjobb!!!
Vendég

Nekem mégis a szombat lenne a legjobb, akkor viszont mindegy, hogy mikor. Viszont ha hétközbe szeretnétek, akkor nekem csak a szerda a jó.

Vikike, szerintem is hozzad magaddal Levit is (feltéve, ha nem alvás-időben lesz a tali)! :wink:

Kép
tand

Sziasztok!

Örülök,hogy tetszenek a képek,én is nagyon oda vagyok értük.

Ha szerdán vagy csütörökön lesz a tali,akkor én is el tudok menni.

Üdv:Gabi
Vendég

Oké, akkor új kérdés: Kinek jó és kinek nem mondjuk szerdán 16.30 (vagy 17) órakor a tali???? :roll:

Nekem jó!!
Mindenki reagáljon léccilécci, mert holnap szerda!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

hoppá

Nekem is jó!
Vendég

Vicuska!! Amíg nincs piri, nincs reményvesztés. Hőd??

Akkor a tali szerdán (holnap) 16.31-kor, vagy 17 órakor jó:

Kata
Gabi
Nati

Kép

Kép

hoppá

hőm :P
Kép
Vendég

Szuper a jőd Vicuska!!! :D :D :D
Így tovább!!!
Vendég

Vicuska, tök jó a hőd!! Főleg, hogy te mindig nagyon hűvös hőjű (de szépen hangzik) voltál!!! :wink: Jó a tali időpontja???

Képzeljétek, most szült meg a sógornőm tesója: Nikolett 3300 g, 52 cm. De a lényeg: tegnap este 11-kor mentek be..... nem részletezem.... csak annyi, hogy 13-kor már 2 perces fájásai voltak, császár lett a vége.

Kép

Kép

hoppá

Nekem nem jó a hétköznap, mert párom fél 6-ra ér haza Pestről + Bazsival környezetet kell tanulni, mert pénteken felelnek, ugyanis marha szar lett a dolgozata.

Csak a szombat jó kb 14.00 vagy 14.30.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Vicuska,
ez egy babás görbe, mintagörbe, felrakunk a fertyre pénteken :P

Kata,
gratulálok mindenkinek!!!!! A részletek alapján nem lehetett egy könnyű szülés :shock: De remélhetőleg mindketten jól vannak!!!!! Mi történt a végén, hogy császár lett (ha gondolod jöhet privibe is). Apás szülés volt (az eleje)?

Nekem jó a holnap!!!! Legalább nem kolbászolok el... :shock: Ma elmentem Mazsival sétálni a parkba (ő húzott engem), aztán olyan szépen eltévedtünk, hogy csak telefonos segítséggel sikerült kikevergőznöm :roll: Jól el is fáradtam...
Vendég

Nati, priviben leírtam a szülést.

Kép

Kép

hoppá

Ja, apás szülésnek indult.

Judy, és ha holnap lenne, akkor nem tudsz később jönni?? vagy ne szórakozzunk, maradjon a szombat, de pl 3 óra??? Nekem baromira mindegy, döntsetek!!

Kép

Kép

hoppá

Kata,

Este már nem nagyon akarok elmászkálni, örülök, ha látom a páromat. Reggel 4.15-kor elmegy itthonról és este fél 6-6-kor jön haza, hulla fáradt, alig várja hogy lefeküdhessen, én meg nem akarom a gyerekeket a nyakába varrni ilyenkor. A hétvége az más, mert akkor nem dolgozik, legalábbis most hétvége bizti szabad neki.

Szóval szerintem maradjunk a szombatban. Mit gondoltok?????

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Részemről a szombat is lehet!!!
Hány óra legyen, Judy neked hánykor lenne jobb? Vikike? Mikor kel fel Levi baba?
Lányok, én alkalmazkodom, még nincs gyerekem, Apa meg megvár :wink: Kap egy ebédet, aztán megy vissza dolgozni :cry:
Vendég

Nekem szombaton 14.00-15.00 körül jó, akkor még 6 körül a szülinapra is odaérünk.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Kata,
válasz ment!!

Vikike,
mikor kezdjünk? Kettő - fél három - három? Csajok????
Vendég

Itt vagyok Csajszikák!

Bocsi hogy csak most, de utól kell érnem magam. Nem könnyű....:)

Elösször a nővédelmis sztori:
hétfőn fél egy elött írtam ide nektek hogy mi a véleményetek arról ha elöbb megyek. Na aztán nem vártam és elindultam, mondom lesz ami lesz (utána olvastam ti is ezt tanácsoltátok). Bementem nem volt senki, vártam odahívott a nő és mondtam mit szeretnék. a nő: délutáni rendelésre csak időpontosokat fogadunk
én: de nem lehetne hogy valahova benyomjon, nagyon fontos lenne?
nő: nem, jöjjön vissza holnap reggel, de jöjjön már 7:30-ra hogy minnél elöbb bejusson, vagy 1 hónap múlva tudok du.-ra időpontot adni.
Megköszöntem és kijöttem.

Hívtam anyucikám és ő mondta hogy megprobálja a régi dokimat felhívni. Anyuci csinálja a doki kertjét ezért bármikor tesz sziveséget (mármint a doki). Heczel Sándornak hívják, szerettem hozzá járni, azért váltottam dokit mert már nem vállal szülést (részben mert móri orvos volt). Vissza hívott anycikám, hogy most azonnal mehetek, du. 1-ig van magánrendelése és utcsónak mehetek. Nagyon örültem, szabájtalanúl megfordultam a Várkörúton és már ott is voltam. Bementem kicsit várnom kellet, ekkor hívott Kata, de nem tudtam felvenni (írtam neki sms-t). Nagyon ari volt a doki, bementem kifaggatot mindenről. Kérdezte miért nem egyből hozzá mentem, hisz eddig hozzá jártam. Mondtam azért mert olyan orvoshoz akartam járni akinél majd szülni is tudok. Elmondta hogy nála ez úgy működik hogy vállal terhesgondozást a 34-36. hétig utána pedig átad olyan dokinak akkivel megegyezett már lőre. Felsorolt vagy 4 dokit, Schwarzinger volt egyedül ismerős :) Mondtam neki hogy nekem ez kicsit fura merthát hogy fog viszonyúlni a szülész ha 8 hónapig elötte nem neki tejeltem. Megnyugtatot hogy ezt ők elintézik. :) Megegyeztünk hogy akkor hozzá fogok járni.

Megvizsgált, uh-on láttam a kis maszatot pulzált a kis szívkezdeménye (vagy milye). A doki vagy 4-szer megkérdezte hogy látom-e, de már elsőre láttam :) Kaptam képet is, nem is kellet kérnem, automatikusan nyomta a kezembe. Mondta hogy most kisebbnek látszik mint 6 hetes, de ugye még olyan kicsi hogy 1 mm tévethet ő is. Két hét múlva ajánlotta a kontrolt, de hozzáfűzte ha nem bírom addig mehetek 1 hét múlva is. Mondtam most már megnyugodtam, jó lesz az 2 hét múlva is. Akkor meghatározza a korát és minden továbbit megbeszélünk.

Megbeszéltük azt is hogy Schandl doki nem tévedett csak tényleg olyan picike volt akkor még hogy egyik doki se látta volna. Nem azért térek át Heczelhez mert nem voltam megelégedve a Schandl-al hanem mert a szituáció ugy kívánta.

Kaptok képet:
Kis Maszat Babócink
Kép

ezt most elküldöm azt írok még

madiani

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?